- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaarrr daha kalkmadınızmıııı
çok uyku kilo aldırır hadi kalkın bakayım
gidip bendemi yatsam biraz
nasıl yatayım anacım biraz sonra çıkıcam :44::44:
kızlar bu hafta sonu sünnet cemiyetimiz var bu gün yatak süslemeye gidicem akşam erkenmi dönerim geçmi bilmiyorum torunları evde bırakırsam erken dönerim herhalde hadi size hayırlı günler![]()
günayydınnnn eşimi işe ylladım 1 çay bardağı nescafe yudumladım balkonda geri uykumda geldiii ev ahalisi uyuo başka zaman sıpalar uyanır erkenden bugün uyucakları tuttu 10 gün var kaynımın düğüne 80 olsm o zamana kadar yeter bugün denize gidicez denizden sonra deli gibi acıkmasam spor olcak banada şuurumu kaybediyorum hayırlısı şimdilik iyii kalorisizz günlerrr dilerimm
günaydın kızlar ? nasılsınız ? herkese bol sabır ve giden kilolar dılıyorum bugun
herkese günaydın kalkalı 1 saat oluyor ama kendime gelemedim
derincim geçmiş olsun canım hoşgeldin
çok işim var tatil için hazırlık yapmam lazım evi derle topla valiz hazırla
önce bir markete çıkmalıyım ama
giyinip gideyim bari
Herkese Günaydınlar, İstanbul Avrupa yakasından yağmurlu bir güne başlamak kadar güzel bir şey yok =))
slm kızlar sporumu yapıp duşumu aldım şimdi çaysız kahvaltımı yapıp arada yazı yazıyorum
şekeri kesmem için çaydan vazgeçtim ama hiç çaysız kahvaltı güzel olmuyor alışırım inşallah
sahanın içinde biriyle tartıştım kadınlara özel yerde erkegin karısıyla yürüyüş yaptıgını görünce rahatsız oldugumu söyledim kadın cazgır çıktı bagırdı burdan eşimi çıkaramasın dedi bende eşinin buraya girmesinin yasak oldugunu defalarca söyledigime ragmen kadın anlamadı.bende şikayet edicegimi söyledim kadın istersen başbakana şikayet et dedi ben çıkmam .ama şikayet ettim 2 dakkika sonra kadın kocasını aldı tıpış tıpış çıktı
Özel yer neresi fadime,havuzmu.?
PArdon yürüyüş demişsin..
Biraz şaşırdım aslında biliyormusun yürüyüş gibi açık yerlerinde kadın ayrı, erkek ayrı diye bölünmesine..
Bir yandan da böyle bir durumda hakkını savunmuşsun bravo diyorum.![]()
Selam şişmandaşlar.:)
Benim canım sıkkın azıcık..
1.si eşimin izni haftaya kaldı bende akşam bayağı çemkirdim. gerek yok artık izin almana okullar açılıyor nasılsa. biz böylede iyiyiz ,ayrıca ben söylemem çocuklara sen söyle deyip kızıma verdim telefonu.
Kızım ve oğlum da dört gözle bekliyorlar. izinde akua parkı olan bir yere gideceğimizi söylemiştik..Hatta internetten oteli ve havuzuna baktık oğlumda o yüzden havuz da havuz deyip duruyor..
Gününü bile ayarladık, perşembeden cumartesiye kadar kalacağız diye..OĞLum artık fenalık geçirecek onunla birlikte bende.. hiiç durmadan soruyor.Annee ne zaman gitçezzz,annee ne zaman gitçezzz..
İyiki abimlerin yanındayız da denize girdiğimizde susuyor arada..
2.si sanırım dünün gerginliğinden çok fena rüye gördüm yawww..Nerden baksan dram var rüyada elle tutulacak hiç bir yanı yok..
Ben hamileymişim.. hamile halimle eşimin kumar oynadığını öğreniyorum.
Nasıl öğreniyorum peki. çoraplarının azaldığını görünce.:) ağzını arıyorum eşimin,oda itiraf ediyor..
Kumarda kaybettiğini söylüyor.
Kavga ediyoruz çok fena ben sürekli ağlıyorum. artık boşanalım diyorum eşimde tamam diyor.
