Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah sabah tartıdaki rakamı görünce nasıl sinirlerim bozulduysa artık bir kaç güne kadar regl olacağımı bile unuttum :26:

Kızlarrrrrrrrr regl öncesi bukadar fark olması normalmidir acaba :26::26::26:

Cnm ben de polis cocuguyum bir okulu bir yerde baslayip ayni yerde bitirmem nasip olmamistir. O yuzden arkadaslik kavramim zayiftir cok. Bir yere kok salmanin guvenini hala yasamam. Unuversite sinavi sonuclanmadan eglencesine girdigim deniz harp okulu sonuclanmisti. Ciddi kazanip gitmedim, hayatima benden baska birilerinin karar verecegi fikrine katlanamadim. Ki yatakhanenin kendine ozel dolabinda corabini Yerine bile o okul yonetimi karar veriyordu.... Annem ve babam sok olup gitmeme uzulselerde sivil hayatin zorluklari ustume gelse de, o gun ku kararimdan hiiiicccc pisman olmadim. Anliyorum seni ama ileride daha cok alisacaksin buu hayata ... İnsallah gonlune gore bir yer olur bu defa
yokk yaa alışamadımm benim babamda askerrr eşmde hayatım yemyeşil benim böğğ geldi yeşil kıyafetlerden bayan için çokkk zor meslek burda bayanlar var nöbet görev zor şartlar helede evli olunca zorlanıyolar iiyi bi karar vermşsin
Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.

Pazartesı gorusmek uzre.

baçınız saolsun allah sizlere uzun ömür versin

Günaydın kızlar dün hastaneye gittim idrar yollarımda çok fazla yanma ve kanama vardı iltahaptanmış meğer bu gün kültür sonucuna göre ilaç yazacak doktorum
Kilo bildirimi yapayım bu arada
Geçen hafa :93 kg
Bu hafta :93 kg
ne gelen var ne giden anlayacağınız

spor: 300 dk yürüyüş

Sabah sabah tartıdaki rakamı görünce nasıl sinirlerim bozulduysa artık bir kaç güne kadar regl olacağımı bile unuttum :26:

Kızlarrrrrrrrr regl öncesi bukadar fark olması normalmidir acaba :26::26::26:

olur bide çok bunaldın bu hafta streste şişiriyoo haftaya nşallah -2 olusun

Hemn yazim da misafirlr glmk uzere kahvalti hazirliom.

Bu haftaki kilom:76,3
Yani 200 gr artdyim
Spor yok malesef

Son düzenleme:
ÖMRÜMÜZÜN HİKAYESİNİ YAZAN EN BÜYÜK ve EN GÜZEL YAZICI OLAN RABBİM, GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN GÜZELLİKLERİ, ALNIMIZA KADER DİYE YAZSIN.....
CENAB-I ALLAH NİCE CUMALAR GÖRMEYİ
HEPİMİZE NASİP EYLER İNŞALLAH.. CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN, YÜREKLERİMİZ HUZUR DOLSUN...
günaydınnnnn...

yenacım 2 kilo +:47::53::43::17:.....98

acaip ödem var bu ara su içmeyi ihmal ettim şirketimizde tadilat var iki haftadır evden yemek getirmiyorum dışardan yemek zorunda kaldım düzensiz beslendim bu aralar ne zorum varsa kendimi gecenin bir yarısı derin uykudan kalkmış mutfakta bişeyler tıkınırken buluyorum:47:

Son düzenleme:
Sonuçlarım çok şükür iyi cıktı sayılır :34:
Yani glukoz tamamen düşmüş çok şükür sadece biraz kolestrol cıktı oda sorun değil kilo verdikce o sorunda ortadan kalkıcak inşallah :34:
Uzun bir müddet sadece light ürünler kullanıcağım yani doktor daha kolay kilo vermem için tavsiye etti :34:
Bakalım yarından itibaren başlıyorum haftaya inşallah başlarım ufak ufak kilo vermeye :1:
kabızlık içinde ilaç yazdı sağ olsun :34: bir hafta kullan sonra düzene girer dedi.
Cnm geçende kanalın birinde profesör vardı kabizliktan konustular eğer kabussan ilaç mecbur kullancan dedi
diyorlar dedi bırakınca Kabuz olurmuyum zaten kabussun dedi bagirsaklarida tembellestirmez dedi ben duydullarimi yazdım.

