Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu akşam bizim yeğeninde doğum günü eltim ısrarla davet etti . gidicez mecburen:86:iyi akşamlar
bugün eşimle 2 saat yürüdük
yine yedik malesef ama
neyse en azından yürüyüşlere başlamış olduk tekrar yemek işini de 7den önce hallettik
yarın yeğenlerime doğumgünü yapacak kardeşim biri ramazana denkgeldi diğeri geçtiğimiz cumaydı ikisinin beraber yapacak aşırıya kaçmam inşallah
canım senin için en hayırlısı olmuş başından beri düşüncem aynı şükretki yol yakınken döndün sonu yoktu bu ilişkinin. bence seni üzende bitmesi değil, böyle birine harcadığın zaman. sen verdiğin emeğe üzülüyorsun.sagol yenacim, aglamiyorum artik sadece düsündükce gözlerim doluyor, bugun arkadasim ve kizkardesim beni hic yanliz birakmadi, gezdik tozduk, hatta korku filmi izledik, iyi geldi valla :) erkeklere saydim sövdüm ohhh
evet canim inanki ayrildigima pisman olmadim, cünkü benim icin böylesi hayirliydi biliyordum, ama insan kisa bir sürede böyle biseyi görünce, cok zoruma gitti, cok sasirdim, hic beklemiyordum hic hic kondurmazdim
iyim bugun ve yarin cok daha iyi olcam
valla bende dövecem hemde essek sudan gelinceye kadar
ben öyle salak bir insanimki, asla umudum bitmez
ya insan darbe üstüne darbe yerde, hicmi ümidi bitmez?
öyle iste, allahtan ümit kesilmez demisler, benimki zaten kesilmiyor
insallah birgün benimde yüzüm gülecek
Allah razı olsun canım bir görev üstlenmişsin ve sorumlu hissediyor ,sorumluluğunu yerine getirmek içinde elinden geleni yapıyorsunBundan sonra dikkat edelim asuuu sadece cuma günleri gelip kilo söylemek yok..
Burası ajanda değil...
Benim gözümden kaçıyor olabilir lütfen uyaralım sadece benim görevim olmasın..
Böyle olunca motivasyon şevk kalmıyorki..
Ayırca iki hafta üstüste mazeretsiz bildirim yapılmayınca listeden çıkaracağım. zaten liste çok kalabalık uğraşamayacağım artık..
Gezmede olmama rağmen buraya bakmak zorunda hissediyorum kendimi..
Özen gösterelim lütfen...
Allah kavuştursun cecoşum. yine güncel hayatına geri döndün sağlıklı beslenmeye kaldığın yerden devam inşaAllah. darısı başımaBen geldimmmmmmmm :122: :122:
Baya geç oldu ama ancak gelebildim
Annemleri uğurladık sonrada biraz dolaşıp eve döndük. Aslında bir sürü işim vardı ama sadece acil olanları aradan cıkardım.
Akşam üzere kızkardeşim ve eşi maç izlemeye geldiler bizemalum çok uzun zamandır görüşmemiştik
![]()
![]()
Annemler sağ sağlım vardık diye telefon açtıklarında onların geleceğini söyleyince kız daha sabah ayrıldınız az dinlenseydiniz ya dedimalum çocuklar 1 aydır beynimizi şişirdiler her gün her gün
Yinede çok iyi oldu çünkü ikizlerden kız olanı onları öğlene doğru evlerine bıraktığımda peşimden çok ağladı ben teyzemle gitcektim diyeama birkaç gün gitmem hem dinlenmek adına hemde işlerimi yapmak adına
Yarın sabah itibariyle kaldığım yerden çok daha sıkı bir şekilde devam ediyorum sağlıklı beslenmeye hatta kızımda bana eşlik edecek kaçamak yapmamak içinde söz verdi![]()
İnşallah bundan sonra ufak ufakda olsa eksilere düşerizÖğlende bir tartılayım dedim gözlerime inanamadım 112iyi görünce ama bugün doğru dürüst hiç su içemedim koşturmacadan :26:
Neyse son miladım olur inşallah
Sizlerde iyisinizdir inşallahhhhhhhhhh ... Aminnn
bende aynı durumdayım yenacım bir yazlıkta birkaç saat sonra bursada birgün sonra köyde nerde olduğumu bende şaşırdım bir uyana bir buyana başım döndüEvet asuuu yazlıktayım..
Yarın yine döneceğim kayıt için..
Git gel yapıyorum ha bire..
Bugün birde buranın pazarına gittik nasıl yorgun ve gerginim anlatamam..
