• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım Rabbim onunla ilgili sorguya çekilmeyi nasip etmez inşallah :34:
Asla öyle bir günaha girmek istemem sonuçta Rabbim rıskıyla birlikte gönderir onu zaten.
He ama eğer öyle bir kazaya kurban gidersemde kesin bu sefer kör düğüm attırırım herhalde 4.cü gelir korkusuna :60::60:
Kız dur daha ortada fol yok yumurta yok neler düşünüyoruz :1:

Birak yoksada senin yüzünden niyetleniceğim :60:
Tabi ben bukadar geç saate kadar oturursam biraz zor :60: :60:
evet öyle bir sorguya cekilmek nasip olmasın canım...

hee bu saate kadaroturanın cocugu olmaz demi:52:
Neyse canım bu sefer kesin kaçtım ama :3:

Öpüyorum seni kocaman :34:
Kendine iyi bak ve Allaha emanet ol :34:
Bu arada eniştemede selam kesin horluyordur o şimdi yanında ama neyse :1:
:1::1::1:aynen canım kendisi horul horul horluyor...
arada sesleniyorum hıh diyor,horlama diorum hııı diyor kafayı koyuyor yine aynı:60::60:

tamam canım bende kaçayım çok öptümmmmmm:54::54::54:

Derin arkadasımız hamileymiş..hayırlı olsun çok sevindim...
Rabb im tüm isteyenlere nasip etsin...

Mehtap cım mery terfi etti demiş ama bence benim pabucum dama atıldı:43::43::43::43::43:

bana bak banaaaaaaaaaaa :20:. hastayım zaten bak kalkıp sana cevap yazıyorum dama atılmışmış sen kıymetlimizsin :54:

hormonlarına sahip cık bana duygusal yapma atarlandırma biraderrr :47: :9::9::9::9::9:

tamam kızlar korkmuştur artık daha böyle demez :54:

Sana kolay gelsin baya iş vardır bu hafta :34:
RAbbim Damatlığınıda görmeyi nasip eder inşallah :34:
sağol canım bu sefer çok koşturmayı düşünmüyorum bu akşam gidicem kumlaya cuma akşamı dönücem. hoş ordada oturamıycam küçük eltimde gelicekmiş :1:gelin torun hepsi birlikte :1: gelin yardımcı olur ama bebeği küçük. eltim misafir olur hizmet bekler aslında benim küçüğüm . onun çocuğuda 7 yaşında. küçük eltimin bir çocuğu oldu birdaha olmadı yıllarca olmadı artık umudu kesti başka istemiyordu oğlu askere giderken hamile olduğunu öğrendi :9:ikinci bebek yirmi yıl sonra geldi. şimdi çocuğu yedi yaşında torunuda var

Ay canım yaa hiç gülesim yoktu demek cimcime cetvelle birde ölçüyor :1:
Yok canım şükür küçüğüne hiç alıştırmadık bir tek dondurmayı biliyor onuda ablası öğretti hani o isterse belki alınır diye :1:
Onu bile çoğu zaman bakkalda bitmiş diyorum yada başka birşeyle kandırıp unutturuyorum :34:
Bizim ufaklık daha çok kendi yemeğini bitirmediğinden aralarda birşey isterse ya meyve yiyor ( üzüm falan ) yada hiç birşey bulamazsa süt yada ayran istiyor.

Büyük kızada hep diyorum bak ayran var, yoğurt var, salatalık var hani acıkırsan onların hepsi zaten serbest diye ama aklı fikri zararlı şeylerde. Komşu için bakkala gittiğinde kadıncağız ona kendine de birşey al diyor her seferinde bir bakıyorum gofretle geliyor :27: Kızıyorum kızım kendine zarar veriyorsun diye söz bugün başka birşey yemiyeceğim diyor ama sonra yine birşey buluyor maalesef :26: vermeyincede rus askeri gibi surat asıyor :1:
Küçüğü geçen gün meyveli yoğurt istedi markette hadi dedim kırk yılın başı alayım bari hatta büyüğünede sırf kıskanmasın diye sende bir tane seç kendine dedim gitti çikolatalı puding aldı ufak. Kasada görmedim ama bir tanede kendine tekrar meyveli yoğurtta atmış arabaya eve gelince fark ettim :53: Kızım dedim böyle anlaştık olmadı ama şimdi falan diye söz onuda başka gün yiyeceğim diye :34: Kardeşi meyveli yoğurdunu yerken oda meyvelisini yedi ama akşam olunca başladı kedi gibi kıvranmaya öbürünüde yiyeyim mi diye :27: Okadar çok ısrar etti ki ye dedim ama emin ol 2 hafta hiç birşey almayacağım sana anlaşmayı bozduğun için dedim kabul dedi. Bakalım ne kadar süre dayanabilecek :26:
ah sorma cecoş benimde aynısı başımda bayramdan beri torunlar bende küçüğü bayaa kilolu 8 yaşında 39 kilo annesi ben sizle uğraşamam babaannene gidince diyet yaparsınız demiş :9:geldiklerinden beri canımı yediler. ellerine aldıkları herşey getiriyorlar bu kilo aldırırmı diye :1: akşam birisi çukulata vermiş küçüğü biz diyetteyiz demiş büyük ben ikitane alabilirmiyim birisi babaanneme demiş.kardeşinede neden almıyorsun çukulatanı al demiş .oda biz yiyemeyizki diyetteyiz demiş. büyük çok göz açık al kardeşim al bak ben babaannemede aldım götürür veririm babaannem yerse bizde yeriz demiş :1:

