Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok su içtim yine ben..
Kıpırdanacak halim yok..dün gece çekirdek yedim,epey tuzlu..Bugünde tabii..
Onunda etkisi vardır..

Bu gece ıssız buralar..ceco, mmery, dafi yok..

ben de ondan yedim bile yağlıydı ama ağır değildi sahurda meyve yesem yeter inşallah:))

Meyveyle birlikte bir kaç çiğ badem de yersin acıkmayı geciktiriyormuş..
diyetisyen demişti..

Ben asıl bayramdan korkuyorum..sürekli ev ziyaretleri ve tabiiki tatlılar.. offf yaa..

diyetisyen demişti..

Ben asıl bayramdan korkuyorum..sürekli ev ziyaretleri ve tabiiki tatlılar.. offf yaa..

badem yok da ceviz yerim olmazsa
ramazanı atlatalım da bayramı da atlatırız inşallah yüzümüzün akıyla canım zaten hergün tatlı oluyor bizde mutlaka eşim istiyor

Son düzenleme:
Hayırlı geceler kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Anammm bugün baya bir geç kaldım hatta bir çeee diyip kaçarım herhalde çünkü uykusuzluktan geberiyorum desem yeridir :1:
Eşimin Anannesine gittik bugün annem ve kızlardeşimle tabi eşimde geldi :34:
Uzun zamandır zaten yatıyordu artık kulaklarıda iyice işitmez olmuş ama bizi görünce çok sevindi :34: yanlız bana bir ara sitem etti 1 sene oldu gelmedin diye aslında daha 1 ay evvel oradaydım. Malum annem gelicek diye hazırlık falan yapmıştım o ara fırsatım olmadı eee annem gelincede yoğunluktan ancak bugün gidebildik. Kvde tabiki oradaydı ama hanım efendi anneme sadece hal hatır sorup dönüp oğluyla sohbet etti paso :47::47::47: neyse mübarek gün ona uymadım ve hiç birşey yokmuş gibi bizde eşimin anannesi ve teyzesiyle sohbet ettik :34:
Bugün yine esti birden kuaföre gittim ve saçlarımı kumrala boyattım :1: en son boyattığım renge yakın oldu :34: Eşimde bu sefer beğendi Allahtan :1:

Günün tek kötü olayı büyük kızımın oruçluyken fena olmasıydı :26::26: İnat edip orucunuda bozmadı ama ağlayıp durdu anne karnım ağrıyor midem bulanıyor diye. İftardan sonra alıp hastaneye götürdük doktor hemen serum bağladı vucut susuz kalmış diye. Oruça bu senelik son veriyoruz dedi ve tamamen haşlama ve yağsız yemesine karar verdi. Meğer ishali de varmış da bize söylememiş. Saat tam 1de eve girebildik ama şükür şu an çok iyi hatta mışıl mışıl uyuyor şu anda :34:

Bende yapayım diyeceğim ama midemi felaket yapıyor..
İki kez yapmıştım zamanında yarıda bırakmıştım..Kramp gibi ağrı saplanıyordu mideme..
Pirinç lapası rahatsız etmemişti ama ..Yımışak yımışak pek hoşuma gitmişti.:)

Bende pirinç lapasını soracaktım nasıl birşey diye ama sağ olsun asumanzeynep yazmış sonraki sayfalarda :34:
Valla bende bayramdan sonra mutlaka bir kerede olsa şu ayran detoksunu yapacağım inşallah :34: hem motivazyon olur hemde az da olsa tartıya yansısın :34:

Eki Görüntüle 486455 Eki Görüntüle 486456

kızlar kociş zayıflama hediyesi alacak ama karar veremiyormm:26:
gelsin yoruummlaaaaarrr:27:

Bencede kesinlikle ikincinin modeli çok daha hoş :34: ama alacaksan açık rengini al derim bende :1:

Çok su içtim yine ben..
Onunda etkisi vardır..