.
asucum bende dun yururken zorlandim dun saat 4de yemegimi yedim saat 22felandi aciktim salatalik ve peynir yedim bu gunde 3.30saat yuruduk panayir yerinde ama yavas yavasti ama cok yoruldum ayaklarim sizliyor azcik ciko yedim gelin getirmis gezerken anlamadan yuvarlamiaim he azcikta cips benim sucum yok bebek arabasinin ustune koydular eee benim burnumun ucunda olunca elim hep gitti ama artik toplanmanin sirasi daha fazla kg almayi istemiyorum kendimden nefret ediyorum hep bahane hep bahane parduselerim dar geliyor :26::2:
ceco Allah kavuştursun anne babana
yoruldun sen de 1 aydır koşturmaktan dinlen iyice sonra düzene girer herşey sağlıklı beslenme de dahil inşallah
hepimiz için inşallah
geçmiş olsun tomurcuk Allah yüzünü güldürsünGünaydın herkese,
4. kez düşük tehlikesiyle karşı karşıyayım.Maalesef size yine müjde veremicem![]()
Tatile gitmeden önce doktora gittiğimde artık deneyebilirsiniz toparlanmışsın demişti.Bizde Altınoluk'ta başladık çalışmalara.Bi kaç aya kadar ancak olur diye.Ne bileyim hemen tutacağını.Tatilden döndüm reglim gecikti.İdrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı.Hemen doktorumu aradım bende.Kan testi istedi değer 92 çıktı.Gel akşam hemen tedavine başlayalım dedi.Gittim doktora cuma günü.Baktı ultrasonla bi terslik yok tedavine başlıoyruz dedi.Kese görünmedi tabi küçük daha.Kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı iğnelerime başladım.Düşük için falan hap verdi.İki gün sonra yeniden test yaptır beni ara dedi.Bende pazar günü kan testi verdim tekrar.Değer 68 e düştü.Yani kimyasal gebelik olabilirmiş.Doktorum yinede salı günü kontrole gel bakalım alttan dedi ama hiç ümidim kalmadı.Biraz önce yine devlete kan verdim.Sonuç öğlen 2 de çıkıcak.Binbir türlü senaryo geçiyor aklımdan.Belki ikizdir biri düşmüştür değer azalmıştır.Belki hastanenin referans değerleri farklıdır.En çok da dış gebelikten korkuyorum.Psikolojim alt üst oldu.
Sizleri de üzmek istemezdim ama bir süre faal olamıcam burda.Ne diyet düşünecek psikolojim ne de bişey yiyip içecek halim kaldı.Çok yıprandım artık çok.Rabbim yinede hayırlısını versin.O herşeyin iyisini bilir.Nasibimde varsa devam eder yoksa sonlanır.
YENA cım beni bikaç hafta daha izinli yazabilirsen çok mutlu olurum.Olumlu bir gelişme olursa paylaşırım sizle.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
hoş geldin arzanar dilerim en kısa zamanda verirsin kilolarınıkızlar masallah ne guzel kılo vermışsınız. lütfen bana da destek olun . nasıl yaptınız. geçmışe bakamadım. 7 aylık kızım var. 87 ıle hamıle kaldım 97 oldum ve emzırmeme ragmen tek gram kılo gıtmedı. şimdi okullar acılıyor. öğretmenım. kızıma halası bakacak. bıraz ev yukumde hafıfleyecek görumcem yanımda kalacağı için. acıl beslenmemı düzene koymam ve ocağa kadar en az 15 kılo vermem lazım. kısaca sı motıvasyona ıhtıyacım var.( bana da yardımcı olun. daha oncede dıyet deneyımım olmuştu. dıyetısyende 3 yada 9 kılo vermıştım. şimdi tek eksığım motıvasyon
Günaydın herkese,
4. kez düşük tehlikesiyle karşı karşıyayım.Maalesef size yine müjde veremicem![]()
Tatile gitmeden önce doktora gittiğimde artık deneyebilirsiniz toparlanmışsın demişti.Bizde Altınoluk'ta başladık çalışmalara.Bi kaç aya kadar ancak olur diye.Ne bileyim hemen tutacağını.Tatilden döndüm reglim gecikti.İdrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı.Hemen doktorumu aradım bende.Kan testi istedi değer 92 çıktı.Gel akşam hemen tedavine başlayalım dedi.Gittim doktora cuma günü.Baktı ultrasonla bi terslik yok tedavine başlıoyruz dedi.Kese görünmedi tabi küçük daha.Kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı iğnelerime başladım.Düşük için falan hap verdi.İki gün sonra yeniden test yaptır beni ara dedi.Bende pazar günü kan testi verdim tekrar.Değer 68 e düştü.Yani kimyasal gebelik olabilirmiş.Doktorum yinede salı günü kontrole gel bakalım alttan dedi ama hiç ümidim kalmadı.Biraz önce yine devlete kan verdim.Sonuç öğlen 2 de çıkıcak.Binbir türlü senaryo geçiyor aklımdan.Belki ikizdir biri düşmüştür değer azalmıştır.Belki hastanenin referans değerleri farklıdır.En çok da dış gebelikten korkuyorum.Psikolojim alt üst oldu.
Sizleri de üzmek istemezdim ama bir süre faal olamıcam burda.Ne diyet düşünecek psikolojim ne de bişey yiyip içecek halim kaldı.Çok yıprandım artık çok.Rabbim yinede hayırlısını versin.O herşeyin iyisini bilir.Nasibimde varsa devam eder yoksa sonlanır.
YENA cım beni bikaç hafta daha izinli yazabilirsen çok mutlu olurum.Olumlu bir gelişme olursa paylaşırım sizle.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
Günaydın herkese,
Dilerim Allahımdan gönlündekini sana nasip eder ve Anne olmanın güzelliğini yaşarsın. Ve ne olur bozma moralini kolay değil, tahmin edebiliyorum ama iyi bir psikoloji çok önemli. Dualarım seninle olacak. Kitlendim kaldım![]()
tomurcuk cnm uzulme rabbim ol dedimi olur seninkinler hamileligin basinda dusuyor ben 9 ay tasidim dogum yaptim sonuc kas hastasiydi ve 3tane rahmetli bebisim var bu sonuncu paptyami 9 ay ne korkularla tasidim karnimda oynarken bile yinede engelli olabilir dediler morel 0di taaa ozel dr gidene kadar sonra dogdu kucagima verdiler cocuk yorgun elini tuttum pat diye dustu basladim aglamaya ne dedilwrse inanmadim sonfa komaya girdim komadan cikin a esim video gosterdi bak cocugumuz saglikli beni nasil tutuyor nasil emiyor felan sonra inandim cnm benim papatyam 20sene sonra oldu herseyin vakti var uzme cnini cnm
ra bim insallah senin kucaginixa doldurcak bebeis isteyen her kesin ku agini doldursun rabbim aminnnn
Canım benim, çok geçmiş olsunÇok üzüldüm gerçekten. Umarım güzel bir sürpriz olur, her şey iyiye gider. Gerçekten çok zor bir dönem, herkes de aynı şeyleri söyleyecektir ama inan geçecek bu günler. Çok yakın arkadaşım aynı şeyleri yaşadığı için biliyorum. Öyle zor günler geçirdi ki, beraber hamile kalmış ilk düşüğümüzü de beraber yapmıştık. Sonra hep birbirimize destek olduk. Onun yolu daha meşakkatli oldu. Ama sonunda bebeğini kucağına alınca unutuldu her şey. Şimdi delikanlı 5 yaşında. Annesi "o günler bir sis perdesinin arkasında sanki" diyor. Bunların şimdiki üzüntüne faydası yok tabii ama eminim sen de güzel, sağlıklı bir bebek sahibi olacak, bu günleri unutacaksın. Eminim o günler çok yakındır.
Daha önce de yazmıştım sana, o arkadaşım da 5 düşük yaptı, sonrasında (tutan gebeliğinde) çalışmalara başlamadan önce ilaç kullanmaya başladı. (Kan sulandırıcılara) Hamile kaldıktan sonra da hemen iğnelere başlamıştı. Çapa'da prof. olan bir doktor sayesinde anne oldu, bebeğine de doktorunun adını vermişti... En kısa zamanda müjde almanı, güzel günler görmeni diliyorum senin de. Tekrar geçmiş olsun![]()
hayırlı sabahlar kızlaarr
ben geldiim
aslında akşamdan gelmiştim ama yorgunluktan uykusuzluktan okuduklarımı bile anlamadımbende kapatıp yattım. cumartesi kumlaya gittim misafirim vardı. gece üçe kadar denizin kenarına sandalyelerimizi koyup oturduk. ayaklarımız suyun içinde o saatte meyve yedik
sonrada eve gelip yattık. sabah namazdan sonra yürüyüşe çıkacaktım uykumu alamamışım namazı kılıp yattım. 10 gibi kalktım , kahvaltı hazırladım misafirler kalktı kahvaltı eetik ,masayı toplamamıştım daha çay içiyorduk zil çaldı . bir açtım kapıyı misafir tam 9 kişi
masayı toplasyıp tekrar kahvaltı hazırladım. onları doyurup mayo havlu ayarladım denize gönderdim, diğer misafirler yürüyüşe çıktı ben bulaşıkları yıkadım evi toparladım, süpürge yaptım. birde öyle bir ev bulmuşuzki güya eşyalı diye tutmuştuk süpürge bozuk, gırgırla el süpürgesiyle süpürüyorum, çamaşır makinası bozuk elde yıkıyorum, fırın bozuk pizzamatikte pişiriyorum herşey ilker teknolojiden uzak