KAynanamı ve abimi arıyorum kaynanam geliyor ama abimi görmüyorum..
Sonra kaynanam da eşimin yaptıklarını anlatıyor meğer neler neler yapmış ta haberim yokmuş..
Kaynanam anlatırken eşim de anne sus.. diye kaş göz işareti yapıyor..
Ayyy iyiki uyanmışım yahu..
Uyandım karnımı yokladım önce, sonra gerçekmi diye öylece durdum tavana bakarak.:)
Birazdan eşimi arayacağım bakalım çoraplarıyla ilgili bir sorunu varmı.?
sizce meali nedir ki bu rüyanın.??
ayırca ''bir derdim var'' okumayacağuım artık..
Kolay gelsin asucum,
iki gün sonra gidiyorsunuz değilmi.?
Allah içinize sindirsin.
,
boşver terbiyesizlik yapmış eski arkadaşın
kürkcü dükkanına dönüyoruz derincim geçmiş olsun
maşallah beni rahat bıraksabende başlıycam inşallah
ooo taşınılmış yerleşilmiş hayırlı olsun
günaydınlar![]()
sağol canım cumartesi sabah namazından sonra yola çıkacağız inşallah canım
ilk defa gideceğimiz bir yer o nedenle biraz tabak bardak felan da hazırlayıp götüreceğim ne var ne yok bilmiyorum tedbirli gidelim dedik 5 sene önce dalamana gitmiştik en son tatile geçen sene de çanakkale istanbul gezmiştik ama haziranda olduğundan denize girememiştik soğuktu inşallah iyi olacak
rüyan konusunda ben de bir derdim var okuma diyecektim ki zaten sen de doğa da söylemişsiniz rüya konuların burdakilerle paralel
eşinin izin konusu gerçekten siniz bozucu olmuş ama napsın adamcağız en azından yazlıktasınız mecbur idare edeceksiniz gari:)
markete gittim geldim çamaşır deterjanım bitmiş aldım kahvaltımızı yaptık bir de baktım bulaşık makinesinin deterjanı da bitmiş yaa gidio onu da alayım bari bir de sütlaç yapacağım küçük kızım istedi hem sütçüden aldığım sütü de bitireyim böylece
slm kizlarrr
asucum eger kendin pisirip yiyeceksen bulasik sungeri tuz bulasik ilaci cay seker sabun wc kagidi felan bizim bunlara ihtiyacimiz cok olmustu simdilik aklima gelenler heeee igne iplik sart pardusemin dugmesi kopmustu mecbur ordan almistim
yenacim toton acikta kalmisbirde esine kizgindin diye bence
gecende biz panayira gitcez esim yeni yaptigi kulubesinde caliscakmis bende kizdim herseyi benmi yapcam buyuk kizimin istegi butun stresi benmi yasicam felan sonra geldi cok ta guzel oldu papatyamla hep esim ilgilendi hatta arada buyuklede ilgilendi bende sensiz bidaha biyere gitmem dedim
Yenacım üzücü eşinin izin olayı sanırım takmışsın baya ki rüyana girmiş. bende çok okuyorum derdim var köşesini uff nolcak bu halimiz...Selam şişmandaşlar.:)
2.si sanırım dünün gerginliğinden çok fena rüye gördüm yawww..Nerden baksan dram var rüyada elle tutulacak hiç bir yanı yok..
Nasıl öğreniyorum peki. çoraplarının azaldığını görünce.:) ağzını arıyorum eşimin,oda itiraf ediyor..
Kumarda kaybettiğini söylüyor.
Kavga ediyoruz çok fena ben sürekli ağlıyorum. artık boşanalım diyorum eşimde tamam diyor.
KAynanamı ve abimi arıyorum kaynanam geliyor ama abimi görmüyorum..
Sonra kaynanam da eşimin yaptıklarını anlatıyor meğer neler neler yapmış ta haberim yokmuş..
Kaynanam anlatırken eşim de anne sus.. diye kaş göz işareti yapıyor..
Ayyy iyiki uyanmışım yahu..
