Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[KAhverengili olanın acaip bir havası var değilmi.??
prenses edasında..
senin de boyun uzun çok yakışır..
Meyveyle birlikte bir kaç çiğ badem de yersin acıkmayı geciktiriyormuş..
diyetisyen demişti..
Ben asıl bayramdan korkuyorum..sürekli ev ziyaretleri ve tabiiki tatlılar.. offf yaa..
Hayırlı geceler kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Anammm bugün baya bir geç kaldım hatta bir çeee diyip kaçarım herhalde çünkü uykusuzluktan geberiyorum desem yeridir
Eşimin Anannesine gittik bugün annem ve kızlardeşimle tabi eşimde geldi
Uzun zamandır zaten yatıyordu artık kulaklarıda iyice işitmez olmuş ama bizi görünce çok sevindiyanlız bana bir ara sitem etti 1 sene oldu gelmedin diye aslında daha 1 ay evvel oradaydım. Malum annem gelicek diye hazırlık falan yapmıştım o ara fırsatım olmadı eee annem gelincede yoğunluktan ancak bugün gidebildik. Kvde tabiki oradaydı ama hanım efendi anneme sadece hal hatır sorup dönüp oğluyla sohbet etti paso
neyse mübarek gün ona uymadım ve hiç birşey yokmuş gibi bizde eşimin anannesi ve teyzesiyle sohbet ettik
Bugün yine esti birden kuaföre gittim ve saçlarımı kumrala boyattımen son boyattığım renge yakın oldu
Eşimde bu sefer beğendi Allahtan
Günün tek kötü olayı büyük kızımın oruçluyken fena olmasıydı :26::26: İnat edip orucunuda bozmadı ama ağlayıp durdu anne karnım ağrıyor midem bulanıyor diye. İftardan sonra alıp hastaneye götürdük doktor hemen serum bağladı vucut susuz kalmış diye. Oruça bu senelik son veriyoruz dedi ve tamamen haşlama ve yağsız yemesine karar verdi. Meğer ishali de varmış da bize söylememiş. Saat tam 1de eve girebildik ama şükür şu an çok iyi hatta mışıl mışıl uyuyor şu anda
Bencede kesinlikle ikincinin modeli çok daha hoşama alacaksan açık rengini al derim bende
![]()
huuuu kimse yokmuuuuuuuuuu
yok yok anacım bunların hepsi uykucu bugün
eh ben biraz sonra köye gidicem gece gelince görüşürüz diycem amaaaaa ben yorulur gelir uyurum bu gece:109:
Sana kavuşmak için 5.5 yıl bekledim !!!
Şimdi yine bekleme zamanı , git sevdiğim , git sevgilim , VATAN SAĞOLSUN ben seni 5.5 ay daha beklerimm.....
![]()
Şimdi yine bekleme zamanı , git sevdiğim , git sevgilim , VATAN SAĞOLSUN ben seni 5.5 ay daha beklerimm.....
![]()
Canım herşeyin hayırlısı..Çok kötü değil aslında sonuç ama sizin bölüme az diyorsun..
Düz memur olarak atanma olmuyormu,sen istermisin onu.?
Komşum var mat.öğretmeni 3 yıldır bir türlü atanamıyor. bu yılda girdi ondan duymuştum. düz memur olarak deneyeceğim şansımı demişti...
![]()
Canım düz memurluk için 90 üstü lazım:)) o daha zor yani
slm hatunlar geçen yıl ramazan ayının sonunda hamile oldugumu ögrendim 86 kiloyla hamile kaldım simdi 98 varımdır tartılmıorum 17 nisanda doğum yaptım canım cok sıkılıor hiç bi kıyafet olmuor emziriorumda ama bi yol bulup baslamam lazım öneriniz varmııı???
kizlar diyetimin ilk günüüüüüüüüüüüüüü .açlıktan ölecek gibiyim
sabah ılık suya elma sirkesi limon azıcık bal damlatıp içtim biraz iyi geldi :/ kahvaltıda 4 dlm ekmek,beyaz peynir,domates,salatalık,zeytin ve bir tatlıkaşığı kayısı reçeli :)
not : tekrar hatrlatayım hastalıklarım yüzünden kepek ve çavdar ekmek yasak.. beyaz ekmek yemek zorundayım :/ bir de tatlı yemem gerekmiş bende meyvedir,baldır reçeldir gibi az az tüketiyorum tatlıyı :/
[sıze=3]sana kavuşmak için 5.5 yıl bekledim !!!şimdi yine bekleme zamanı , git sevdiğim , git sevgilim , vatan sağolsun ben seni 5.5 ay daha beklerimm..... [/sıze]![]()
Hayırlı olsun sağlıklı beslenmeniz :)
rahatsızlığınız nedir.?merak ettim,söylediysenizde kaçırmışım..
