• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)

o 1 üye benim. diğerleri ramazanda tatlıyı çok kaçıranlarr :1:

:9::9::9::9::9: oyy bu cadı anne adayı coşmuşş, avrupa yakasında şahika vardı ya kalitemi bozdurtmayın baana aaa diyordu :9::9::9::9: meriiimmm kıyaman ben saana. gulüüüüüüümmmm dur bak ben seni neşelendircem şimdii :1::1:
:1::1::1::1:cadı anne adayıyım bennnnnnnn

hemde şahika ya bayılırım:27::27::27::27:
Eki Görüntüle 493111

hatunlar napaysunuz bakem. bebişimizin adı belli oldu. ERDEM KAYRA :emir_bebek: sonunda erdem ismini kabul ettirebbildim kuralar çekildi yahuuu ne olaylı herif oldu bu. :1: garantiye aldık kulagına mulagına üflemişler. :32:

mery senin için koydum bu resmi :1: fasulyen bakalım bizim yakışıklıyı geçecek mi ?:33::33::33:

resimlerin devamı albümde bu arada :)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allah nazarlardan saklasın canım...
pek güzel birseymiş:23::23::23:
Erdem Kayra adı çok güzelmiş..adıyla yaşar inşallah....

bakalım geçecekmi ama bence bebeklerin hepsi güzel:21::21::21:
ayhhh bizim fasülye nin daha cinsinden bilem haberimiz yok..
ne olcak sence mehtap aklına ilk ne geldi????

:1::1::1::1:ben hiç tatlı yemedim..
hattta şeker bile yemedim..bayram bana ugramadı:31:

Kahvaltı: 1 kase mercimek çorbası, yarım bardak ayran (canım pek bişe istemedi )

Ara: 1 bardak yeşil çay, 4 dilim karpuz

Öğle: 1er kase makarna ve yoğurt, 1 haşlanmış yumurta

Ara: 4 dilim karpuz

Akşam: 1 kase ayran aşı çorbası, 4 adet köfte, yarım patates (fırında), salata

Ara: 1 bardak yeşil çay

2 lt su

SPOR: Leslie 5 miles + pilates bandıyla 20'şerden 4 farklı hareketle kol sıkılaştırma + 50 mekik + 2 kg'luk dumbellarla 15erden 3'er set 3 farklı hareketle çalışma + leslie 1 mile (akşam yemeğinden sonra)

Merhaba arkadaşlar ben bundan 1.5 ay önce burada isveç diyeti yapmaya başlamıştım 116kilodan 110 a düşünce saldım kendımı tabi kiloları tekrar aldım geri... Ama inanın kilomla ilgili bayram nedeniyle gelen akrabalardan bir sürü nasihat dinlemekten bıktımm. yardım edin de beraber zayıflayalımm

selam kızlar. hepicinizin ramazan bayramı kutlu, mutlu, umutlu olsun :) baktım tek başına kg vermek cidden sıkıo insanı, hazır takipteyim de sizi, ben de katılıveriim aranıza :) yaşım 24, boyum 1.76 ve kgm maalesef 110 :( ocak ayında 125 kgyla diyete başlayıp 2 ayda 15 kg verdim. ama marttan beri ne aldım ne de verdim kg :((( devam etmem lazım, çünkü ideal kgm 67 (bana göre ideal, bilimsel olarak 62 aslında hihi :)) gel gelelim ki ben en son 60'lı kgları ilkokulda falan gördüm. acelem yok kg vermek konusunda, 1 senede de verebilirim, 6 ayda da. zaten ne kdar uzun sürerse o kadar kalıcı oluo. beni de aranıza alırsanız gerçekten çoookk mutlu olcam kızlarr. görüşmek üzeree :)
hoşgeldınız aramıza umarım hedeflere ulaşırsınız bıan önce acelemız yok önemlı olan yavas ve kalıcı kılo vermek hadı bakalım başarılar:27:
off bayram diye börekleri çörekleri götürüyorum 2 gündür. kesin kilo veremicem bu hafta :27:

siz benım yedıklerımı bı duysanız varyaaaaa:17::17:
su börekleri,baklavanın haddi hesabı yok şekerler yağlı yağlı yıyecekler :30:
:30::30:
tartıya çıkmaya korkuyorum ben oruçta böle kılo almamışımdır göbek o biçim oldu:20::20:
ben geldim kızlar..aslında hep evdeydim ama dısardan okudum sizleri...

bende hepinizin bayramını kutlarım sevdiklerinizle nice bayramlara...

eşim dün ve bugün çalışıyor bende evdeyim..yani bayram namına hiçbirsey yaşamadım..
çok kötüyüm..çok mutsuzum bu aralar...
bayramda yalnız olmak çok zormuş..

zaten bayram gelmeden gelmişti benim derdim..kv 2 gün boyuncA evde tek oldugumu bildigi halde bana gel yalnız kalma demedi..öle taktım ki buna...

o da benim annemmiş..hadi gel de inan..benim annem burda olsa ben böle öksüz gibi kalırmıydım tek başıma.buna taktıgım için sanırım bayram gelmeden benim ağlamalarım başlamıştı..

