Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım, uamrım veririm, bunlar nisbeten iyi çıkan fotolar, bazılarında daha belli göbek-bacak vb. Dediğin gibi seneye yaza daha iyi olurum inşallah.AYYYYY ne güzel fotolar umutcum...
benim favorim şezlongta sere serpe uzanan hatun
cidden hiçte öle göze batan bir fazlalıgın yok
geriye kalan birkaç kiloyuda busene yaz girmeden halledersin sen
bu arada o sezlongtaki foto da turunç ta mısınız?
Marmaris i çok severim ama deniziyle doğasıyla Turunç ta ayrıdır bende![]()
umutcum sen baya baya zayifsin yaaaaaaaaaaaa
![]()
hani nerde o kilolar yaa, darisi basimizaa
gencecik ve cok güzelsin masallahh, allah nazarlardan saklasin
ayol ben seni biraz daha yasli saniyordum ama genceciksin![]()
Deniz kızı umutttt, öncelikle oğluşun yanağı hiiçte kötü görünmüyor..Hakkaten şu annelerin abartma huyu yokmu..:) cıks cıks yani.:)
Kısa sürede iz miz kalmaz görürsün bak..
Gelelim diğer konuya ve en önemli konuya.:) bir kere neden ha bire bacaklarına,basenlerine laf ediyorsunki, Abartılacak bir durum yok çok orantılı gördüm seni,memişler dışında..
Onlarda'da göze batan,rahatsız eden bir görüntü yok aksine çekicilik katıyor sana.:)
Başka başka, haaa kumsal da uzandığın pozunda birden aklıma 90 larda çevrilen Banu Alkan,serpil Çakmaklı filmleri geldi.:))
Edit:Kayınvalden'de aristokrat bir hava mevcut.yani kaç yaşına gelmişsin,torun torba sahibisin. insan azıcık kilolu olur ama.Böylelerine kızıyorum ben..:)
bu arayüz de cıkması ne demek?bunu anlayamadm ben...
bilen arkadaslarım anlatırsa sevinirim![]()
Deniz kızı umutttt, öncelikle oğluşun yanağı hiiçte kötü görünmüyor..Hakkaten şu annelerin abartma huyu yokmu..:) cıks cıks yani.:)
Kısa sürede iz miz kalmaz görürsün bak..
Gelelim diğer konuya ve en önemli konuya.:) bir kere neden ha bire bacaklarına,basenlerine laf ediyorsunki, Abartılacak bir durum yok çok orantılı gördüm seni,memişler dışında..
Onlarda'da göze batan,rahatsız eden bir görüntü yok aksine çekicilik katıyor sana.:)
Başka başka, haaa kumsal da uzandığın pozunda birden aklıma 90 larda çevrilen Banu Alkan,serpil Çakmaklı filmleri geldi.:))
Edit:Kayınvalden'de aristokrat bir hava mevcut.yani kaç yaşına gelmişsin,torun torba sahibisin. insan azıcık kilolu olur ama.Böylelerine kızıyorum ben..:)
Yenacığım benim de memişler foraydı tatilde. Ben zaptedemiyorumkensilerini:)) Sığmıyo bikiniye mayoya vallahi. Eşim normalde kıskanır böyle şeyleri ama o da farkında benim duçum olmadığının bişey diyemiyo garibim.
Umut çok fit bence de, hem de hiç sarkma felan yok. 2 çocuk ve o kadar zayıflamaya incecik vucut çok güzel. Vallahi aramızda belki 7,8 yaş vardır ama kesinlikle mayolu hali bana 10 basar
Sildim canım, çok şükür diğer sayfadan da silindi sanırım :))Umutttt, resimleri sil artık canım...