. bu arada dafı yokmu ha bıde beyzusss
geldim ama selam verip çıktım

dafi,bugün sünnet yatağı hazırlayıp süsleyecekti yanlış hatırlamıyorsam..
Beyzuşşş izinli hawai adalarında.:1::1:
sünnet yatağını gündüz yaptık akşam yemeğe gittik,yemekten sonrada yeni gelinimize gittik. 15 gün sonra kardeşinin düğünü var. çeyiz hazırlamaya yardımcı olalım dedik

selam kızlar hasta sümüklü bi gacı oldum ben ya :17: aksırıp tıksırıyorum bi rüzgar çıktı şeklim değişti resmen. öff. başımın ağrısıda cabası..
geçmiş olsun mehtabcım

nursena iztuzu dedin dibim düştü valla müthiş orası gelmek istiyorum yine ama gideceğimiz yere ne kadar mesafede bilmiyorum
sarsala 5 sene önce çok sakindi mütevazi bir büfe gibi bişey vardı hala öylemi
anam çok güzel bir plaj orası bayıldım bende oraya, çok uzun zaman oldu gitmedim. oraya gittiğimde pek yüzme bilmiyordum yeterince istifade edemedim. birde sarıgermeye gitmiştik zaten acemi yüzücüydüm birden derinleşmiş farkına varmadım ayağımla bir yokladım derin, panik yaptım nasıl kıyıya çıktığımı bilemedim .ilk korkuyu sarı germede yaşamıştım

MEhtapçığım geçmiş olsun uff olmuşsun..:71:

arkadaşına dün çokmu laf ettik kusmuklu diye, sende sümüklü oldun bak.:))
sabah sabah güldürdün beni :52:

..

şiiitttt cecoşşşşş yaw bak sakayla dios falan ama sen de hamile olmayasın:1::1::1:
takıp et tarihleri,bak bende senden şüphelenmeye başladım haaa:27::27:
bende bende :1:

yaa ben daha birsürü alıntı yapmıştım ama bu kadar çıktı öbürlerine neoldu bilmiyorum
umutada oğlunun yüzünü soracaktım alıntılamıştım gitmiş ama sonraki sayfalarda yanıtlamış
umutcum zamanla geçer inşaAllah ama yinede ihmal etme gerekirse bir doktora göster. tazeyken bak çaresine. büyük eltimin torunuda yanağına ütüyü deydirdi az diye pek önemsemediler ama azda olsa iz kaldı çocuğun yanağında

hepinize çok teşekkürler kızlar ...size bir sürprizim var bugün hamile olduğumu öğrendim:21:hala şoktayım inanamıyorum .iyimi oldu kötümü oldu diye düşünyorum ,15 gündür ilaç kullanıyordum bugün dişim çekilecekti,hadi çekilmden bir test yapayım dedim neyse misafirim geldi gerisi akşama....

