- 17 Aralık 2009
- 3.982
- 13.415
- 733
mehtap hala geçmiş okuyor sanırsam...
vay be mehtap ne okurmuşsun![]()
![]()
kahve eşliğinde iyi gitti okumak :)
tartıldım şimdi hatırlamak istemiyorum.93,5

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mehtap hala geçmiş okuyor sanırsam...
vay be mehtap ne okurmuşsun![]()
![]()
Yena cım ve Fadime ablacım sizleri ve evlatlarınızı tebrik ederim
inşallah daha nice sınavlar kazanır,hayatta istedikleri herseye muvaffak olurlar...
ben geldim uleeeeeeeeeeyynn,
hasta olan evlatlarınıza geçmiş olsun diliyorum. okudum geçmişi ah neler olmuş öyle omzu kırılan yüzü yanan. ah kıyamam ben onlaraayeni doğan bir bebiş varmış allah analı babalı büyütsün. doğum günü olan arkadaşım iyiki doğdunn
bebeşimiz daha bugün eve geldi. neler olmuşta haberim yokmuş benim. ah bu annem sırf ben heyecan yapmıyım diye söylememiş. teyzem sabaha kadar doğum sancısı çekmiş miyomlar yüzünden doktorlar müdahele etmemiş. kendi kendine doğurmuş. doparken bebek nefessiz kalmış. doğmuş ağlamamış. mosmormuş. apar topar götürmüşler. havale geçirmesinden korkulmuş. küveze almışlar. buz torbaları etrafında ilaçlar felan. off ne çekmişler ya. beyninde hasar varmı felan diye baya kontrol etmişler çok şükür bişey yok. bide 2600 kg doğmuş. 2,60 yazdığı için bizimkiler 2,06 olarak düşünmüşler bende diyorumki nekadar zayıf. bizimkiler yanlış biliyormuş. bugün görebildim bende. çok tatlı ya. erkekim benim. saftirik saftirik uyuyor evde. teyzemin hali iyi değil ya. doğum yapmamış gibi duruyor. karnında kocaman 3 tane miyom var. berbat bişey arada agrıtıyor aglıyor kadıncagızanneme devir teslim yaptı bugün eve geldim. çok yoruldum oralarda uf. insanın evi gibisi yok valla oh be
bebeğimizin adı belli olmadı hala. atahan diyorduk enişte begenmiyor. ayaz dedim onu ilk begendi sonra soguk dedi. herseye bişey buluyor napıosanız yapın be dedim aaaaaa
sizi çok özledim evimi çok özledim.. kiloma daha bakmadım geldiğimden beri geçmiş okuyorum
yazmısınızsa yazmısınız. fil mevzusuna koptum burda. bendede var hıh sizin varda benim yokmu
birdeeeee o yemek tarifleri neydi öyle. köfteler felan filan. çok ayıp bu topikte olmaz öyle şeyler( bunu yazarken cartedor çikolata karnavalı yemek paha biçilemez )
yena ablaaaaaaaaaaaaa omleti kim yapcak![]()
kahve eşliğinde iyi gitti okumak :)
tartıldım şimdi hatırlamak istemiyorum.93,5oha bana oha ohaa yuh banaa
aman ben yazana kadar mehtap okumayı bitrmiş
cidden geldin topicigin neşesi geldi kız
bu arada gec kalmıs olsam da sana bir uyarı yapayım 'omlet' deme Yena ya..duyunca ağlıyor![]()
yena abla ağlama yumurtadan gözyaşları bunlar hadi hadiigidip yumurta kırıyım bari haha
bencede görmeyin hatta kapayın gözlerinizi. atacağum kendimi bi yerlerden abooooooooooooo netmişim ben. ama enişte obur ben obur. bir pideyi sahurda iki kişi yerse olcağı bu.
hoşbuldummmm.![]()
ellerine kollarına sağlık yenacım vedeee tebrik ederim 3lü gördüğün için değil tabiki sporda dereceye girdiğin içinBen yine 3 lü hanelere geldim kendimi tebrik ediyorum..
