Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

topikteki iş ilanlarına göz atayım dedim hep temizlikçi hep bi bakıcı aranıyor :)
biz kadınlar acaba başka bir iş yapacağımızın farkında değilmiyiz yoksa işin kolayına kaçıp hemen köleliğimi seçiyoruz :( tamam bu işleri yadırgamıyorum ama % 90 bu işler için iş arıyor burada...şaka gibi..

ayrıca bazılarıda yazmış kilolu şişko istemiyoruz diye :) koptum burda..

Aynurummmm gelmişşşşşşşşşş..kuşummm şafak mı sayacaksın sen şimdiii..

ah hadi Allah kavustursun..

bu 5.5 ay bana da tanıdık geldi ha:27::27::27: beraber sayalım günleri...
hemencecik gelsin su Ocak sonu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

topikteki iş ilanlarına göz atayım dedim hep temizlikçi hep bi bakıcı aranıyor :)
biz kadınlar acaba başka bir iş yapacağımızın farkında değilmiyiz yoksa işin kolayına kaçıp hemen köleliğimi seçiyoruz :( tamam bu işleri yadırgamıyorum ama % 90 bu işler için iş arıyor burada...şaka gibi..

ayrıca bazılarıda yazmış kilolu şişko istemiyoruz diye :) koptum burda..

aaaaa neden şişko istemiyorlarmış ki...

hem şişkolar daha sevecen,anaç olur hıh:19: :1:

ohhh hoşgeldin..evet karşılasamıyoruz:1:

iyiyiz şükür biz..iştahım artıyor.bulantılarım rahatsızlıklarım gecıyor:18::18:
sevinmem gereken yerde korkuluyum:18:

kaç aydır yani 4-5 aydır tatlı istemeyen görünce ıykk yapan ben bugün tatlı siparişi verdim kocişe..
bundan sebep tüm korkularım:1::1:eski ben geri dönmesin..ben böle iyiydim:1:

fasülye mizinde keyfine dicek yoktur e şimdi..salatalık yeyip durmaktan kurtuluyor:1:

kızın nasıl oldu?dünden beri topladımı kendini birascık?

Bugün şükür çok daha iyi hatta çenesi bile düşmeye başladı :1:
Tabi doktorun verdiği beslenme listesi hiç hoşuna gitmedi :1: haşlanmış patates, pirinç lapası, muz, ılık su, yağsız tuzsuz herşey :1:
En sevdiği şeylerin hepsi yasak :1: ama zaten ben yedirmiyordum o zararlı olanları fakat yasak dendi ya aklına karpuz kabuğunu soktu doktor hanım bir kere :60: yemeyeceği varsa bile yiyesi geldi :1: neyse alışır birkaç güne kadar nasılsa :34:

Merak etme hemen bir kereden geri gelmez o kilolar ama içebilirsen yatmadan evvel tarçınlı süt iç :34: en azından tatlı krizlerini önler canım :34:
Bu ara benimde insülin direnci mi azdı ney yada açlık kan şekerim mi düştü anlamadım gitti devamlı bir uyuklama halidir gidiyor :26: Annemler oruç tutuyor ben eve girer girmez koltuğa bir uzanıyorum gerisini hatırlamıyorum :1:
Hadi oturayım uzanınca uyku basıyor dedim bugün ama bir baktım oturduğum yerde uyuya kalmışım :26:
Neyse bayramdan sonra inşallah yine doktora gideceğim bakalım tahlilleri yine yeniler kesin o zaman sonuçu göreceğiz :34: umarım yanılıyorumdur :34:

sultancım çok hoşsun bebeaaaammm:16:
sadece yürüyüşe sarılsan hiç bişi kalmaz o basenlerin:34:

sagol canimmm hos olan sensin asil :16: haklisin daha fazla yürüyüs yapmam gerekir
göbegim icinde aslinda mekik yapmam gerekiyor, ama cook üseniyorum :(((

Umut cum hoşgeldin..yokluğunu hissettim...

