Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena cım bende burdayım koskoca ben yani nasıl görmezsin:1::1::1:

Asuman ablacım geçmiş olsun..migren de ne kötüdür:50:
kaşarlı simitleri de hüpletmişsin ohhh mis:1::1:

ay Yena ile Barış ın muhabbetleri pek bir eğlenceli oluyor:52::52::52:

omletleri kim yapacak sahiii:39::39::39::39:

m,gren kötü yaa Allah kimseye vermesin neyseki hafif atlattım inşallah daha var ama şükür yine de şişmiş yüzüm gözüm
yatayım ben canım Allah a emanet olun miniğin ve sen:54::54:
yena omlet isteriz diye görmedi bizi meryemcim:1:
yenam:54:

m,gren kötü yaa Allah kimseye vermesin neyseki hafif atlattım inşallah daha var ama şükür yine de şişmiş yüzüm gözüm
yatayım ben canım Allah a emanet olun miniğin ve sen:54::54:
yena omlet isteriz diye görmedi bizi meryemcim:1:
yenam:54:

iyi geceler ablacım...
bugün görmesse yarın isteriz bizde:27::27::27::27:

insallah canim, allah hayira cikarsin, psikolojik zaten biliyorum,
insallah kendimi daha iyi hissederim ilerki günlerde..

daficim yaa cok güldüm sana, icinde fil var öylemi :1: :1:
filden başkası bu kadar çok yemez hortum gibi oldum

kızlar mehtap kayıplarda galiba
hımm şimdi hatırladım bebişi görmeye gitmişti değilmi :emir_bebek:
omletten haber varmııı :56: fil bekliyor:52:

Son düzenleme:
İyi uykular sultan sen varsın sadece..:3:

sagol yenacim sanada iyi uykular :)
ay güldüm yaa senin oglana,
peki omleti kim yapacak, yemegi kim yapacak ?? ay ne tatli yaaa :)))
Sende duygulanmissin ama olur öyle seyler, üzme tatli canini :))

filden başkası bu kadar çok yemez hortum gibi oldum

kızlar mehtap kayıplarda galiba
hımm şimdi hatırladım bebişi görmeye gitmişti değilmi :emir_bebek:
omletten haber varmııı :56: fil bekliyor:52:

haha ozaman hepimizin icinde birer fil yatiyor daficim
icimizdeki fili öldürmek lazim :))

Son düzenleme:
fillere ölüüüümmmmm:47::47::47:
neyse bırakalım bayram sonuna kadar yaşasınlar bayramdan sonra katli vacip

hayirli sabahlar kizlarrr
yenacim ev isleri hic bitmez helede cocukla asla bitmiyor yaptikca is cikiyor ben bu sene bahcemde ciceklerle oyalandim bir ara resim cekip albume wklicem bahceme gecen sene meyve agaci diktim bu senede o agaclarin diplerine cicek diktim cicekler tutsundiye sabah aksam suluyorum dun yine cicek suluyom benim kiz begonyami tuttu soktu ben ne yapcam yaaa bu aralar sanki daha cok karistiriyor dun korkar bidaha banyoya felan girmez diye dusundum benimki canavar ben uzandim azcik basim agriyor diye hanim egendi gittmis banyoya gitmis sampoanlari dokmus oynuyor simdi kilitte yok cocuk buyutmek cok zormus ben kucukken cok yaramazmisim eee esim desen benden iki misli yaramazmis eee bizden olan cocuk ne olacaktiki :1:

hala ordudayım kızlar buraya yerleşiyoruz uğraşıyorum bisürü şeyle özledim sizi bisüre daha yokum malesef iyi bakın kendinize allaha emanet olun
Ayşecim sonunda haber aldık senden tez zamanda işlerini bitirde gel tamammı...
Ben hala temizliğe devam ediyorum..bugün halıları koltukları yıkadım..dolapları,baza içlerini boşaltıp silip tekrar yerleştirdim..
Yorganları havalandırdım..akşam iftardan sonra buzdolabını ve mutfağı hallettim..balkonda bir dolabım var içinde kavanoz,patates,kurusoğan ve eşimin takım çantası vb. şeylerle dolu.. boşaltıp silip yerleştirdim ..
OĞLanın oyuncaklarını ayıkladım bir poşet dolusu çıktı yine.:)
yapmaya kalkışınca ha bire iş çıkıyor...
Muhtemelen yarın bitiririm gece yarısına doğru.:) Şimdi ortada hem halı yıkama mak. hemde elektrik süpürgesi duruyor.:)
Ayy ne zor kadın olmak..Çalışsanda evde olsanda her şey sana bakıyor...

