Herkese hayırlı gecelerrrrrrrr :122: :122: :122:
Şu mübarek gecede Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder ve bizleri Af edip Cennetine kabul eder

Aminnnnn
Rabbim tüm bebek müjdesi bekleyen arkadaşlarımıza hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmayı, hamile olan arkadaşlarımızada çok rahat doğum yapmayı nasip eder inşallah... aminnnnnn
Bizde bugün akrabaları ziyaret ettik ve en son eşimin amcasında iftarımızı yapıp evimize döndük malum bu gece Kadir Gecesi faydalanmak lazım bu geceden

Allahın izniyle birazdan oturup kuranımı da okuyacağım ve tabiki sizleride dualarımda unutmayacağım

İnşallah sizlerde benim için dua edersiniz

Benim en önemli duam herhalde huzur, sağlık ve mutluluktan sonra bir an önce zayıflayabilmemiz için olucaktır
Daha sonra çok geç olmazsa yine uğrarım inşallah
merhaba fıstıklar..
üç-dört gündür çok kötü bir grip geçiriyorum. yerime çalışacak kimse de olmadığından çoğu gece 38 derece ateş ve kolumda serum ile nöbet tuttum. bu gün evdeyim.. biraz yatıp dinlensem diyorum ama ev de de iş çok..
günlerdir topiğe girmedim sayılır. arada yattığım yerden okuyayım dediğimde de uyuyup kalıyorum.. az önce azıcık geçmişe baktım..
kız cecoşş... bu yorgunluk niye ki... sen de gebiş olmayasın????
Canım sanada çok geçmiş olsun

Rabbim inşallah tez zamanda şifanı verir güzelim
Anammmm kız aklıma karpuz kabuğu sokma

bırak benim hesabıma göre önümüzdeki hafta adet olmam lazım şimdi bir gün geçikirse kesin yine test alırım

pirpirik ben

Rabbim Adaşım Banuya ve diğer topikteki bebiş özlemi çeken arkadaşlara nasip eder inşallah

aminnnnnn
Bırak şimdi aklıma geldi doğumdan sonra doktorumla konuştuğumda makarasına ben 10 senede bir doğuruyorum ama ikinciden sonra bakarsın 2 sene ara verip gelirim demiştim

Yoksa o zaman yine bana yani abdalla malum mu oldu

Yok yok yaa öyle bir durum olduğunu sanmıyorum sonuçta tıpa var ama Allah nasip ettikten sonra tıpa olsa ne yazar
Kız iki dakikada dengesize bağladım gebiş kelimesini görünce
unutmadan anlatıyım güzel bi rüyadan uyandım
hayır olsun sabaha karşı gördüm.. tabı adet düzensizliğinden dolayı kafayı ona taktım ya psikolojik olarak galaba
idrar testi yapıyorum
o kadar gelişmiş bi testki üzrinde kademeler var benımkını yapıyorum 3üz olacak diyo

sewıneyımmı üzüleyimmi şok oluyorum koşa koşa ablama gidıyorum sewıınıyor çığlık falan atıyor

test yapmadım ya içimde kaldı bugun alayımda yapayım bari
RAbbim inşallah bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine sanada en kısa zamanda bebiş müjdesi vermeyi nasip eder inşallllllaaaaaaaaaahhhh .....Aminnnnnnn
bebeğim aynı malesef

sabah doktora götürdüm..çok küçük olduğu için sadece ateş düşürücü kullanabileceğimi söylediler.iğne vurdular damla verdiler orda..evde buhar makinem sürekli açık..nefes almakta çok zorluk çekiyor malesef duanıza ihtiyacım var..bende kocakarı ilaçlarını deniyorum :) nane limon kaynatıp verdim.ıhlamur içiriyorum tarhana çorbası yaptım...bakalım..
Canım çok çok geçmiş olsun umarım biraz daha iyidir şu anda

Büyük ihtimalle kullanıyorsundur ama yinede bir söyliyeyim dedim hani şu spreyler var deniz suyu içeren onlar bebişlerede kullanılıyordu onu bir denesen eğer kullanmıyorsan

belki biraz rahatlatır.
Birde ben buhar makinesi hiç kullanmadım onun yerine bir plastik kabın içine kaynak su koyup içinede bir çay kaşığı wicks koyuyordum tabi kaynak suda iyice eriyip odada çok ferah bir hava oluşturuyordu

Tabi birde hava ne kadar soğuk olursa olsun kışında olsa sabahtan mutlaka her yerin camlarını açıp havalandırıyordum.
Bebişin kaldığı odada çiçeklerin varsa onlarda odadaki havayı etkileyebiliyormuş bizim doktorumuz öyle diyordu.
Umarım bir an önce toparlar kendinide sende biraz daha rahatlarsın
arkadaşlar şu topiği okuyun allah aşkına :) deminden beri gülüyorum :) millette dert yok heralde dertsiz başına zorla dert arıyor :) akıl fikir ver yarabbim....
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/479699-kaynanamin-pala-biyiklari.html
Anammmm gece gece güldüm bende yaa milletin derdi alt tarafı bıyık ama Kvsi bıyığı bahane ediyormuş anladığım kadarıyla

yani bıyıklı yada bıyıksız o gelin o çocuğun koynuna zor girer onda o kaynana varken

60:
merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım?
ben evime geldim nihayet ama işler daha yoğunlaştı. tayinimiz çıktı :) sanırım yine giremem işler yoluna girene kadar. daha benim tayin durumum netlik kazanamaz .bu hafta eş durumu başladı ama açık olan yerler haftaya belli olacak. kafam darma duman

burada çocuğun bakıcısından memnunum, evimiz kendimizin oraya gidince ne olacak hiçbir fikrim yok hele en önemlisi çocuk. sınıf öğretmenleri şu 444 ile mağdur edildi .yer açılır mı açılmaz mı bundan emin değilim çünkü iller arası yer edğiştirmede sadece 7 il açıldı ve 5i doğu

( ben doğu görevimi 5 yıl yaptım zaten. neyse kafam çok karışık sizide yormayayım .canım yeterince sıkkın ne yapacağımızı bilmiyoruz. hadi gitmeyelim desek eşim 2 yıl tayin isteyemeyecek ceza alıyorlar çünkü. şimdi istediğimiz yer oldu sonra olur mu muamma. yani çok afedersiniz 2 ucu oklu değnek :) sıkmayım dedim ama yinede yazdım kusura bakmayın ne olur.
RABBİM BU MÜBAREK GECEDE DULARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH. bizide hayırlı bir yola koyar inşalah. başım bu yaşıma kadar ağrımadığı kadar ağrıyor ya keşke çalışan biri olmassymışım valla ya...
YENA canım senden çok şey istedim farkındayım o nedenle benden izinli yazmanı istemeye yüzümde yok hakkımda ama ben bu 2 hafta belkide 3 hafta (taşınma ve yerlekşme olursa)giremem. ne olur kusura bakma ama yok artık sınırımızı aştın diyorsan listeden sil istersen. seni yormak istemem .durum bu canım...
Canım Allah yardımcın olsun ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine herşeyi gönlüne göre hayırlı kılsın

aminnnnnn
Umarım en kısa zamanda yine aramıza dönersinde yine eskisi gibi sohbetlerimizi ederiz