• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İşte tamm hamile gibi konuştun.:)
Hormonlarının oyununa gelme taammı..
O bizim fasulyemiz, hepimizin fasulyesi,hepimiz fasulyeyiz.:kkk:.:1:

Çook heyecanlı yaaa..bir tek sen hissediyorsun onu, ne özel,yüce bir durum..:5:
Tadını çıkar bu günlerin..
Büyüdüğünde net belli oluyor dışarıdan tekmelemesi,hareketleri o zaman eşinde dokunup hissetsin bu muazzam olayı..

ben dinlemeden titredim çok fena..:60:

MEraklandım şimdi..
test yap istersen, hatta fotosunu çekip yükle buraya sonucu.:))

ÖZel radyoların ilk açıldığı zamanlar yapmıştım yerel radyoda yabancı değilim olaya.:))

Nursena cığım Allah hayırlı kapı açsın anannene..Üzüldüm.:(
Çocuklar konusunda hakkaten çok yıpranıyoruz..
Evlenmeyen arkadaşım var hatta benden 2 yaş büyük..Genç kız görünümünde asla yaşını göstermiyor..

Küçük kızını Allah korumuş çok tehlikeli şeyler yapıyor cimcimeler.. biz çocukken yapsaydık temiz bir sopa yerdik değilmi.?
Priz güvenliği için elektirkçilerde güvenlik kilidi gibi aletler var onlardan alın..Çok rahat edersin..

Karatay topiğindekilerin hepsi kullanıyor omega3 ü..ben severim balık.'somon dışında',semizotu, fındık fıstık .:)
hemen aldık pirizlere muzur ya bizimki eşime diyorum oğlan niyetli yaptık amma yaparken bi yerde teknik hata yaptk görünüm kız amma yaramazlıkta oğlan çocuklarını aratmıyo cadııııı
nursena'nın iki kızı var ama Allah söyletti bakarısn 3.oğlan olur.:)
ayyy herkez diyo kız stresten hep kızın oldu burda rahat rahatbi oğlan yap ege efesi:))) aman kazara olamazsa zorr minik bi büyüsün az gezeyimm yaaa doğursam gene evde otur ne anlamaı var o zaman muğğlada yaşamamım demi:))))

bana bak banaaaaaaaaaaa :20:. hastayım zaten bak kalkıp sana cevap yazıyorum dama atılmışmış sen kıymetlimizsin :54:

hormonlarına sahip cık bana duygusal yapma atarlandırma biraderrr :47: :9::9::9::9::9:

tamam kızlar korkmuştur artık daha böyle demez :54:
aman tamam tamam sustum:1::ssz::ssz:
İşte tamm hamile gibi konuştun.:)
Hormonlarının oyununa gelme taammı..
O bizim fasulyemiz, hepimizin fasulyesi,hepimiz fasulyeyiz.:kkk:.:1:

ayyy bak sen de mehtap gibi demişsin..hemen de hormonlarıma atın suçu..

şöle agız tadıyla bir hamile kaprisi yaptırmıyorsunuz:37::37:
eşime herseyi yapıyorum gıkı cıkmıyor..ama bu kk kadınları pek fena:27:

bu arada hepimiz fasülyeyiz demek:1::1::1:

Azman Fasülyeler:1::1::1::1::1::1:

....umutada oğlunun yüzünü soracaktım alıntılamıştım gitmiş ama sonraki sayfalarda yanıtlamış
umutcum zamanla geçer inşaAllah ama yinede ihmal etme gerekirse bir doktora göster. tazeyken bak çaresine. büyük eltimin torunuda yanağına ütüyü deydirdi az diye pek önemsemediler ama azda olsa iz kaldı çocuğun yanağında[/COLOR]
Çok sağol canım ilgin için. İlk yandığı zaman cildiyeye gitmiştik Marmaris'teydik orada götürmek zorunda kaldık. İlgili bir bayandı, iz kalmaz dedi ama gene de içim rahat etmiyor. 3 Ağustos'ta olmuştu olay, 26 gün geçmiş aradan :( Bugün babama tekrar sordum (doktor o da ama branşı farklı). Büyük ihtimalle izi kalmaz ama 5-6 ay sürer geçmesi dedi :( Doku kendini ancak yenilermiş. Bir de plastik cerraha götürsem mi diye düşünüp duruyorum. Onlar dokunun yenilenmesi için daha etkili karışımlar verirler belki diye.

