• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde tiroit sorunum var canım. 150 mg kullanıyorum bende her sabah.
selam kizlaaaaaaaaaaaaar

yenacim kizina gecmis olsun ins önemli bisey degildir, gecsin hemen.
pembe gözlüklerinde hayirli olsunn :)) pek sekerdir

ay kizlar nolcak bizim bu kilolar ya gitmiyooooooooor sanki
artik ben pilav yemicem, patates yemicem, cikulata hiiic yemicem,
dondurmaya da dayanmaya caliscam,
suyumuda daha cok icicem,
ve hareket etmeye özen göstercem
hamur isi desen yürüsün gitsin surdan yaaa, baklava helee hayiiir yemem
yeter ya bu ne sistim kaldim iyice

bu arada benim gibi tiroit rahatsizligi olan varmi ? toksincim sende var galiba
benim tiroit yavas calisio, sabahlari 75lik hap kullaniyom
acaba ondanmi kilo veremiyorum ya bilmiyorumki :( oofff

Canlar benimki euthyrox 75 mg, aynen sabahlari ac karnina kullaniyorum,
iste kahvaltidan yarim saat önce
ama artik veremiyorum gibi geliyor, yani nebileyim
kontrollerimi aksattim :(
en yakin zamanda gitmem lazim kesinlikle

Kahvaltı: 1er domates, sivri biber, 1 dilim peynir, çeyrek krep, 1 bardak çay

Ara: 1 armut, 1 brdk yeşilçay

Öğle: 1 kase çorba, yarım kase et döner, 1 kaşık makarna, 1 bardak ayran

Ara: 2 adet incir

Akşam: 1 tabak bezelye, 1 bardak ayran

Ara: 1 armut

2 lt su

SPOR: Leslie 3 fast miles + 50 mekik + 100 twist + 2 kgluk dumbella 15'ten 3er set 3 farklı hareketle kol sıkılaştırma + pilates bandıyla 20şerden 4 farklı hareketle kol sıkılaştırma + akşam yemeğinden sonra leslie 1 mile

Son düzenleme:
KAynımın oğlu askere gidecek ''Tokat'' Arkadaşlarıyla karşıyaka sahile gitmişler ve içmişler kafa bi milyon arıyor tel.de. tuhaf tuhaf konuşup duruyor .sanki bir daha hiç görüşemeyecekmişiz gibi..
eşim yanlarına gitti alıp eve götüreyim dedi..Birde araba var o halde araba kullanırlarsa çok kötü..
Telefonda eşime, amca kullanmayacağız sabaha kadar burdayız arabada kalacağız demişler ama belli de olmaz..

Eşimle birlikte kızımda gitti. beni de bir ürperti korku aldımı..:18: Hiiç böyle olmazdım..Evin tüm ışıklarını açtım.:)
Umarım oğlan uyanmaz..:)
ahhh gençlik ahhh allah korusun bu cahillik neler açar insanın başına benim eşimde tokatta yaaptı güzel memnun kaldı inşallah kazasız belasız gıder gelir canım:3:
slm kizlarr
yenacim gecmis olsun kizina dun korktum yazmissin bende korktum ben film baktim sonrada korktum eaim gecei calisiyor bende yaktim lambalari :1:

meriycim kiloyla alakasi yok cnm bence bebisler bazen gostermiyorlar hayirlisi olsun oglanda olsa kizda olsa guzelde olsa cirkinde olsa o senin bebegin sen en cok seveceksin kirpi bebegini pamugum diye severmis ne denem istedigimi anladin saglikli olsun en onemlisi

esimin teyzesinin torunu losemi daha 7yasinda rabbim acil sifalar versin insallah kizlar dualarinizi eksik etmeyin

ben dun guatr hapimdan ictim az daha iyiyim sabahda ictim netten baktim ac kalinca ve uykisuz kalinca problem oluyormus deger yukseliyormus bende oructan sonra ve uykusuz kalinca rahatsizlaniyorum hep

diete gelince dun neler yemedimki aman sagligima kavusayimda veririm margarinleri

gecmis olsun dilekleriniz icin sag olun
teyzenin torununa çok geçmiş olsun canım ya inşallah en yakın zmaanda DÜZELİR allahım kımseyı evladının sağlığıyla sınamasın çok zor
yavrucağa acil şifalar inşallah...:54:
:54::54:

ahhh gençlik ahhh allah korusun bu cahillik neler açar insanın başına benim eşimde tokatta yaaptı güzel memnun kaldı inşallah kazasız belasız gıder gelir canım:3:

teyzenin torununa çok geçmiş olsun canım ya inşallah en yakın zmaanda DÜZELİR allahım kımseyı evladının sağlığıyla sınamasın çok zor
yavrucağa acil şifalar inşallah...:54:
:54::54:

amin cnm insallah rabbim sifasini verir cok uzuldum benden maske istediler aldim postayla yollicam kizimiz iyilessinde