şu an piyasadaki hemen hemen tüm çikolata bisküvi meyveli yoğurt yani paketlenmiş tüm gıdalarda var ve sadece hormon bozukluğuna yol açmıyor kemik gelişimini de olumsuz etkiliyorGünaydınlar herkese
Sizinle paylaşmak istediğim bir konu var. Biliyorsunuz Türkiyede artık nerdeyse tüm besinlerde şeker olarak Mısır şurubu şerbeti kullanılıyor. Dünya ülkeleri içinde en yükske oranda kullanılan ülte Türkiye. Toplum olarak bu tehlikenin farkında olmalı ve elimizdne geleni yapmalıyız. Piyasadan tepki almaktan korkmayan bazı doktorlar çocuklarınıza şekerli hiçbir besini(evde kendi yaptıklarımız hariç) vermeyin diyorlar. Özellikle market ürünlerini evimizden uzak tutmalıyız. Bu mısır şurubu şerbeti glikozla bağlanmıiş fuktoz içerdiğinden çocukların ileride obez olmasından büyük rol oynuyor. Bu ürünleri yiyen çocuklar şekere bağımlı oluyor, annesi ona gofret'i yedirmedğinde hırçınlaşıyor, adete kölesi oluyor bu yiyeceklerin. Ayrıca sadece çocuklar için değil yetişkinlerin de insülin yapısını bozuyor. Şu anda PCOS ve insülin direnci hastalığının yaygın olmasında bu ürünlerin tüketimi büyükl rol oynuyor. Peki ne yapıcaz, hiçmi yemiycez bunları
Benim araştırdığım kadarıyla yapmamız gerekenler şunler
Tatlımızı evde kendimiz yapıcaz. Genelde kuru meyvalar kullanıcaz tatlının içine, şeker yerine hakiki bal koyucaz, kek yaparken bal ve pekmez kullanıcaz. Diyetiğsyen dilara koçak çocuğunuza tatlı yedirmeyin , çocuk buna alışmazsa ilerde de kölesi olmaz diyor.Ayrıca topum olarak da biliçlenip tepkimizi göstermeliyiz. Hangi ürünlerin içinde bu madde kullanılıyor bunu bilmek bizim de hakkımız değil mi?
hoşgeldin inşallah kilo almamışsındır .alsanda önemli degil hemen verirsin tatile gidip diyet yapmak zorHu hu arkadaşlar merhaba :)) Ben döndüm. Bugün sabah 04.00 sularında Marmaris'ten çıktık yola, 12.30'da evimize varmıştık. Seyahat oldukça yorucu geçti, detayları sonra yazarım. Önümüzdeki hafta da zor geçecek gibi benim için, yardımcım izinli, seyahat sonrası bir ton iş, dolap tamtakır, çocuklar huysuz; filan feşmekan.
Kilo bakımından ne alemdeyim hiiiç bilmiyorum. Orada hiç tartılamadım, diyet psikolojisinden çıkıp, "biraz da serbest bırakayım kendimi" psikolojisine girdiğim için almış olmaktan korkuyorum. Yarın sabah erkenden tartılıp göreceğim sonucu. Her gün en az bir kaçamağım oldu ama çok da ipin ucunu kaçırmamaya çalıştım, hava sıcaklığı 45-50 derece arasında olmasaydı yürüyüşlere asılırdım, ancak 3 gün yürüyüş yaptım. Çam kokusunu çekerek, bülbüllerin ve ağustos böceklerinin ötüşleri arasında yürümek gerçekten harikaydı. Ama o kadar nemliydi ve sıcaktı ki (gece 22.00'de 37 derece idi sıcaklık) daha fazla yürüyemedim. Denizde çocuklar rahat bırakmadığı için fazla yüzemedim de. Ama bedensel hareketin (ev işleri, çocuk bakımı, gezme tozma vb.) çok olduğu 2 hafta geçirdim.
Burada herkes iyidir umarım, geçmişin hepsini okuyamam belki ama yarın en azından son 3-4 günü okurum :) Herkesi öpüp çıkayım şimdi, hala kendimize gelemedik ailece, herkes yorgun ve huysuz, didişip duruyoruz çocuklarla :))) Gidip yatırmaya çalışayım![]()
gidici onlar misafir canım
Hu hu arkadaşlar merhaba :)) Ben döndüm. Bugün sabah 04.00 sularında Marmaris'ten çıktık yola, 12.30'da evimize varmıştık. Seyahat oldukça yorucu geçti, detayları sonra yazarım. Önümüzdeki hafta da zor geçecek gibi benim için, yardımcım izinli, seyahat sonrası bir ton iş, dolap tamtakır, çocuklar huysuz; filan feşmekan.
Kilo bakımından ne alemdeyim hiiiç bilmiyorum. Orada hiç tartılamadım, diyet psikolojisinden çıkıp, "biraz da serbest bırakayım kendimi" psikolojisine girdiğim için almış olmaktan korkuyorum. Yarın sabah erkenden tartılıp göreceğim sonucu. Her gün en az bir kaçamağım oldu ama çok da ipin ucunu kaçırmamaya çalıştım, hava sıcaklığı 45-50 derece arasında olmasaydı yürüyüşlere asılırdım, ancak 3 gün yürüyüş yaptım. Çam kokusunu çekerek, bülbüllerin ve ağustos böceklerinin ötüşleri arasında yürümek gerçekten harikaydı. Ama o kadar nemliydi ve sıcaktı ki (gece 22.00'de 37 derece idi sıcaklık) daha fazla yürüyemedim. Denizde çocuklar rahat bırakmadığı için fazla yüzemedim de. Ama bedensel hareketin (ev işleri, çocuk bakımı, gezme tozma vb.) çok olduğu 2 hafta geçirdim.
Burada herkes iyidir umarım, geçmişin hepsini okuyamam belki ama yarın en azından son 3-4 günü okurum :) Herkesi öpüp çıkayım şimdi, hala kendimize gelemedik ailece, herkes yorgun ve huysuz, didişip duruyoruz çocuklarla :))) Gidip yatırmaya çalışayım![]()