herkesee merhabaa;
gelemiyorum bakamıyorum hatun kişiler. nasılsınız neler yaparsınız, umarım herkesin keyfi de sağlığı da yerindedir.
tatilden döndük iş başımızdan aşmış. evdeyken benim minnak cadı izin vermiyordu bakmama şimdide iş fırsat vermiyor.
en kısa zamanda toparlanıp dönerim sahalara ama şimdi böyle hal!
kilomu koruyorum çok lazımmış gibi
almıyorum da vermiyorum da. ama en kısa zamanda buna da dur demek lazım.
kuzu kızıma hala okul ya da bi çare bulamadım. annem giderse şapa oturacağız sanırım.
allahım bir kapı açsada dertlerimizin dermanı açılan kapının ardında olsa..
yanii hal böyleyken böyle hanımlar. dua edin bana bakalım neler olacak....
haa bu arada beynim de bir şey yokmuş. mr sonucumu aldım. doktor gerginliğe bağlı olabilir dedi. bir süre antidepresan kullanalım bakalım azalacak mı dedi. azalmazsa eğer yapacak bir şey yok çok ağrırsa ilaç alacaksınız dedi.
işteee böyleee. çok konuştum sanırım çok fazla kendimi anlattım kusuruma bakmayın :26::26:
hepinizi öpüyorum. yazamasam bile ara ara okumaya çalışacağım.

gelemiyorum bakamıyorum hatun kişiler. nasılsınız neler yaparsınız, umarım herkesin keyfi de sağlığı da yerindedir.
tatilden döndük iş başımızdan aşmış. evdeyken benim minnak cadı izin vermiyordu bakmama şimdide iş fırsat vermiyor.
en kısa zamanda toparlanıp dönerim sahalara ama şimdi böyle hal!
kilomu koruyorum çok lazımmış gibi

almıyorum da vermiyorum da. ama en kısa zamanda buna da dur demek lazım.
kuzu kızıma hala okul ya da bi çare bulamadım. annem giderse şapa oturacağız sanırım.
allahım bir kapı açsada dertlerimizin dermanı açılan kapının ardında olsa..
yanii hal böyleyken böyle hanımlar. dua edin bana bakalım neler olacak....
haa bu arada beynim de bir şey yokmuş. mr sonucumu aldım. doktor gerginliğe bağlı olabilir dedi. bir süre antidepresan kullanalım bakalım azalacak mı dedi. azalmazsa eğer yapacak bir şey yok çok ağrırsa ilaç alacaksınız dedi.
işteee böyleee. çok konuştum sanırım çok fazla kendimi anlattım kusuruma bakmayın :26::26:
hepinizi öpüyorum. yazamasam bile ara ara okumaya çalışacağım.