- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun
Allah hayırlı şifalar versin toksincim en kısa zamanda inşaAllah
napcaz bilmiyorum yaa az önce ben de aynı şeyi düşündüm canım toparlayamıyorum bir türlü ben boş durmuyor boğazım
nursena eşinin rütbesi hayırlı olsun canım
bez konusunda stok yapın derim valla bende de 2 kız malum
önceden ben 1 2 paket alırdım ne zaman aldığıı unuturdum şimdi her çeşitten her ay alıyorum![]()
nursena her zaman öğrenecek bişeyler var hayatta canım çok doğru yaşadıkça öğreniyoruz işte
ben döneyim senle 75 kilo olma yarışı yapalım ben 82 oldum galiba:18:
tatiden öncemi sonramıı:)))))))))))))))))))))
sonra tabii ama ben orda alırım sen ben gelene kadar verirsin herhalde benden avantajlı başlarsın
yokkk valla ynıyız eylül 3 te ankaraya yolculuk var eylül 7 -8 de kaynımım düğünü var ee 15 gün izindeyiz gene düşün artık geçen izinde adamı zaptettim oruçtuk şimdi fazla gezemedikkk bakalım napcazz şimcikkk hayırlısı
senin işin de zormuş valla
biz 11 eylülde döneceğiz inşallah
okullar açılınca başlar bizim maraton ne dersin
o zamana kadar kilo almayalımo bizim başarımız olsun inşallah
asuuu okul açılmasıyla tam gaz başlayalımm zaman seneye yaza 70 oluruz inşallahhhh
kuğulu parkta buluşup resmederiz
slm kızlarrr ben geldiimmmmm fitt fucudumnannnn geri döndüm tükkana:)
zorlu bi yerleşmenin sonunda evime yerleştim çok şükür
geldimizin errtesi günü kilolarımdan nefret ederekten ev yerleştirmeye başladım sıcaktan buraam buram ter nem de mahvediyo insanı bi yandaan neyseki ertesi günü klima taktırdık nefes aldım
eşyalarım harap kırıklarını ayırdıktan sonra çoğu eşyayyı yeniden almak zorunda kaldık çamaşır makinanma kadar kırılmış oturu ağlıcaktım hırsımdan neyse ki geçti kötü günler
ramazan da yediğim gözlemeleri ev yerleştirirken verdim allahtan
şuan kantarın topuzu 81,500 lerde
en çokta pazarına bayıldım allahım ne yeşilik ler ne yeşillikler adını bilmediğim otlar valla eşim hastası zaten yapıp yapıp yiyoruz amma artık zaptolmam lazım helede burda turistleri gördükten sonra
arkadaş yaşlısının bile bir yanı sarkmazmı
allahım seneye 70 leri nasip eder inşallah
eylülün 7 sinde düğünümüz var kaynımın abiye buldum allahtan da rahatladım neyse resimleri koyarım allah izin verirse artıkın
topikte yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
eskilerde iyidir umarım ben hariç hepiciniz zayıfladınızmı yoksammm
Günaydın herkese,
4. kez düşük tehlikesiyle karşı karşıyayım.Maalesef size yine müjde veremicem![]()
Tatile gitmeden önce doktora gittiğimde artık deneyebilirsiniz toparlanmışsın demişti.Bizde Altınoluk'ta başladık çalışmalara.Bi kaç aya kadar ancak olur diye.Ne bileyim hemen tutacağını.Tatilden döndüm reglim gecikti.İdrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı.Hemen doktorumu aradım bende.Kan testi istedi değer 92 çıktı.Gel akşam hemen tedavine başlayalım dedi.Gittim doktora cuma günü.Baktı ultrasonla bi terslik yok tedavine başlıoyruz dedi.Kese görünmedi tabi küçük daha.Kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı iğnelerime başladım.Düşük için falan hap verdi.İki gün sonra yeniden test yaptır beni ara dedi.Bende pazar günü kan testi verdim tekrar.Değer 68 e düştü.Yani kimyasal gebelik olabilirmiş.Doktorum yinede salı günü kontrole gel bakalım alttan dedi ama hiç ümidim kalmadı.Biraz önce yine devlete kan verdim.Sonuç öğlen 2 de çıkıcak.Binbir türlü senaryo geçiyor aklımdan.Belki ikizdir biri düşmüştür değer azalmıştır.Belki hastanenin referans değerleri farklıdır.En çok da dış gebelikten korkuyorum.Psikolojim alt üst oldu.
