- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Nursena'nın mesajını oku tekrar ne yazmış hııı..:))))
''sana gelsin'' diyor..:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nursena'nın mesajını oku tekrar ne yazmış hııı..:))))
''sana gelsin'' diyor..:)
off annemi özledim ne güzel diyaloğunuz varrr kendi annem geliyo aklımaaaDemin annemin yaninda
"ay lav you ay lav youu" sarkisini söylüyordum
yok artikkkk bitti diyor, kimseyi sevmek yok bundan sonra diyor
artik intikam zamani diyor![]()
![]()
![]()
![]()
annee dedim kimden intikam alacaksam :)
erkeklerden diyor![]()
bana müsade güzeller
uykum geldi hafiften de başım ağrıyor yarın görüşmek üzerehepiniz Allah a emanet olun![]()
inşallah canım...6 haftalıkmış mercimeğimiz 15 gün sonrada kalp atışı için çağırdı inşallah hayırlısı ile duyarız kalp atışınıda...İyi geceler kızlar.
Bu akşam canımı sıkan bir şeyler oldu evimizle ilgili. Yani oturduğumuz siteyle ilgili. Belediye ile site yönetiminin anlaşmazlıkları var, aslında tam olarak böyle değil de uzun konu, can sıkıcı bir şeyler işteAkşam duyuru asmışlar blok girişlerine. Bu etapta 1.000 aile yaşıyor, dev bir site güya ama birlik olup ses çıkaran kimse yok. Günlük yaşantımızı da evin değerini de etkileyebilecek değişiklikler yapılması söz konusu site sosyal alanlarında. Ben de, konuştuğum komşularım da çok kızgın ve şaşkınız. Sonuçta varımız yoğumuz bu ev sayılır.
Öyle işte üzgünüm, yarın bir yerleri arayıp bir şeyler soracağım, umarım bir çözüm bulunur.
Büyüdükçe bu çocukları zaptetmek daha zorlaşıyor. Israrlarla baş etmek de zor, dışarıdayken onları kontrol etmek deElimizden geleni yapıyoruz ama gene de işimiz zor, ne yapalım... Eğer 2 hafta sözünü tutarsa istediği bir şeyi alırsın annesi, motivasyon olur belki ona. Bizimki henüz anlamıyor motivasyondan, hemen alınsın istiyor, ikide birde soruyor, zaman mevhumu gelişmemiş, 2 hafta onun için dünyanın öbür ucu demek :))
Sorma ben de öyleyim, bir başlasam ohoooo. Ama en sinir olduğum şey söz verip tutmaması. Tamam 2 olur, 3 olur, 5 olur ama her seferinde de olmaz ki. Diyelim 12'de gelir sizi alırım diyor. Tutup 15.30'da geliyor. Zaten gn heba oldu gitti. Bir şey planlamıştık kaldı vs.vs. Sonra ben dırdırcı oluyorum. Artık alıştığım için onun söylediği saate 2 saat daha ekliyorum kafamdan, erken elirse sürpriz oluyor :))
Ay iki konuda da sana aynen katılıyorum Banucuğum. İş güç sonuçta diyor ve ne kadar çekiştirsek de bir yerde sineye çekiyoruz.
Depresyon konusunda da sen yazınca emin oldum, çoğunluğu etkileyen bir şey var. Bir ara gene böyle olmuştuk hatırlıyor musunuz? Ay mı dünyaya yaklaşıyordur, başka bir nane mi vardır mevsim sonu olduğundan mıdır bilmem ama herkeste var bir iç sıkıntısı. ben de öyleyim. Sinir de yapıyor bende, çocuklara tahammülüm çok az. Bağırmamak için sürekli kendimi tutuyorum. Devamlı onların kölesi gibi hissediyorum kendimi. İstekleri hiç bitmiyor, resmen emirler yağdırıyorlar. Anne su, anne kakamı yıka, anne bir şeyler yapÇok ama çok kötü bir yoldayım diyet bakımından da. İyice çığrımdan çıktım
Hiç birşeycik olmaz canım. Sağlıkla devam eder, sağlıkla kollarına alırsın inşallah. Doktor daha detaylı bilgi verir sana ama ben de dişim nedeniyle antibiyotik almıştım her iki hamileliğimde de. Bundna kaynaklı bir sorun yaşamadım hiç. Yarın doktor tam ne kadarlık onu da söyler, herhalde 7 hafta civarındadır?
çok tşk canım...Derin arkadasımız hamileymiş..hayırlı olsun çok sevindim...
Rabb im tüm isteyenlere nasip etsin...
