Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar bende artık menülerimi yazayım belki utanırım az yerim diye
dün iftar
yogurtlu yaprak sarması 10 tane vardı 1 koca tabak kıvırcık ,beyaz lahana,taze nane karışımı
2 hurma
ara 2 erik ,2 top dondurma ,3 halley:17:
bol su
sahur
avuç içi kadar beyaz ekmekle yaptıgım tost ,çay
3 badem 2 hurma

gunaydin kizlarrr
sabah tel sesiyle uyandik papatyamin yatagina baktim yok bizim yataga baktim yok oturma odasinda ablasinin yanina baktim yok antreye ciktim agliyor ama sesi az geliyor banyoya girmis anahtarinida cevirmis cikamiyor hemen evin tum anahtarlarini denedim hic biri uymadi o sirada esime bagirdim kostu geldi hemen balyozu alip kapinin kilit yerini kirdi bebegimi kurtardik cok korktum ya
bu gun niyetliyim sahura kalkcaktim ama yorgunluktan saati duymamisim bu gun benim icin zor gececek rabbim niyetli olan tum kardeslerime yardimci olsun

canım geçmiş olsun bizim başımızada gelmişti ,eltimin kızı banyoda kilitli kalmıştı 4 yaşındayken kızda o korku hep var odalara girdiginde kapıları kapatamıyor

Neyse kızlar pala bıyıklı kaynananın maceralarınıda okudum artık abdestimi alıp kuranımı okuyayım sonra yine uğrarım inşallahhhh :34:
Benim içinde dua etmeyi unutmayın heee :3:

sağol canım benim allah razı olsun inşallah müjdeli haberi alırız bian önce:16:
yeğenlere geçmiş olsun tatlım ya ne bu nazaramı geldi yavrular:(

herkese merhaba;

Arkadaşlar benim oğlanın gözü akıyor ve çapaklanıyor ne yapmam gerekir,doktoramı götürsem acaba

bana çok olur tatlım ya özellikle bu aylarda ben ütülenmiş pamukla sıcak çay pansumanı yapıyorum hergün hiç bişicik kalm ıyor:16:
gunaydin kizlarrr
sabah tel sesiyle uyandik papatyamin yatagina baktim yok bizim yataga baktim yok oturma odasinda ablasinin yanina baktim yok antreye ciktim agliyor ama sesi az geliyor banyoya girmis anahtarinida cevirmis cikamiyor hemen evin tum anahtarlarini denedim hic biri uymadi o sirada esime bagirdim kostu geldi hemen balyozu alip kapinin kilit yerini kirdi bebegimi kurtardik cok korktum ya
bu gun niyetliyim sahura kalkcaktim ama yorgunluktan saati duymamisim bu gun benim icin zor gececek rabbim niyetli olan tum kardeslerime yardimci olsun

ayyy cimcime ya ne yapacakmış banyoda
çok büyük geçmiş olsun ewin butun anahtarlarını topla en ıyısi:9:

sağol canım benim allah razı olsun inşallah müjdeli haberi alırız bian önce:16:
yeğenlere geçmiş olsun tatlım ya ne bu nazaramı geldi yavrular:(

bana çok olur tatlım ya özellikle bu aylarda ben ütülenmiş pamukla sıcak çay pansumanı yapıyorum hergün hiç bişicik kalm ıyor:16:

ayyy cimcime ya ne yapacakmış banyoda
çok büyük geçmiş olsun ewin butun anahtarlarını topla en ıyısi:9:

6 aylık bebek içinde aynı şey geçerli olurmu

günaydın herkese..

Arkadaşlar benim oğlanın gözü akıyor ve çapaklanıyor ne yapmam gerekir

canım gerçekten çay pansumanı çok etkili. hem antiseptik özelliği var hemde ılık olduğu için rahatlatıyor..
genta damla kullanabilirsin. günde üç defa 2 damla..7 gün..damlayı çay pansumanından sonra damlat
bazen bebişler grip olcaklarında önce gözleri sulanıp çapaklanıyor. umarım grip olmaz...

günaydın herkese..

canım gerçekten çay pansumanı çok etkili. hem antiseptik özelliği var hemde ılık olduğu için rahatlatıyor..
genta damla kullanabilirsin. günde üç defa 2 damla..7 gün..damlayı çay pansumanından sonra damlat
bazen bebişler grip olcaklarında önce gözleri sulanıp çapaklanıyor. umarım grip olmaz...

genta göz damlasımı?

bu arada ben de iyileşemedim bir türlü.. 2 gündür neredeyse hiç kalkmadan yatıyorum.. allahtan çocuklar yok... onlar da perişan olurdu...
çok kötü bi öksürük...sanki ciğerleriim sökülecek.. biliyorum ilçlı yada ilaçsız en az 10 gün çekeceğim... ama kötü olan bu gece ve yarın gece de çalışmak zorundayım... nasıl geçer bilmiyorum...ılık ballı, karabiberli sütün de faydası olmadı...
bir de berbat bir baş ağrısı....
bu arada adet dönemim de kaynadı arada.. oldum da bitiyor bile neredeyse...

6 aylık bebek içinde aynı şey geçerli olurmu

çayın hiçbi yan etkisi yok canım ama pamuk temiz olması çok önemli o yüzdentemiz bi kumaşın arasında ütü ile biraz mıkrobunu kır
çaya batır suyunu çok sıkma bırazda gözüne aksın
ben bu konuda çok çektim yaz nezlesi var bide allah kımseye vermesin gözlerim kan çanağı oluyodu:((

çayın hiçbi yan etkisi yok canım ama pamuk temiz olması çok önemli o yüzdentemiz bi kumaşın arasında ütü ile biraz mıkrobunu kır
çaya batır suyunu çok sıkma bırazda gözüne aksın
ben bu konuda çok çektim yaz nezlesi var bide allah kımseye vermesin gözlerim kan çanağı oluyodu:((

sağol hayatım çok teşekkürler

bu arada ben de iyileşemedim bir türlü.. 2 gündür neredeyse hiç kalkmadan yatıyorum.. allahtan çocuklar yok... onlar da perişan olurdu...
çok kötü bi öksürük...sanki ciğerleriim sökülecek.. biliyorum ilçlı yada ilaçsız en az 10 gün çekeceğim... ama kötü olan bu gece ve yarın gece de çalışmak zorundayım... nasıl geçer bilmiyorum...ılık ballı, karabiberli sütün de faydası olmadı...

geçmiş olsun canım ya dondurmayı çokmu kaçırdın:20: yoksa ne bu öksürük?? allah yardımcın olsun,
gerçi sen daha ii bilirsin ama bu boğaz agrısı öksürük yaz kış peşimi bırakamaz ilaçlarla kanka olduk hiç bişey kullanmasamda gargara çok ii geliyor:16:
ii bari kırmızıların denk gelmesi ii olmuş yoksa oruçta giderdi fazladan borç:27:

geçmiş olsun Allah şifalar versin

$557558_460123567352284_50931090_n.webp

:31::31:sabır ki ne sabır hemdeee:))):31::31:

geçmiş olsun canım ya dondurmayı çokmu kaçırdın:20: yoksa ne bu öksürük?? allah yardımcın olsun,
gerçi sen daha ii bilirsin ama bu boğaz agrısı öksürük yaz kış peşimi bırakamaz ilaçlarla kanka olduk hiç bişey kullanmasamda gargara çok ii geliyor:16:
ii bari kırmızıların denk gelmesi ii olmuş yoksa oruçta giderdi fazladan borç:27:

nerdeeeee dondurma??? neredeyse geçen yazdan beri ağzıma koymadım...
sık nöbet yordu beni hiç dinlenemedim... hastalarda hep kontrolsüz yüzümüze gözümüze öksürüyor... korunamadım işte...

geçmiş olsun Allah şifalar versin

çok teşekkür ederim...

keşke bende yatabilsem öyle. çok geçmiş olsun

Back
X