..
maşallah:nazar: sende benim gibi bir başladınmı bayılana kadar ...uzatmayı sevmem bende hepsini bir arada yapar sonra yorgunluktan kımıldayamam...ellerine sağlık ben gideceğim için birşey yapmıyorum kaynımın düğünü öncesi gerçi 1.5-2 ay varda büyük temizlik yaparım koltuk perde gibi..zaten halılarımı yıkattıktan sonra hiç sermedim...kilim attım bi kaç tane zaten evi otel gibi kullanıyoruz...
Barış'a da çok güldüm o boğazını düşünüyor hala ne olcaktı erkek işte hıh:24:

kolay gelsin tekrar..

Asuman ablacım çok geçmiş olsun...yine migreni tuttu eşiminde akşam iftara kv ye görümcem biz gidiyoruz sizde gelin dedi gittik ama hem eşim hemde ablası yemek sonrası ilaç içip yattılar saatlerce masaj yaptım gece yarısında geçti...bende eve dönüp yolculuk için eşyalarımı hazırlıcaktım yine yattı bu akşam halledicem kv gelcek yemek getircek bana ben bişey pişirmicem...

stres oldum nasıl hazırlancam bir gecede diye..kişisel işlerimde var çünkü ...Allah yardım eder inşallah...

herkese bereketli hayırlı günler..

hayirli sabahlar kizlarrr
yenacim ev isleri hic bitmez helede cocukla asla bitmiyor yaptikca is cikiyor ben bu sene bahcemde ciceklerle oyalandim bir ara resim cekip albume wklicem bahceme gecen sene meyve agaci diktim bu senede o agaclarin diplerine cicek diktim cicekler tutsundiye sabah aksam suluyorum dun yine cicek suluyom benim kiz begonyami tuttu soktu ben ne yapcam yaaa bu aralar sanki daha cok karistiriyor dun korkar bidaha banyoya felan girmez diye dusundum benimki canavar ben uzandim azcik basim agriyor diye hanim egendi gittmis banyoya gitmis sampoanlari dokmus oynuyor simdi kilitte yok cocuk buyutmek cok zormus ben kucukken cok yaramazmisim eee esim desen benden iki misli yaramazmis eee bizden olan cocuk ne olacaktiki :1:
allah kolaylık versin düşün kızından 2 tane büyütügünü bende ikizleri büyütünce çok zorlanmıştım
canları sagolsun yaramazlıktan sonra bir sarılmaları yetiyor bizlere allah olmayana hayırlı evlat nasip etsin bu mübarek ayın hürmetine

ben hala temizliğe devam ediyorum..bugün halıları koltukları yıkadım..dolapları,baza içlerini boşaltıp silip tekrar yerleştirdim..
Yorganları havalandırdım..akşam iftardan sonra buzdolabını ve mutfağı hallettim..balkonda bir dolabım var içinde kavanoz,patates,kurusoğan ve eşimin takım çantası vb. şeylerle dolu.. Boşaltıp silip yerleştirdim ..
Oğlanın oyuncaklarını ayıkladım bir poşet dolusu çıktı yine.:)
yapmaya kalkışınca ha bire iş çıkıyor...
Muhtemelen yarın bitiririm gece yarısına doğru.:) şimdi ortada hem halı yıkama mak. Hemde elektrik süpürgesi duruyor.:)
ayy ne zor kadın olmak..çalışsanda evde olsanda her şey sana bakıyor...

-----

ayşeciğim senden haber aldık nihayet,çok merak etmiştik seni..
Kolaylıklar diliyorum...
yenacım maşşalah bütün bunları oruçluykenmi yaptın dün biraz yatak odamı temizledim dilim damagım kurudu

:))) iyiyimmm senin yaptıgın işlerin şokunu yaşıyordum...

Hep anneme derdim anne sen robotmusun hiç yorulmazmısın?
Ev temizliği yaparken bana evi süpürttürürdü ya da en fazla yanında da toz alma..