Bizim iz pek küçük de değil, tam yanağın ortasında bir doğum lekesi gibi duruyor şu anda :(
..Umut sıkıntınız sorununuz hallolur inşallah...Oğluşunun yüzünde leke kalmayacak inşallah.ikisi aynı değil ama başıma komik bişey geldi..Sir ağda makinesi aldım gerçekten çok kullanışlı süper yapıyor ama koltuk altı için kullanmamıştım kendimce deneyim dedim ama öyle bir tahriş ettimki kıpkırmızı resmen derimi koparacak gibi oldum ben dikkatli okumadığım için yanlış kartuşu kullanmışım neyse..leke olduki ne leke dev gibi bende bir krem kullandım ama adı epigxment gibi bişey önce kızardı iyice pembeleşti sonrada soyuldu ve leke kalmadı çok şükür..örnek teşkil edermi bilmem ama söylemek istedim canım...
Teşekkür ederim Nevinciğim. Bugün pek yorgunum. Dündne beri kafam kazan gibi :) Yapılacak pek bir şey yok gibi, dediğin gibi umarım hallolur. Oğluma önerdiğin krem için de teşekkür ederim, araştıracağım. Expigment isimli krem sanırım senin kullandığın, o cilt lekelerini açıyormuş, başka hüce yenileyiciler de varmış. Bunlar ilgili forumlardan çıkardığım sonuçlar. Çok sağol tekrar, sanırım bir doktora daha götüreceğim baksana bir sürü hücre yenileyen, leke açan alternatifler varmış. Belki daha etkili ve hızlı bir iyileşme olur.
....umut geçmiş olsun yüzü çizilmiş heralde anladığım kadarıyla oğlunun maşşallah nazar değmiş yakışıklı oğluna ekmekle tuz kafasında çevirde bi fakire ver istersen
Sağolasın Nursenacım. Evet canım resmen nazar değdi oğluma dediğin gibi. Ben inanırım nazara ama çok da ciddiye almazdım. Ama bu sefer daha içten inandım. :( Birkaç saat önce havuzda kayınvalidemin tanıdığı 5-6 bayan oğlumu sevdiler. Abartılı şekilde övdüler yüzünü gözünü. O kadar abarttılar ki rahatsız oldum. Akşamına bu olay oldu. Özellikle bir bayan gözünden ve yüzünden bahsedip durdu. Kaynar çay döküldü hem yüzüne hem gözünün içine :( Gözü hemen geçti Allah'tan...
canım ben ıkı yıl once gıttığımde de lıstemde hersey vardı. değişim lıstem vardı. ıster muz ıster elma ıster kayısı hangısını yıyeceksem değişim listesıne göre ayrlıyordum . uzum suyunu da bır fıtnes hocası soru uzerıne onermış. bır bayan spor sonrası ne yersek çok yağ yakarız demış o da kara üzüm suyunu önermış.

kızım halen hastaç bız mıdyattayız. buradakı çocuk doktorları çok ıı değil.bır tanesı ıyı o da yerınde yok :(( bakalım bugunde gecmezse yarın batmana götüreceğiz. ateş halen devam edıyor.
Diyetisyenlerin tarzı, giden kişinin tercihleri ve kilosu, yağ oranı etki ediyor sanırım listelere... Benim gittiğim iki diyetisyen de tesadüfen Osman Müftüoğlu'nun ekibinde çalışmışlardı, sanırım ikisi de aynı ekoldendi, belki o yüzden ikisi de aynı şeyi söylediler. Glisemik indeksi yüksek olan besinleri önermiyorlardı, hatta ilk gittiğim bezelye-enginar-havuç-patates-yer elması-mısır-turp gibi sebzeleri de yemememi istemişti. Ben kilo verme sürecinde şekerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Başarabildiğim zaman kilo kaybediyorum. En büyük düşman basit şeker ve şekere dönüşen gıdalar (hamurlu gıdalar) bana göre;) Ama kara üzüm çok çok faydalı elbette. Ben çekirdeklerini öğüterek çocuklarımın gıdalarına katıyorum. Eğer egzersiz sonrası içersen ve faydasını görürsen tekrar yaz olmaz mı? Yağları eritmeye yardımcıysa harika gerçekten.