çokkkk sevindim hayırlı olsun :emir_bebek:

günaydın kızlar

amin canim amiiiiiiiiiin, üzülmüyorum ama resmen boynuzlandim yaaa :) gülüyorum suan ama gercekten aklima geldikce hala sinir oluyorum
Allahim cabuk unuttursun insallah, gercekten hatirlamak bile istemiyorum

erkek milleti işte boşver yanına kalmaz gül geç ya:34:
ne canını sıkıyosun kıymetini bilenle ömür boyu seni sayıp sewenle birlikte olursun inşallah zaman geçince arkana bakacaksın allahım şükürler olsun diyeceksin biz varız tatlım sıkma canını:54:
:54:

asumanımm yenamm sızler nasılsınızz ve dıger kuzularr ben bayram tatılınden bu gun dondumm ve cok yorgun bır halde oturuyorumm arkadasarıma bır merhaba dıyeyım dedımmm:16::16:

derınn hayırlı olsun cnm bebbşinnn:emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldin canıımm:3::3:

nursena, ege güzeli.:))
İstek parçan varmı.??

ben nereye geldim yahu,radyo kanalı falanmı :26::26:
yenacım annelikten dj liğemi soyundun :27: :27:
her telden çal beyaaa:24:
:24::24::24:
sağol canım..ikinci bebişim...ilk çocuğum 12 senede oldu buda 2 senedir olmuyordu heralde olmaz diyordum....

.

hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah çok sewindim rabbim olmayanlarada taddırsın...
Kız bilent ablamızı dinleyince oda içerde Allah Allahhhh diye bir titremiştir :60: :60:
Bülent Ersoy dinleyipte titremeyen varmıdır bu dünyada :1:

:52:bülent ablamı:26::26::26::26:bülent abimi:52:

selam kızlar spordan geldim yarım saat önce yokmu benle sporda yarışan :52::36::15:
derincim bebişin hayırlı olsun saglıkla kucagına almayı nasip etsin ALLAHIM

selam herkese kocaman günaydın...ben haal evimi toplamakla mesgulum ama sıkıldım yahu 9 gün tailden sonra işe gel sonra eve git sıktı akşam eve gidip iş yapmıcam beklesin işler gezicem biraz...

Derin hamileymişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..hemde kendiliğinden olmuş ne güzel...ilaçların bir zararı olmamıştır kafanı takma şimdi bak hiçbişeyin kalmayacak panik atakta gidicek...

Umut sıkıntınız sorununuz hallolur inşallah...Oğluşunun yüzünde leke kalmayacak inşallah.ikisi aynı değil ama başıma komik bişey geldi..Sir ağda makinesi aldım gerçekten çok kullanışlı süper yapıyor ama koltuk altı için kullanmamıştım kendimce deneyim dedim ama öyle bir tahriş ettimki kıpkırmızı resmen derimi koparacak gibi oldum ben dikkatli okumadığım için yanlış kartuşu kullanmışım neyse..leke olduki ne leke dev gibi bende bir krem kullandım ama adı epigxment gibi bişey önce kızardı iyice pembeleşti sonrada soyuldu ve leke kalmadı çok şükür..örnek teşkil edermi bilmem ama söylemek istedim canım...

mehtap geçmiş olsun canım yazın soğuk algınlığı hiç çekilmiyor...

Kıs Merry söyleye söyleye Banuya da bi bebiş yaptıracaksın sonunda...bebeğini hissetmen ne güzel..Dualarını eksik etmedğini biliyorum sağol canım...

kızlar kusura bakmayın lütfen sürekli okurken üretime inmem gerekiyor ve ekranı kapatıyorum ne olur ne olmaz bazen pasta kodalarına bakıyor ustabaşı benim pc den o yüzen alıntı yapamıyorum...hepinizi öpüyorum...

hayatta babam şükür canım
gideceğimiz yer de müstakil evmiş hatta villa diyorlar :)
site işte öyle bişey çamaşır suyumu alacağım tabii yanıma:)

geldim yenam yattım ama uyuyamadım

karayiplere gitmesin deee:1:
nursena iztuzu dedin dibim düştü valla müthiş orası gelmek istiyorum yine ama gideceğimiz yere ne kadar mesafede bilmiyorum
sarsala 5 sene önce çok sakindi mütevazi bir büfe gibi bişey vardı hala öylemi

evet sarsala çok sakin yeşille mavinin birleştiği huzur veren yerler
türkiye cennet yaşamasını bilene

iztuzu dün dalgalıydı ama suyu o kadar ılıkkki çıkasım gelmedi

yalnız evim düzenli ev yazlık deil ee denizden çık duşa su çok soğuk akıyo çocuklar titriy bende hasta olurlar diye az kumda kurudularmı üzerlerine 1 er elbise geç,iriyorum doğru evv evi bi gör banyo küveti kum banyo kum ertesi gün temizle dur valla bana eziiyet geliyo o yüzdennn ama iyiki görmüşüm böyle yerleri
göcek e cuma günü gidicez orayada çok güzel diyolar

herkezin canı sıkkın bu aralar bende pek sağlam deilim ama napalım hayat devam ediyoo alllah sağlığımızı elimizden almasın arkadaşlar da varsın az kilolu olalım

annannem 70 yaşında hala hastanede yoğun bakımda dün miğdeyi deldiler mama vermek için anane hastaneye git derdim aman ben böyle ölürüm derdi
şimdi hastaneden çıkıpta ölemiyo allah dr ların yklunda vermesin
sırtlarıda yara olmuş yatmaktan aman beni o büyüttü ya çok düşkünümdür böyle oluncada canım çok sıkılıyo

benim küçük çocukta beni çok yoruyo çok bunaldım çok yaramaz devamlı karıştırmak oralığı dağıtmak kızıyoru bağırıyorum olmuyo
nası terbiye edecem analamadım
bayramda vidayııı pirize sokmasıyla elektirik şalteri attı allahtan ölmedi yer laminant beton olsa çeker dediler allah korudu başından 2 dakka ayrılamıyorum işi güzü munzurluk

dünde evden kaçmış kitliyorum kapıyı bi anlık dalgınlık büyük dışarı gitti açık unutmuş karşı komşuya gitmiş evimin önü ana yol ödüm patladı komşuda balkonda çay içiyo cadıı devamlı arkasındayım ama anlık yaptıkları ev yani yemek istiyo temizlik istiyo büyük kızda ilgi istiyo anlık kaçamakları değerlendiriyo bcaksızzz

neyse çok yazdım ömür törpüsü bu çocuklar valla yeni ortama alışana kadar zorlancaz biraz

umut geçmiş olsun yüzü çizilmiş heralde anladığım kadarıyla oğlunun maşşallah nazar değmiş yakışıklı oğluna ekmekle tuz kafasında çevirde bi fakire ver istersen

Diyetin hayırlı olsun :) Eski diyetisyeninin sana yardımcı olması ne güzel. Madem böyle ilgili biri var ulaşabileceğin, ona sormanı öneririm. Üzüm benim gittiğim her iki diyetisyenin de yenmeyecek meyveler arasına koydukları bir meyveydi. (İncir ve muz ile birlikte) Tabii ki yağ kaybı hedeflenen zamanlarda, diğer zamanlarda özellikle kara üzüm -hele ki çekirdeği- çok yararlı bir besin. Gene de en fazla bir eli dolduracak kadar yenmeliymiş diye biliyorum. Glisemik indeksi yüksek olduğundna çabuk acıkmaya sebep olabiliyor galiba.

Sen nerede okudun bilmiyorum, miktar yazıyor muydu bilmiyorum ama ben de şüpheyle yaklaştım. Eğer bilgi kesin değilse, o kadar egzersiz yapacaksın, diyelim ki 300 kalori kaybedeceksin, 1 bardak üzüm suyu ile 150 kalorisini geri alacaksın?

Bu arada kızına çok geçmiş olsun. İlaçlarını alınca düzelmiştir umarım :)

canım ben ıkı yıl once gıttığımde de lıstemde hersey vardı. değişim lıstem vardı. ıster muz ıster elma ıster kayısı hangısını yıyeceksem değişim listesıne göre ayrlıyordum . uzum suyunu da bır fıtnes hocası soru uzerıne onermış. bır bayan spor sonrası ne yersek çok yağ yakarız demış o da kara üzüm suyunu önermış.

kızım halen hastaç bız mıdyattayız. buradakı çocuk doktorları çok ıı değil.bır tanesı ıyı o da yerınde yok :(( bakalım bugunde gecmezse yarın batmana götüreceğiz. ateş halen devam edıyor.

arkadslar nette yaptığım bır arastırmada uzum suyunun faydalarını buldum. belkı zayıflama konusunda aklımızdakı sorulara cevap olabılr dıye paylaşmak ıstedım

Kara Üzüm Ve Faydaları

Kara üzüm tıpkı aspirin gibi kanı sulandırdığından kroner kalp hastalıklarına karşı koruyucudur.

- Kara üzüm güçlü bir antioksidandır.

- Kara üzüm, güzellik iksiri, gerçek beyin besini ve zayıflamak için yapılan rejimlerin ana ürünüdür.

- Kara üzüm tıpkı aspirin gibi kanı sulandırdığından kroner kalp hastalıklarına karşı koruyucudur.

- Kara üzümün kabuğunda bulunan ve fitoaleksin grubu bileşiklerden olan resveratrol vücutta kanser oluşumunu engeller.

- Bazı karaciğer rahatsızlıkları ve kansızlık tedavisinde de etkilidir

- Ciltteki yaşlılık lekeleri ve kahverengi lekeleri giderir.

