Aaaaa, Derin ne güzel bir sürpriz bu böyle.hepinize çok teşekkürler kızlar ...size bir sürprizim var bugün hamile olduğumu öğrendimhala şoktayım inanamıyorum .iyimi oldu kötümü oldu diye düşünyorum ,15 gündür ilaç kullanıyordum bugün dişim çekilecekti,hadi çekilmden bir test yapayım dedim neyse misafirim geldi gerisi akşama....

...Canım aşk olsun hiç darılırmıyımSizin bana önerileriniz sonuçta bizlerin iyiliği için o yüzden ne deseniz asla kırılmam.
Gerçektende haklıymışsın akşam yemeği konusunda çünkü baya bir açıktım 10 gibi ve dayanamayıp 1 pirinç patlağı ve 1 kase yoğurt yedimBen eşim çok geç gelicek diye de biraz erken yiyelim dedim ama biz yemeği bitirdikten yarım saat sonra eşim geldi zaten hatta dedim bende bilseydim beklerdim senin gelmeni diye.
Kızımın aslında olayı açlık değil tamamen piskolojik çünkü yemek yedikten yarım saat sonra bile acıkmaya başladım diyor. Küçük kızım ne zaman birşeyler yemek istese hemen oda bende yiyeyim mi diyorhem kıskançlık var hemde yemek yemekten zevk alıyor.
Dün gece sonunda babası yaw dondurmadan birşey olmaz bari evdekini bu gece bırak yiyelimde sonra söz almıyacağım dedi ve bizimki havalara uçtu sen çok yaşa baba diye
Önerdiğin beslenme tarzı aslında çok daha iyi çünkü seninde dediğin gibi çok geç yatıyoruz ve o yüzden erken yiyince acıkıyor insan.
Okullar açıllınca çok daha güzel olucak herşeyDüzene ancak öyle gireriz bencede.
Dün hiç itiraz etmeden 15 dakika da olsa spor yaptı ama bu saate kadar hala tık yok ikimizdede
Öğlen birlikte bir giriştik eve o salonu ben mutfakla yatak odası derken halimiz kalmadı ama bir saat sonra inşallah az da olsa spor yaparız![]()
Ben de dört gözle bekliyorum okulların açılmasını. Biz de ancak öyle düzene gireceğiz :) Erken yatarsa gece yemeleri azalır elbette. İçecek verirsen, meyve, yoğurt vb. karışımlara alışırsa zamanla bırakır atıştırmayı. Biz bile ne kadar mücadele ediyoruz kendimizle bu alışkanlıklardan kurtulmak için, küçücük çocuk için kolay mı?
Kardeşi bisküvi, kraker, dondurma vb. yerse hklı tabii kıskanmakta. Umarım ufaklığın meyveyle, sütle filan arası iyidir. İkisi de aynı öğünleri yerse kıskançlık olmaz :)) Benim kız 6 yaşına bakmadan elinde cetvelle ölçüyor koyduğum öğünleri. "Ona az koydun bana çok koydun" kavgasından fanalık geldi. Sevdikleri için de yapıyorlar, sevmedikleri için de. 6 ve 3 yaşında böyleyseler 10-13 yaşlarında düşünmek bile istemiyorum bunları :))