şimdi de kat kat arttı..öle yalnız hissediyorum ki..neden bu kadar zayıf,ağlak bir insan oldumki.

daha bir şeker bile yemedim..buna bile ağlar oldum...

dün aksam 9da cıktı eşim geldi 1 saat annesine gittik o kadar...zaten gtmesem daha iiydi daha da doldum geldim oradan da..
sürekli eşime dadanıyorum..biliyor anlıyor beni ama naapsın..aslında yapmasam ii ama dayanamıorum.

burdaki yigenlere kuzenlere pek birsey diyemıyorum..sonuçta yengesi halası hepsinin..

ne de anneme bişe diyebiliyorum..üzülmesin diye..
dün tüm gün kv deyim numarası yaptım..aradı bikaç kez hep anne gelen giden cok fazla konusamıorum deyip kapattım..onunda içi rahat etsin,yalnızım die üzülmesin istedim...

işte bende gelip gelip sizlere yazıyorum..diyet topici degil sanki bir derdim var köşesi..
ama derdim olunca sizlere anlatmak en güzeli..iiki varsınız:54:

çok haklısın canım benım ben kv ile aynı bahçe ıcerısınde kalıyorum
eşimin sülalesi çok kalabalık kayın babamın 12 tane kardeşi var düşün bide onların çocukları torunları derken ohoooooo bi dünya insan hıc boş kalmadı ewımız
ama annem, ablam doğum yaptığı ıcın buraya gelemedı sırf annem yok dıye bu bayram çok boş geçtı benım için :43:senı cok ıı anlıyorum
hamişlik takıntısı değilki bu gayet haklısın bence
çünkü hamıllık takıntıları saçma şeyler olur
:27:
Merhaba , ben de katılıyım aranıza :) tam olarak 90 üstü olmasamda olmuş olduğum zamanlar oldu , burayı daha aktif olduğu için seçtim , bir de kanım ısındı olur ya :)
Zayıflamam lazım okula kadar kilom gün içinde bile o kadar değişiyor ki anlatamam , 80-83 civarlarında bir şeyim :)
Dün yürüyüşe başladım 1 saat yürüycem okula kadar inşallah diyetisyene gitmek istemiyorum çünkü geçici diyet istemiyorum sağlıklı yaşamak kalıcı kilo vermek istiyorum.

Bugünkü menüm ;

Kahvaltı :
Çeyrekten biraz daha az ekmek , bir yumurta domates salatalık . bir iki yudum da çay

ara
mavi yeşil light çikolata
bir tane mısır patlaklı çıtır

:)
sende hoşgeldin tatlım:3:
Eki Görüntüle 493111

hatunlar napaysunuz bakem. bebişimizin adı belli oldu. ERDEM KAYRA :emir_bebek: sonunda erdem ismini kabul ettirebbildim kuralar çekildi yahuuu ne olaylı herif oldu bu. :1: garantiye aldık kulagına mulagına üflemişler. :32:

mery senin için koydum bu resmi :1: fasulyen bakalım bizim yakışıklıyı geçecek mi ?:33::33::33:

oyyy oyy kara oğlana bak sen maşallah bizim oğlumuz sapsarııı:1::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar hoşgeldinizz... bundangayri bizlesiniz he valla bırakmayız :1::1::1: diyetyapıyorumkii nbr kız isveç diyeti topiğinde görünmüyorsun artık :1::1:

kızlar bayram berbat geçiyor grip oldum ölüyorum :26:

sultaaaaaaaaaaaannn kraliçemmm :) sen almanyadamıydın gurbetçi kraliçe:54:

evet canimmmmmm almanyadayim :)

meryemcim kötü gelinligemi terfi ettin guzum sen yaaaaaa :37: iyi etmissin bosver :P

mehtapcim bebisiniz cok güzelmis masallah, adida cok hos, erdem kayra begendim, ismiyle yasasin insallahhhh, allah uzun ömür versin :38:

Selam milletttt :122: :122:

Bugünüde çok şükür atlattık :1: Akşam üzere çocukları biraz parka çıkartık banada az da olsa yürüyüş oldu yarım saatcik de olsa :34:
Yarın erkek kardeşim karısıyla dönecekmiş büyük ihtimalle. Telefon açtı hazırlıklı olun dercesine :1: çokta lülüüü hoşuna gitsede gitmesede Annem gidene kadar her gün orada olucağız :34:
Benim Laptob da geliyor ama keşke kırılmış olsaydı :60: ne güzel yenisini alırım diyordu annem :1:
Şaka bir yana ama bir hafta daha benim laptob kardeşimde olucak onlar gittikten sonrada karar verdim gece erken yatıp sabahları saat 6da kalkacağım :34: tatilde olsa uyudukca şişiyorum üstelik yeme düzenimi de oturtmam için şart tabi sporuda ufak ufak ekleyeceğim :34:

Akşam yarım saatte olsa iyi geldi ama açıkcası okadar tembelleşmişim ki Ramazanda dışarı cıkana kadar ay gitsemmi gitmesemdi diye düşündüm durdum :1: Çok şükür şeytana uymadım da bana hareket oldu :34:

canlarım aslında haklı oldugunuz taraflarda v ar ama benim sitemim şu oldu..
hani bayram günü yalnız kalmak istemessen gel kızım bile demedi...

evet evimdeki kadar rahat olamazdım ama insan bir düşünülmek istiyor..
ah hamilelikten midir ki..yok ben sanmam..düşüncesizlik beni bu kadar kıran...

ben de artık onu düşünmücem 3-4 günde bir hadi annene gidelim demicem eşime...
merhametli olmucam bu kadar...
yapayalnız otursun evinde..bayram da gelen gideni çoktuya onu düşünsün mutlu olsun:41:

hıhhhh çıkarttılar beni de hanımefendilikten işteee artık kötü gelinim bende:27::27::27:

Yok yok benim canım Arkadaşım kötü gelin olmaz olamaz :34: yüreğin güzel bir kere istesende yapamazsın sen kötü gelinlik :34:
Hem eminim bir kaç gün ara verdikten sonra sende vazgeçersin kötü gelinlikten :1: zaten eşinede yazık üzülür seni öyle üzgün gördükçe :34:

Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım arkadaşım :71:
Bazı insanlar 7sinde neyse 70indede aynıdır :34: bak en azından eşin senin yanında, seni el üstünde tutuyor, sana dalavere yapmıyor benimkisi gibi :60: O kadar çatlak su kaçırmaz diyeceksin ve kendini hiç germeden hamileliğin tadını cıkartacaksın :34:

Kuzucuğunla ilk bayramınız :16: Hep güzel anılar biriktirmeye çalışki doğduğunda oda çok çok huzurlu ve mutlu bir fasulye olsun :1:

Eki Görüntüle 493111

Canım maaşallah :nazar: :nazar: :nazar: Allah nazarlardan saklasın ve adıyla mutlu ve huzurlu bir hayat nasip etsin .... Aminnnnn
Onu bizim yerimizede koklaya koklaya öpüver :34:

Biraz çok yediim :/

Baya makarna ( en sevdiğimdendi dayanamadım sa 3-4 gibi yedim çok az salata

sonra 4altınbaşak bisküvi bi bardak süt bir çıtır

ve malesef sonra teyzem melemen yapmış yine dayanamadım biraz ekmekle yedim :((

bir- bir buçuk saat yürüyüş
2ltreye yakın da su :(

Biraz çok yediim :/

Baya makarna ( en sevdiğimdendi dayanamadım sa 3-4 gibi yedim çok az salata

sonra 4altınbaşak bisküvi bi bardak süt bir çıtır

ve malesef sonra teyzem melemen yapmış yine dayanamadım biraz ekmekle yedim :((

bir- bir buçuk saat yürüyüş
2ltreye yakın da su :(

Canım fazla takılma bence o makarnayla melemene :34: sonuçta iyi yürümüşsün ve eminim o yediklerini en azından yakmışsındır :34:
TAbi fazla ekmek yememeye çalışırsak daha süper olur :34:

Canım fazla takılma bence o makarnayla melemene :34: sonuçta iyi yürümüşsün ve eminim o yediklerini en azından yakmışsındır :34:
TAbi fazla ekmek yememeye çalışırsak daha süper olur :34:

çok teşekkür ederim kötüsü melemeni 9 da yedim :/ yarın daha çok dikkat etmeye çalışıcam inşallah ekmeği de bırakırım inşallah yemekleri kendim yapmadığım için seçme şansım olmuyor ama az yemeliyim :)

iyi geceler güzeller
ramazanı bayramı bitirdik artık zamanı geldi fazlalıklardan kurtulmanın
ben ayran detoksuyla başlayacağım maratona inşallah
hepimiz kararlı bir şekilde kendimize bir program yapalım derim ben

