• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yena hayırlı olsun kızının okul işi hallolmuş. meslek lisesi mi yoksa kazandı mı bi yeri, şimdi kayıtlar nasıl oluyor hiç bilmiyorum ki.. okul işlerinden o kadar uzağım. ailede lise çağında kimse kalmadı. oğlan da bu sene anaokulu ile başlayacak bakalım :)

oğluşunu da kayıt ettirmiştin galiba di mi?

Selam kızlar :3:

deminden beri geçmişi okumak için debelenip duruyorum :1: malum hala laptop kardeşinde ve evdeki pc hala bozuk :(
akşamda eşim getiremiyor laptopunu bari göz ucuyla bakayım dedim :34:
beslenme süper gidiyor birazdan kızımla sporda yapacağız :122:
artık insaallah yarın akşam girebilirim

bu arada tomurcuk canım Sana çok geçmiş olsun :71: rabbim gönlümden geçeni inşallah en kısa Zamanda hayırlı kilar... amin
yenaciğim kizina hayırlı olsun insaallah hep çok daha başarılı olur :34:

Bugün yediklerimi de yazayim aklımdayken :34:

kahvaltıdan evvel ( sabah 8de kalktım )
1 fincan 7si bir arada çay

yarım saat sonra 1 elma

saat 10da kahvalti ;
2 ince dilim ekmek
domates, salatalık
1 kk taze kaşar
1 haşlanmış yumurta

ara 1 türk kahvesi

öğlen saat 14:30

1 kase domates çorbası
1 su bardagi yoğurt
1 salatalık

ara 1 fincan 7 otlu çay

akşam yarım saat sonra yerim :34:

az haşlanmış et
1 kase yoğurt
söğüş domates salatalık

azda meyve yerim geç olmadan

gece çok acikırsam süt içerim

Meryemciğim şükür geçti çok iyiyim :nazar:

umarım sende iyisindir.

]Hoşgeldin,yerleşmişsin eşyalarıda yenilemişsin.iyi olmuş bir yandan...
Biz iyice dağıldık..Motivasyon sıfır herkes izinli yenilerde pek uğramıyor.
Durum böyleyken böyle.:)
inşallah hayırlı insanlarla karşılaşmak önemli olan
hakkaten motivasyon dağılmış kışın daha güzel veriyoruz kilo
nursenacim hosgeldin cnm oh tertemizdir evin yenide esyalar gule gule otur kilolara gelince benden cok kimse alamaz haftada 3.4kg almisim sastim heralde tiriodler calismadigindanmi anlamadim dun 40dakka yurudum gelinle 10dakkada trampolinde hopladik
valla süper haftada 3-4 kiloda süper yetenek seninki bence ödemdir okadar almazsın sanmıyorum teşekkür ederim evime oratama alışmaya çalışıyoruz
Elbette görürsünüz, ben gördüysem herkes görür :)) Benim epey uzun sürdü, gıdım gıdım gitti ama damlaay damlaya göl oldu sayılır. En azından gölet oldu :))

Allah kavuştursun canım, güle güle gitsinler.

Hoşgeldin canım :) Yeni yerinde, yeni evinde güle güle otur :) Nasıl ilk izlenimler, beğendin mi oraları?

.
teşekkür ederim buralar bingölden sonra cennet tabi ama hayatım tatil havasında şu an sanki tatile gelmiş gibiyim habire gezmek istiyorum
1 aydır yürümeyince bugün yürüyüş epeyce zorladı daha kendime gelemedim nerdeyse
vücut hemen hamlıyor salıyor kendini ne kötü
çizelgeler neden görünmüyor bende acaba diğer laptopta da yoktu
evet ya yürümeyince salıyo hemen vücut darısı bana bende başlasam spora iyi olacak
Canım gerçektende bayıldım evinede bahçenede :34:
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallah ... Aminnnn
Eminim çok zordur ama o kendi emeğini toplayıp tüketmek bile büyük zevktir :34:
Banada karşı komşum sağ olsun bu gece kendi annesinin bahçesinden taze taze toplanmış sebzeler getirmiş :122: mis gibi toprak kokuyor resmen. Artık yarın koca bir kase salata yaparım :34: Patlıycan ve biberleride artık yarın veya öbür gün kullanırım inşallah :34:
Rabbim hepimize hayırlı kılar inşallahda bizlerde ileride ufacıkta olsa birer bahçe sahibi olur organik organik yerik senin gibi domatları :1: Aminnnnnnnn
organik şey gibisi varmı allah buranın pazarıda öle ne varsa organik okadar lezettliki sanki meyve yeşillik hiç yememişim gibi
Günaydın herkese,
4. kez düşük tehlikesiyle karşı karşıyayım.Maalesef size yine müjde veremicem :(