Sizleri de üzmek istemezdim ama bir süre faal olamıcam burda.Ne diyet düşünecek psikolojim ne de bişey yiyip içecek halim kaldı.Çok yıprandım artık çok.Rabbim yinede hayırlısını versin.O herşeyin iyisini bilir.Nasibimde varsa devam eder yoksa sonlanır.
YENA cım beni bikaç hafta daha izinli yazabilirsen çok mutlu olurum.Olumlu bir gelişme olursa paylaşırım sizle.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
inşallahh hele bi zayıflayalım kısmett meşşhur kısırın dan yeriz artıkıninşallah canım inşallah ama bu sefer evime beklerim
allah kavuşturssunnnn kocişine ne güzel sanada fırsat olmuş zayıflamak içinnnkızlarrr merhabaa
görüşmeyeli nasılsınız ? benden iyiylik çok şükür , 3 gündür mersindeydim , uğrayamadım buralara ...
eşimin 31 ağustosta yemin töreni var ama ben gidemiyorum malesef
ama 14 eylülde gidecem kocacımın yanına , 2 gün evci iznine çıkaracam herifimi
ooofff ooofff işte durumlar böyleee ....
pazar günü evime gidiyorum Allahın izniyle , hali hazırda herifim de yokken şu işe 4 elle sarılayım , inşAllah o gelen kadar biraz daha yol kat ederim :26::26::26::26:
herkesi öperim şimdideenn , Allaha emanet olun
NURSENAAAA hoşgeldin bebeeemmm
Ebrucum geçmiş olsun canım benim , ne diyelim hakkında hayırlısı olsun , Rabbim bir gün sanada sağlıklı bir evlat verecek inşAllahh , sen moralini bozma ne olursunnn ...
Yenacım ben bu gece yazlığa gidiyorum cuma günü akşamüstü ancak gelirim. orda girme imkânı bulsam bile tartılma imkânı bulamam. tartımı götürmem çocuklar haklar onu orda
bu hafta kilo verdim ama çizelgedeki rakama inemedim onun için yine aynı geç sen beni. sporum bu hafta şu ana kadar 200 dakika
girme imkânım olmazsa böyle geçersiniz.
ayyy bak sen de mehtap gibi demişsin..hemen de hormonlarıma atın suçu..
şöle agız tadıyla bir hamile kaprisi yaptırmıyorsunuz
eşime herseyi yapıyorum gıkı cıkmıyor..ama bu kk kadınları pek fena![]()
bu arada hepimiz fasülyeyiz demek
Azman Fasülyeler![]()
inşallahh hele bi zayıflayalım kısmett meşşhur kısırın dan yeriz artıkın
allah kavuşturssunnnn kocişine ne güzel sanada fırsat olmuş zayıflamak içinnn
bu arada hooşşş bulllduukkkkk çiççaaammmm
yennaaaa serdar ortaçç ağlaya ağlaya parçası sana gelsinnnn
çok severim serdarııı
Ama ama ama ben nefrett ederim Serdar Ortaç'tan yaww..
Çok üzgünüm.. diğer hakkımı kullanabilirmiyim, varsa şayet.:)
Duman -Her Şeyi yak - istiyorum..:)
Bu akşam 1 kadın 1 Erkek'in izlemediğim tekrarı vardı Star da,çok komikti çok güldüm...Neşelendim sayelerinde..
Bayılıyorum o çifte çok başarılı ve çok sevimliler..
kız sen çalacaksın istemeyeceksin :))
serdarın şarkıları güzeldir ya hepsi birbirine benzesede![]()
yennaaaa serdar ortaçç ağlaya ağlaya parçası sana gelsinnnn
çok severim serdarııı