Kızına acil şifa diliyorum. Umarım gerek kalmaz, iyileşir kızın. Otit olunca (orta kulak iltihabı) antibiyotik tedavisine cevap veriyor çoğunlukla çocuklar, benimkiler de bir kaç kez geçirmişti. İyi doktor çocuk büyütürken çok önemli, kısa zamanda kavuşursunuz inşallah doktorunuza...

Son düzenleme:
Çok sağol canım ilgin için. İlk yandığı zaman cildiyeye gitmiştik Marmaris'teydik orada götürmek zorunda kaldık. İlgili bir bayandı, iz kalmaz dedi ama gene de içim rahat etmiyor. 3 Ağustos'ta olmuştu olay, 26 gün geçmiş aradan :( Bugün babama tekrar sordum (doktor o da ama branşı farklı). Büyük ihtimalle izi kalmaz ama 5-6 ay sürer geçmesi dedi :( Doku kendini ancak yenilermiş. Bir de plastik cerraha götürsem mi diye düşünüp duruyorum. Onlar dokunun yenilenmesi için daha etkili karışımlar verirler belki diye.

Bizim iz pek küçük de değil, tam yanağın ortasında bir doğum lekesi gibi duruyor şu anda :(
bizim küçük kızda 2 yaşındayken yanağında yara çıktı göz çıbanı dediler . gerçekten göz kadar vardı ve göz şeklindeydi yara derinleşti ,kurudu, kabuk bağladı sonra kabuğu düştü kacaman kırmızı bir leke oldu. bizde korktuk bu çocukta bu leke kalacak dedik birkaç ay sonra geçti kayboldu hiç iz kalmadı. ama küçülüp kaybolması en az dört ay sürdü

Yenacım ben bu gece yazlığa gidiyorum cuma günü akşamüstü ancak gelirim. orda girme imkânı bulsam bile tartılma imkânı bulamam. tartımı götürmem çocuklar haklar onu orda :37:
bu hafta kilo verdim ama çizelgedeki rakama inemedim onun için yine aynı geç sen beni. sporum bu hafta şu ana kadar 200 dakika
girme imkânım olmazsa böyle geçersiniz.

Bende hep söylüyorum ama dur bakalım sünnet düğününü bir atlatsınlarda..
Olmazsa zorla getirtiriz.:)
evet zorla getirelim bence de
sünnet düğünü olmadımı daha ben face de resimlerini gördüm epey oldu sanki
Çok geç olmuş kızlar, gidip uymaya çalışayım :) Sayenizde biraz sıkıntım dağıldı :) Sağolunuz var olunuz, iyi geceler, iyi uykular :16:

canım oğlun için sıkma canını bence de geçer ama biraz zaman alır
sitedeki durumda sizin için en iyisi neyse öyle olur inşallah

iyi akşamlar kızlar çok mutsusuzum çünkiii eşim rütbe aldı bugün babamda sen git yaş pasta albide oturdum 1 dlm yedim sinirim bozuldu zaten aranıyorum ağlamak için canımı bişeylere sıkamak için neyse yarın bakcaz çaresine artıkkınnnn

umutt çok geçmiş olsun allah korumuş geçer inşallah anneminde kardeşimin düğününe yakın ayağı yandı kahve rengi oldu resmen elmasuyu süre süre bişeycik kalmadı şimdi araştır dene istersen

hayirli aksamlar
nursenacim anneannene gecmis olsun kizinada buyuk gecmis olsun rabbim koruyor cocuklari benim kizda yaramaz cok belki okumamissindir diye tekrar yazayim gecende benim kiz erkenden uyanmis gitmis banyoya kitlemis kendini biz uyandik kiz yok aglama sesini duyunca kostuk bizi hic dinlemiyor sade agliyor envdeki anahtarlarda uymadi esim allahtan evdeydide kapiyi kirdi birde korkuyoruz kapinin arkasindadir diye biyerdende kapiyi tuutuk
cok yaramaz lar esimde diyorki kizim sen bize daha neler yasattcan:1:

Son düzenleme:
hayirli aksamlar
nursenacim anneannene gecmis olsun kizinada buyuk gecmis olsun rabbim koruyor cocuklari benim kizda yaramaz cok belki okumamissindir diye tekrar yazayim gecende benim kiz erkenden uyanmis gitmis banyoya kitlemis kendini biz uyandik kiz yok aglama sesini duyunca kostuk bizi hic dinlemiyor sade agliyor envdeki anahtarlarda uymadi esim allahtan evdeydide kapiyi kirdi birde korkuyoruz kapinin arkasindadir diye biyerdende kapiyi tuutuk
cok yaramaz lar esimde diyorki kizim sen bize daha neler yasattcan:1:

sormaya arla can arasında kaybolu veriyo valla akşama kadar çok yoruluyorum bide mevsimdenmidir nedir içim hep huzursuz ortama alışamadım ondan sanırım

sormaya arla can arasında kaybolu veriyo valla akşama kadar çok yoruluyorum bide mevsimdenmidir nedir içim hep huzursuz ortama alışamadım ondan sanırım

ay sen mutsuzum yazmışın bir an içim bi hoş oldu yaa sıkıntın pasta olsun azcık fazla yüzersin
senin küçük zaten yerinde durmayan cinsten Allah yardımcın olsun gözün hep üstünde olacak azcık aklı erene kadar artık anneannen için rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
ben de bugün hamur işi mısır simit ne bulduysam yedim :26:doğrudürüst iş de yapmadım fazla kirli değildi ev eleman da fazlaolunca bana iş kalmadı benim kızlar yaptı benim yerime:)

cnm bende magazaya felan gitttimmi o elpiselerin altlarina girip kayboluyor korkuyom bende kaybetcem diye seslensemde bana cevap vermiyor oyun oynuyor benle en rahati arabasina kemerleyip gezmek :1:
pastayida yemisin uzulme yarin insallah sebze agirlikli beslenirsin bende kuzenime gittim dun aradim kisir yap baska bisey yapma dedim kuzenimin hanimi yinede yapcakmis kizi izin vermemis
bu gun drum aradi ilacimi kescekmisim pazartesi yarim ilac kullancam 12sinde tekrar kan kontrolu yapcakmis ilaclar cok geliyormus

ay sen mutsuzum yazmışın bir an içim bi hoş oldu yaa sıkıntın pasta olsun azcık fazla yüzersin
senin küçük zaten yerinde durmayan cinsten Allah yardımcın olsun gözün hep üstünde olacak azcık aklı erene kadar artık anneannen için rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
ben de bugün hamur işi mısır simit ne bulduysam yedim :26:doğrudürüst iş de yapmadım fazla kirli değildi ev eleman da fazlaolunca bana iş kalmadı benim kızlar yaptı benim yerime:)

asucum biz nasil toplancaz ben kisir yedim sonra cikolu uzumler vardi ondan tam tahil biskuviler vardi onlardanda yedim sporda yapmadim dun trampolinde hoplamistik gelin gorumcem ve ben baya zevkliydi

ohhh maşşallah valla tatil öncesi dikkat edelim dedikçe batıyoruz sıkmıcan aslında ne kadar dikkat edecem bu hafta desem bol kalorili bi gün geçiriyorummmmm
cnm bende magazaya felan gitttimmi o elpiselerin altlarina girip kayboluyor korkuyom bende kaybetcem diye seslensemde bana cevap vermiyor oyun oynuyor benle en rahati arabasina kemerleyip gezmek :1:
pastayida yemisin uzulme yarin insallah sebze agirlikli beslenirsin bende kuzenime gittim dun aradim kisir yap baska bisey yapma dedim kuzenimin hanimi yinede yapcakmis kizi izin vermemis
bu gun drum aradi ilacimi kescekmisim pazartesi yarim ilac kullancam 12sinde tekrar kan kontrolu yapcakmis ilaclar cok geliyormus

aynene ya alışveriş arabasına koyuyorum yada kendi arabasına kitliyorum durmuyooo yoksaa demin markette çıldırttı eşimi eline almış bi orkitt allcamma diye ağlıyo eşim çekiyo o bağrıyo millet onlara bakıyo ben yıkıldım gülmekten en sonunda tabi bana döndü alsana şunu bide gülüyon diyeee ayy izlemasi çok komiktiii:emir_bebek::emir_bebek:

eee dedim alış ömür boyu bez alıcan şimdi bebek bezi sonra devamııı ee bende varımmmm:)))))