Tatile gitmeden önce doktora gittiğimde artık deneyebilirsiniz toparlanmışsın demişti.Bizde Altınoluk'ta başladık çalışmalara.Bi kaç aya kadar ancak olur diye.Ne bileyim hemen tutacağını.Tatilden döndüm reglim gecikti.İdrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı.Hemen doktorumu aradım bende.Kan testi istedi değer 92 çıktı.Gel akşam hemen tedavine başlayalım dedi.Gittim doktora cuma günü.Baktı ultrasonla bi terslik yok tedavine başlıoyruz dedi.Kese görünmedi tabi küçük daha.Kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı iğnelerime başladım.Düşük için falan hap verdi.İki gün sonra yeniden test yaptır beni ara dedi.Bende pazar günü kan testi verdim tekrar.Değer 68 e düştü.Yani kimyasal gebelik olabilirmiş.Doktorum yinede salı günü kontrole gel bakalım alttan dedi ama hiç ümidim kalmadı.Biraz önce yine devlete kan verdim.Sonuç öğlen 2 de çıkıcak.Binbir türlü senaryo geçiyor aklımdan.Belki ikizdir biri düşmüştür değer azalmıştır.Belki hastanenin referans değerleri farklıdır.En çok da dış gebelikten korkuyorum.Psikolojim alt üst oldu.

Sizleri de üzmek istemezdim ama bir süre faal olamıcam burda.Ne diyet düşünecek psikolojim ne de bişey yiyip içecek halim kaldı.Çok yıprandım artık çok.Rabbim yinede hayırlısını versin.O herşeyin iyisini bilir.Nasibimde varsa devam eder yoksa sonlanır.

YENA cım beni bikaç hafta daha izinli yazabilirsen çok mutlu olurum.Olumlu bir gelişme olursa paylaşırım sizle.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
allah yavrucuna kavuşturur inşallah kalbini ferah tut
kızlar masallah ne guzel kılo vermışsınız. lütfen bana da destek olun . nasıl yaptınız. geçmışe bakamadım. 7 aylık kızım var. 87 ıle hamıle kaldım 97 oldum ve emzırmeme ragmen tek gram kılo gıtmedı. şimdi okullar acılıyor. öğretmenım. kızıma halası bakacak. bıraz ev yukumde hafıfleyecek görumcem yanımda kalacağı için. acıl beslenmemı düzene koymam ve ocağa kadar en az 15 kılo vermem lazım. kısaca sı motıvasyona ıhtıyacım var. :(( bana da yardımcı olun. daha oncede dıyet deneyımım olmuştu. dıyetısyende 3 yada 9 kılo vermıştım. şimdi tek eksığım motıvasyon
hoşgeldin inşallah veririz hep bu minkler kilo yaptı bizlere zaten
Mutlu haftalar diliyorum hepinize..:71:

Kızım artık liseli :) Çook heyecanlı ve gurur verici bir durum..
Kayıttan geldik şimdi..Bayağı kalabalıktı çok bekledik..

Okul çok güzel ve büyük ilköğretimden sonra üniversite gibi geldi gözümüze.:)
seçmeli ders seçmemiz gerekiyormuş şimdiden 5 tane onları seçtik aleacele umarım doğru tercihlerde bulunmuşuzdur..
( asuuu sizinde öylemiydi.?)

