- 12 Mart 2012
- 5.538
- 17.388
- 498
canım sen yorulmuşsun birazda gerginsin yorgunluktan olsa gerekHerkese iyi gecelerrrrrr :122:
Bugün sabah kendimi nasıl evden attıysam kilo bildirimimi bile unuttum maalesef :26:
Maalesef yine 111 kg çıktım tartıda
Bu ne abi yaaa sanki tartının bana kastı var ama bir yandanda normaldir diyorum çünkü şu iki gündür biraz gerginim hatta bugün en sonunda sinirlerim boşaldı ve uzun bir aradan sonra kızkardeşimle tartıştık :26:
Allahtan çok uzun sürmüyor tartışmalarımız ama ben haksızlığa gelemiyorum ve sağ olsun kızkardeşimde fesatlığından annemler buradayken ne yapacağını şaşırıyorsırf daha fazla ilgi görmek için.
Resmen küçük çocuk gibi en ufak şeye alınıp her fırsattada laf sokup durdu dün geceden beri ve en sonunda bugün patladım
Neymiş efendim dün akşam eşim iftar saati çocukları dursun diye cizgi film aç dediğinde ona yaw baldız şu cizgi filmleri izlette izlete gerizekalı yapacaksın çocukları demiş :26: Aslında adamcağız belli bir tip cizgi filmi kast etti hani çocuklara resmen aptal muamelesi yapan heşreyi 50 kere tekrarlayan cizgi filmler varya onları :34 :ama yok hanım vay benim çocuklarıma gerizekalı dedi diye bütün gece kendi kendini kurmuş ve her fırsatta tabi benim çocuklarım gerizekalı falan diyip durdu.
Yaw dedim sen ne demek istiyorsun eee kocan dün öyle dedi ya falan diyince açtım bayramlık ağzımı ya aşk olsun enişten sana hiç öyle birşey dermi diye başladım konuşmaya ama baktım sesini yükseltip zaten siz hep böyle yapıyorsunuz benim çocuklarımın istediğini yapmıyorsunuz falan diye. En sonunda kusura bakma böyle birşey için senle tartışmayacağım bundan sonra ne yaparsan yap senin iyiliğin içinde olsa ses etmiyeceğim artık, her istediğin olunca senden iyisi yok ama bir konuda yaw burada yanlış mı davranıyorsun diye sorunca bile tam düşman kesiliyorsun dedim ve ondan sonrada başka odaya geçtim.
Annem tabi kardeşime kızdı hiç ablan yeğenlerine laf söyletirmi, enişten seni bile bile üzermi onlar senin iyiliğin için diyor diye. Öte yandanda bana kızdıneymiş niye umursayıp ağlıyormuşum falan filan.
Kadıncağızın derdi yetmiyormuş gibi birde biz bir anlıkta olsa üzdükneyse sonradan gönlünü aldım ben tabiki ama bizim uyuz inat etti iftardan sonrasına kadar tek kelime etmedi benle
Sonrada Annemlerle kendi KVsine gitti çaya bizde ya erkek kardeşimin KVsi gelirlersede evde kimseyi bulamazlarsa diye mecbur evi bekledik ve 1 saat sonra döneriz diye evden çıkan kızkardeşim ve diğerleri resmen 1e kadar oturdular.
Geldiğinde hanım benin o saate kadar eve esir ettiği için resmen havalara uçuyor dalga geçe geçe eve geliyordu bende kızdım sahuruda yapıp geleydiniz dedimEşim diyor her sene kardeşin aynı şeyi yapıyor annen gelince sırf odak noktası olabilmek için seni harçıyabiliyor ama annen gidince 3 gün görmesin hemen ne zaman geliyorsun diye soruyor dedi
haklı adam ama işte ben kıyamıyorum uyuz keçiye yinede
Neyse yarına birşeyciğim kalmaz oda inşallah biraz kendine gelir yoksa yolmak zorunda kalacağım![]()
sıkma canını kardeş kardeşi bıçaklamış sonra dönüp kucaklamış