umarım güzel bir tatil olmuştur..Marmaris harika bir yer ben çok seviyorum:16::16:
hele artık iice yaklasıp aşağı kıvrıla kıvrıla inilen o yemyeşil ağaçlık yoluna hayranım:21:
burada Yalova ya giderken o kadar uzun olmasa da öle bir yol var her gecerken kndimi Marmaris e gider gibi hayal ediyorum:21:

buralar da cok sıcaktı inan..piştim ben bu yaz:37:
ah ne sanslısın kayınvaliden Marmaris te yasıyor..benmkide bana 15 dk uzaklıkta:37::37:

aslında demk istedgm uzaklık yakınlık sorunsalı degildi neden öle dediysem:1: ben isterdmki benim kv de Bodrum da falan yaşasın bende bayramlarda yaz tatillernde onu ziyarete gideyim:27::27::27:

böle de kötü bir geliniim sanırsam:9::9: dul kadının bi başına ne işi varsa oralarda:9::9:

bizde evlendirip göndeririiz caaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiim :27:

Selam millet ben geldimmmmmmm :122: :122:
Hani nerde yalançiiiiiiiiiiiii :1:
Canım bazen azcık var ama neticede orantılı bir vucuda sahipsin :34: ya sadece basen olupta belin ve üst kısmın iyice bir deri bir kemik olaydı Yasemin Yalçının Gülazer tiplemesi gibi :1: yine halimize çok şükür üstelik bence çokda hoş cıkmışsın kendine haksızlık etme :34:
O çok az fazlalıklarıda Allahın izniyle hep birlikte en kısa zamanda vereceğiz inşallahhhhhhhhh .... Aminnnnnn :34:

evet o konuda biraz sansli sayabilirim kendimi,
kilolarim dagilmis durumda
yani cok üst yada cok altta degil
ama yinede iste popom kocaman :43:
Ramazan bi gecsin, bayramida bi atlatalim
hepimiz eskisinden daha azimli olmaliyiz
hatta tatli cikulata bisi kacirinca, kizmaliyiz birbirimizeeeeeeeee :47:

Bugün şükür çok daha iyi hatta çenesi bile düşmeye başladı :1:
Tabi doktorun verdiği beslenme listesi hiç hoşuna gitmedi :1: haşlanmış patates, pirinç lapası, muz, ılık su, yağsız tuzsuz herşey :1:
En sevdiği şeylerin hepsi yasak :1: ama zaten ben yedirmiyordum o zararlı olanları fakat yasak dendi ya aklına karpuz kabuğunu soktu doktor hanım bir kere :60: yemeyeceği varsa bile yiyesi geldi :1: neyse alışır birkaç güne kadar nasılsa :34:

Merak etme hemen bir kereden geri gelmez o kilolar ama içebilirsen yatmadan evvel tarçınlı süt iç :34: en azından tatlı krizlerini önler canım :34:
Bu ara benimde insülin direnci mi azdı ney yada açlık kan şekerim mi düştü anlamadım gitti devamlı bir uyuklama halidir gidiyor :26: Annemler oruç tutuyor ben eve girer girmez koltuğa bir uzanıyorum gerisini hatırlamıyorum :1:
Hadi oturayım uzanınca uyku basıyor dedim bugün ama bir baktım oturduğum yerde uyuya kalmışım :26:
Neyse bayramdan sonra inşallah yine doktora gideceğim bakalım tahlilleri yine yeniler kesin o zaman sonuçu göreceğiz :34: umarım yanılıyorumdur :34:

ohh ohh sevndim iyi olmasına:16:

benmde kardeşim var 17yaslarında boyu benden uzun 1.70 var..
1-1.5 sene önce 60 kg olan kız şimdi neredeyse 80e gelmiş..

görünce eşimde bende sasırdık bu yaz..ocak ta geldklerinde de kilo almıssın demiştik ama bu sefer baya baya belliydi..eşim de dedi hatta Başak aman dikkat et daha gençsin hemen verirsin falan dedi..

annemler geçen diyetsyene götürmüşler..tahliller yapılmış..
troidi 0-5 olması gereken yerde 8 lerde cıkmış benm gibi:5::5:

hatta guatr bile görmş doktoru..çok üzüldüm..
liste vermiş bilinçlensin diye..çünkü tam ergen onu yeme bunu ye diyince herseyi bırakıp kalkıyor masadan..doktor da bunu anlamışki listeyi eline vermiş..sen kocaman bir kızsın sen,n mesul,iyetnde hersey demiş..hergün de spor vermiş 1 saat..

şiimdi hftada 3 gün havuza gdiyor..diger günler tek basına koşu yoluna:9::9:
ara da annem de arkadaslık yapıyormuş ama Ramazan olunca Adana sıcagnda bir de zaten 55kg kadın:9:..
demiş Başak kusura bakma kendin için yürceksin..

bizimki 10 15 gündür hç aksatmamış:nazar::nazar::nazar:
bugnde ananeme iftara davetlilermiş..annem erkn gdelim yardıma demiş Başak ben gelirsem yürüyüşüm kalır beni hiç ellemeyin..hem ordaki yağlı yemklerden canım çeker demiş:9::9:

vallahi pek sevindim..inşallah böle azimle devam eder....

iddiadaşım havalardan falan sanırım o uyku hali..
vallahi cevremde herkeste var ama sen yine de tahlillerini bir yenilet..faydalı olur:16::16

ohh ohh sevndim iyi olmasına:16:

benmde kardeşim var 17yaslarında boyu benden uzun 1.70 var..
1-1.5 sene önce 60 kg olan kız şimdi neredeyse 80e gelmiş..

görünce eşimde bende sasırdık bu yaz..ocak ta geldklerinde de kilo almıssın demiştik ama bu sefer baya baya belliydi..eşim de dedi hatta Başak aman dikkat et daha gençsin hemen verirsin falan dedi..

annemler geçen diyetsyene götürmüşler..tahliller yapılmış..
troidi 0-5 olması gereken yerde 8 lerde cıkmış benm gibi:5::5:

hatta guatr bile görmş doktoru..çok üzüldüm..
liste vermiş bilinçlensin diye..çünkü tam ergen onu yeme bunu ye diyince herseyi bırakıp kalkıyor masadan..doktor da bunu anlamışki listeyi eline vermiş..sen kocaman bir kızsın sen,n mesul,iyetnde hersey demiş..hergün de spor vermiş 1 saat..

şiimdi hftada 3 gün havuza gdiyor..diger günler tek basına koşu yoluna:9::9:
ara da annem de arkadaslık yapıyormuş ama Ramazan olunca Adana sıcagnda bir de zaten 55kg kadın:9:..
demiş Başak kusura bakma kendin için yürceksin..

bizimki 10 15 gündür hç aksatmamış:nazar::nazar::nazar:
bugnde ananeme iftara davetlilermiş..annem erkn gdelim yardıma demiş Başak ben gelirsem yürüyüşüm kalır beni hiç ellemeyin..hem ordaki yağlı yemklerden canım çeker demiş:9::9:

vallahi pek sevindim..inşallah böle azimle devam eder....

iddiadaşım havalardan falan sanırım o uyku hali..
vallahi cevremde herkeste var ama sen yine de tahlillerini bir yenilet..faydalı olur:16::16

Maşallah canım :nazar: :nazar: :nazar: İnşallah o azmi hep devam eder ve hedefine ulaşır :34:
Bizimki biraz inat o konuda sonuçda daha 12 yaşında ve erenliğin başındayız üstelik yapı olarakta biraz asi :1: kime çektiyse artık :1:
Bakalım bizimkide söz verdi bayramdan sonra benle birlikte yapacak sporunuda diyetinide hatta dedim kim kıvırmaya kalkarsa diğeri uyarsın yaza fıstık gibi olalım diye :34: şimdilik kabul etti ama umarım kıvırmaz :1: olmadı artık bağrış çağrış yapacağız sporumuzu sonuçta ilk zamanlar zorda gelse ikimizde alışacağız :34:

Annem gelirken ona çok hoş bir bikini almış :34: hatta ben ilkten bana sandım :1: iki parçalı mayo gibi göbiş kapalı :1:
Banada çok hoş siyah boyundan bağlamalı bir mayo almış hatta anam acaba olurmu bana dedim ama darda olsa oldu hatta göbişimi baya bir topladı :1: ama eşim sen zayıfla onu yedek kullanır kendine çok istediğin bir bikini alırsın dedi :1: tabi artık buda bana gaz vermezse ne yaparım bilemem :1:
İnşallah ana kız bu sefer daha başarılı oluruz :34: inan korkuyorum ilerde benim gibi olursa diye ama diğer yandanda komşumuzun kızı geliyor aklıma :34: ufakken benim kızdan çok daha kiloluydu ve hep derdim büşra yeme bak sonra benim gibi olursun benden kiyafet ödünç istersin bir sürü güzel kıyafet varken yada erkekler beğenmez falan derdim ama kız hiç umursamazdı yaaa banane yiyeceğim işte derdi. Hatta bir oturuşta yarım ekmek yerdi ama şimdi bir gör fıstık gibi :34: ne zaman ki erkeklere ilgi başladı, okulda kızlar arasında kilo muhabbeti oldu kız süper kilo verdi. Geçen yine konuştuk Banu abla ben o zaman birşey yapmadım sadece Volleybola gittim birde haftada iki kere yüzmeye gitmiştim sonra zaten kendi kendine gitti kilolar dedi :34:
Bizimki yüzmeye kayıt ettirdiğimde hocalar dışarda bekleyip onlara atlayın dediği için korktu vazgeçti ama eğer ikna edebilirsem yine kayıt ettirmek istiyorum :34: Seneye küçüğüde 3 yaşını doldursun onuda vereceğim hemen yüzme kursuna :34: korkuları iyice gelişmeden öğrensin yüzmeyi :34:
Volleybola yine vereceğim benimkini bu sene ( 2 senedir gidiyor ama okulun onunda hocası son dönemde yoktu bile :26: ) olmadı artık uygun birşey bulursam özele veririm belki lisanslı volleybolcu olur :122: çok seviyor Allahtan :34:

Kizlaaaaaaaaar
bu arada Kayip bi kiz vardi hatirliyormusunuz, ögretmeni kacirmisti. ASLI
bulunmus o
cok sevindim gercekten

Kaçırılan Kız Aslı Bulundu - Atv Haber - Mesut Öğretmen Yakalandı - video izle

buda haberi ve yakalanma ani videosu

Evet çok şükür bulunmuş adamda yakalanmış :47: ama önemli olan bundan sonraki ailenin kıza tavrı hatta etrafın kıza karşı tutumu sonuçta eminim onun piskolojiside kesin bozulmuştur :34:
Umarım bundan sonraki hayatı çok daha güzel olur ve destek alarak bu durumu ileride unutmasa bile bu durumla yaşamayı öğrenir :34:
Rabbim kimseyi şaşırtmasın .... Aminnnnnn
İnan o kızın haberini ilk okduğumda oturup dua ettim Rabbim sen yardımcıları ol ve bu tip insanları evlatlarımızdan uzak tut diye :14:

kansızlık,romatizma,fıtık,astım başlangıcı,reflü şüphesi,düşük kolestrol.. ne ararsan var yani :/ şimdi bi de idrar tahlilimde iltihap görünmüş :( antibiyotik alıyorum günlerdir :/

Öğlen
bir karnı yarık (etsiz olanı alinazik miydi :D)
2 dilim ekmek
4 kaşık bulgur pilavı

Bol su bol su bol su :D

Açlıktan ölecek gibiyim yaaaaa :aaaaaaaa

Çok geçmiş olsun...

Menüne yoğurt ve salata eklersen daha doyurucu olur..ÖZellikle yoğurt..

Hu hu arkadaşlar merhaba :)) Ben döndüm. Bugün sabah 04.00 sularında Marmaris'ten çıktık yola, 12.30'da evimize varmıştık. Seyahat oldukça yorucu geçti, detayları sonra yazarım. Önümüzdeki hafta da zor geçecek gibi benim için, yardımcım izinli, seyahat sonrası bir ton iş, dolap tamtakır, çocuklar huysuz; filan feşmekan.

Kilo bakımından ne alemdeyim hiiiç bilmiyorum. Orada hiç tartılamadım, diyet psikolojisinden çıkıp, "biraz da serbest bırakayım kendimi" psikolojisine girdiğim için almış olmaktan korkuyorum. Yarın sabah erkenden tartılıp göreceğim sonucu. Her gün en az bir kaçamağım oldu ama çok da ipin ucunu kaçırmamaya çalıştım, hava sıcaklığı 45-50 derece arasında olmasaydı yürüyüşlere asılırdım, ancak 3 gün yürüyüş yaptım. Çam kokusunu çekerek, bülbüllerin ve ağustos böceklerinin ötüşleri arasında yürümek gerçekten harikaydı. Ama o kadar nemliydi ve sıcaktı ki (gece 22.00'de 37 derece idi sıcaklık) daha fazla yürüyemedim. Denizde çocuklar rahat bırakmadığı için fazla yüzemedim de. Ama bedensel hareketin (ev işleri, çocuk bakımı, gezme tozma vb.) çok olduğu 2 hafta geçirdim.

Burada herkes iyidir umarım, geçmişin hepsini okuyamam belki ama yarın en azından son 3-4 günü okurum :) Herkesi öpüp çıkayım şimdi, hala kendimize gelemedik ailece, herkes yorgun ve huysuz, didişip duruyoruz çocuklarla :))) Gidip yatırmaya çalışayım :16:

umutçuğum hoşgeldin..:71:
Özletin kendini..

kendine haksızlık yapma gayet şıksın basen okadar dikkatimi çekmedi benimde göbek çok fazla
sonunda görümcem geldi gitti
hayrat ettim bana kilo vermişsin dedi beni çok şaşırttı

Sevindim senin adına fadimeciğim..
Demekki farkediliyor kilo verdiğin..:nazar:

Son düzenleme:
Evet çok şükür bulunmuş adamda yakalanmış :47: ama önemli olan bundan sonraki ailenin kıza tavrı hatta etrafın kıza karşı tutumu sonuçta eminim onun piskolojiside kesin bozulmuştur :34:
Umarım bundan sonraki hayatı çok daha güzel olur ve destek alarak bu durumu ileride unutmasa bile bu durumla yaşamayı öğrenir :34:
Rabbim kimseyi şaşırtmasın .... Aminnnnnn
İnan o kızın haberini ilk okduğumda oturup dua ettim Rabbim sen yardımcıları ol ve bu tip insanları evlatlarımızdan uzak tut diye :14:

ailesine gitmek istememis
yardim yeri gibi biseye yerlestirmisler
adini getiremedim simdi :26:
ama yazik yani, annesinin babasinin kötü birileri oldugunu hiic sanmiyorum,
okadar yolunu gözlediler, gözyasi döktüler
ama kiz cok kücük, insallah akli basina gelir
büyük bi travma yasadigi kesin
adam tecavüz etmis buna,
sacini kestirtip sariya boyatmis
gözleride masmavi ya kizin, kahverengi lens taktirmis, kimse tanimasin diye, kendide sakal birakmis pislik

ailesine gitmek istememis
yardim yeri gibi biseye yerlestirmisler
adini getiremedim simdi :26:
ama yazik yani, annesinin babasinin kötü birileri oldugunu hiic sanmiyorum,
okadar yolunu gözlediler, gözyasi döktüler
ama kiz cok kücük, insallah akli basina gelir
büyük bi travma yasadigi kesin
adam tecavüz etmis buna,
sacini kestirtip sariya boyatmis
gözleride masmavi ya kizin, kahverengi lens taktirmis, kimse tanimasin diye, kendide sakal birakmis pislik

Nerde yazıyor bunlar.?

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ben yatayım :3:
Yarın sabah yine erkenden kalkacağım işlerimiz var dışarda akşam üzerede erkek kardeşimle eşi geliyorlar almanyadan onları havaalanından almaya gideceğim :34:
Dua edinde Paşa Zade bari bu sene olay çıkarmadan gitsin :34: resmen şımarık ufacık bir çocuk gibi herşeye alınır, her istediği olsun ister olmayıncada terör estirir :26:

Neyse yarın gece görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Size hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar :34:

bebişim grip olmuşşş :(( deli gibi burnu akıyor hapşırıyo tıksırıyorr..uyuyamıyo bile yavruşumm.yarında iğnesi vardıı.doktor ilaçta vermiyor küçük diye...nane limon kaynatsammı acaba:(

deneyimli annelerim yardım edin bana:(

Back
X