Mehtap cım mery terfi etti demiş ama bence benim pabucum dama atıldı![]()
çokkkk sevindim hayırlı olsun
teşekkrler doğacım...
günaydın kızlar
çok tşk canım aminnnnn bütün isteyenlere versin rabbim...erkek milleti işte boşver yanına kalmaz gül geç ya
ne canını sıkıyosun kıymetini bilenle ömür boyu seni sayıp sewenle birlikte olursun inşallah zaman geçince arkana bakacaksın allahım şükürler olsun diyeceksin biz varız tatlım sıkma canını
hoşgeldin canıımm
ben nereye geldim yahu,radyo kanalı falanmı :26::26:
yenacım annelikten dj liğemi soyundun![]()
her telden çal beyaaa
hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah çok sewindim rabbim olmayanlarada taddırsın...
bülent ablamı:26::26::26::26:bülent abimi
![]()
fadime çok tşk canım....selam kızlar spordan geldim yarım saat önce yokmu benle sporda yarışan
derincim bebişin hayırlı olsun saglıkla kucagına almayı nasip etsin ALLAHIM
selam herkese kocaman günaydın...ben haal evimi toplamakla mesgulum ama sıkıldım yahu 9 gün tailden sonra işe gel sonra eve git sıktı akşam eve gidip iş yapmıcam beklesin işler gezicem biraz...
Derin hamileymişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..hemde kendiliğinden olmuş ne güzel...ilaçların bir zararı olmamıştır kafanı takma şimdi bak hiçbişeyin kalmayacak panik atakta gidicek...
Umut sıkıntınız sorununuz hallolur inşallah...Oğluşunun yüzünde leke kalmayacak inşallah.ikisi aynı değil ama başıma komik bişey geldi..Sir ağda makinesi aldım gerçekten çok kullanışlı süper yapıyor ama koltuk altı için kullanmamıştım kendimce deneyim dedim ama öyle bir tahriş ettimki kıpkırmızı resmen derimi koparacak gibi oldum ben dikkatli okumadığım için yanlış kartuşu kullanmışım neyse..leke olduki ne leke dev gibi bende bir krem kullandım ama adı epigxment gibi bişey önce kızardı iyice pembeleşti sonrada soyuldu ve leke kalmadı çok şükür..örnek teşkil edermi bilmem ama söylemek istedim canım...
mehtap geçmiş olsun canım yazın soğuk algınlığı hiç çekilmiyor...
Kıs Merry söyleye söyleye Banuya da bi bebiş yaptıracaksın sonunda...bebeğini hissetmen ne güzel..Dualarını eksik etmedğini biliyorum sağol canım...
kızlar kusura bakmayın lütfen sürekli okurken üretime inmem gerekiyor ve ekranı kapatıyorum ne olur ne olmaz bazen pasta kodalarına bakıyor ustabaşı benim pc den o yüzen alıntı yapamıyorum...hepinizi öpüyorum...
Demin annemin yaninda
"ay lav you ay lav youu" sarkisini söylüyordum
yok artikkkk bitti diyor, kimseyi sevmek yok bundan sonra diyor
artik intikam zamani diyor![]()
![]()
![]()
![]()
annee dedim kimden intikam alacaksam :)
erkeklerden diyor![]()
off annemi özledim ne güzel diyaloğunuz varrr kendi annem geliyo aklımaaa
iyi gecelerrrrrrrrr
inanirmisin ben ergenken :) yani 15-20ye kadar belki
annemle hic anlasamazdik, cok didisir bagrisir kavga ederdik
sonrandan sonraya cok sükür düzeldi aramiz,
bu olaylardan sonra ben hüngür hüngür karsisinda aglayarak anlatinca,
oda hic kiyamaz oldu bana,
babamda öyle
cok kaziklar yedim biliyorlar, bu aralar o yüzden hic kiyamiyorlar bana :) agzimin icine bakiyolar bisey istiyeyim diye
farkediyorum arada bi annem yüzüme bakiyor, özellikle sabah kalktigimda, üzgünmüyüm yoksa gülüyormuyum diye yüzüme bakiyor
kiyamam yaa![]()
Tfekle ldrd ban bakla kesti - Hrriyet GNDEM
Offff kızlar çok fena bir haber bu.
Okumuşsunuzdur belki ben yeni gördüm...
inanirmisin ben ergenken :) yani 15-20ye kadar belki
annemle hic anlasamazdik, cok didisir bagrisir kavga ederdik
sonrandan sonraya cok sükür düzeldi aramiz,
bu olaylardan sonra ben hüngür hüngür karsisinda aglayarak anlatinca,
oda hic kiyamaz oldu bana,
babamda öyle
cok kaziklar yedim biliyorlar, bu aralar o yüzden hic kiyamiyorlar bana :) agzimin icine bakiyolar bisey istiyeyim diye
farkediyorum arada bi annem yüzüme bakiyor, özellikle sabah kalktigimda, üzgünmüyüm yoksa gülüyormuyum diye yüzüme bakiyor
kiyamam yaa![]()
tüylerim diken diken oldu ya
Ama ama ama ben nefrett ederim Serdar Ortaç'tan yaww..
Çok üzgünüm.. diğer hakkımı kullanabilirmiyim, varsa şayet.:)
Duman -Her Şeyi yak - istiyorum..:)
nursena her zaman öğrenecek bişeyler var hayatta canım çok doğru yaşadıkça öğreniyoruz işte
ben döneyim senle 75 kilo olma yarışı yapalım ben 82 oldum galiba:18: