Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten, sanki sihirli değnek değecek Eylül'de. Ne yapaım ,s eviyorum ben böyle başlangıçlar yapmayı kendi kendime :) Düğün bir tarihti benim için, sonr asaldım kendimi, şimdi Eylül başka bir dönüm noktası olsun istiyorum.
Var tabii ya olmaz mı, meşhur Eylül'de geeeel. Berkant'ın mı şarkısıydı o? Bizim dönemde hocaların bütünlemeye bıraktıkları öğrencilere ithaf edilmişti ya bu şarkı :))
Bizim site kalabalık olduğu için çok şanslıyım bu konularda. 1.000 aile yaşıyor bizim etapta, bu nedenle hem talep oluyor hem iyi hocalar hem de fiyatlar çok uygun oluyor. Bu sene tenise gitti kızım, bölük pörçük de olsa. Tatilden sonra devam edemedik, son haftasına göndereceğim ama. Yüzmeyi 3 defa denedik ya üşüdü ya yoruldu, istemedi yani. Bence Barış için erkenmiş zaten. Kızımı 5 yaşında başlattım ben, 5 yaş altına o kadar uzun süre klorlu suda kalmayı kıyamıyorum ben. Arkadaşım 1.5 yaşında başlattı yurtdışında, balık gibi şimdi çocuklar. Ama benim içim rahat etmedi işte. Geçen sene 2 ay gitti ama yardımsız yüzemedi. Bu sene denizde kendi kendine yüzmeyi öğrendi . 3-5 mt mesafeyi gidebiliyor yardımsız :)) Seneye ikisini yaz okuluna verirsem (burada oturuyor olursak yani) sabahları 1.5 saatliğine de olsa zamanım olur, yürüyüş yaparım, şimdiden tasasına düştüm![]()
Ayy Alpay, Eylül de gel falan...hiç bilemiyeceğim...
çok çıtır kaldım bu konuya yahuuu![]()
Bende Derin'le görüştüm Kullandığı ilaçlardan kilo almış ama dönecekmiş pazartesi..
Sevindim dönüyor olmasına burda arıyoruz birbirmizi aile olduk artık..
Mutlu,semiran,beyzuş ve diğerleride dönse harika olacak..
Seni gidi çıtır..:)
meryciğim gülcemalini görsek keşke..MErak ediyorum çok seni..
Ayy Alpay, Eylül de gel falan...hiç bilemiyeceğim...
çok çıtır kaldım bu konuya yahuuu![]()
Bence de... Motivasyon tavan yapıyor kalabalıkta, sevdiğimiz arkadaşlarımızla. Yeni gelenler de taze kan oluyor. Dediğin gibi merak da ediyor insan. Nerede ne yapıyorlar diye sık sık aklıma geliyor benim de farklı farklı arkadaşlar... Hepsinin keyfi, sağlığı yerindedir ve kilo almamışlardır umarım. Hesap vermeden yemek isteği de kimi arkadaşları uzakta tutuyor diye üzülüyorumDerin'in döneceğine sevindim :) Yazmıştım ya, göçmen kuşlar yuvaya dönüyor demek birer birer :)))
evettt benimde çok aklımda bu aralar...pazartesiye kadar gelcek laptopum ekranı için vermiştm servise..
sonra ordaki fotolarımdan seçip ekleyecegim albüme![]()
Evet biraz dinazor şarkısı oldu artık :) Pek nahif, güzel bir şarkıdır ama. Gerçi nakaratı aklımda bir tek, anımsayabilmek için internete bakmak zorunda kaldım ama gene de güzel şarkıydı işte. Böyle 20-30 sene sonra anımsanacak şarkılar yapılmıyor artık.
Ay ne sardırdım ama gece gece, "yaa işte böyle evladım diye bitireceğim neredeyse mesajı :)))
bunu istediğine emin misin
göbeğim daha hamilelikten dolayı büyümedi ki hiçzaten büyüktü
![]()
Az önce bağlantım koptu, belki gene kopar mopar ben iyi geceler dileyeyim arkadaşlar. Ne yedim ne içtim bilmiyorum, uykum tümden kaçtı ama en geç 9'da uyanırız ailece, o yüzden uyumasam da yatıp dinleneyim bari. Sizlere iyi geceler, huzurlu güzel uygular arkadaşlarım![]()
Az önce bağlantım koptu, belki gene kopar mopar ben iyi geceler dileyeyim arkadaşlar. Ne yedim ne içtim bilmiyorum, uykum tümden kaçtı ama en geç 9'da uyanırız ailece, o yüzden uyumasam da yatıp dinleneyim bari. Sizlere iyi geceler, huzurlu güzel uygular arkadaşlarım![]()
ne cıkmasıııı ben şööle arkaları dolandım geldim bir
bak hala günahımı alıyor
ama eline sağlık heryer mis gibin olmuş![]()
ah kıyamaam bak şu kötü lavaboyaa üzmüş bizim asumuzu oda yemekten çıkartmış öfkeyi
hehesabah temizliği benimmi şimdi
ben yaşlı ve hasta bir garıyaamm
belim bükülmüş dizlerim tutmaz
gız siz nasıl gızlarsınız işleri bırakıp gidiyorsunuz
almam sizi küçük oğluma evde kalırsınız heeeee
![]()
tüm şişkolar yok olmuş kimse olmazsa nasıl zayıflayacağız ama yaaa sizin yüzünüzden şişko kalacağım![]()
Allahım şükürler olsun geldiniz daha da şişko kalmam ben iyi ki varsınız
aaa ben yarın spor listesi yapacağım değil mi bak şimdi hatırladım daha![]()
evettt benimde çok aklımda bu aralar...pazartesiye kadar gelcek laptopum ekranı için vermiştm servise..
sonra ordaki fotolarımdan seçip ekleyecegim albüme![]()
meeeehhtaaaapppp..![]()
Gece geç saatlerde çok ziyaretçi oluyor neden acaba..:26:
Artık bende.. gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeee,gidiyorum kokun hala üzerimdeee..
Bu gece pek müzikaliz.:)
Yarın dipçik gibi olalım, tartıda eksi bildirelim,bundan sonra hep eksi bildirelim eksi bildirmeyenleri bildirim yapmayanları ceza olarak 1 hafta yulaf kepeği yeme cezası verelim bizlerde karşısına geçip dondurma yiyelim.:) günde 5 saat yokuş yukarı yürütelim..
Benim tartımda evde kalmış hay Allah.![]()