- Sindirim sistemini düzenli ve sağlıklı işler duruma getirir.

- Hücre yenilenmesini artırdığı için ameliyat veya yaralanma sonrası iyileşme sürecini hızlandırır.

- Kara üzüm, içerdiği meyve asitleri ve lifli yapısından dolayı mideye zarar vermeksizin böbrek ve bağırsak sisteminin düzenli çalışmasını sağlar ve kanın temizlenmesi için yardımcı olur.

- Kara üzüm, vücuttaki yağların erimesi için yardımcı olur.

- Kara üzüm, vücudu virüslere karşı daha dirençli hale getirir.

- Kara üzümün kabuk ve çekirdekleri bağırsak metabolizmasını hızlandırır.

- Kara üzüm, cildin taze ve temiz bir görünüm almasında etkilidir.

- Öğleden sonra yenilen bir salkım kara üzüm veya içeceğiniz bir bardak taze sıkılmışüzüm suyu vücudu ve beyin hücrelerini zindeleştirir.

- Bir kilo üzüm, bin 150 gram süt, 390 gram et, 300 gram ekmek ve bin 200 gram patatese eşdeğerdir

- Kara üzüm Amino asitler, B vitaminleri (B1, B2), mineraller, potasyum, magnezyum ve demir içerdiğinden bağışıklık sistemini güçlendirir.

- Kara üzüm içeriğindeki doğal fruktoz nedeni ile vücudun harcadığı enerjinin kısa sürede depolanması için etkili olur.

- Kara üzümün içeriğindeki magnezyum bireyin iş verimliliğini arttırır.

- İçeriğindeki asitler ( tartarik, sitrik , malik, süksinik, fumarik , pyruvik , oxaglutarik, gliserik, glikolik, dimetil-süksinik, shikiminik ve guinik asit ) mideye zarar vermeden böbreklerin ve karaciğerin çalışmasını hızlandırır.

- Kara üzüm içeriğindeki bioflavonoidler nedeniyle C vitamini aktivitesini arttırır.

- Kara üzüm Alerji ve kireçlenmelerde iltihap oluşumuna engeller.

- Kara üzüm besinlerin parçalanması neticesinde oluşan serbest radikallerin kılcal damarların duvarlarına saldırmasına karşı güçlü bir antioksidant görev üstlenerek düşük yoğunluktaki lipoproteinlerin (LDL) kılcal damarlar içinde birikmesini önler.

- Kara üzüm hücrelerde değişim sonucunda tümör oluşmuna neden olacak hücre için moleküller üzerine serbest radikallerin saldırılarını bloke eder ve neticede kanser oluşumunu engeller.

- Kabuk ve çekirdeklerde birçok önemli antioksidanlar mevcuttur. Bunların çoğu flavonoid ve flavonoid olmayan fenolik bileşiklerdendir. (Resrevatrol,proanthocyanidin ve catechin). Bu nedenle kara üzüm ve çekirdeğinden elde edilen “üzüm çekirdeği extractı” beslenme amaçlı ürünlerde, haplarda ve çeşitli içeceklerde kullanılmaktadır.

canım ben ıkı yıl once gıttığımde de lıstemde hersey vardı. değişim lıstem vardı. ıster muz ıster elma ıster kayısı hangısını yıyeceksem değişim listesıne göre ayrlıyordum . uzum suyunu da bır fıtnes hocası soru uzerıne onermış. bır bayan spor sonrası ne yersek çok yağ yakarız demış o da kara üzüm suyunu önermış.

kızım halen hastaç bız mıdyattayız. buradakı çocuk doktorları çok ıı değil.bır tanesı ıyı o da yerınde yok :(( bakalım bugunde gecmezse yarın batmana götüreceğiz. ateş halen devam edıyor.
geçmiş olsun dr. a gerek kalmadan iyileşir inşaAllah meleğin

arkadslar nette yaptığım bır arastırmada uzum suyunun faydalarını buldum. belkı zayıflama konusunda aklımızdakı sorulara cevap olabılr dıye paylaşmak ıstedım

Kara Üzüm Ve Faydaları

Kara üzüm tıpkı aspirin gibi kanı sulandırdığından kroner kalp hastalıklarına karşı koruyucudur.

- Kara üzüm güçlü bir antioksidandır.

- Kara üzüm, güzellik iksiri, gerçek beyin besini ve zayıflamak için yapılan rejimlerin ana ürünüdür.