Dunku seylere youm yapmayi atlamisim ya

Nevzamansiz basin sagolsun cnm rabbim geride kalanlara sabir versin

Tomurcuk tekrardan gecmisler olsun cnm meraklanma dusugun ayagi geriedir bir iki aya bebis haberi verirsin burdan

Mutlu incelmene sevindim cnm supersin 4 cm ne demek ya basarilarin daim olsun cnm birde dalokiye ck uzuldum ne demek isirmak ah su cocuklar benim kizimda isiriyo beni mesela sinirlenince etim kaniyo parca kopartiyo resmen iyi ki oyle olmamis ve ben de bugun bi krese bakcagim malum kv. Bir ay kaldi durmuyo daha gitcem diyo halbuki benim annem 6 ay bakti offf offf

Simdi bn krese bakmaya gidecegim ya baskin yapcm yani haber verneden gidecegim ki neler yapiyolar bi goreyim hber verirsem rol yaparlarmi acep diye korkuyorum nette cok okudum oyle birde nelere dikkat edeyim mutlu ve aysecim size soruyorum

Bende yapayım kilo bildirimimi 1. olamayacağımı bile bile :ssz:

Geçen hafta : 111.6
Bu hafta : 110.6

Spor : 420 Dk..

Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.

Pazartesı gorusmek uzre.

Başınız sağolsun..MEkanı cennet olsun..

Günaydın kızlar dün hastaneye gittim idrar yollarımda çok fazla yanma ve kanama vardı iltahaptanmış meğer bu gün kültür sonucuna göre ilaç yazacak doktorum

Canım geçmiş olsun...

Günaydınnn,

ceco
,kilon 111 mi.? 108 lerden 111 e demişsin yaa teyid almak istedim doğrumu diye.

Baharcığım 1 kiloyu beğenmiyormusun.? aklıma geldi sporu birden arttırmanızmı az gitmesine neden oluyor.:26:

Son düzenleme:
Birinci ve ikinci belli. bakalım üçüncülük kime kısmet olacak.:)

Kahvaltımıda ettim :34:
Yediklerimide sayayım bari;

1 Dilim Tam tahıllı ekmek
1 KK Kaşar Peyniri ( taze )
3 Zeytin
1 / 2 Domates
1 / 2 Kırmızı Biber
1 Salatalık
1 Yumurta ( haşlama )

Şimdi ilaçlarımıda içeceğim :34:
Tövbe yarabbim osurduğumu bile bildirecek hale geldim :60: nerde hata yaptığımı bulabilmek için :34:

olur bide çok bunaldın bu hafta streste şişiriyoo haftaya nşallah -2 olusun

Sorma yaa nasıl sinirlerim boşaldıysa şimdide Doktorumda Skolyoz hastası bir kız cıktı hüngür hüngür ona ağlıyorum :43::43::43:
Ben Saftirik kilo için ağlarken gencecik kız düzgün yürüyebilecekmiyim Omur eriğliğim ameliyatla geçecekmi derdinde :26:
Rabbim inşallah şifasını verir .... Aminnnn
Gerçekten saçma şeylere canımı sıkıp geriliyorum sonrada ani bir duygu değişimi yaşayıp daha kötü bir örnek gördüğümde kendime geliyorum ve çok kızıyorum kilo için bukadar sinirleri bozulabilirmi insanın diye. Yine şükür her yerimiz sağlıklı varsın geç gitsin kilolar :34:

Cnm geçende kanalın birinde profesör vardı kabizliktan konustular eğer kabussan ilaç mecbur kullancan dedi
diyorlar dedi bırakınca Kabuz olurmuyum zaten kabussun dedi bagirsaklarida tembellestirmez dedi ben duydullarimi yazdım.

Çok sağ ol canım yaa benimde kafama takılan oydu :34: hatta artık ömrümün sonuna kadar mı kullanıcağım diye düşündüm :26: ama nettede araştırdım 1 hafta kullanmak yeterli oluyormuş sonra bağırsaklar tekrar harekete kendiliğinden geçiyormuş :34:

Günaydınnn,

ceco
,kilon 111 mi.? 108 lerden 111 e demişsin yaa..teyid almak istedim doğrumu diye.

Baharcığım 1 kiloyu beğenmiyormusun.? aklıma geldi sporu birden arttırmanızmı az gitmesine neden oluyor.:26:

İnanılması güç ama gerçektende 111 çıktım :26::26:
Hatta şimdi tekrar cıktım belki tuvaletten hemen sonra cıktım diye fark olur hesabı ama yok gerçektende 111 :26:
Nefret ettim şu 100lü rakamlardan :47:

Selam

Pazartesı gorusmek uzre.
cnm rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun.

Dalokaysmom cnm 4cm süper bende geçen seneye rağmen daha ince gorunuyorum en azından ustum. Basenlerdende gitti ama çok az artık basenlere çalışıyorum sauna esofmani giyip zippidi zıppidi. Yurucem zamanım olunca :27:

cok geçmiş olsun canım. inşallah biran önce iyleşirsin.

Back
X