hoşgeldin inşallah kilo almamışsındır .alsanda önemli degil hemen verirsin tatile gidip diyet yapmak zor
çocuklar için ALLAH YARDIMCIN OLSUN ESKİ GÜNLERİM AKLIMA GELDİ İKİZLERİM KÜÇÜKKEN KIZLARLATEK BAKMAK ÇOK ZORDU
hoşgeldin canım

biz iyiyiz kilo aldım ben de ramazanda sen almamışsındır inşallah aldıysan da göndeririz bizimkilerle beraber
..... Özlettin kendini canım yaa

Umarım hepimiz bayramdan sonra kendimizi toparalar şu gel gitlere bir son veririz hepbirlikte

Bu arada sıcakta olsa tatilinin güzel geçmesine de sevindim

Yol yorgunluğu yarın öbür gün gider nasılsa ondan sonra daha enerjik olursun inşallah
..
umutçuğum hoşgeldin..

Özletin kendini..
günaydınnn....
sağlıklı, huzurlu, hayırlı, bereketli bir hafta diliyorum..
Umut hoşgeldin...
...
hoş geldin
bak çiçeklerle karşıladık 
....
Hoşbulduk canlarım

Ben de sizleri özledim, orada telefon bile iyi çekmediği için giremedim hiç. Bir de günler deli gibi geçti, dinleneceğime daha çok yoruldum geldim :))) Meryemciğim, haklısın canım şanslıyım; ne demişler; "en iyi kayınvalide uzakta oturan kayınvalide"

Kadıncağız bizi memnun etmek için kendini paraladı, ben de böyle konuşuyorum ne ayıp değil mi? Şaka yapıyorum diyeceğim ama her şakada bir gerçek payı da varrrrr

Eh aramızda yabancı yok, dökerim sonra zaten içimdekileri :))
Bu sabah tartıldım, yüz güldürücü bir sonuç gördüm tartıda :)) Almadığım gibi biraz vermişim de :) Demek ev ortamında daha hareketsiz ve daha fazla ara öğünlü beslenme tarzındansa bol hareketli, arada kaçamaklı, az ara öğünlü beslenme tarzı bana kilo veridiyor. Orada diyet ilkelerine çok az uyabildim çünkü. Sadece kendimi frenledim tümden salmayayım diye; bir gün dondurma yediysem akşamına ekmeği az yedim vb. Ama hışırım çıktı o ayrı.
Ev 4 katlı, hiç durmadan merdiven in çık, çocukların peşinden koştur, sıcakta ev işi yap... Ev işi derken haksızlık olmasın, temizlik filan yapmadım Allah için ama tüm gün dolu geçti. Sabah kalk yatakları toparla, kahvaltı hazırla, sofrayı toparla, bulaşıkları yıka, yemeklere yetiş, çocukları hazırla koştura koştura denize git, orada ayrı yorgunluk zaten, dönüşte çocukları yıka, duşa gir, akşam yemeği sofrası hazırla, topla, bulaşıkları yıka, balkonları-bahçeyi yıka, çay koy, yatakları aç derken nasıl gece olduğunu anlamadım. Bunlar evde de yapılan işler gerçi ama evde 2 yetişkiniz orada 4, hem evde yardımcım olunca pek çok şey kolay oluyordu. Bu arada kayınvalidem de hiç boş durmadı hatta daha ağır işleri hep o yaptı. Ben bulaşık yıkarken o yerleri sildi örneğin. Bir de durmadan aşağı in, yukarı çık çok gıcık bir durum. Çok katlı evler hiç bana göe değil, bir şey unuttun haydaaa, yukarı yollanıyorsun. Çocuğun kakası geldi haydaaa yukarı banyoya, kağıt havlu bitti, yukarı; çamaşır makinası bitti, yukarı, çocuklar ortalıkta yok, yukarı... Aşırı sıcak, inanılmaz nem de bunların üzerine binince herkes hasta oldu zaten. Çocuklarımın ikisi de öksürüyor.
Bir de tatsız olay yaşadık, oğluşum ablası ile kavga ederken koşarak mutfağa dalıp bana çarptılar, elimde kaynar çay vardı, yavrumun yüzüne döküldü

Güzel yüzü, gözü yandı. Önce az bir yer dedik, gece vaktiydi, eczaneden aldığımız ilaçları sürdük. Ertesi gün baktım derisi açılacak gibi doktora gittik, hem cildiye hem göz baktı. Gözüne de gelmiş yavrumun, haşlanan noktalar varmış. Her iki bölgeye de antibiyotikli ilaçlar sürüp 3 gün havuzdan, denizden uzak tuttuk. Gözü çabuk geçti, yüzünde de iz kalmaz dedi doktor ama kolay geçmeyecek gibi. Önce deri açıldı, soyuldu, şimdi pembe bir leke var, 9 gün oldu, umarım izi kalmaz, tam gözün altında, üst yanakta 2 adet 25 kuruş büyüklüğünde bir alan
İşte böyle, çok uzun oldu ama gündüzden başladım yazmaya, göndermedikçe bir şeyler ekledim, destan gibi oldu

Geçmişi halen okuyamadım.
Banu bir tek senin gönderini gördüm, geçmiş olsun canım. Geçen sene beniim çocuklarda da olmuştu, virütik bir şeydi ve oldukça bulaşıcıydı, umarım çabuk atlatırsınız.