Geldim geldimmmmmmmm :1: :1: :1:
Bir yarım saatte olsa sizlere bakmadan uyuyamazdım zaten :1:

canım geçmiş olsun kızına..Havalar çok sıcak,günler uzun dayanamıyorlar tabiii..
yine afferim bayağı tuttu değilmi.?
Kızım bir gün tutabildi.:) dayanamıyor hiç yarın da tutacağını söylüyor anne ne yiyeceğiz deyip duruyor cadı..

hayırlısı olsun canım bu puanla atanma ihtimalin yokmu bölüme göre değişiyor değilmi atanma puanları

Yok canım bizden az alıyor zaten bir de genelde bizim bölümde herkes 85 üstü almış. Sınav günü uyuyamamamın da etkisi oldu tabi sınavın kötü geçmesinde. Yapacak bişey yok

canım geçmiş olsun kızına..Havalar çok sıcak,günler uzun dayanamıyorlar tabiii..
yine afferim bayağı tuttu değilmi.?
Kızım bir gün tutabildi.:) dayanamıyor hiç yarın da tutacağını söylüyor anne ne yiyeceğiz deyip duruyor cadı..

Çok sağ ol canım :34:
Geçen sende de 1 ay tuttu bu senede bugüne kadar sadece bir gün tutmamıştı. Aslında ona kalsa yine tutacaktı ama doktor kesin kural koydu bu senelik oruç bitti diye sonuçta hem çok sıcak hemde dediğin gibi günler çok uzun :34:
İyi olsunda artık karşılığını veririz sonuçta anasınında babasınında oruç bakımından borçu var :1: az daha olsun önemli olan sağlık sonuçta.

Neyse kızlar bana müsaade artık gözlerim kapanıyor zaten hastanede bile bir ara gözlerim kapanmış hatta odaya gelen hemşireyi bile duymadım bir açtım gözümü hatun odada :1: kızımda dalga geçiyor anne ağzında açılmış uyurken çok komiktin diye :1: dedim sen iyileşmeye başladın aslında bir tane o serumdan bana lazım kalk ben yatacağım diye :1: nasıl gülüyor cadı :1:

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler :3:
Yarın gece inşallah daha erken gelirimde rahat rahat konuşuruz :34:

Yok canım bizden az alıyor zaten bir de genelde bizim bölümde herkes 85 üstü almış. Sınav günü uyuyamamamın da etkisi oldu tabi sınavın kötü geçmesinde. Yapacak bişey yok

Canım herşeyin hayırlısı..Çok kötü değil aslında sonuç ama sizin bölüme az diyorsun..
Düz memur olarak atanma olmuyormu,sen istermisin onu.?

Komşum var mat.öğretmeni 3 yıldır bir türlü atanamıyor. bu yılda girdi ondan duymuştum. düz memur olarak deneyeceğim şansımı demişti...

bugün de sahurumuzu yaptık kızlar isteyince menemen yaptım azcık ondan yedim ekmeksiz 1 dilimde börek ev yapımı olandan 1 tane de şeftali
ramazanın bitmesini beklemeden toparlanma kararı aldım şimdi ama tabii karnım tokken biraz dikkat etmem lazım bayramı beklemeye gerek yok zaten spor da yapamıyorum haftaya da tek spor bayram temizliği olur herhalde çarşı işi de çıkar gerçi ama off ne yapacağımı şaşırdım sanırsam toparlanmalı hem de hemen
ceco kızına geçmiş olsun canım
benim kızlar bikaç senedir devamlı tutuyorlar ama evden pek çıkmıyorlar öğlene kadar da uyuyorlar zaten pek zorlanmıyorlar oyüzden siz tüm güz geziyorsunuz yine iyi dayanmış kızın ishal de olunca su kaybı iyice artmış tabii
benim küçük de dersaneye gidiyor haftada 3 gün o günler biraz daha zorlanıyor bazen öğleden sonra uyuyor tekrar

Son düzenleme:
slm hatunlar geçen yıl ramazan ayının sonunda hamile oldugumu ögrendim 86 kiloyla hamile kaldım simdi 98 varımdır tartılmıorum 17 nisanda doğum yaptım canım cok sıkılıor hiç bi kıyafet olmuor emziriorumda ama bi yol bulup baslamam lazım öneriniz varmııı???

slm hatunlar geçen yıl ramazan ayının sonunda hamile oldugumu ögrendim 86 kiloyla hamile kaldım simdi 98 varımdır tartılmıorum 17 nisanda doğum yaptım canım cok sıkılıor hiç bi kıyafet olmuor emziriorumda ama bi yol bulup baslamam lazım öneriniz varmııı???

hoşgeldin karaca,

ahh ahh topiğimizin hatunları yok şimcik nöbet bende :)

tartılmıyorum deme çık tartıya. çıkan rakamı görünce azimlenecek, kilo verdikçe mutlu olucaksın.. en büyük önerim burayı bırakma. bu hatunlar acayip kilo verdiriyor demedi deme :1: ikinci önerimde , sen şimdi bebiş emziriyorsun kafadan diyet yapma, diyetisyen yardıımıyla kilo vermeye çalış. bebeşi olan ablalarım daha iyi önerilerde bulunabilir.