1 yıl önce bende zehiri guatr dediler ilaçlar falan nodül var dedilerrr sonra kendiliğinen geçti ilacıda fazla almış ve karaciğer enzimlerim bozulmuş şimdi iyim ama o dönem ellerim falan çok titriyo sinir geliyodu çok şükür iyim inşallah sende iyleşirsin

YAŞ 5
Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu
öğrendim.

YAŞ 7
Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini öğrendim.

YAŞ 12
Bir şeyin değerini anlamanın en iyi yolunun bir süre ondan yoksun kalmak
olduğunu öğrendim.

YAŞ 13
Annemle babamın elele tutuşmalarının ve öpüşmelerinin beni daima mutlu
ettiğini öğrendim.

YAŞ 15
Bazen hayvanların kalbimi insanlardan daha fazla ısıttığını öğrendim.

YAŞ 18
İlk gençlik yıllarımın keder, şaşkınlık, ıstırap ve aşktan ibaret olduğunu
öğrendim.

YAŞ 24
Aşkın kalbimi kırabileceğini ama buna değer olduğunu öğrendim.

YAŞ 33
Bir arkadaşı kaybetmenin en kestirme yolunun ona ödünç para vermek olduğunu
öğrendim.

YAŞ 36
Önemli olanın başkalarının benim için ne düşündükleri değil benim kendi
hakkımda ne düşündüğüm olduğunu öğrendim.

YAŞ 38
Eşimin beni hala sevdiğini, tabakta iki elma kaldığında küçüğünü almasından
anlayabileceğimi öğrendim.

YAŞ 41
Bir insanın kendine olan güveninin, başarısını büyük oranda belirlediğini
öğrendim.

YAŞ 44
Annemin beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduğunu öğrendim.

YAŞ 46
Yalnızca minik bir kart göndererek bile birinin gönlünü aydınlatabileceğimi
öğrendim.

YAŞ 49
Herhangi bir işi yaptığımdan daha iyi yapmaya çalıştığımda, o işin
yaratıcılığa dönüştüğünü öğrendim.

YAŞ 50
Sevgi, evde üretilmemişse, başka yerde öğrenmenin çok güç olabileceğini
öğrendim.

YAŞ 53
İnsanların bana, izin verdiğim biçimde davrandıklarını öğrendim.

YAŞ 55
Küçük kararları aklımla, büyük kararları ise kalbimle almam gerektiğini
öğrendim.

YAŞ 64
Mutluluğun parfüm gibi olduğunu, kendime bulaştırmadan başkalarına
veremeyeceğimi öğrendim.

YAŞ 70
İyi kalpli ve sevecen olmanın, mükemmel olmaktan daha iyi olduğunu öğrendim.

YAŞ 82
Sancılar içinde kıvransam bile başkalarına basağrısı olmamam gerektiğini
öğrendim.

YAŞ 90
Kiminle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu
öğrendim.

YAŞ 95
Öğrenmem gereken daha pek çok şeyler olduğunu öğrendim.

Dün sabaha karşı kendimle konuştum.
Ben hep kendime çıkan bir yokuştum.
Yokuşun başında bir düşman vardı.
Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum...

Özdemir ASAF

asucum biz nasil toplancaz ben kisir yedim sonra cikolu uzumler vardi ondan tam tahil biskuviler vardi onlardanda yedim sporda yapmadim dun trampolinde hoplamistik gelin gorumcem ve ben baya zevkliydi

napcaz bilmiyorum yaa az önce ben de aynı şeyi düşündüm canım toparlayamıyorum bir türlü ben boş durmuyor boğazım
nursena eşinin rütbesi hayırlı olsun canım
bez konusunda stok yapın derim valla bende de 2 kız malum
önceden ben 1 2 paket alırdım ne zaman aldığıı unuturdum şimdi her çeşitten her ay alıyorum:1:

Back
X