süpürge toz almadan sonra çarşafları yıkadım. ( her sabah bütün çarşafları yıkıyorum, aniden gelen olursa temiz bulunsun diye hem akşam kirliyle temiz karışmıyor herkes katlı yerden alıp kullanıyor.) ben işleri bitirene kadar yürüyüşe çıkanlar döndü onlara kahve yaptım balkona oturdular ben hemen iki tepsi börek yaptım pizzamatikte pişirdim. denizdekiler geldi . sofra hazırladım hepsini doyurup sırayla yolcu ettim. torunlar başladı babaanne dün aldığın şalvarlarımıza meyvesuyu döktük dediler , girdim banyoya heryer kum olmuş havluları yıkadım çamaşırları yıkadım, bulaşıkları yıkadım tekrar süpürge yaptım, aldım çocukları sahile pazara götürdüm tekrar kıyafet aldım , çantalşarı hazırladım yola çıktık terim hiç kurumadı. ancak rarabaya oturunca dinlenebildim ayaklarımın altı zonkladı.geçte olsa inegöle nişana yetişebildik
gittiğimizde yüzükler kesilmişti, oğlanın annesi bayaa sitem etti geç kaldınız evde size ihtiyacım vardı, bugünde yazlığa gitmeseydiniz dedi
ne yapayım abinin misafirleri vardı. ona sitem et dedim. gece nişan bitene kadar beklemek zorunda kaldık. bursaya dönerken damadın teyzelerinide biz getirdik (eşimin kuzenleri ) onları evlerine bıraktık gece geç vakit olmuştu benim ayaklarım balon gibi şişti
ayrı birşey yapacak zamanım yoktu mecburen börek yedim inşaAllah yakmışımdır
:[/COLOR][/SIZE]
Günaydın herkese,
Dereceye girenleri tebrik ediyorum..ÖZellikle umutt seni ayrıyetten tebrik ediyorum..
Bu ne şans :) Hazırlarken bir yandan nasıl gülüyorum..
nevzamansız da dereceye girmişti 100 gramla zamanında.:)
geçmişi azmettim üstten bi geçtim cecoşun kardeşine sinirlendim, merrynin kv sine kızdım, Dafiye bi maşallah çektim içimden, Asu ve Yena kaynatmışlar onları okudumda son sayfa beni çok üzdü Ebru canım ne dicemi şaşırdım güzelim senin gebeliğin hemen gerçekleşiyor bu büyük bir şans neden başka bir doktora görünmüyorsun??? aklını bulandırmak istemiyorum inşallah zannettiğin gibi değildir bebişin tutunur sana ama yokmu başka çaresi?? Umut'un söylediği de aklıma takıldı bak o doktor çok önceden başlamış iğnesine...
nevincim hoşgeldin canım.bu doktora gelene kadar 3-4 tane değiştirdim zaten.diğerlerine oranla daha ilgili geldi. 2. Düşüğümden beri takibindeyim.doktorun elinde olan birşey değildi ki. 2. Düşük kimyasaldı değer kendiliğinden düştü. 3. Düşüğü bu geçtiğimiz mayısta yaptım onda da ben ağır kaldırım ağır temizlik yapmıştım.bunda ise mayıstan beri tedavideyim her türlü tahlilim aksatılmadan yapıldı.hamile kalmadan önce kan sulandırıcı hap ve folik asit kullandım 3 ay.ve sanırım yine kimyasal olcak.yani doktorluk birşey yok.hıı kese falan görülür kalp atışı duyulur ama düşük olur o zaman tedavide hata var derdim.nasip olmayınca olmuyor canım ya.tek avuntum dediğin gibi hemen hamile kalabiliyor olmam.bu büyük bir şans.inşallah bundan sonra daha sağlıklı ve hayırlı olur herşey...
Allah razı olsun hepinizden.Bende doktor kontrollerimi hiç aksatmadım.Her çağırdığında gittim.Hiçbir ilacımı aksatmadım.Hamile kalmadan önce de tüm ilaçlarımı içtim.Öğrenir öğrenmez de tedavime başladım.Kan sulandırıcı iğnelerimi bile vuruldum 3 gündür.
Ultrasonda görüp kalp atışlarını duyunca sizlere müjde vercektim.Hatta direkt hamilelik takvimi hazırlayıp sürpriz yapcaktım ama hevesim kursağımda kaldı yine.Nasıl mutluydum halbuki 3 gündür.Yine hüsran oldu herşey.Eşim de çok üzgün ama belli etmiyor.Hep beni güldürmeye eğlendirmeye çalışıyor.Hayırlısı artık diyecek ve avunacak başka cümle bulamıyorum(