bu arada mehtap ben istanbuldan hoşgeldin aramıza diyelim.. :118::118::118:

daficim netin camina tiklasaydin ben sana bahceden verirdim maydonoz :1:
ah be canım daha önce neden söylemedin bak tıklattım uyumuşsun herhalde zaten ezanda geçti versende olmaz artık . neyse bugün pazar .
pazar pazarı kapının önüne kuruluyor. alırım.

hayirli geceler kizlar
bu gun size yazarken gorumcemin kizi iceri geldi yenge esma senin diktigin cicekleri soktu benim papatyam cicwklige girmis cicwkleri.sokmus cignemis lambalarimi parcalamis kizdim ozur dilerim dedi bir daha yapmicam dedi yarin unutur yine aynisi kime cekmis bu cocuk esim cok yaramazmis eee bende fena deilmissim yaramazlikta ee melek olacagi yoktu papatyamin :60::60:
pazartesi mangal yapcaz kardesim gorumcem kuzenim ailesiyle baya kalabalik olcaz

bu gun sinitzel yaptim ben kendi sinitzelimi parmesanli yaptim fikir olsun diye yaziyorum sinitzel galete unuyla kizarttikmi yagi cok cekiyor ama parmesanla cok cekmiyor
oy oy oy yesinler onu yaptığı yaramazlığın farkına varmışta özür dilermiş :emir_bebek:

iyi geceler
evde 3 çeşit suböreği var ben nerelere gideyim canım çok tatlı istiyor ben de kendimi iyice hurmaya verdim
ah ah bendede börek var, yalancı pizza var, sarma var daha neler neler :56: ama kiloda var :19:

bolca cüz okudum iyi oldu ama uyuşukluğu atmam lazım üstümden
Allah kabul etsin canım her şerde bir hayır gizli

Çok su içtim yine ben..
Onunda etkisi vardır..

dafi nasıl olsun anacım benimkiler 11.30 da geldi bütün gece curcunaydı burası sahurda sofrada tam 18 kişiydik:1: şidi dağıldılar birisinin bebeği rahatsız uyunca kaldırmadılar geçip yattılar, birde yeğenim gelmişti o var boş değiliz yani :9: sabahda köye gidicez nasıl kalkarız bilmem artık

diyetisyen demişti..

bayramıda kazasız bir atlatsak paçayı yırttık demektir :1:

Hayırlı geceler kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Anammm bugün baya bir geç kaldım hatta bir çeee diyip kaçarım herhalde çünkü uykusuzluktan geberiyorum desem yeridir :1:
Eşimin Anannesine gittik bugün annem ve kızlardeşimle tabi eşimde geldi :34:
Uzun zamandır zaten yatıyordu artık kulaklarıda iyice işitmez olmuş ama bizi görünce çok sevindi :34: yanlız bana bir ara sitem etti 1 sene oldu gelmedin diye aslında daha 1 ay evvel oradaydım. Malum annem gelicek diye hazırlık falan yapmıştım o ara fırsatım olmadı eee annem gelincede yoğunluktan ancak bugün gidebildik. Kvde tabiki oradaydı ama hanım efendi anneme sadece hal hatır sorup dönüp oğluyla sohbet etti paso :47::47::47: neyse mübarek gün ona uymadım ve hiç birşey yokmuş gibi bizde eşimin anannesi ve teyzesiyle sohbet ettik :34:
Bugün yine esti birden kuaföre gittim ve saçlarımı kumrala boyattım :1: en son boyattığım renge yakın oldu :34: Eşimde bu sefer beğendi Allahtan :1:

Günün tek kötü olayı büyük kızımın oruçluyken fena olmasıydı :26::26: İnat edip orucunuda bozmadı ama ağlayıp durdu anne karnım ağrıyor midem bulanıyor diye. İftardan sonra alıp hastaneye götürdük doktor hemen serum bağladı vucut susuz kalmış diye. Oruça bu senelik son veriyoruz dedi ve tamamen haşlama ve yağsız yemesine karar verdi. Meğer ishali de varmış da bize söylememiş. Saat tam 1de eve girebildik ama şükür şu an çok iyi hatta mışıl mışıl uyuyor şu anda :34:
geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Son düzenleme:
Back
X