Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok şükür kuranımı okuyup duamı da yapabildim :32::32:

Tam Kuranı elime aldım kızım aradı ( teyzesiyle birlikte dışardaydı ) bizim ikizlerden kız olanı hastaneye götürüyor teyzemler anannemle diye. Dün gündüz koltuk üzerinde sıplarken düşersiniz rahat durun diye uyarmıştı kızım ve tamda o an dengesini kaybedip benim kızın omuzunun üzerine düştü cadı :26:
Bileğim acıyor dedi o anda ama sonra geçti diyince hastaneye götürmedik. Hatta o an büyük kızım omuzum diye tuturunca anam birde omuzumu cıktı diye korkmuştuk. Bugün gündüzde kız anne acıyor diyince biz ilgi çekmek için söylediğini sandık cünkü görünüşte hiç bir şişlik dahi yoktu ama gece benim kızla birlikte kayınvalidesine gittiklerinde şişmeye başladığını fark etmişler ve Annemlerle hastaneye gitmişler; Sonuç maalesef kuzucuğun bileği kılırmış aynı benim kız gibi :26::26::26:
Onunda acı duvarı baya yüksekmiş anlaşılan :26:
Yayrum yaa şimdi nasıl dayanıcak 20 gün alçıyla gezmeye hem çok ufak hemde havalar gerçekten ince giyinince bile bunaltıyor o alçıda felaket kaşındırır :26: Allah kızkardeşimin yardımcısı olsun artık anasını ağlatır çocuk doğal olarak :14:

Eki Görüntüle 489424 merhabalar herkesin mübarek kadir gecesini kutluyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun nice kadir gecelerine erişmemizi nasip etsin inş Allahım herkesin dileğini kabuel edilenlerden eylesin herkesi kocaman öptm hayırlı kandiller iyi geceler diliyorum...

Bu gece bu saatte bile kimseciklerin olmaması herkesin kuran okuyup dua ettiği anlamına geliyor galiba :16::16::16:
Rabbim gönlünüzden geçenleri bu gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlı kılıp sizlere nasip eder inşalllahhhhhhhhh .... Aminnnnnnn

Neyse bende yatayım ufaktan bari :34:
Felaket uyku bastırdı :34:
Zaten dün gecede hesapta vedalaşıp topikten cıkacaktım nasıl becerdiysem Laptobun başında uyumuşum :60: eşimin banu diye seslenmesiyle şaban gibi neeee diye cevap vermem bir oldu :60: :60: Allahtan laptoba kolumla vurup devirmedim :1:

Neyse Ramazan diye ses etmiyormuş ama Ramazandan sonra benim Lale devrim bitiyormuş yükselme devrine geçiyormuşum :60: inşallah tüy gibi olurumda baya bir yükselirim dedim içimden :60: ama tabi dışımdan haklısın kocacığım dedim :1:

banu geçmiş olsun yeğenine canım
bayramdan sonra hepimizin bu devri bitecek zaten biz şimdilik hüküm sürmeye devam edelim
bugün camide bir velinin çektiği resmi ekledim albüme

Son düzenleme:
banu geçmiş olsun yeğenine canım
bayramdan sonra hepimizin bu devri bitecek zaten biz şimdilik hüküm sürmeye devam edelim
bugün camide bir velinin çektiği resmi ekledim albüme

Şimdi bende gördüm gerçekten çok hoş cıkmışsın :34:
Benide biraz evvel tekrar kız kardeşim aradı dedim eve vardılar merak etmim diye arıyorlar herhalde ama daha hastanedeyken bu seferde ikizlerden oğlan kusmaya başlamış. Arka arkaya 3 kere kusunca onuda acilde muayene ettirmişler :26: şimdilik ilaç yeterli ama 2 kere daha kusarsa gelin serum takalım demiş doktor :26: kızın desen kolunu alçıya alıp birde havaya dikmişler sabaha kadar havada kalacak demiş. Sabah dikleştirmeyi sökeceklermiş o yüzden annemle babam bu gece onda kalacaklarmış :26:
Allahım sen büyüksün ya Rabbim inşallah bir an önce şifa bulur kuzucuklarım :16::16::16:

neyse bu sefer kesin kaçtım ama :1:
Size hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar :3:
Allaha emanet olun :34:

banu Allah şifa versin ikisine de kardeşine de kolaylıklar tabii kolay değil uğraşması
seninkiler nasıl oldular iyiler mi peki

