SElam milletttttttt :122:
Yine ben geldim

Bütün gün ruh gibiyidim ve eşim her aradığında ağlayıp durdum

İlk kez bukadar kilo almış olmam koydu bana ama eşimle uzun uzun konuştuk. Bana baya moral verdi ve elinden geleni yapacağına söz verdi bana yardımcı olmak için. Bu hafta şirkette işleri çok yoğunmuş ama bir sonraki pazartesiden itibaren her sabah 6da kalkıp birlikte futbol stadında koşmaya gidiyoruz dedi

Tabi önce bir güzel ama benim eşortmanımda yok diye ağlamaya başladım

ARtık sinirler nasıl latçka olduysa kendimi tutamadım oda ufak bir çocuğu teselli eder gibi tamam aşkım hafta içi bir gün ne lazımsa onları da alırız artık eşortmanmı istiyorsun spor ayakkabımı

hepsini alırım yeterki sen pes etme dedi

Birde eğer gitmek istiyorum dersen spor salonuna da yazdırayım seni bende çocuklarla ilgilenirim yada seni götürür çocuklarla önünde beklerim dedi :122: :122:
İnanılmaz moral oldu bana

Tabi doktor işinide safsaklamıyacağım

mutlaka randevumu birazdan netten alacağım

Umarım bende düzgün bir doktora deng gelirim
Onu ben de kullanıyodum, sonra böbreklerimde ağrı başlayınca korktup bıraktım çünkü böbrek iltihabını geçirmiştim. Bu ilaç da böbreklerden atıldığı için korktum açıkcası.
Canım sen söyleyince dikkat ettim bende. İlaçı kullanmaya başlamadan evvel hiç böbrek ağrısı nedir bilmiyordum ama heleki şu son 1 aydır ( doktor tekrar yazdı ) ufak ufak arada böbreklerim yokluyor bende az su içtiğime bağlıyordum ama eğer öyle bir etkisi varsa o yüzden de olabilir :44:
Neyse bir randevu alayımda belki başka bir ilaç yazar doktor
Banucuğum araştırma hastanesi en iyisi bence randevu almaya çalış canım..182 de aranabilir randevu için biliyorsundur...
İlk tahlilimde şekerim çok yüksekti bayağı endişelenmiştim hatırlarsanız..
Daha sonra aile hekimi ve diyetisyenin yönlendirmesiyle araştırma hast.gittim..
Doktor neyiniz var .? deyince, ben zayıflamak istiyorum dedim.:) ve aile hekimliğinde yapılan testleri gösterdim..
Bünyemizde yeniden yapmamız gerek dedi..
Bir yığın tahlil istedi ben söylemeden bir nevi Check-Up gibi.:)
Sonucu alıp gösterdiğimde kolestrolün yüksek kesinlikle düzenli yürüyüş yapmalısın dedi..
Şekerin sınıra yakın alarm veriyor.. kesinlikle kilo kaybın olmalı dedi ve diyetisyen bölümüne yönlendirdi..
İstanbul'da sistem nasıl bilemiyorum ama sağlık bakanlığı da çok ilgileniyor obeziteyle, sanırım bu sefer daha farklı yaklaşırlar..
Buradada netten yada aynı numaradan randevu alıyorsun canım.
Aslında biraz şans işi Araş. Hastaneside olsa bazı doktorlar çok ilgili bazılarıda başından savacak gibi muamele yapıyor maalesef :26:
Ben en tatlı halimle şansımı bir deniyeceğim olmadı ben oturup durumu izah edip bütün tahlilleri yapmasını isteyeceğim

Sonuçta son ümidiim o doktorun olduğunu hissettirirsem belki biraz daha ayrıntılı davranır
Selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum buzamana kadar bircok denemem oldu ama bazi durumlar stres felan derken uzun surmedi. Simdi tamamen basladim 2 haftadir spor salonuna gidiyorum duzenli. Sporda yaklasik 3.5 4 saat kaliyorum. Hergun gitmeye calisiyorum ama bazi gunler ara veriyorum. Haftada 4-5 gun sprdayim yani. Spordan sonrada saunaya giriyorum. Vucudumdaki sisligi toksinleri alsin diye cok ta ise yariyor ve tenin puruzsuzlesiyor. Vucudum sikilasmaya basladi 2kilo verdim simdiye kadar yeme duzenime dikkat etmedim ama beceremedim birturlu bugunden sonra onada basliyorum. Diyet programlarina uyamiyorum birturlu yatma saatlerim duzensiz uyandiktan iki saat sure boyunca midem hic birsey almiyor. Bana onerebilceginiz tavsiyeler varmi? Ekimde turkiye gidicem beni gorenlerin biraz sasirmasini istiyorum 2ayda istedigim kiloya ulasamam elbette ama iyi bir yol katetmek istiyorum. :)))
Aramıza hoşgeldin

Umarım sende bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın

Maşallahın var spor konusunda keşke ben yarısı kadarını yapabilsem. İnşallah çok daha narin göründüğümüz günlerde olucak