Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gidici onlar misafir canım

hoşgeldin canım:16:biz iyiyiz kilo aldım ben de ramazanda sen almamışsındır inşallah aldıysan da göndeririz bizimkilerle beraber

insallah canim gitsinler artik yaaa
gerci bende ne ararsan var popo göbek basen hersey var allah ne verdiyse :27:

kendine haksızlık yapma gayet şıksın basen okadar dikkatimi çekmedi benimde göbek çok fazla
sonunda görümcem geldi gitti
hayrat ettim bana kilo vermişsin dedi beni çok şaşırttı

diyom ya basende var bende göbekte ne ararsan yani
aa ne güzel bakkk, farketti demekki senin kilo verdigini
dahada verip catlatcaz dimi oh HIH :15: :19:

Kaçgündür oruç tutamıyordum bugün sahura kalkkıp niyetlenmeyi düşünüyorum inşallah bozmak zorunda kalmam tam 8 gün borçlandım

benmde 8 gün borc :17:

insallah canim gitsinler artik yaaa
gerci bende ne ararsan var popo göbek basen hersey var allah ne verdiyse :27:

diyom ya basende var bende göbekte ne ararsan yani
aa ne güzel bakkk, farketti demekki senin kilo verdigini
dahada verip catlatcaz dimi oh hıh :15: :19:

benmde 8 gün borc :17:

varmısIN kurbana adar 1O kilo vermeye bayramdan hemen sonra başlıyalım hergün yediklermzi paylaşalım
görücem 2ay sonra beni görünce şok olsun

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,,,,,topikte kimsecikler yok :( herkese iftar mahrurluğu çökmüş galiba...sultan42 çok tatlı çıkmışsın bence :)

kilolarımız gidicek enkısa zamanda ozaman gözel resimlerini tekrar bekliyoruz :)

allahtan görümcelerimde kiloluda benim kilolar ondan göze batmıyor :):):):) bundan bari şansım var...doğum yapalı 7 ay oldu doğum kilolarım durduğu gibi eylülde düğünler var..ve ben kıyafet almayı düşünmüyorum..eski kıyafetlerimin incine girmem şart..hepimiz birbirimizi sıkı gaza getirirsek olur bencede :)

varmısIN kurbana adar 1O kilo vermeye bayramdan hemen sonra başlıyalım hergün yediklermzi paylaşalım
görücem 2ay sonra beni görünce şok olsun

nerdeeee, cok istiyorum 10 kilo vermeyi, ama bitürlü kilo veremiyorum sanki, cok mutsuzum :( umutsuzluga düsüyorum sanki hic olmicakmis gibi geliyor..

arkadaşlar merhaba,,,,,topikte kimsecikler yok :( herkese iftar mahrurluğu çökmüş galiba...sultan42 çok tatlı çıkmışsın bence :)

kilolarımız gidicek enkısa zamanda ozaman gözel resimlerini tekrar bekliyoruz :)

allahtan görümcelerimde kiloluda benim kilolar ondan göze batmıyor :):):):) bundan bari şansım var...doğum yapalı 7 ay oldu doğum kilolarım durduğu gibi eylülde düğünler var..ve ben kıyafet almayı düşünmüyorum..eski kıyafetlerimin incine girmem şart..hepimiz birbirimizi sıkı gaza getirirsek olur bencede :)

sagol canim o senin tatliligin, diyorum ya basenler kralicesiyim mübarek :)
e göbekte aldi basini gittiiiiiii..
ramazan bi gecsin
okadar sIKI sIKI sarilcamki düzgün beslenmeye,
ve üstelik spora da
mecburum en kisa zamanda en az 10-15 kilo gitmesi lazim
yeni birileriyle tanisip evlencem ben yaaaaaaaaaau :P :18: :17:

hoşgeldin karaca,

ahh ahh topiğimizin hatunları yok şimcik nöbet bende :)

tartılmıyorum deme çık tartıya. çıkan rakamı görünce azimlenecek, kilo verdikçe mutlu olucaksın.. en büyük önerim burayı bırakma. bu hatunlar acayip kilo verdiriyor demedi deme :1: ikinci önerimde , sen şimdi bebiş emziriyorsun kafadan diyet yapma, diyetisyen yardıımıyla kilo vermeye çalış. bebeşi olan ablalarım daha iyi önerilerde bulunabilir.