Benide biraz evvel tekrar kız kardeşim aradı dedim eve vardılar merak etmim diye arıyorlar herhalde ama daha hastanedeyken bu seferde ikizlerden oğlan kusmaya başlamış. Arka arkaya 3 kere kusunca onuda acilde muayene ettirmişler :26: şimdilik ilaç yeterli ama 2 kere daha kusarsa gelin serum takalım demiş doktor :26: kızın desen kolunu alçıya alıp birde havaya dikmişler sabaha kadar havada kalacak demiş. Sabah dikleştirmeyi sökeceklermiş o yüzden annemle babam bu gece onda kalacaklarmış :26:
Allahım sen büyüksün ya Rabbim inşallah bir an önce şifa bulur kuzucuklarım :16::16::16:

Hay Allah ne kötü olmuş öyle..
Bebelere geçmiş olsun kardeşine güç diliyorum..

En korktuğum şeydir miniklerde kırık çıkık..Oğlumda bayılır koltukta yatakta zıplamaya her defasında uyarırım...
cevabı anne sadece bi kele, söz bak anne bi kele..:))

herkese hayırlı geceler
özlemcim tayin konusunda hayırlısı olur inşallah canım zor bir karar gerçekten
hamarat yena işlere başlamış bile maşallahkapıları da kızı silmiş maşallah bakalım benimkiler ne yapacaklar
yarın çarşı işlerimi halledeyim başlarım ben de inşallah
toksin zaten bitirdi nerdeyse maşallah
ben de bugün çok yoğundum kafam kazan gibi şu anda birazdan abdestimi alayım da kuran okuyum inşallah
Rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin
arada uğrarım herhalde aklımdasınız hep zaten
bugün nursenayla konuştum yerleşmiş epeyce nete başvurmuşlar bağlanmasını bekliyor sonra aramızda olacak inşallah

nursena çabuk yerleşmiş valla..
Ben çok zorlanmıştım..Kabus gibiydi hatırlamak dahi istemiyorum...

Asucum hamaratlık senin hamaratlığın oruç ağzınla hem ev işi yemek. hem de işe gidiyorsun :)
Ben hep evdeyim..

Son düzenleme:
nursena çabuk yerleşmiş valla..
Ben çok zorlanmıştım..Kabus gibiydi hatırlamak dahi istemiyorum...

Asucum hamaratlık senin hamaratlığın oruç ağzınla hem ev işi yemek. hem de işe gidiyorsun :)
Ben hep evdeyim..

haklısın hızlı çıktı nursena
çok zor taşınmak yerleşmek ben bir ara çok sık taşındım da neyseki 3 senedir sabitim:)3 sene öncede aynı bina içinde taşınmıştık o bile zordu
benim iş hayatı bitti bugün seneye yaza kadar:))
zor olacak ev hanımlığına dönmek :1:
ev işi pek yapmadım ramazanda yalan söylemeyim ama yarından sonra hatta yarından tezi yok kurtulamam

Kizlar ben bugun bütün gün kosturdugum icin hic giremedim kkya
Kizlari iftara davet ettim bugun,
onun hazirliklariyla felan ugrastim,
cok güzel gecti ama :)

Banucum yegenlerine gecmis olsun ikisi birden kötü olmus yaa
ecem seninde kizina cok gecmis olsun

Kadir gecemiz mübarek olsun insallah, hayirlara vesile olsun..

cecoşum geçmiş olsun canım yaaa
Allah beterinden saklasın ama bugünlerde mesejlarımız hep geçmiş olsunla başlıyor herkes hasta sanki :44:

ben geldim kızlarr :3:
uzun zamandır ilk kez bu kadar çok pide yedim. 3 dilim ekmege falan denk gelir heralde. belki 4..
neyse ki yemegi çok abartmadım. çorba, salata, yumurta, bol bol salatalık yedim sadece.
umarım bu hafta eksileri görürüm. yoksa çok üzülücem.
gece yiyip yatmak mahvediyor beni :14:

günaydın herkese kocaman öpücükler:54:

İLbatum tayinin hayırlı olsun canım..gönlündeki olur inşallah..

Ceco geçmiş olsun yeğenlerine...zordur minikte alçı annesine kolaylık versin Rabbim

Aynur canım Allah tez zamanda kavuştursun sizi demekki ben doğru olanı yapmışım askerliği yapmıştı tanıştığımızda...kısa dönem çabuk geçer gider inşallah...

gün sayıyorum son 3 gün...

Günaydın kızlarrrrrrr :122:

Bu gün ilk kez uzun zamandan sonra sabahtan KKya girebildim :34: Biraz evvel Kızkardeşimi aradım hastaneye gitmişlermi diye sormak için :34: onlarda tam giyiniyorlarmış gitmek için. Gece sabaha kadar doğru dürüst uyumamışlar çocuk uyanırsa yada uykusunda kolunun üzerine yatmaya kalkışıp dikeltmeyi bozarsa diye :26: Oğlan gece bir kere daha kusmuş ama şu an iyimiş kız desen çok çok memnunmuş halinden :1: Ananneme gidince Buseye ( küçük kızıma ) kolumu göstereceğim diyip duruyormuş :60: :60: :60:
Benim büyük kız kolunu kırdığında artık nasıl fesatlığı abarttıysa cadı annesine ille bende istiyorum demiş :1: şimdi rahatladık diyor kızkardeşim sabah :60:

Şimdilik keyfi yerinde de bakalım 20 günde aynı neşesi olucakmı :1:

Bu arada tüm geçmiş olsun diye Arkadaşlara çooooooooook teşekkür ederim :71: Allah hepinizden razı olsun ve hepimizi gözle görünen ve görünmeyen tüm kazalardan korusun :nazar: :nazar: :nazar:

banu Allah şifa versin ikisine de kardeşine de kolaylıklar tabii kolay değil uğraşması
seninkiler nasıl oldular iyiler mi peki

Benimkilerde çok şükür iyileşti gibi :34: Büyüğü çok iyi maşallah :nazar: küçüğünde de ishal bitti gibi :nazar: babamızda biraz daha iyi ama midesi gırıl gırıl gidiyormuş sanki her an yine motoru bozacakmış gibi hissediyormuş kendini :1:

cecoşum geçmiş olsun canım yaaa
Allah beterinden saklasın ama bugünlerde mesejlarımız hep geçmiş olsunla başlıyor herkes hasta sanki :44:

Evet yaa aynı şeyi gece bende düşündüm hatta dedim sanki toplu halde nazara geliyoruz :34: diye. Rabbim herkese şifasını verir inşallah ....Aminnnnnnnnnn

gunaydin kizlarrr
sabah tel sesiyle uyandik papatyamin yatagina baktim yok bizim yataga baktim yok oturma odasinda ablasinin yanina baktim yok antreye ciktim agliyor ama sesi az geliyor banyoya girmis anahtarinida cevirmis cikamiyor hemen evin tum anahtarlarini denedim hic biri uymadi o sirada esime bagirdim kostu geldi hemen balyozu alip kapinin kilit yerini kirdi bebegimi kurtardik cok korktum ya
bu gun niyetliyim sahura kalkcaktim ama yorgunluktan saati duymamisim bu gun benim icin zor gececek rabbim niyetli olan tum kardeslerime yardimci olsun

gunaydin kizlarrr
sabah tel sesiyle uyandik papatyamin yatagina baktim yok bizim yataga baktim yok oturma odasinda ablasinin yanina baktim yok antreye ciktim agliyor ama sesi az geliyor banyoya girmis anahtarinida cevirmis cikamiyor hemen evin tum anahtarlarini denedim hic biri uymadi o sirada esime bagirdim kostu geldi hemen balyozu alip kapinin kilit yerini kirdi bebegimi kurtardik cok korktum ya
bu gun niyetliyim sahura kalkcaktim ama yorgunluktan saati duymamisim bu gun benim icin zor gececek rabbim niyetli olan tum kardeslerime yardimci olsun

hayatım geçmiş olsun,yaramaza bak ya neler yapmış ,neyse bir şey olmamış ya çok şükür

$oku daha atlatamadim ya allahdan iyiki esim evdeydi ben kapiyi kiramazdim esim kapiyi kirarken hemde tutuyordu kapiyo papatyam kapinin arkasindadir diye neler yasatiyor papatyam
esimde diyorki daha neler yasatcan bize :1:

hayatım geçmiş olsun,yaramaza bak ya neler yapmış ,neyse bir şey olmamış ya çok şükür

allahamima bin sukur bisey olmadi ama cok korkmus babasina gitmedi ben aldim baya kucagimda agladi

cecom yigenine gecmis olsunn dunde benim bahcede kosarken ayaklari birbirne dolanip dustu ayaga kalkinca basamadi ayagina dizi aciyordu bu gun kosturuyor eger basamasaydi gidip rontgen cektircektim
he yatirdim sen yat dizin aciyor dedim duramiyorki yaramaz kalkiyor pat dusuyor dizi aciyinca agliyor sonra uyuttumda biraz rahatladim

Back
X