- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
Merhaba hanımlar :) Pek sık giremeyince geçmişi okumak uzun sürdü. Başımı biel kaşıyamadım, o yüzden pek sık giremedim.
Ev işleri iki günde yıktı beni, tarumar etti. Her şeye yetişmeye çalışmak çok zor oluyor. Oğluş bu kadar canavar olmasa, hiç durmadan dağıtmasa, ablası ile kedi köpek gibi dalaşmasalalar daha kolay gelirdi belki. Öyle ateş gibi bir yapım da yoktur benim, ağır tabiatlıyım, çok da detaycıyım of ki of. Sabah erkenden organik pazara gittik bugün; aldıklarımı yıkayıp yerleştirmek tam 2.5 saat sürdüHangi insan evladı semizotunun her bir yaprağını tek tek yıkar? Tabii sirkeli suda bekletilip 4 defa yıkandıktan sonra tek tek yaprakları yıkanıyor. Her su değiştirdiğimde yıkama kabını da sabunlayıp durulayıp yıkıyorum vb. Yaparken ben bile güldüm kendime, kafayı yemiş hanımlardan olmama çeyrek var. Takıntılarla daha güçlü savaşmam lazım sanırım :))
Beslenme dengem de alt üst durumda. Şiştiğimi hissediyorumYürüyüşler iyice yattı. Eylül gelsin artık lütfen... Hayatım bir düzene girsin istiyorum. Çocuklarımı okullarına göndereyim, sabah kendime ait 3 saate kavuşayım...
Sağol Nevinciğim. Olay olunca hemen çocuk doktorumuzu aradım, o da aynı ilacı söyledi (silverdin) sürmemiz için. Sonra iyi bir Doç. bulduk orada, babam o bölgede 15 yıl doktorluk yaptığı için çevresi çoktur, ona götürdük ertesi gün. İçinde gümüş olduğu için kararma yapabiliyormuş o ilaç diye başka bir karışım verdi. Sen kapkara oldu diye yazında o aklıma geldi. Sanırım güneş görmemesi gerekiyor bu ilacı süren kişinin. Umarım bizimkinde de iz kalmaz. Böylece kaldı gibi geliyor, pimpirikleniyorum... Uzun sürüyor demek iyileşmesi...
Özlem, bilmem bu mesajları okuyabilecek misin? Senin için en iyisini, hayırlısını diliyorum. Gönlünüze göre olur umarım her şey.
Çok geçmiş olsun yeğenine Banucuğum.
Çok geçmiş olsun. egedeniz yazmış zaten, ben de eklemek istedim. Konjonktivit olmuş herhalde bebiş, bu aylarda bazen inatçı olabiliyor, başıma geldiği için söylüyorum. Kızımda çocuk doktorunun verdiği damla bana mısın dememişti. Eğer damladan 2 gün içinde fayda göremezsen göz doktoruna götür bence. İnatçılaşıp kronikleştikçe daha zor geçiyor çünkü. Bir de bebek şampuanına ben şüpheyle baktım, bu tip kimyasallar göze zarar verebilir. Özel göz solüsyonları var; bu solüsyonlarla temizlemen gerekiyor çapaklı gözü. Eczaneden steril gazlı bez al, göz solüsyonu (ya da en kötü ihtimalle serum fizyolojik) ile göz temizliğini yap. Her temizlikten ve damla damlatmadan önce ellerini iyice yıkamayı unutma. Bizim 3 ay civarında olmuştu, epey uğraştırmıştı beni, sadece özel bir ilaca (antbiyotikli jel) yanıt vermişti.
Umarım seninki kullandığın damlaya hemen yanıt verir, çabucak geçer.
Geçmiş olsun canım. Kendi de korkmuş, sizi de korkutmuş ufaklık. Benim de başıma gelmişti, sizinki daha olaylı olmuş amam, ben kapının dış tarafından bıçakla çevirip kilidi açabilmiştim. Kızım 3 yaşındaydı o zaman. Sonra bir daha yaklaşmadı kilide. Ucuz atlatmışsınız gene de, banyo tehlikeli bir yer![]()
Ayşe'den haber çıkmış nihayet :) Çok sevindim. Demek Ordu'ya yerleşiyorlar, zaten istiyorlardı. Artık bir süre gelemez herhalde Ayşe, herşey gönlünce olsun :))
Umutcuğum o insan evladı benim annem:)) Senden daha feci titiz emin olabilirsin. Bi şeyi kırk kez yıkar, ellerini bile banyoda sıcak suyla omo'yla yıkıyodu bi ara. Hemşire emeklisi olduğu için temizlik hastalığına tutuldu kadın.