• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selaaaaam...

Ben geldim yıllık izin ve tatil bitti.İyiyiz çok şkür.Tatilimiz de süper geçti.Geçmiş bayramınız mübarek olsun.

Herkes iyidir umarım.Haliyle geçmiş çok birikmiş.Yaklaşık 15 gündür yokum.Kilo da aldım :( Sağlık olsun vericem inşallah.

Şimdilik hoşçakalın işlerim çok yoğun,birikmiş herşey yokluğumda ....

merhaba kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. bayram telaşı falan derken giremedim topiğe ama sanılmasın ki bayramda yedim. deli gibi mücadele verdim yememek için, gerçi karşılığını da aldım 95 kilo olmuşum, on kilo verdiğime inanamıyorum hala. tüm bayram bir lokma ekmek, bir lokma tatlı sürmedim ağzıma. misafirliklerde de diyetteyim dedim resmen kendimle gurur duyuyorum. önceleri hiç diyemezdim. utanırdım, az alıyım madem derdim, önüme gelince de dayanamaz yerdim tabii. şimdi direk diyetteyim diyorum. önüne gelmeyince de canın çok çekse de yemiyorsun. zaten misafirlikte ikram edilenlerden tadı çok güzel çıkanı da pek görülmemiştir. ayıp olmasın diye yersin, tadı kötü olur ama kalorileri eksik olmaz.

merhaba kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. bayram telaşı falan derken giremedim topiğe ama sanılmasın ki bayramda yedim. deli gibi mücadele verdim yememek için, gerçi karşılığını da aldım 95 kilo olmuşum, on kilo verdiğime inanamıyorum hala. tüm bayram bir lokma ekmek, bir lokma tatlı sürmedim ağzıma. misafirliklerde de diyetteyim dedim resmen kendimle gurur duyuyorum. önceleri hiç diyemezdim. utanırdım, az alıyım madem derdim, önüme gelince de dayanamaz yerdim tabii. şimdi direk diyetteyim diyorum. önüne gelmeyince de canın çok çekse de yemiyorsun. zaten misafirlikte ikram edilenlerden tadı çok güzel çıkanı da pek görülmemiştir. ayıp olmasın diye yersin, tadı kötü olur ama kalorileri eksik olmaz.

tebrik ederimmm ttk :) maşallah Allah azmini daim etsin. önüne gelen yemeği çevirmek gerçekten büyük bir irade ve azim ister. ;)

merhaba güzeller
ben başladım bugün detoksuma eşimle beraber gidebildiğimiz kadar devam edelim bakalım
yenacım geçmiş olsun kızına ameliyata gerek yoktur inşallah
yürüyüş yapmak da istiyorum bugün ama bakalım fırsatım olurmu

slm kizlarr
yenacim gecmis olsun kizina dun korktum yazmissin bende korktum ben film baktim sonrada korktum eaim gecei calisiyor bende yaktim lambalari :1:

meriycim kiloyla alakasi yok cnm bence bebisler bazen gostermiyorlar hayirlisi olsun oglanda olsa kizda olsa guzelde olsa cirkinde olsa o senin bebegin sen en cok seveceksin kirpi bebegini pamugum diye severmis ne denem istedigimi anladin saglikli olsun en onemlisi

esimin teyzesinin torunu losemi daha 7yasinda rabbim acil sifalar versin insallah kizlar dualarinizi eksik etmeyin

ben dun guatr hapimdan ictim az daha iyiyim sabahda ictim netten baktim ac kalinca ve uykisuz kalinca problem oluyormus deger yukseliyormus bende oructan sonra ve uykusuz kalinca rahatsizlaniyorum hep

diete gelince dun neler yemedimki aman sagligima kavusayimda veririm margarinleri

gecmis olsun dilekleriniz icin sag olun

Merhaba Arkadaşlar :)

Herkes güzel ve huzurlu bir bayram geçirmiştir umarım. Arada gelip okudum ama alıntı yapamadım. Sakin olmamıza rağmen çok yorulduk biz eşimle bu bayramda, çocukların peşinden dolanıp durduk. Bir gün lunapark, diğer gün hayvanat bahçesi, son gün de eğlence merkezine götürdük onları. Annemler ve eşimin babaannesi dışında gidecek kimse yoktu, bize de sadece ikizleri olan bir arkadaşım geldi o kadar :)

Bayram sonrası göçmen kuşlar yuvalarına döner, kilolar ikişer üçer verilir, buraları şenlenir umarım :))))

merhaba güzeller
ben başladım bugün detoksuma eşimle beraber gidebildiğimiz kadar devam edelim bakalım
yenacım geçmiş olsun kızına ameliyata gerek yoktur inşallah
yürüyüş yapmak da istiyorum bugün ama bakalım fırsatım olurmu

Şimdilik önemli bişey görünmüyor..Eğer büyüme olursa gelin dedi..
Büyüme olmazsa 18 yaşından sonra isterse estetik açıdan plastik cerrahide ameliyat olur dedi..
Şu an için her hangi bir terslik yok çok şükür...