Kndi halıları koltukları siler,cam siler,kapıları siler...
Vitrinin içini falan boşaltır siler..

Birsürü çamaşır yıkar serer...
O yapardı ben tv karsısında yatardım..benim görevim bitti ya aklımca...

Hep de sasardım nasıl biryeri ağrımıyor anneler böle oluyor demek diye..

şimdi anlıyorum..anne olunca öyle oluyor..
Ama annelerin heryeri ağrısa da sesleri çıkmıyor:50::50::50:
KIZLARIMDA AYNI ŞEYLERİ BANA SORARLAR SEN HİÇ YORULMAZMISIN DEDİLER
BU KİLODAYKEN BÖYLEYSEN ZAYIFKEN DÜŞÜNEMİYORUM DEDİLER

öyle olur zaten elinin altında olunca kıymeti kalmıyor :)

bu arada ben tost ekmeği pek almam..ramazan nedeniyle pideyle yapıyorum:)
diğer günler normal ekmekle..

---

iş konusuna gelince şu an özellikle ayak bileklerim acaip sızlıyor ama takmamaya çalışıyorum..
Gündüz bir ara kötü oldum bayağı hem susuzluk hemde yorgunlu ayy çok fenayım deyip uzandım..
Oğlum da gelip peki yemekleri kim yapacak dedi,bende 4 yaşındaki çocuğa yemekmi önemli benim sağlığımmı önemli deyiverdim.:)
peki omleti kim yapacak diyor hala..''oğlumun sabah vazgeçilmezi peynirli omlet.:)''
sonra da başladım ağlamaya beni kimse düşünmüyor sadece kendi ihtiyaçları için seviyorlar beni falan diye düşünmeye başladım :)
ciddi ciddi ağlıyorum ama nasıl gücüme gitti nasl gönül koydum oğluma.:)) şu an yazarken bile gülüyorum..
Geciken periyodum,yorgunluk ve oruç nedeniyle şuursuzluk yapmışım işte.:)
sonra kızım telefon da babasına anlatmış bunları akşam eşim gelince peki omleti kim yapacak deyip beni kızdırıyor.:))

iyi uykular sultan sen varsın sadece..:3:
ogluna bayıldım omleti kim yapacakmış .bücürük tek kendini düşünmüş :1:

ancak gelebildim canım yorgunluk vardı tabii 5saat ayaküstüdurmayı kaldırmadı oruçlu bünyem ama asıl gelmeme sebebim migren oldu neyseki hafif atlattım geçti gibi
tost ekmeği almakla iyi etmişsin:34:biz ailecek pek bir severiz
yenama da maşalalh ne işler becermiş ben yarın aynı performansı beklemiyorum kendimden:1:
Umutt senin titizlik de maşallah biraz ileri derecede ben rahatım biraz o konularda suda ıslatıp suyun durumuna göre bikaç su değiştirip yıkarım semiotunu bir tek ıspanağı tek tek yıkarım ben
ben de eylül gelsin bol bol yürüyelim istiyorum az kaldı şükür sağlıklı beslenme zamanımız geliyor
düşünsenize 1 aydır hergün evde tatlı var ve ben nerdeyse hergün yedim az çok
asucum bende bayramın bitmesini bekliyorum diyet spor yapmak için ,dün spor arkadaşımı gördüm 10 kilo vermiş bu ramazanda nasıl verdin dedim bol su içmiş sahurda yemek yememiş

[sıze=3]fillere ölüüüümmmmm:47::47::47:
Neyse bırakalım bayram sonuna kadar yaşasınlar bayramdan sonra katli vacip
[/sıze]
aynen sana katılıyorum kiloları verip güzel giyinmek lazım,bayramlık alıcaktım içimden güzel birşey almak gelmedi sadece günlük giymeye 1 etek 2 tişort aldım