şimdi size bugün yediklerimi yazıyorum :27:
sabah küçük bir dilim ekmek
iki dilim sucuk, 1 dilim kaşar peyniri.
öglen 2 salatalık, 2 bayram şekeri.
akşam 1 tabak nohut yemegi, 3 lokma ekmek.
akşamdan biraz sonra, çeyrek közlenmiş mısır, 2 top bademli dondurma ve külah :23:

slm kizlarrr
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz dogru yerdesiniz

dafim saol bu gun soltaraftan sanki baski hissediyorum bakalim pazartesi dr dan trrmin aldim ne diyecek bu gidisle ameliyat gorunuyor gibi hayirlisi olsun
icim cok SIKIlIyor bunaliyom hep yemek istiyorum belkide tekrardan ilaclarima baslatir birde dr sorcam ne zaman oruc tuttsamm sanki guatrimi etkiliyor alakasi varmi diye

Geçmiş olsun toksinciğim..

Erdemkayra ismiyle yaşasın, sağlıkla büyüsün..İyi bir adam olsun..:nazar:

slm kizlarrr
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz dogru yerdesiniz

dafim saol bu gun soltaraftan sanki baski hissediyorum bakalim pazartesi dr dan trrmin aldim ne diyecek bu gidisle ameliyat gorunuyor gibi hayirlisi olsun
icim cok SIKIlIyor bunaliyom hep yemek istiyorum belkide tekrardan ilaclarima baslatir birde dr sorcam ne zaman oruc tuttsamm sanki guatrimi etkiliyor alakasi varmi diye
canım geçici birşeydir inşaAllah,ilaç tedavisiyle atlatırsın ama tiroitlerine baktır kiloyu çok etkiliyor.

Merhaba , ben de katılıyım aranıza :) tam olarak 90 üstü olmasamda olmuş olduğum zamanlar oldu , burayı daha aktif olduğu için seçtim , bir de kanım ısındı olur ya :)
Zayıflamam lazım okula kadar kilom gün içinde bile o kadar değişiyor ki anlatamam , 80-83 civarlarında bir şeyim :)
Dün yürüyüşe başladım 1 saat yürüycem okula kadar inşallah diyetisyene gitmek istemiyorum çünkü geçici diyet istemiyorum sağlıklı yaşamak kalıcı kilo vermek istiyorum.

Bugünkü menüm ;

Kahvaltı :
Çeyrekten biraz daha az ekmek , bir yumurta domates salatalık . bir iki yudum da çay

ara
mavi yeşil light çikolata
bir tane mısır patlaklı çıtır

:)
hoşgeldin istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah ama baştan uyarayım burası bağımlılık yapıyor insana bidaha bırakamıyorsun :1: söylemediniz deme:9:

canlarım aslında haklı oldugunuz taraflarda v ar ama benim sitemim şu oldu..
hani bayram günü yalnız kalmak istemessen gel kızım bile demedi...

evet evimdeki kadar rahat olamazdım ama insan bir düşünülmek istiyor..
ah hamilelikten midir ki..yok ben sanmam..düşüncesizlik beni bu kadar kıran...

ben de artık onu düşünmücem 3-4 günde bir hadi annene gidelim demicem eşime...
merhametli olmucam bu kadar...
yapayalnız otursun evinde..bayram da gelen gideni çoktuya onu düşünsün mutlu olsun:41:

hıhhhh çıkarttılar beni de hanımefendilikten işteee artık kötü gelinim bende:27::27::27:
bak şu kötü gelineee :90: yandı kurtlar vadisi :1:

Eki Görüntüle 493111

çok tatlı yaaa Allah nazarlardan saklasın Rabbim sanada böööyyylee bir pipican versin :34: deee ikisi arkadaşlık etsinleerr:9: çok geç kalma kıız:34:

:52::60::60:

şimdi size bugün yediklerimi yazıyorum :27:
sabah küçük bir dilim ekmek
iki dilim sucuk, 1 dilim kaşar peyniri.
öglen 2 salatalık, 2 bayram şekeri.
akşam 1 tabak nohut yemegi, 3 lokma ekmek.
akşamdan biraz sonra, çeyrek közlenmiş mısır, 2 top bademli dondurma ve külah :23:
ah ah birde benim yediklerimi görsen aklın şaşardı resmen feda ettim kendimi:1:
ne güzel sabah kahvaltısında tamam dedim artık bugün başlıyorum dikkat etmeye çok güzel hiç ekmeksiz kahvaltımı yaptım sonra kumlaya gittik bizim yeni gelin yeğenimle birlikte çıktı geldi elleri kolları dolu :9: dolmalar ,kurabiyeler, baklavalar, mısırlar :56: yesen bir dert yemesen bir dert :44: o arada eşimde elinde dumanı tüten simitlerle gelmezmi :90: buyur burdan yak :ssz: sade simit olsa iyi yanınada bir iki çeşit peynir almış bende çayı demlemiştim :125: fada ettim kendimi feda :60: yazık oldu bana:43:

İyi geceler sevgili topiğimiz.:) diyorum çünkü bu saatte kimse yok doğal olarak..

Acaip yorgunum. ayacıklarım sızım sızım sızliii..
Bugün 3 posta misafir ağırladım son gelenler yemekli idi ve çocuklu idi...
Onlar gitikten sonra evi süpür sil,banyo tuvaleti çamaşır suyuyla ov derken bu saat oldu...

Yarın kızımı hastaneye KBB götüreceğim.ufacık bir kemik çıkıntısı gibi bişey oluştu burnunda..
Sabah 09:20 ye randevu aldık..Umarım ameliyatlık bişey değildir..:(

Bizde 2-3 hafta yazlığa gideceğiz ( abimlerin ) günü belli değil söylerim..

İyi geceler sevgili topiğimiz.:) diyorum çünkü bu saatte kimse yok doğal olarak..

Acaip yorgunum. ayacıklarım sızım sızım sızliii..
Bugün 3 posta misafir ağırladım son gelenler yemekli idi ve çocuklu idi...
Onlar gitikten sonra evi süpür sil,banyo tuvaleti çamaşır suyuyla ov derken bu saat oldu...

Yarın kızımı hastaneye KBB götüreceğim.ufacık bir kemik çıkıntısı gibi bişey oluştu burnunda..
Sabah 09:20 ye randevu aldık..Umarım ameliyatlık bişey değildir..:(

Bizde 2-3 hafta yazlığa gideceğiz ( abimlerin ) günü belli değil söylerim..

kolay gelsin cnm kızına da rabbim şifa versin hemen iyileşsin inş kimse yok yine ben geldim gece gece banu faceden msj atmış giremiyorum topiğe diyor herkesin bayramını kutluyor benim de bayram bitti düğün maratonu başladı yıkılıyor düğünden merzifon 12 de eve girdim kınadan yarın erken kalkacağım düğün var ertesi akşam yine kına yine düğün hafta sonu 2 düğün koşcaz bakalım inş herkesi öpüyorum yavaş yavaş geliyorum inş ne kilo aldım anlatamam anlatamammmm sil baştan başlıyorum yemezsen veriyorsun yersen alıyorsun bu kesin yedim aldım diyecek söz yok hayır olsun bakalım :47::47::47::47:

kolay gelsin cnm kızına da rabbim şifa versin hemen iyileşsin inş kimse yok yine ben geldim gece gece banu faceden msj atmış giremiyorum topiğe diyor herkesin bayramını kutluyor benim de bayram bitti düğün maratonu başladı yıkılıyor düğünden merzifon 12 de eve girdim kınadan yarın erken kalkacağım düğün var ertesi akşam yine kına yine düğün hafta sonu 2 düğün koşcaz bakalım inş herkesi öpüyorum yavaş yavaş geliyorum inş ne kilo aldım anlatamam anlatamammmm sil baştan başlıyorum yemezsen veriyorsun yersen alıyorsun bu kesin yedim aldım diyecek söz yok hayır olsun bakalım :47::47::47::47:

Kına gecesi deyince bir an senin sandım.:))
Dön canım ben hep aynıyım yalnız değilsin.:)

KAynımın oğlu askere gidecek ''Tokat'' Arkadaşlarıyla karşıyaka sahile gitmişler ve içmişler kafa bi milyon arıyor tel.de. tuhaf tuhaf konuşup duruyor .sanki bir daha hiç görüşemeyecekmişiz gibi..
eşim yanlarına gitti alıp eve götüreyim dedi..Birde araba var o halde araba kullanırlarsa çok kötü..
Telefonda eşime, amca kullanmayacağız sabaha kadar burdayız arabada kalacağız demişler ama belli de olmaz..

Eşimle birlikte kızımda gitti. beni de bir ürperti korku aldımı..:18: Hiiç böyle olmazdım..Evin tüm ışıklarını açtım.:)
Umarım oğlan uyanmaz..:)

Back
X