İçimden sayıyorum birde şahsıma..![]()
hoşgeldin canım özlemişiz valla
bu sene son kez böyle tok yatıyorumdur umarım bundan kelli akşam 8den sonra ağzına lokma koyanı yakarım![]()
hahaaa o fil sizede uğramış canımkahve eşliğinde iyi gitti okumak :)
tartıldım şimdi hatırlamak istemiyorum.93,5oha bana oha ohaa yuh banaa
o ne bebir de kaç gündür yarısı kıllı adam var ya reklam olarak görmemek için ne yapacağımı şaşırdım yaaa
hahaaa o fil sizede uğramış canım
o fil bu hafta kime uğramamış kiii
o ne beben fransız kaldım
tv de birşeymi ben ramazan gireli hiiiçç açmadım
tekrar tekrar teşekkür ederim kızlartek tek alıntı yapamıyorum..
birinci olmuşum
yememenin sonuçlarını almak çok güzel bir şey.. bir de üstüne büyük gelen bedenlerin olması falan
aklımda bir fikir var ama ne kadar uygulanabilir bilemiyorum.
aslında kilo bildirimini resimli yapsak ne güzel olur di mi? tartıya çıkıp resmini çeksen buraya yüklesek daha gaza getirici olur belki.
resim yazıdan daha etkilidir her zaman.
HAFTANIN 1.si ________ - 2 kg. ____________________ wooer![]()
![]()
![]()
:119:
![]()
HAFTANIN 2.si ________ - 1.1 kg. _________________ fadime02![]()
:81:
![]()
HAFTANIN 3.leri _______ - 1 kg. ______ Zeynep957 & egedeniz03![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hıımm:44:bak o benim hiiiçç dikkatimi çekmemişti accuk bakar körümdür benyok canım yukarıda reklam bölümünde çıkıyo ya bi adam sırt ense ful kıl maymundan 5dk önce doğmuş gibi
sanarım ondan bahsediliyor gerçekten iğrenç ötesii
lütfen böle şeyler yapmayınız arkadaşlar biz narin varlıklarızzz![]()
Sağol canım, yeni resmi de geldi, ekranı yiyeceğim neredeyse. Hepsi tatlıdır çocuklarının ama bu diğerlerinin papucunu dama atacak bence :) Kız çocuklarına bayılıyorum zaten ben. Kardeşim evlense de bir kızı olsa, hala olsam bari, kendi kızımdan alamadım yeterince hevesimi, yeğenimden alırım artık :))umutcum ramazanda haftada 1 kez ancak yürüyebildim başka türlü sıcak soğuk dinlemem de oruçken zorluyor pek vakit de bulamadım aslında
ben bayram sonu hemen başlarım inşallah yürüyüşlerime
1 eylülde tatile gideceğiz 10 günlüğüne orda hareket bol olsa da beslenme düzensiz olur herhalde
ama gitmeden 7lere dönmeyi hedefledim
bebek görünce insanın canı çekiyor işte
güle güle büyütsün arkadaşın da bebişini inşallah
kizlar cogunuz tecrübelisiniz, size sorayim dedim
kardesim hamile ya cok midesi bulaniyor,
bugun özellikle cok fena bulaniyormus, sabahi aksami yok yani bulantilarin
cikarmis hatta, hala gecmemis bulanti,
ne iyi gelir ?? limon felan biliyorum, baskada bisey bilmiyorum ??![]()
Tebrikler arkadaşlar :) Yenacığım sna ada teşekkürler, hem spor hem kilo listesi için.HAFTANIN 1.si ________ - 2 kg. ____________________ wooer![]()
![]()
![]()
:119:
![]()
HAFTANIN 2.si ________ - 1.1 kg. _________________ fadime02![]()
:81:
![]()
HAFTANIN 3.leri _______ - 1 kg. ______ Zeynep957 & egedeniz03![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben geldim uleeeeeeeeeeyynn,
hasta olan evlatlarınıza geçmiş olsun diliyorum. okudum geçmişi ah neler olmuş öyle omzu kırılan yüzü yanan. ah kıyamam ben onlaraayeni doğan bir bebiş varmış allah analı babalı büyütsün. doğum günü olan arkadaşım iyiki doğdunn
....