Menüm , biraz kalorili yemekler vardı ama genetik şişmanlık yemekleri onlar pişiriyor. az yemeye çalıştım :D

kahvaltı ( geç yaptım 12 -13 gibi )
bir parça ekmek , sucuklu yumurta salatalık domates

ara
yapmadım

öğle ( 3-4 akşam gibi)

patates kızartması biraz , bir parça ekmek

ara - akşam yemeği gibi

6 altınbaşak bisküvi bir çıtır bir bardak şekersiz çay

2lt su 1 saat yürüyüş

toksincim geçmişolsun canım Allah acil şifalar versin ailesinede bol sabırlar versin dualarımız o küçük masumla inşaAllah

yenacım pembe gözlüklerin hayırlı olsun yalnız bizim içiiiiinn bak pembe pembeeee:1:

asucum kolay gelsin maraton başladı demek
bizde katılırız inşaAllah aslında bende bugün kahvaltı yapmadım öğlen bir kâse yoğurt bir şeftali yedim ikindi bir armut yedim akşamda tavuk haşlamayı düşünüyordum ama torunlar gelince plan değişti biraz dolaşmaya çıktık sonra lahmacuncuya girdik birbuçuk lahmacun yedim :17: bir ayran içtim eritelim diyede 20 dakika yürüdük :9: bundan sonrada birşey yemem artık.

Son düzenleme:
daficim sağol canım ama zorladı epeyce
çarşıya gittik kızlarla tatil için alışveriş yaptık 3 saat felan yürüdük yorulduk acıktım bir ara niyeti bozdum ben de pideciye dalacaktım ama sabrettim ama az önce yine sorun çıkaran mutfak lavabosu beni delirtti resmen ne bulduysam attım ağzıma aman of
canım sağolsun demekten başka çare yok artık
senin menü gayet iyi olmuş hiç fazla değil

bugün yediklerimi yazayım bari :17:
sabah 1 salatalık, 1 yumurta.
akşam üstü 1 tabak makarna :46:
akşam 1 tane tavada patlıcan, 1 kase çorba, salata.
akşamdan sonra 1 tane çokoprens, 1 tane bademli magnum. az önce de 1 dilim ekmek yidim salatayla

tam bir gerizekalıyım :27:

bugün yediklerimi yazayım bari :17:
sabah 1 salatalık, 1 yumurta.
akşam üstü 1 tabak makarna :46:
akşam 1 tane tavada patlıcan, 1 kase çorba, salata.
akşamdan sonra 1 tane çokoprens, 1 tane bademli magnum. az önce de 1 dilim ekmek yidim salatayla

tam bir gerizekalıyım :27:

cokoprens ne gizzzz
yakisikliysa bende aliyim :9: :9:

Bende yaziim bari herkes yazmisken ama pek ic acici degil
kendimde utanayim diye yaziyorum suan

Sabah azicik sucuklu yumurta yedim 1 bucuk ekmekle (siyah ekmek)
azicik sucuklu yumurta dedigimde azicikta degildi pek :17:

öglen hicbisey yemedim, arada hicbisey yemedim,

aksam zor aklima geldi yemek

aksamda yarim tabak bulgur pilavi, yarim tabakta yesil fasülye yemegi
yarim tabak dedigim, kücük bi tabak aldim ,pilavla yemegi yan yana koyuverdim
birkac tane sarma

bitanede kinder pingui :17: :17:

evet suan beni dövebilirsiniz

ama iyi oluyor yazmam, utandim suan, bidaha yemicem :17: :18:

artik hep menülerimi yazmak istiyorum, böylece yememeye calisirim bana kizmayin diye yahooo :27:

ben topicin gece bekçisi geldim yine:1:

eve girdim hemen sizlere bakayım dedm ama kimsecikler yok:25::25::25::25::25:

uyudunuz mu yoksa fıstıklar:23::23:

eh darısı başıma:54:

:1::1::1::1:cadı anne adayıyım bennnnnnnn

hemde şahika ya bayılırım:27::27::27::27:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allah nazarlardan saklasın canım...
pek güzel birseymiş:23::23::23:
Erdem Kayra adı çok güzelmiş..adıyla yaşar inşallah....

bakalım geçecekmi ama bence bebeklerin hepsi güzel:21::21::21:
ayhhh bizim fasülye nin daha cinsinden bilem haberimiz yok..
ne olcak sence mehtap aklına ilk ne geldi????