Benim de öyle, görüyorsun her yerden fırlayacak bir yer buluyor :)) Resimlerini görmesem inanacağım yazdıklarına, hiç de öyle değil. Hepsinde gayet ölçülü ve de çok da güzel çıkmıştın. Şimdiki aklım olsa ennn geç 30 yaşında asılır bu işe, kilo sorunumu ciddiye alırdım. En güzel yaşlarımı kilolu geçirmez, dilediğimi de giyerdim. Sen bakma o uzaktan çekilen resimlere, kesinlikle deformasyon oluyor. Senin gençliğin yeter, 30 ile 37 arasında epey fark oluyor çünkü. 25 ile 30 arasında o kadar olmuyor ama bence :) Bir de kilolar insana yaş katıyor bu da var...Yenacığım benim de memişler foraydı tatilde. Ben zaptedemiyorumkensilerini:)) Sığmıyo bikiniye mayoya vallahi. Eşim normalde kıskanır böyle şeyleri ama o da farkında benim duçum olmadığının bişey diyemiyo garibim.
Umut çok fit bence de, hem de hiç sarkma felan yok. 2 çocuk ve o kadar zayıflamaya incecik vucut çok güzel. Vallahi aramızda belki 7,8 yaş vardır ama kesinlikle mayolu hali bana 10 basar
7 üye ve 26 ziyaretçiii
33 kullanıcı okuyor topici...Umutttt senden mi kaynaklanıyor bu bolluk acaba![]()
![]()
ziyaretçiler 44 e çıkmış:)))
Sağol canım :)) Bu yaşta ne kadar Bond kızı olunursa, sen iltifat etmişsin ama Bond'un hala kızı filan olabilirim belki :)))
Saçlar aldı başını gitti, artık onlara bir çözüm bulmak gerekiyor :)) Kayınvalidem yaşına göre oldukça fittir evet, her şeyin tadına bakar ama gerektiği zaman da azaltır, yürüyüşünü eksik etmez vb. Ama itiraf edeyim bu resimde azıcık olduğundna genç çıkmış :))) O kadarcık da gelinlik yapayım değil mi? Ay kendi resimlerim yetmezmiş gibi kayınvalideminkileri de ortaya döktüm( Biraz sonra sileceğim albümü, umarım o zmaan silinir resimler de, olmazsa bir mail atarım editörlere
Kantaron yağını da araştıracağım, çok sağol bilgi için...
Sildim canım, çok şükür diğer sayfadan da silindi sanırım :))
Canım abartıyorsun sende..Görüyoruz seni gayet iyisin maşallah..
İnsan zaten hep kendinde bişeyler arar,yahut ufacık kusurunu büyütür.
Samimi olarak söylüyorum anlattığın gibi görünmüyor göğüslerinde rahat ol..
Sildim canım, çok şükür diğer sayfadan da silindi sanırım :))
Benim de öyle, görüyorsun her yerden fırlayacak bir yer buluyor :)) Resimlerini görmesem inanacağım yazdıklarına, hiç de öyle değil. Hepsinde gayet ölçülü ve de çok da güzel çıkmıştın. Şimdiki aklım olsa ennn geç 30 yaşında asılır bu işe, kilo sorunumu ciddiye alırdım. En güzel yaşlarımı kilolu geçirmez, dilediğimi de giyerdim. Sen bakma o uzaktan çekilen resimlere, kesinlikle deformasyon oluyor. Senin gençliğin yeter, 30 ile 37 arasında epey fark oluyor çünkü. 25 ile 30 arasında o kadar olmuyor ama bence :) Bir de kilolar insana yaş katıyor bu da var...
Ehehehe bilmem, rating'i artırdık mı diyorsun Merymeciğim?
bence bond kızısın gerçekten.yaşından gerçekten küçük görünüyorsun mesela bu fotolarda 31-32 fln diyebilirdim en fazla.saçların çok çok hoş boya fln yaptırma beyazım yok diyordun ama kat fln vererek boyunu fazla kısaltmadan hoş bir hava verebilirsin.genç kız gıbısın maşallah.benm saçlar omuzumu az geçiyor.genç kızlığımda belime yaklaşırdı ahhh ahhhh.
oyle bir kayınvaldem olsa kıskançlığımdan çatlrdım ama demek burda öyle çıkmış
bazen fotolar aldatabiliyor insanı ama genede hakkının vermek lazım dediğin gibi bu yaşında dikkat ediyor sağlıklı beslenip yürüyüşünü yapıyor .tebrikler onada