Bende göz polikliniğine göründüm gözlerimin kaşıntısı başladı yine...
Damlamı yeniledi..Birde yakın gözlüğm var artık.:)
Pembe çerçeveli.:) Özellikle o renk seçtim.:)

slm kizlarr
yenacim gecmis olsun kizina dun korktum yazmissin bende korktum ben film baktim sonrada korktum eaim gecei calisiyor bende yaktim lambalari :1:

meriycim kiloyla alakasi yok cnm bence bebisler bazen gostermiyorlar hayirlisi olsun oglanda olsa kizda olsa guzelde olsa cirkinde olsa o senin bebegin sen en cok seveceksin kirpi bebegini pamugum diye severmis ne denem istedigimi anladin saglikli olsun en onemlisi

esimin teyzesinin torunu losemi daha 7yasinda rabbim acil sifalar versin insallah kizlar dualarinizi eksik etmeyin

ben dun guatr hapimdan ictim az daha iyiyim sabahda ictim netten baktim ac kalinca ve uykisuz kalinca problem oluyormus deger yukseliyormus bende oructan sonra ve uykusuz kalinca rahatsizlaniyorum hep

diete gelince dun neler yemedimki aman sagligima kavusayimda veririm margarinleri

gecmis olsun dilekleriniz icin sag olun

toksinciğim Allah hayırlı şifalar versin hastanıza...

Ben aslında korkmazdım eşim sık sık şehir dışına gider,geç gelir vb.alışkınım.. ama tesadüfen okuduğum bir haber beni korku değil de ürperti diyeyim ondan oldu.:)

Son düzenleme:
geçmiş olsun yenacım
pembe gözlüklerin hayırlı olsun

Sağol canım...))

Bizim buraya yakın orman yangını çıktı bir türlü sööndüremediler.:( Rüzgar dan dolayı yayılıyor..
O kadar üzülüyor ve kızıyorumki...Yangın söndürme uçakların sesi çok fena :(

Sağol canım...))

Bizim buraya yakın orman yangını çıktı bir türlü sööndüremediler.:( Rüzgar dan dolayı yayılıyor..
O kadar üzülüyor ve kızıyorumki...Yangın söndürme uçakların sesi çok fena :(

çok üzücü malesef her sene mutlaka çıkıyor orman yangını inşallah çabucak söndürsünler
rüzgar kesilecekmiş demişti haberlerde

Son düzenleme:
yenacım siz de tatile gideceksiniz demek nerde yazlık
okullar açılana kadar yoksunuz o zaman
kayıt döneminden sonra mı gidersiniz yedek olduğunuz okulları daha çok istiyorsanız takip edin mutlaka net olacak mı yazlıkta
çok karıştım ama değil mi

toksincim geçmiş olsun canım
ilaçlarını ihmal etme canım önce sağlık tabii

saol cnm ilaca kendim basladim dr ilaclari birak.demisti ama su an kan kontrolu yapsa yine baslatir pazartesi gitcem dr a kan kontrolu yapar sekerimeede baktirayim
ben kendimi cozdum araliktada guatrimdan rahatlandigimda hatirlarsaniz borclarimi tztuyordum ac kalinca guatrim aziyor yada uykusuz oluncada bir seneside esimle arabayla turkiyeye gitmistik esim rahatsizdi ben kullandim cogu zaman sonrasida yorgunluktan ve uykusuzluktan guatrdan rahatsizlanmistim artik dikkat edecegim uykusz kalmamaya yorulmamaya ve ac kalmamaya ha dr la konuscam belkide oruc tutarken ilacimi icsem rahatsizlanmam