bu arada mehtap ben istanbuldan hoşgeldin aramıza diyelim.. :118::118::118:

hb canım çok teşekkür ederim bırakmıcam burayı beraber inş veririzzzzz:4:

Umut cum hoşgeldin..yokluğunu hissettim...

umarım güzel bir tatil olmuştur..Marmaris harika bir yer ben çok seviyorum:16::16:
hele artık iice yaklasıp aşağı kıvrıla kıvrıla inilen o yemyeşil ağaçlık yoluna hayranım:21:
burada Yalova ya giderken o kadar uzun olmasa da öle bir yol var her gecerken kndimi Marmaris e gider gibi hayal ediyorum:21:

buralar da cok sıcaktı inan..piştim ben bu yaz:37:
ah ne sanslısın kayınvaliden Marmaris te yasıyor..benmkide bana 15 dk uzaklıkta:37::37:

aslında demk istedgm uzaklık yakınlık sorunsalı degildi neden öle dediysem:1: ben isterdmki benim kv de Bodrum da falan yaşasın bende bayramlarda yaz tatillernde onu ziyarete gideyim:27::27::27:

böle de kötü bir geliniim sanırsam:9::9: dul kadının bi başına ne işi varsa oralarda:9::9:

iyi geceler
teravihten geldik çayımızı içtik balkonda üşüdüm valla
şimdi uykum geldi gibi uyumayı deneyim ben uyumazsam gelirim yine

slm hatunlar geçen yıl ramazan ayının sonunda hamile oldugumu ögrendim 86 kiloyla hamile kaldım simdi 98 varımdır tartılmıorum 17 nisanda doğum yaptım canım cok sıkılıor hiç bi kıyafet olmuor emziriorumda ama bi yol bulup baslamam lazım öneriniz varmııı???

hoş geldin, sıkma canını çık tartıya ben de sen gibiydim. ama tartıya çıkmadan olmuyor, insana bi dank edicek. burası sayesinde gitti kiloların hepsi ama daha çok yolumuz var =)

iyi geceler kızlar, bir de size bakıyım dedim. keyifler yine yerinde. kurbana kadar 10kilo yarışmasına ben de varım. feci istiyorum kurbanda kışlık bişiler de alınır, incecik incecik giyinirim.

Selam millet ben geldimmmmmmm :122: :122:

Bugün tvde maç vardı eşim o bitince eve ineriz diyince ancak bu saatte geldim :34:
Gündüz annemlerin senelerdir tanıdığı felç geçiren bir teyzeyi ziyarette gittik cerrahpaşaya hatta hafta içi olmuş olsaydı gidip çocuk bölümünde Ayşeyi arayacaktım :1:
Mutludanda hala haber cıkmadı acaba oda mı ulaşamadı Ayşeye :26:
Neyse umarım bir sorun yokturda yoğunluktan gelemiyordur :34:

slm hatunlar geçen yıl ramazan ayının sonunda hamile oldugumu ögrendim 86 kiloyla hamile kaldım simdi 98 varımdır tartılmıorum 17 nisanda doğum yaptım canım cok sıkılıor hiç bi kıyafet olmuor emziriorumda ama bi yol bulup baslamam lazım öneriniz varmııı???

Allah analı babalı büyütsün :34: Nazarlardan saklasın kuzucuğu :nazar: :nazar: :nazar:
Arkadaşlarında dediği gibi emzirirken zaten fazladan kalori harçıyorsun :34: birde az birşey dikkat edersen tamamdir :34:
Umarım sende hedefine bizlerle birlikte ulaşırsın :34:
Bu arada aramızada hoşgeldin :3:

Sana kavuşmak için 5.5 yıl bekledim !!!