Son düzenleme:
Günaydınlar
sabah erken kalkıp 3 penceremi sildim güneş vurmadan kaldı 3 pencerem .biraz dinleneyim sonra mutfaga aldıgım 2 yolugu yıkıcam yeni halıda hep tüy dökülür sinir olurum en iyisi yıkayıp sermek
,yarında bütün evin halılarını havalandırıp dip köşe silmek ,dün yatak odamın içini temizledim yatakları güneşlendirip yerleştirdim iftarın olmasını dört gözle bekledim çünkü susamıştım.
Iftar
4 kaşık sebze yemegi hindi yüregiyle yapmıştım yagsız 2 kızarmış biber azıcık ekmekle.1 bardak ayran,karpuz
arada 1 elma 1 şeftali geç saate eşim karpuz yerken 3 dilim yedim
sahur akşamdan kalan sebze yemegi sadece yürekleri yedim, kavun, 4 badem,çay 2 bardak su

herkese merhabalar;

valla bebişim geldi geleli bir koşuşturma ,zormuş valla çocuk bakmak,yazık annemle kız kardeşim sağolsunlar ,yorulduk bittik diyorlardıda yanımda olmayınca pek bilemiyordum.Neyse bu gün 3 tane aşı vuruldu,birde ağızdan damla damlattılar.Çok ağlamadı kısa sürdü ,eve bıraktık kardeşim bakıyor bende yeni geldim işe,yarında bitsede cumartesi günü evleri temizlesem bayram malum.

yenaaa:3:ben de burdaydım ama görmeişsin beni
peki kim yapacak şimdi omleti bugün de canım istedi de yapmamıştım:))
çok tatlısınız yaa güldürdünüz beni
bazen bu tip alınganlıklar bende de oluyor kadın olmak zor yaaa
ramazanda pide tost bizim de favorimiz ama sınır tanımayız bazlama tost hatta simit tost yedik az önce tam tost değil de arasına kaşar konulmuş simitleri tost makinesinde ısıttık bugün küçük kızımın canı çekmişti dışarda görünce onların kaşarları iyi değildir diye biz yapalım dedi

ben mesajı yazarken sadece sultan vardı..
siz ben çıkınca gelmişsiniz zaar..
Yada benim gözler yakını görmemeyi iyice abarttımı.:)
Yoksa sizi görmemek mümkünmü.? :)

hımmm bazlama tost iyi fikir.:28:.İşim bitince hamur mayalayaıp önce bazlama yapıp sahurada tostunu yaparım gayri.:))

Yena cım bende burdayım koskoca ben yani nasıl görmezsin:1::1::1:

Asuman ablacım geçmiş olsun..migren de ne kötüdür:50:
kaşarlı simitleri de hüpletmişsin ohhh mis:1::1:

ay Yena ile Barış ın muhabbetleri pek bir eğlenceli oluyor:52::52::52:

omletleri kim yapacak sahiii:39::39::39::39:

:1::1:

Ayşecim sonunda haber aldık senden tez zamanda işlerini bitirde gel tamammı...

maşallah:nazar: sende benim gibi bir başladınmı bayılana kadar ...uzatmayı sevmem bende hepsini bir arada yapar sonra yorgunluktan kımıldayamam...ellerine sağlık ben gideceğim için birşey yapmıyorum kaynımın düğünü öncesi gerçi 1.5-2 ay varda büyük temizlik yaparım koltuk perde gibi..zaten halılarımı yıkattıktan sonra hiç sermedim...kilim attım bi kaç tane zaten evi otel gibi kullanıyoruz...
Barış'a da çok güldüm o boğazını düşünüyor hala ne olcaktı erkek işte hıh:24:

kolay gelsin tekrar..

Asuman ablacım çok geçmiş olsun...yine migreni tuttu eşiminde akşam iftara kv ye görümcem biz gidiyoruz sizde gelin dedi gittik ama hem eşim hemde ablası yemek sonrası ilaç içip yattılar saatlerce masaj yaptım gece yarısında geçti...bende eve dönüp yolculuk için eşyalarımı hazırlıcaktım yine yattı bu akşam halledicem kv gelcek yemek getircek bana ben bişey pişirmicem...

stres oldum nasıl hazırlancam bir gecede diye..kişisel işlerimde var çünkü ...Allah yardım eder inşallah...

herkese bereketli hayırlı günler..