Uyandım karnımı yokladım önce, sonra gerçekmi diye öylece durdum tavana bakarak.:)
Birazdan eşimi arayacağım bakalım çoraplarıyla ilgili bir sorunu varmı.?
sizce meali nedir ki bu rüyanın.??
ayırca ''bir derdim var'' okumayacağuım artık..
aklımda hepsi canım iğne iplik hariç :)
sağol hatırlattığın için
eşine de iyi yapmışın bak sonuç güzel olmuş bundan sonra hep beraber gidersiniz her yere eee hayat müşterek canım![]()
ablacım tail hazırlıklarına başladın demek ne güzel..biz tatili bitirdik geldik şimdi kurban bayramını bekleyeceğiz...şimdiden iyi tatilller...
günayydınnnn eşimi işe ylladım 1 çay bardağı nescafe yudumladım balkonda geri uykumda geldiii ev ahalisi uyuo başka zaman sıpalar uyanır erkenden bugün uyucakları tuttu 10 gün var kaynımın düğüne 80 olsm o zamana kadar yeter bugün denize gidicez denizden sonra deli gibi acıkmasam spor olcak banada şuurumu kaybediyorum hayırlısı şimdilik iyii kalorisizz günlerrr dilerimm
Çok teşekkür ederim ama güzel temennilerine uyamadım ne yazık kiUmut, aldığın alet tefal actıfry mı? :)
benim uzun zamandır istediğim bir alet ama cesaret edip alamadım.
Bir arkadaşımda var çok memnun. Herşeyi yapıyorum içinde diyor ..
Güle güle kullan bu arada. Içinde sağlıklı yemekler pişirmen ve kilo almaman dileğiyle :)
..
İnşallah Yenacığım. Ben oğlanı gönderemedim dün kreşe. Benim de onunla gitmem gerekecek, en azından ilk gün. Kızımı bırakacak kimsem olmadığı için gidemedim. Annemler bugün dönerse yarın başlatacağım. Ne güzel alıştırmıştım, şimdi sil baştan yapmak zorunda kalmam umarım...Çok sağol umuttçuğum..İnşallah önce mutlu ve huzurlu sonra çok başarılı insanlar olurlar..
Aletinide iyi günlerde kullan.:) dün forumda dolaşırken tesadüfen gördüm yazını.:)
Çok istediğin bişeymiş iyiki olmuş...
Banucuğum kızını da seni de tebrik ederim. Böyle kararlı olduğunuz için. Umarım çok güzel ve kalıcı sonuçlar alırsınız. Ama alınmazsan ben fikrimi söyleyeceğim. Eğer aç olduğunu hiisediyorsan doğru değil yanlış beslendiğinin bir işaretidir bence canım. Doğrusu aç kalmadan sağlıklı ve yeterli şekilde beslenmek demişti bana ilk gittiğim diyetisyen. Tabii ki büyük porsiyonlardan küçük porsiyonlara geçmek, devamlı atıştırmaya alıştıysak bunu birakmak insanı etkiliyor. Ama bu da gerçek açlık değil, alışkanlık. Bir nevi psikolojik açlık. Ki hatırladığım kadarıyla sen çok da yemiyorsun, sık da yemiyorsun. O zaman açlık hissettiysen iki temel sebebi olabilir: Ya gereğinden az yemişsin ya da seni acıktıracak yiyecekleri yemişsin. Patates, beyaz ekmek, pirinç, karpuz, üzüm, nişastalı besnler vb. vb.....
Bugün gerçektende doğru beslendiğimi hissettim çünkü açımmmmmmmmmm
Baya uzun zamandır hep geç yiyorduk tabi annemler gelincede şunuda yapalım bunuda yapalım falan oluyorduk ama bu akşam şükür 18:30u geçirmeden yemeğimizi yemiştik
Kızım daha ilk günden başladı çamura yatmayasporunu yaptı ama biraz evvel söyleniyordu bu kadarcıkmı yiyeceğiz şimdi sabaha kadar birşey yokmu diye
iki pirinç patlağı yedide biraz huysuzluğu azaldı
Valla istediği kadar huysuzlansın artık ikimizede taviz yoksonuçta ikimizinden iyiliği için
İnşallah başaracağız![]()
...