saol cnm ilaca kendim basladim dr ilaclari birak.demisti ama su an kan kontrolu yapsa yine baslatir pazartesi gitcem dr a kan kontrolu yapar sekerimeede baktirayim
ben kendimi cozdum araliktada guatrimdan rahatlandigimda hatirlarsaniz borclarimi tztuyordum ac kalinca guatrim aziyor yada uykusuz oluncada bir seneside esimle arabayla turkiyeye gitmistik esim rahatsizdi ben kullandim cogu zaman sonrasida yorgunluktan ve uykusuzluktan guatrdan rahatsizlanmistim artik dikkat edecegim uykusz kalmamaya yorulmamaya ve ac kalmamaya ha dr la konuscam belkide oruc tutarken ilacimi icsem rahatsizlanmam

zaten biraz da kendi kendimizin doktoru olmamız lazım canım
sen yaptır tahlilini yine de ama çözmüşsün zaten sıkıntının sebebini

Şimdilik önemli bişey görünmüyor..Eğer büyüme olursa gelin dedi..
Büyüme olmazsa 18 yaşından sonra isterse estetik açıdan plastik cerrahide ameliyat olur dedi..
Şu an için her hangi bir terslik yok çok şükür...

Bende göz polikliniğine göründüm gözlerimin kaşıntısı başladı yine...
Damlamı yeniledi..Birde yakın gözlüğm var artık.:)
Pembe çerçeveli.:) Özellikle o renk seçtim.:)

toksinciğim Allah hayırlı şifalar versin hastanıza...

Ben aslında korkmazdım eşim sık sık şehir dışına gider,geç gelir vb.alışkınım.. ama tesadüfen okuduğum bir haber beni korku değil de ürperti diyeyim ondan oldu.:)
bende bir ara telden avusturya habwelerini okurdum sonra cok korkar oldum esim gececiylken biraktim okumayi

yanginda insallah cabuk soner cok uzucu durum
benimde orta okula giderken ayagimin ustunde ceviz buyuklugunde cikmisti amaliyat demisti dr yazin tatile gittik kisin gecti ameliyat olmadim

yenacım siz de tatile gideceksiniz demek nerde yazlık
okullar açılana kadar yoksunuz o zaman
kayıt döneminden sonra mı gidersiniz yedek olduğunuz okulları daha çok istiyorsanız takip edin mutlaka net olacak mı yazlıkta
çok karıştım ama değil mi

Yazlık mordoğan da bu yıl aldılar zaten..
1,5 saatlik yol gider geliriz..
Evet asum yedekleri takip ediyoruz bizde.:)

selam kizlaaaaaaaaaaaaar

yenacim kizina gecmis olsun ins önemli bisey degildir, gecsin hemen.
pembe gözlüklerinde hayirli olsunn :)) pek sekerdir

ay kizlar nolcak bizim bu kilolar ya gitmiyooooooooor sanki
artik ben pilav yemicem, patates yemicem, cikulata hiiic yemicem,
dondurmaya da dayanmaya caliscam,
suyumuda daha cok icicem,
ve hareket etmeye özen göstercem
hamur isi desen yürüsün gitsin surdan yaaa, baklava helee hayiiir yemem
yeter ya bu ne sistim kaldim iyice

bu arada benim gibi tiroit rahatsizligi olan varmi ? toksincim sende var galiba
benim tiroit yavas calisio, sabahlari 75lik hap kullaniyom
acaba ondanmi kilo veremiyorum ya bilmiyorumki :( oofff

selam kizlaaaaaaaaaaaaar

yenacim kizina gecmis olsun ins önemli bisey degildir, gecsin hemen.
pembe gözlüklerinde hayirli olsunn :)) pek sekerdir

ay kizlar nolcak bizim bu kilolar ya gitmiyooooooooor sanki
artik ben pilav yemicem, patates yemicem, cikulata hiiic yemicem,
dondurmaya da dayanmaya caliscam,
suyumuda daha cok icicem,
ve hareket etmeye özen göstercem
hamur isi desen yürüsün gitsin surdan yaaa, baklava helee hayiiir yemem
yeter ya bu ne sistim kaldim iyice

bu arada benim gibi tiroit rahatsizligi olan varmi ? toksincim sende var galiba
benim tiroit yavas calisio, sabahlari 75lik hap kullaniyom
acaba ondanmi kilo veremiyorum ya bilmiyorumki :( oofff
cnm ben threx75 kullaniyom
ilac kullanirken daha guzel kilo verilir diye biliyom
sabahlari ac karnina iciyom ben yarim saat sonra yemek yiyorum sen nasil kullaniyon benim triodde az calisiyor cnm

Back
X