- Kara üzüm tıpkı aspirin gibi kanı sulandırdığından kroner kalp hastalıklarına karşı koruyucudur.

- Kara üzümün kabuğunda bulunan ve fitoaleksin grubu bileşiklerden olan resveratrol vücutta kanser oluşumunu engeller.

- Bazı karaciğer rahatsızlıkları ve kansızlık tedavisinde de etkilidir

- Ciltteki yaşlılık lekeleri ve kahverengi lekeleri giderir.

- Sindirim sistemini düzenli ve sağlıklı işler duruma getirir.

- Hücre yenilenmesini artırdığı için ameliyat veya yaralanma sonrası iyileşme sürecini hızlandırır.

- Kara üzüm, içerdiği meyve asitleri ve lifli yapısından dolayı mideye zarar vermeksizin böbrek ve bağırsak sisteminin düzenli çalışmasını sağlar ve kanın temizlenmesi için yardımcı olur.

- Kara üzüm, vücuttaki yağların erimesi için yardımcı olur.

- Kara üzüm, vücudu virüslere karşı daha dirençli hale getirir.

- Kara üzümün kabuk ve çekirdekleri bağırsak metabolizmasını hızlandırır.

- Kara üzüm, cildin taze ve temiz bir görünüm almasında etkilidir.

- Öğleden sonra yenilen bir salkım kara üzüm veya içeceğiniz bir bardak taze sıkılmışüzüm suyu vücudu ve beyin hücrelerini zindeleştirir.

- Bir kilo üzüm, bin 150 gram süt, 390 gram et, 300 gram ekmek ve bin 200 gram patatese eşdeğerdir

- Kara üzüm Amino asitler, B vitaminleri (B1, B2), mineraller, potasyum, magnezyum ve demir içerdiğinden bağışıklık sistemini güçlendirir.

- Kara üzüm içeriğindeki doğal fruktoz nedeni ile vücudun harcadığı enerjinin kısa sürede depolanması için etkili olur.

- Kara üzümün içeriğindeki magnezyum bireyin iş verimliliğini arttırır.

- İçeriğindeki asitler ( tartarik, sitrik , malik, süksinik, fumarik , pyruvik , oxaglutarik, gliserik, glikolik, dimetil-süksinik, shikiminik ve guinik asit ) mideye zarar vermeden böbreklerin ve karaciğerin çalışmasını hızlandırır.

- Kara üzüm içeriğindeki bioflavonoidler nedeniyle C vitamini aktivitesini arttırır.

- Kara üzüm Alerji ve kireçlenmelerde iltihap oluşumuna engeller.

- Kara üzüm besinlerin parçalanması neticesinde oluşan serbest radikallerin kılcal damarların duvarlarına saldırmasına karşı güçlü bir antioksidant görev üstlenerek düşük yoğunluktaki lipoproteinlerin (LDL) kılcal damarlar içinde birikmesini önler.

- Kara üzüm hücrelerde değişim sonucunda tümör oluşmuna neden olacak hücre için moleküller üzerine serbest radikallerin saldırılarını bloke eder ve neticede kanser oluşumunu engeller.

- Kabuk ve çekirdeklerde birçok önemli antioksidanlar mevcuttur. Bunların çoğu flavonoid ve flavonoid olmayan fenolik bileşiklerdendir. (Resrevatrol,proanthocyanidin ve catechin). Bu nedenle kara üzüm ve çekirdeğinden elde edilen “üzüm çekirdeği extractı” beslenme amaçlı ürünlerde, haplarda ve çeşitli içeceklerde kullanılmaktadır.
teşekkürler çok güzel bilgiler gerçekten

selamlar hanımlarr,

yaa hepiniz gece kuşusunuz, geceleri ne güzel sohbet oluyo burda. benim horull horul uyuduğum saatte :1:
sabahın 6,30.unda kalkmak zorunda olduğum için gece en geç 23,30 falan gibi yatıyorum genelde ben.
bazen de eğer oğlum uyumuşsa koltukta sızıveriyorum erkek gibi :1:
zaten evdeki diğer erkek de koltukta sızmaya meraklı, akşamları bizim ev tam kümes havasında :1:

oğlan erken yatmazsa da vay halimize tabii o da ayrı :1:

Kızlar bu arada Karatay'ın kitabını almıştım hafta sonu epey okudum.
özellikle omega-3.ten bahsediyor, sayılamayacak kadar çok faydalarının yanı sıra kilo vermeye de etkisi olduğundan bahsediyor.
bir araştırın isterseniz siz de, ben eczaneden omega 3 kapsülleri almayı düşünüyorum.
zaten balık yemeyi pek sevmem, bunun dışında da semizotu ve kavrulmamış fındık ceviz fıstık vb.de varmış omega 3. ama en çok da somon balığında .
şu solgar'ın kapsüllerinden alayım dedim 1 kutu. zayıflatmasa da faydaları çok çok fazla.
:28:

Omega-3 desteği kilo aldırır mı?