Daha bir sürü iş var okul kıyafetleri, oğlanın malzemeleri .:)

ayy maşşallah darısı bizimkilere daha çok uzuk gelişyo bana lise bende bugün nufusumuzu aldırdım okula kayıt için gittim nakil falan olcak cumaya yeniden gitcez bakalım hayırlı olsun

nursenacim pek odem deil gibj ben cok yedim yalan yok ama 3.4kg acayip cok su an dr da bekliyom birazdan guatr icin ne diyecek belkide fircaliyacak ben kendim ilaca basladim ama su an guatrdan SIKILma yok iyiyim allahima bin sukur saglikli beslenmeye basladim insallah cumaya 73 kusurleri gorururum
yaz yaz gez cnm hak ettin oh yesillikleride ye filinta gibi ol :54:

Canım hoşgeldin,
hala halledemediniz demek okul işini..
Telefonda dediğim gibi bence annen kalacak.:)

Çok sağol umuttçuğum..İnşallah önce mutlu ve huzurlu sonra çok başarılı insanlar olurlar..

Aletinide iyi günlerde kullan.:) dün forumda dolaşırken tesadüfen gördüm yazını.:)
Çok istediğin bişeymiş iyiki olmuş..

Fadime kayıt ettinizmi sizde.Hadi hayırlı olsun bizde bugün hallettik..

Hoşgeldin...
yenacım kızının yeni okulu hayırlı olsun mezun olup meslegini eline almış hayırlı bir evlilik görmeyi ,annane olmayı ALLAH NASİP ETSİN

yena hayırlı olsun kızının okul işi hallolmuş. meslek lisesi mi yoksa kazandı mı bi yeri, şimdi kayıtlar nasıl oluyor hiç bilmiyorum ki.. okul işlerinden o kadar uzağım. ailede lise çağında kimse kalmadı. oğlan da bu sene anaokulu ile başlayacak bakalım :)

oğluşunu da kayıt ettirmiştin galiba di mi?

Anadolu lisesi..Meslek liseleri kızımın puanın çok altında ama sınıf öğretmeni ve dersaneden duyunca kafası karışmıştı.:)

oğlumu daha önce kayıt etmiştim öğlenci olacak..

seninki alıştımı okula.?

egedeniz,:3:
sana müsait olduğumda bir şey danışacağım..

Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Eşim bu akşam getiremem laptobu diyordu ama işlerini ayarlayabilince kapmış gelmiş :16:
Aslında adamcağızda haklı sonuçta metrodan inip birde minibüse biniyor işkence geliyordur o laptobu taşımak yorgun yorgun :34:
Belli etmedim ama inanılmaz sevindim :1: sizlerle rahat rahat sohbet edebileceğim için :1:
Oda Allahtan bir filme daldı da hiç dönüp kıskançlık yapmıyor yine beni ihmal ediyorsun diye :1:

Bugün gerçektende doğru beslendiğimi hissettim çünkü açımmmmmmmmmm :1:
Baya uzun zamandır hep geç yiyorduk tabi annemler gelincede şunuda yapalım bunuda yapalım falan oluyorduk ama bu akşam şükür 18:30u geçirmeden yemeğimizi yemiştik :34:
Kızım daha ilk günden başladı çamura yatmaya :1: sporunu yaptı ama biraz evvel söyleniyordu bu kadarcıkmı yiyeceğiz şimdi sabaha kadar birşey yokmu diye :1: iki pirinç patlağı yedide biraz huysuzluğu azaldı :1:
Valla istediği kadar huysuzlansın artık ikimizede taviz yok :34: sonuçta ikimizinden iyiliği için :34:

İnşallah başaracağız :34:
Bu arada mezurayla ölçülerimizide aldık sonuçta tartıya yansımazsa mezuraya yansır :34: Haftadan haftaya farkı gördüğünde eminim oda huysuzluğu kesecektir :34:

Sayfa takılınca birkaç tık fazla yaptım :1: fazladan cıkmış :1:

Son düzenleme:
kızlar masallah ne guzel kılo vermışsınız. lütfen bana da destek olun . nasıl yaptınız. geçmışe bakamadım. 7 aylık kızım var. 87 ıle hamıle kaldım 97 oldum ve emzırmeme ragmen tek gram kılo gıtmedı. şimdi okullar acılıyor. öğretmenım. kızıma halası bakacak. bıraz ev yukumde hafıfleyecek görumcem yanımda kalacağı için. acıl beslenmemı düzene koymam ve ocağa kadar en az 15 kılo vermem lazım. kısaca sı motıvasyona ıhtıyacım var. :(( bana da yardımcı olun. daha oncede dıyet deneyımım olmuştu. dıyetısyende 3 yada 9 kılo vermıştım. şimdi tek eksığım motıvasyon
hpşgeldin aradığın motivasyon tam da burada:))
Günaydın herkese,
4. kez düşük tehlikesiyle karşı karşıyayım.Maalesef size yine müjde veremicem :(

Tatile gitmeden önce doktora gittiğimde artık deneyebilirsiniz toparlanmışsın demişti.Bizde Altınoluk'ta başladık çalışmalara.Bi kaç aya kadar ancak olur diye.Ne bileyim hemen tutacağını.Tatilden döndüm reglim gecikti.İdrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı.Hemen doktorumu aradım bende.Kan testi istedi değer 92 çıktı.Gel akşam hemen tedavine başlayalım dedi.Gittim doktora cuma günü.Baktı ultrasonla bi terslik yok tedavine başlıoyruz dedi.Kese görünmedi tabi küçük daha.Kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı iğnelerime başladım.Düşük için falan hap verdi.İki gün sonra yeniden test yaptır beni ara dedi.Bende pazar günü kan testi verdim tekrar.Değer 68 e düştü.Yani kimyasal gebelik olabilirmiş.Doktorum yinede salı günü kontrole gel bakalım alttan dedi ama hiç ümidim kalmadı.Biraz önce yine devlete kan verdim.Sonuç öğlen 2 de çıkıcak.Binbir türlü senaryo geçiyor aklımdan.Belki ikizdir biri düşmüştür değer azalmıştır.Belki hastanenin referans değerleri farklıdır.En çok da dış gebelikten korkuyorum.Psikolojim alt üst oldu.

Sizleri de üzmek istemezdim ama bir süre faal olamıcam burda.Ne diyet düşünecek psikolojim ne de bişey yiyip içecek halim kaldı.Çok yıprandım artık çok.Rabbim yinede hayırlısını versin.O herşeyin iyisini bilir.Nasibimde varsa devam eder yoksa sonlanır.

YENA cım beni bikaç hafta daha izinli yazabilirsen çok mutlu olurum.Olumlu bir gelişme olursa paylaşırım sizle.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

Aradım hastaneyi değer 48 e düşmüş.Artık hiç ümitlenecek bir durum kalmadı.Hayırlısı Allah'tan

canım benim hakkında hayrılısı olsun inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlsıyla sağlıkla kavuştursun bebeğine ebrucum

dafi çok tempolusun maşalalh böyle gidersen kilo felan dayanmaz sana
yenacım hayırlı olsun okulunuz canım biz bu sene seçtik seçmeli ders ama sistem değişti ondan olabilir canım
ben de bugün yeğenlerimin doğumgününde salata ağırlıklı yedim ama pasta yedim tabii ince bir dilim

Nerelere kayboldunuz kızlarrrrrrrrrrr :34:
Elma dersem çıkın armut dersem cıkmayın

Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1::1::1::1:

slm kizlarrr
dr kan aldi memnun olmadi ilaca baslamama ama cok fenaydim dedim bisey demedi carsamba aricam sonucu soylicek ilacini 2gun daha kullan carsamba ne yapcagini soylerim dedi ilac kullandigimdan carpintin varmi dedi yok dedim kalbimi ultraschalle bakti normel dedi iste boyle

sonra wve gelsim hemen gelinle yollara dustuk 1saat yuruduk gelin stevyali dondurma diye organik dondurma almis yanlislikla bende yerken allah allah neden organik yaziyor diye inceledim yuruduklerimiz bosa gitti yani ufff ama sonra trampolinde 10 dakka hopladik gelinde abla saglikli iste organik diyor gulustuk :1:

slm kizlarrr
dr kan aldi memnun olmadi ilaca baslamama ama cok fenaydim dedim bisey demedi carsamba aricam sonucu soylicek ilacini 2gun daha kullan carsamba ne yapcagini soylerim dedi ilac kullandigimdan carpintin varmi dedi yok dedim kalbimi ultraschalle bakti normel dedi iste boyle

sonra wve gelsim hemen gelinle yollara dustuk 1saat yuruduk gelin stevyali dondurma diye organik dondurma almis yanlislikla bende yerken allah allah neden organik yaziyor diye inceledim yuruduklerimiz bosa gitti yani ufff ama sonra trampolinde 10 dakka hopladik gelinde abla saglikli iste organik diyor gulustuk :1:

Canım inşallah iki gün sonra sonuçun güzel çıkar :34:
Ben ilaç kullanmadığım halde deli gibi kalp çarpıntısı yaşıyorum uzun zamandır ama hala gidipte göstermedim :26: anam evdekilerden bana sıra gelmedi ki şu son bir aydır.
Umarım guatrn da düzelir bir an önce :34:

Sorma bir dondurma krizide bizde yaşanıyor :26:
Kızım deminden beri yalvaracak neredeyse dondurma diye :26: tabi evde olunca rahatsız ediyor :1:
Maraş usulü olanlardan kaç kaloridir bilmiyorum ama oldukca fazladır herhalde :27:
Aklı çıkıyor yediklerine sınırlama getirdim diye :26:
Tamam desem bir dert olmaz desem ayrı dert :52::52::52::52: Anne olmak ne zormuş yaaaa :52::52::52:
Bu küçücük olay bile beni inanılmaz etkiliyor çünkü kıyamıyorum cadıya ama sağlığı içinde sınırlamam şart yoksa ona kalsa ohoooo beni bile yer :1:

Canım inşallah iki gün sonra sonuçun güzel çıkar :34:
Ben ilaç kullanmadığım halde deli gibi kalp çarpıntısı yaşıyorum uzun zamandır ama hala gidipte göstermedim :26: anam evdekilerden bana sıra gelmedi ki şu son bir aydır.
Umarım guatrn da düzelir bir an önce :34:

Sorma bir dondurma krizide bizde yaşanıyor :26:
Kızım deminden beri yalvaracak neredeyse dondurma diye :26: tabi evde olunca rahatsız ediyor :1:
Maraş usulü olanlardan kaç kaloridir bilmiyorum ama oldukca fazladır herhalde :27:
Aklı çıkıyor yediklerine sınırlama getirdim diye :26:
Tamam desem bir dert olmaz desem ayrı dert :52::52::52::52: Anne olmak ne zormuş yaaaa :52::52::52:
Bu küçücük olay bile beni inanılmaz etkiliyor çünkü kıyamıyorum cadıya ama sağlığı içinde sınırlamam şart yoksa ona kalsa ohoooo beni bile yer :1:
cnm bakalim bu dr ne dicek ic hastaliklar uzmani
evet annelik cok zor ama oglen yada sabah yemesi oner belki kabul eder ben bir ara tattlilari sabah yiyecwm diye kandiriyordum

Meryemciğim şükür geçti çok iyiyim :nazar:

umarım sende iyisindir.
bnde iyiyim canım...
sabah esim gidince geri uyuyamadım..şimdi esnemekten agzım ayrılcak..

uyumamak için direnen cocuklar gibiyim ama sanırım fazla dayanamıycammmm:1:
Nerelere kayboldunuz kızlarrrrrrrrrrr :34:
Elma dersem çıkın armut dersem cıkmayın

Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1::1::1::1:

:1::1::1::1:

Back
X