Şimdi yine bekleme zamanı , git sevdiğim , git sevgilim , VATAN SAĞOLSUN ben seni 5.5 ay daha beklerimm.....

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Allah kavuştursun canım :71:
İnşallah sağlıcakla gidip gelir eşin :34: Senin içinde zor ama 5.5 ay nedir ki 5.5. yılın yanında :34:

Günaydınlar herkese

Sizinle paylaşmak istediğim bir konu var. Biliyorsunuz Türkiyede artık nerdeyse tüm besinlerde şeker olarak Mısır şurubu şerbeti kullanılıyor. Dünya ülkeleri içinde en yükske oranda kullanılan ülte Türkiye. Toplum olarak bu tehlikenin farkında olmalı ve elimizdne geleni yapmalıyız. Piyasadan tepki almaktan korkmayan bazı doktorlar çocuklarınıza şekerli hiçbir besini(evde kendi yaptıklarımız hariç) vermeyin diyorlar. Özellikle market ürünlerini evimizden uzak tutmalıyız. Bu mısır şurubu şerbeti glikozla bağlanmıiş fuktoz içerdiğinden çocukların ileride obez olmasından büyük rol oynuyor. Bu ürünleri yiyen çocuklar şekere bağımlı oluyor, annesi ona gofret'i yedirmedğinde hırçınlaşıyor, adete kölesi oluyor bu yiyeceklerin. Ayrıca sadece çocuklar için değil yetişkinlerin de insülin yapısını bozuyor. Şu anda PCOS ve insülin direnci hastalığının yaygın olmasında bu ürünlerin tüketimi büyükl rol oynuyor. Peki ne yapıcaz, hiçmi yemiycez bunları

Benim araştırdığım kadarıyla yapmamız gerekenler şunler

Tatlımızı evde kendimiz yapıcaz. Genelde kuru meyvalar kullanıcaz tatlının içine, şeker yerine hakiki bal koyucaz, kek yaparken bal ve pekmez kullanıcaz. Diyetiğsyen dilara koçak çocuğunuza tatlı yedirmeyin , çocuk buna alışmazsa ilerde de kölesi olmaz diyor.Ayrıca topum olarak da biliçlenip tepkimizi göstermeliyiz. Hangi ürünlerin içinde bu madde kullanılıyor bunu bilmek bizim de hakkımız değil mi?

Canım paylaşımın için çok teşekkür ederim :34:
Aslında bir çoğumuzunda bildiği ama maalesef günlük hayatta bazen yinede aldığımız şeyler :26:
Benim büyük kızda o hatayı çok yaptık ama küçüğüne bakkaldan mümkün olduğunca birşey almamaya gayret ediyorum. Dediğin gibi en güzeli kekide başka tatlılarıda evde yapmak :34:
Umarım bundan sonra çok daha dikkatli oluruz da bari çocuklarımız bu obezite belasıyla savaşmak zorunda kalmazlar :34:

Bi resim ekliyimde topik senlensin
basenler kralicesi :21:

Eki Görüntüle 487195

Hani nerde yalançiiiiiiiiiiiii :1:
Canım bazen azcık var ama neticede orantılı bir vucuda sahipsin :34: ya sadece basen olupta belin ve üst kısmın iyice bir deri bir kemik olaydı Yasemin Yalçının Gülazer tiplemesi gibi :1: yine halimize çok şükür üstelik bence çokda hoş cıkmışsın kendine haksızlık etme :34:
O çok az fazlalıklarıda Allahın izniyle hep birlikte en kısa zamanda vereceğiz inşallahhhhhhhhh .... Aminnnnnn :34:

Hu hu arkadaşlar merhaba :)) Ben döndüm. Bugün sabah 04.00 sularında Marmaris'ten çıktık yola, 12.30'da evimize varmıştık. Seyahat oldukça yorucu geçti, detayları sonra yazarım. Önümüzdeki hafta da zor geçecek gibi benim için, yardımcım izinli, seyahat sonrası bir ton iş, dolap tamtakır, çocuklar huysuz; filan feşmekan.

Kilo bakımından ne alemdeyim hiiiç bilmiyorum. Orada hiç tartılamadım, diyet psikolojisinden çıkıp, "biraz da serbest bırakayım kendimi" psikolojisine girdiğim için almış olmaktan korkuyorum. Yarın sabah erkenden tartılıp göreceğim sonucu. Her gün en az bir kaçamağım oldu ama çok da ipin ucunu kaçırmamaya çalıştım, hava sıcaklığı 45-50 derece arasında olmasaydı yürüyüşlere asılırdım, ancak 3 gün yürüyüş yaptım. Çam kokusunu çekerek, bülbüllerin ve ağustos böceklerinin ötüşleri arasında yürümek gerçekten harikaydı. Ama o kadar nemliydi ve sıcaktı ki (gece 22.00'de 37 derece idi sıcaklık) daha fazla yürüyemedim. Denizde çocuklar rahat bırakmadığı için fazla yüzemedim de. Ama bedensel hareketin (ev işleri, çocuk bakımı, gezme tozma vb.) çok olduğu 2 hafta geçirdim.

Burada herkes iyidir umarım, geçmişin hepsini okuyamam belki ama yarın en azından son 3-4 günü okurum :) Herkesi öpüp çıkayım şimdi, hala kendimize gelemedik ailece, herkes yorgun ve huysuz, didişip duruyoruz çocuklarla :))) Gidip yatırmaya çalışayım :16:

Özlettin kendini canım yaa :3:
Umarım hepimiz bayramdan sonra kendimizi toparalar şu gel gitlere bir son veririz hepbirlikte :34:
Bu arada sıcakta olsa tatilinin güzel geçmesine de sevindim :34: Yol yorgunluğu yarın öbür gün gider nasılsa ondan sonra daha enerjik olursun inşallah :34:

Hadi kızlarrrrrrrrrr bayrama ne kaldı :34:
Hemen bayram sonrası hepimiz silkeleniyoruz başta ben olmak üzere ve bu işi kökünden çözüyoruz :34:
Umarım herkes yine yediklerinide günlük sporlarınıda paylaşırda hepimize gerçekten gaz olur :34:
Ben kendi adıma 10 dakika da spor yapsam yazmaya kararlıyım :34:

aaaaa bu saat olmuş neden hala kimseckler yok burda:24::24::24:

Yettim Canım benim :1:
Kaç gündür deng gelemiyoruz hep aklım sende valla :34:
Bizim fasülye nasıl acaba diye düşünüp duruyordum :1: Yesin onu obez tetesi :1:
İyisin dimi canım :34:

Yettim Canım benim :1:
Kaç gündür deng gelemiyoruz hep aklım sende valla :34:
Bizim fasülye nasıl acaba diye düşünüp duruyordum :1: Yesin onu obez tetesi :1:
İyisin dimi canım :34:

ohhh hoşgeldin..evet karşılasamıyoruz:1:

iyiyiz şükür biz..iştahım artıyor.bulantılarım rahatsızlıklarım gecıyor:18::18:
sevinmem gereken yerde korkuluyum:18:

kaç aydır yani 4-5 aydır tatlı istemeyen görünce ıykk yapan ben bugün tatlı siparişi verdim kocişe..
bundan sebep tüm korkularım:1::1:eski ben geri dönmesin..ben böle iyiydim:1:

fasülye mizinde keyfine dicek yoktur e şimdi..salatalık yeyip durmaktan kurtuluyor:1:

kızın nasıl oldu?dünden beri topladımı kendini birascık?

Back
X