Koroner riskini düşürmek, yüksek trigliserid seviyelerini azaltmak, iyi kolesterol HLD’yi arttırıp kanı inceltmek, kalbi ritim bozukluklarından korumak gibi amaçlarla kullandığınız Omega-3 destekleri asla kilo aldırmaz! Tersine kilo kaybını destekleyebilir bile. Unutmayın: 1 kapsül Omega-3 desteğinde sadece 10 kalori var! yani bu kapsüllerin kalori değeri sadece bir zeytin kadar…

osmanmuftuoglu.net ten alıntıdır

Son düzenleme:
benim küçük çocukta beni çok yoruyo çok bunaldım çok yaramaz devamlı karıştırmak oralığı dağıtmak kızıyoru bağırıyorum olmuyo
bayramda vidayııı pirize sokmasıyla elektirik şalteri attı allahtan ölmedi yer laminant beton olsa çeker dediler allah korudu başından 2 dakka ayrılamıyorum işi güzü munzurluk

Canim anneannene cok cok gecmis olsun, tez zamanda iyilesir insallah
oglunada gecmis olsun, priz olayina cok dikkat etmek gerekiyor, allah korumus gercekten
bide yola firlamis, bu cocuklari 2 dakka birakmaya gelmiyor dimi
Rabbim korusun...

Derin arkadasımız hamileymiş..hayırlı olsun çok sevindim...
Rabb im tüm isteyenlere nasip etsin...

Mehtap cım mery terfi etti demiş ama bence benim pabucum dama atıldı:43::43::43::43::43:

İşte tamm hamile gibi konuştun.:)
Hormonlarının oyununa gelme taammı..
O bizim fasulyemiz, hepimizin fasulyesi,hepimiz fasulyeyiz.:kkk:.:1:

cecoşummmmm sanki 1dk önce hissettim hem de ilk kez...
bugün üzülmüştüm ocak anneleri topicini takip ediyorum bir ben kalmıştım hissetmeyen...

hatta gidip usg ye girsem mi die düşünüodum:26:

ama az önce sağ tarafımda bebek zaten hep öle cıkıyor..
tam orada içten içe bir kaşınma bir dokunma gibi bise hissettim.. bu o muu????

Çook heyecanlı yaaa..bir tek sen hissediyorsun onu, ne özel,yüce bir durum..:5:
Tadını çıkar bu günlerin..
Büyüdüğünde net belli oluyor dışarıdan tekmelemesi,hareketleri o zaman eşinde dokunup hissetsin bu muazzam olayı..

Kız bilent ablamızı dinleyince oda içerde Allah Allahhhh diye bir titremiştir :60: :60:
Bülent Ersoy dinleyipte titremeyen varmıdır bu dünyada :1:

ben dinlemeden titredim çok fena..:60:

Anammm dur içime kurt düşürme :1:
Büyük kızda regl olduktan bir iki hafta sonra başlamıştım eşime ay taş yutmuş gibi hissediyorum demeye hatta doktora gittiğimde direk 2 aylık demişti regl olduğum halde :1:
Küçük kızda yine öyle regl olmama daha çok var derken lekelenme oldu hatta ne mide bulantısı ne baş dönmesi. Birde o dönemde bir arkadaşa hep şakayla karışık takılıyordum kız hadi beraber doğuralım yok sen doğurmazsan bende doğurmam diye tuturmuştum :1: bırak kadının 2 çocuğu vardı ve asla çocuk istemiyordu :1:
Aradan iki üç gün geçti hamile olduğumu müjdeledikten sonra kadın geldi hay ben senin diline diye :60: oda hamileymiş :60: aldırmayı çok istedi ama ben vazgeçirdim günah nasıl kıyarsın öbür dünyada hesabını veremezsin diye :1: çok şükür doğurdu oda hatta araları 20 gün :1:

Artık bu seferde içime doğmuşsa da kesin müneccim kakası yedim derim :60: Bırak doğumdan cıktığımda doktoruma bile takıldım bu sefer 10 sene beklemem 2 sene sonra yine görüşürüz diye :60: Adam kesin korkacak benden bunun dedikleri çıkıyor diye :1:
Ama Rabbim isteyen ve özlemini çekenlere nasip etsin bir an önce :34:

MEraklandım şimdi..
test yap istersen, hatta fotosunu çekip yükle buraya sonucu.:))

ben nereye geldim yahu,radyo kanalı falanmı :26::26:
yenacım annelikten dj liğemi soyundun :27: :27:
her telden çal beyaaa:24:
:24::24::24:

ÖZel radyoların ilk açıldığı zamanlar yapmıştım yerel radyoda yabancı değilim olaya.:))

evet sarsala çok sakin yeşille mavinin birleştiği huzur veren yerler
türkiye cennet yaşamasını bilene

iztuzu dün dalgalıydı ama suyu o kadar ılıkkki çıkasım gelmedi

yalnız evim düzenli ev yazlık deil ee denizden çık duşa su çok soğuk akıyo çocuklar titriy bende hasta olurlar diye az kumda kurudularmı üzerlerine 1 er elbise geç,iriyorum doğru evv evi bi gör banyo küveti kum banyo kum ertesi gün temizle dur valla bana eziiyet geliyo o yüzdennn ama iyiki görmüşüm böyle yerleri
göcek e cuma günü gidicez orayada çok güzel diyolar

herkezin canı sıkkın bu aralar bende pek sağlam deilim ama napalım hayat devam ediyoo alllah sağlığımızı elimizden almasın arkadaşlar da varsın az kilolu olalım

annannem 70 yaşında hala hastanede yoğun bakımda dün miğdeyi deldiler mama vermek için anane hastaneye git derdim aman ben böyle ölürüm derdi
şimdi hastaneden çıkıpta ölemiyo allah dr ların yklunda vermesin
sırtlarıda yara olmuş yatmaktan aman beni o büyüttü ya çok düşkünümdür böyle oluncada canım çok sıkılıyo

dünde evden kaçmış kitliyorum kapıyı bi anlık dalgınlık büyük dışarı gitti açık unutmuş karşı komşuya gitmiş evimin önü ana yol ödüm patladı komşuda balkonda çay içiyo cadıı devamlı arkasındayım ama anlık yaptıkları ev yani yemek istiyo temizlik istiyo büyük kızda ilgi istiyo anlık kaçamakları değerlendiriyo bcaksızzz

neyse çok yazdım ömür törpüsü bu çocuklar valla yeni ortama alışana kadar zorlancaz biraz

umut geçmiş olsun yüzü çizilmiş heralde anladığım kadarıyla oğlunun maşşallah nazar değmiş yakışıklı oğluna ekmekle tuz kafasında çevirde bi fakire ver istersen

Nursena cığım Allah hayırlı kapı açsın anannene..Üzüldüm.:(
Çocuklar konusunda hakkaten çok yıpranıyoruz..
Evlenmeyen arkadaşım var hatta benden 2 yaş büyük..Genç kız görünümünde asla yaşını göstermiyor..

Küçük kızını Allah korumuş çok tehlikeli şeyler yapıyor cimcimeler.. biz çocukken yapsaydık temiz bir sopa yerdik değilmi.?
Priz güvenliği için elektirkçilerde güvenlik kilidi gibi aletler var onlardan alın..Çok rahat edersin..

Kızlar bu arada Karatay'ın kitabını almıştım hafta sonu epey okudum.
özellikle omega-3.ten bahsediyor, sayılamayacak kadar çok faydalarının yanı sıra kilo vermeye de etkisi olduğundan bahsediyor.
bir araştırın isterseniz siz de, ben eczaneden omega 3 kapsülleri almayı düşünüyorum.
zaten balık yemeyi pek sevmem, bunun dışında da semizotu ve kavrulmamış fındık ceviz fıstık vb.de varmış omega 3. ama en çok da somon balığında .
şu solgar'ın kapsüllerinden alayım dedim 1 kutu. zayıflatmasa da faydaları çok çok fazla.
:28:

Karatay topiğindekilerin hepsi kullanıyor omega3 ü..ben severim balık.'somon dışında',semizotu, fındık fıstık .:)

Canim anneannene cok cok gecmis olsun, tez zamanda iyilesir insallah
oglunada gecmis olsun, priz olayina cok dikkat etmek gerekiyor, allah korumus gercekten
bide yola firlamis, bu cocuklari 2 dakka birakmaya gelmiyor dimi
Rabbim korusun...

nursena'nın iki kızı var ama Allah söyletti bakarısn 3.oğlan olur.:)

Back
X