Derin merhaba canım :) Geçmiş olsun, umarım artık daha iyisindir. Boyun uzun, daha önce d eiyi kilo evrmiştin diye hatırlıyorum. Gene verirsin hem de daha fazlasını. Önce sağlık, ağız tadı, sonra hepsi olur. Tekrar hoşgeldin.iyi geceler herkze ..uzun bir aradan sonra dönme kararı aldım sizlere çokda özledim hepinizi, ben bu yazı hasta olarak geçirdim sürekli yattım uyudum psikolojik ilaçlar dahada kilo aldırdı bana şu anda tam 122 kiloyumki ne güzel 108 kiloya inmiştim baharda...şu anda dr kullandığım ilaçları bıraktırdı ,4 tane hap alıyordum hergün ve yinede hastaydım, şimdi tek bir hap alıyorum bakalım nasıl gelecek şimdide depresyona girmişim,aslında kendi evimle ilgili sorunum yok ama çevre akrabalar yetti bana bu sıralar, herkezin söylediğini kafaya takıp hasta ettim kendimi..
neyse diyete başlama kararı aldım çünki kilo aldığımada aşırı üzülüyordum üzüldükçe yiyordum
CAnım, skıma canını. Ben tam anlayamadım arkadaşının ettiği lafı, alışverişe gitmek istemediğin için mi tavır yaptı, "ben senin gibi kilolu değilim" mi demek istedi, nedir? Eğer öyleyse hıyarlık etmiş gerçekten. Ama ben gene de iyi niyetli yaklaşacağım. Sadece buna alındıysan kesip atma bence. Madem yakın arkadaşsınız huyunu suyunu biliyorsundur. Karakteri genel olarak iyiyse, arkadaşlığınız boyunca sana değer vermişse bir densizlik yaptı diye bir daha görüşmemek yazık olur diye düşünüyorum. Senden özür diler ya da sen yptığı densizliği, seni nasıl kızdırdığını anlatırsın barışırsınız umarım. Baştan beri düşüncesiz biriyse bir şey diyemeyeceğim, o zaman geç bile kalmışsın zaten :))vee ben. nasılmıyım inanılmaz derece mutsuzum. çok yakın SANDIGIM bir arkadaşım öyle birşey yaptıki bana. ikimizde üni yıllarımzda kiloluyduk o bi senede kusa kusa zorla zayıflattı kendini bundan dolayı çeşitli rahatsızlıklarıda var. neyse bu şimdi zayıfladı ya 67 felan şu anda. sürekli böyle kıyafet almam lazım şu beden bol geliyor diye konuşmaya başladı ve bunu nispet olarak yapıyor insan farkediyor farketmemek imkansız ya. bende bakarız ederiz diyorum. senle kıyafet alışverişi yok artık dedi sen gibimiyim ben diyince ben küplere bindim zaten zor tutuyordum kendimi....
Kolay gelsin canım. Hazırlık telaşı başladı demek :))herkese günaydın kalkalı 1 saat oluyor ama kendime gelemedim
derincim geçmiş olsun canım hoşgeldin
çok işim var tatil için hazırlık yapmam lazım evi derle topla valiz hazırla
önce bir markete çıkmalıyım ama
giyinip gideyim bari
Selam şişmandaşlar.:)
Benim canım sıkkın azıcık..
1.si eşimin izni haftaya kaldı bende akşam bayağı çemkirdim. gerek yok artık izin almana okullar açılıyor nasılsa. biz böylede iyiyiz ,ayrıca ben söylemem çocuklara sen söyle deyip kızıma verdim telefonu.
Kızım ve oğlum da dört gözle bekliyorlar. izinde akua parkı olan bir yere gideceğimizi söylemiştik..Hatta internetten oteli ve havuzuna baktık oğlumda o yüzden havuz da havuz deyip duruyor..
Gününü bile ayarladık, perşembeden cumartesiye kadar kalacağız diye..OĞLum artık fenalık geçirecek onunla birlikte bende.. hiiç durmadan soruyor.Annee ne zaman gitçezzz,annee ne zaman gitçezzz..
İyiki abimlerin yanındayız da denize girdiğimizde susuyor arada..
Kumarda kaybettiğini söylüyor...