:1::1::1::1:ben hiç tatlı yemedim..
hattta şeker bile yemedim..bayram bana ugramadı:31:

canım geçici birşeydir inşaAllah,ilaç tedavisiyle atlatırsın ama tiroitlerine baktır kiloyu çok etkiliyor.

hoşgeldin istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah ama baştan uyarayım burası bağımlılık yapıyor insana bidaha bırakamıyorsun :1: söylemediniz deme:9:

bak şu kötü gelineee :90: yandı kurtlar vadisi :1:

çok tatlı yaaa Allah nazarlardan saklasın Rabbim sanada böööyyylee bir pipican versin :34: deee ikisi arkadaşlık etsinleerr:9: çok geç kalma kıız:34:

:52::60::60:

meryy aklıma kız geliyordu benim ilk zamanlar ama sen belki erkek diyince kafam karıştı. ilk hissiyatım kız yönündeydi ama:emir_bebek:

kim ben mii evlencem çoluk çocuga karışcam peeeeeeeeeehhh çok var daha bana yaa daha aday adayı bulcam sonra aday yapcam sonra damat yapcam sonra çocuk yapcam ölme eşşeğim ölme :9::9::10::10:

İyi geceler sevgili topiğimiz.:) diyorum çünkü bu saatte kimse yok doğal olarak..

Acaip yorgunum. ayacıklarım sızım sızım sızliii..
Bugün 3 posta misafir ağırladım son gelenler yemekli idi ve çocuklu idi...
Onlar gitikten sonra evi süpür sil,banyo tuvaleti çamaşır suyuyla ov derken bu saat oldu...

Yarın kızımı hastaneye KBB götüreceğim.ufacık bir kemik çıkıntısı gibi bişey oluştu burnunda..
Sabah 09:20 ye randevu aldık..Umarım ameliyatlık bişey değildir..:(

Bizde 2-3 hafta yazlığa gideceğiz ( abimlerin ) günü belli değil söylerim..

ablacım geçmiş olsun. :26: askere giden yakınıın içinde hayırlı tezkereler diliyorum hayırlısıyla gidip gelir inşallah

cokoprens ne gizzzz
yakisikliysa bende aliyim :9: :9:

banada banadaa :9::9: aşk lazım dimi gıı :9::9::9::9:

ben topicin gece bekçisi geldim yine:1:

eve girdim hemen sizlere bakayım dedm ama kimsecikler yok:25::25::25::25::25:

uyudunuz mu yoksa fıstıklar:23::23:

eh darısı başıma:54:

bekçiye bak sen geldim çıkmışş :1::1: nasıl bekçisin sen kim içeri aldı beni heeeeeeee işini yapamıcaksan bırak arkadaşım alla alla yaa :27::9::9::9:

bu arada erdem kayramıza gösterdiğiniz ilgi alakaya teşekürleri bir borç biliriz hanımlar :21::21:

neyse gelen giden yok:1: paspas altına attım anahtarı kitledim kapıyı sabah açılış yapan hatunnn yerleride sil be sabahtan sana zahmet mery yapmamış arazi olmuş bak :1: uğraşamadım bende sana kitledim hadi geçmiş olsunnn :1:

herkese öpücükler kokulu kokuluu:16::16::16:

bekçiye bak sen geldim çıkmışş :1::1: nasıl bekçisin sen kim içeri aldı beni heeeeeeee işini yapamıcaksan bırak arkadaşım alla alla yaa :27::9::9::9:

bu arada erdem kayramıza gösterdiğiniz ilgi alakaya teşekürleri bir borç biliriz hanımlar :21::21:
:1::1::1:ne cıkmasıııı ben şööle arkaları dolandım geldim bir:1::1:
neyse gelen giden yok:1: paspas altına attım anahtarı kitledim kapıyı sabah açılış yapan hatunnn yerleride sil be sabahtan sana zahmet mery yapmamış arazi olmuş bak :1: uğraşamadım bende sana kitledim hadi geçmiş olsunnn :1:

herkese öpücükler kokulu kokuluu:16::16::16:

bak hala günahımı alıyor:1:

ama eline sağlık heryer mis gibin olmuş:16::16::16::16:

Back
X