Kolay gelsin canım,ne heyecanlısındır şimdi..Kaç gün kalacaksınız.?
Yıllık izninimi kullanacaksın.?

allah kolaylık versin düşün kızından 2 tane büyütügünü bende ikizleri büyütünce çok zorlanmıştım
canları sagolsun yaramazlıktan sonra bir sarılmaları yetiyor bizlere allah olmayana hayırlı evlat nasip etsin bu mübarek ayın hürmetine

yenacım maşşalah bütün bunları oruçluykenmi yaptın dün biraz yatak odamı temizledim dilim damagım kurudu

KIZLARIMDA AYNI ŞEYLERİ BANA SORARLAR SEN HİÇ YORULMAZMISIN DEDİLER
BU KİLODAYKEN BÖYLEYSEN ZAYIFKEN DÜŞÜNEMİYORUM DEDİLER

ogluna bayıldım omleti kim yapacakmış .bücürük tek kendini düşünmüş :1:

asucum bende bayramın bitmesini bekliyorum diyet spor yapmak için ,dün spor arkadaşımı gördüm 10 kilo vermiş bu ramazanda nasıl verdin dedim bol su içmiş sahurda yemek yememiş

aynen sana katılıyorum kiloları verip güzel giyinmek lazım,bayramlık alıcaktım içimden güzel birşey almak gelmedi sadece günlük giymeye 1 etek 2 tişort aldım

fadimeciğim sende iyi kilo verdin haksızlık etme kendine...
Ben de orucun zayıflama aracı olarak görülmesini yanlış buluyorum açıkçası..
O yüzden her sene kilo alırım.))
Fakat bu yıl almadım sabitim hehe. çünkü tatlı yemiyorum bir iki kez yedim güllaç onun dışında yemedimm..

herkese merhabalar;

valla bebişim geldi geleli bir koşuşturma ,zormuş valla çocuk bakmak,yazık annemle kız kardeşim sağolsunlar ,yorulduk bittik diyorlardıda yanımda olmayınca pek bilemiyordum.Neyse bu gün 3 tane aşı vuruldu,birde ağızdan damla damlattılar.Çok ağlamadı kısa sürdü ,eve bıraktık kardeşim bakıyor bende yeni geldim işe,yarında bitsede cumartesi günü evleri temizlesem bayram malum.

Bebişin gözleri nasıl oldu.? iyileşmiştir umarım..

yena yaptınmı bakayım barışın omletini:))
ben güllaç yaptım yine bu ramazan son olur artık herhalde
tatlı yemediğin için kutlarım seni:46: ben yedim valla
bazlamayı kendin yapacaksın demek ezdin beni yine ben hazır alıyorum

kolay gelsin canım,ne heyecanlısındır şimdi..kaç gün kalacaksınız.?
Yıllık izninimi kullanacaksın.?

..

saol canım evet acayip bir his var içimde uzun yol araba ile gözümde büyüyor kısa süreli olunca uçakla gidip geliyordum şimdi yaklaşık 10 saat yol...Bayram salı bitiyor biz öbür hafta pazartesi iş başı yapıyoruz.bir haftadan fazla.. Yıllık iznim yok aslında bu seneninkini haketmedim ama müdürümle anlaştım yıllık iznimden düşecek..son anda gıcıklık yapmazsa yapsada çeker giderim vallahi:9:..uzun süre önce izin zamanını bilipte plan yapanlara hep özenmişimdir...benim hep acele ile oluyor çünkü ne yapalım sağlık olsun...

Annem hergün arıyordu gelcekmisiniz diye bir yandan da diyorki "kızım gelmeyin uzun yol yorulursunuz diyor" ama biliyorum çok istiyor gelebiliriz dedim nasıl sevindi.eşimde istiyor malum onun memleketide Rize belki geçeriz o tarafa belli olmaz.. Abimde gidemiyor emniyet mensubu bayramda seyranda izni yok... Hakkımızda hayırlısı...

Son düzenleme:
yena yaptınmı bakayım barışın omletini:))
ben güllaç yaptım yine bu ramazan son olur artık herhalde
tatlı yemediğin için kutlarım seni:46: ben yedim valla
bazlamayı kendin yapacaksın demek ezdin beni yine ben hazır alıyorum

bu hafta o kadar çok yedimki valla hiç de tartılmadım,ne güzel 89 u görmüştüm ,ama kesin 1 kilo almışımdır.Annem su böreği ile baklava yapmış göndermiş 3 er 5 şer yedim valla

Back
X