Selam millet ben geldimmmmmmm :122:
Bugün malum Kadıköyde akrabanın nikahı vardı ve biz nikah saat 1de diye 11de evden çıktık. Önce otobüsle eminönüne oradan da vapurla kadıköye geçtik. Baştan çok eğlenceli geçer sandık üstelik Kvde nikah dairesi direk sahilde diyince daha mantıklı gelmişti ama maalesef alakası yokmuş :26:
Kadıköy iskelesi itibaren bir çoğu yer trafiğe kapanmıştı bir protesto gösterisi için hatta bir ara eşime dedim sen beni bırak ben buraya katılayım daha eğlenceli görünüyor diye

şarkılar türküler üstelik işcilerin haklarını savunan bir protesto yani tam benlik

Kv maşallah yine formundaydı bir ara gırtlaklamak geldi içimden.
Yok çok hızlı yürüyorsunuz, yok niye oradan gidiyoruz, yok niye kızı yürütmüyorsun, yok büyük kız neden BJK çeketini üzerine almış, yok niye duruyoruz diye devamlı söylenip durdu

Yolu sorduğumuz kişilerin hepside bize uzatmışlarmı yolu tarif edelim derken :26: sıcak bir yandan yorgunluk bir yandan KV desen ayrı bir yandan resmen nevrim döndü.
Bir ara eşime sataştım bir daha otobüsle kadıköye gelirsem diye hemen kv araya girdi sataşma oğluma işte sokakta kavgamı edeceksiniz diye ( ki asla sokakta kavga etmem ancak çok az söylenirim

) benim büyük kızda babanne bunlar hep böyle çok nadiren de kavga ederler gezme dönüşü demezmi

Bu sefer gerçekten söylenmeye başladım ama tabi ancak KV duyacağı şekilde; Anam herkes herşeyi benden iyi biliyor karı koca bile aramızda konuşamıyoruz ille araya giren çıkacak diye

eşim tabi bozuldu sen iyimisin bak saçmalıyorsun diye bende kızdım ya biz karı koca konuşuyoruz niye herkez maydanoz oluyor ki diye
Adamcağız yolda ne zaman elimi tutmaya kalksa KV eşime sesleniyor bir baksana diye

bir ara banamı öyle geliyor dedim ama her denememde aynı şekilde eşime seslendi

Bir sürüde bahane buldu; yok yavaşla, yok gel kızının elinden tut, yok ablandan mesaj geldi bir bak

kadın resmen beni cıldırmak için programlanmış sanki

Nikah birde saat 1de değilde 3demiymiş :26: iyice kafayı yedim tam 3 saat boş boş oturduk bir cay bahçesinde. Karbonatlı çaya talim ettik

ama sonra nikah çok güzel geçti. Eşimin kuzenleride tabiki oradaydı sonuçta evlenin onların baba tarafından kuzeni ve ikiside peri kızı gibiydiler

hayran kaldım ve eşime de dedim bunlar evlenmeye kalktıklarında ben herhalde analarından fazla ağlarım diye

sonuçta ben evlendiğimde biri 8 - 9 yaşındaydı diğeride 3 yaşındaydı

bugün bir kere daha yaşlanmaya başladığımı anladım her ne kadar kabul etmesemde

sonuçta erken evlendim yaşlılıkla alakalı değil kaç senedir evliyim ne yapam

Ayın 20sinde de erkek kuzenlerden biri evleniyor hatta bugün annesi de oradaydı ve oğluma tapan bir sen varsın birde bir akraba daha dedi

gerçektende çok seviyorum onuda. Evlendiğimde oda 10 yaşında falandı ve bana ona küçük aşkım diyordum

şimdi nikahlandı düğün yapacak kesin düğünde salya sümük ağlarım ben

Annesine bile hep diyordum oğlum olursa inşallah senin oğluna benzer diye

sarışın mavi gözlü ( allahtan eşimde öylede yanlış anlaşılma olmaz

)
Hey gidi günler hey

nasılda su gibi akıp geçiyor zaman
Bu arada büyük bir gururla söylüyorum dün kızımın doğum günü pastasından incecik bir dilim kestim onuda enine yarıya bölüp yedim

Pastanın dörte birini karşı komşuma verdim diğer yarısıda hala dolapta duruyor ama yarın çöpe gidiyor
İlk kez bukadar kendimle gurur duydum

Sabahta sahilde simit yersem diye bir haşlanmış yumurta ve şekersiz çayla kahvaltı ettim sonrada sahilde yarım simit yedim

akşam biraz kaçırdım ama erken yemiştik üstelik okadar çatlak su kaçırmaz diyeyim
Canım ne demek inan her gece senin için seve seve dua ediyorum ve inşallah Rabbim bize en kısa zamanda müjdeli haberi vermenide nasip edecektir sen yeterki inanmaktan ve sabretmekten asla vazgeçme

Güzel Allahım isteyen ve uzun zamandır yolunu gözleyen tüm Anne adaylarına nasip eder inşallah sağlıklı bir çocuk sahibi olmayı

Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Kız bakma çoğu zaman destek olsada bazen oda şakayla bir şey söylüyor ama dediğin gibi öyle bir pişman ediyorum ki hemen başlıyor Allah beni kahretsin dilim tutulaydı da ağzımı açmasaydım demeye

İnşallah sporlarımız daim olur bundan sonra

ben bugünden başladım sayılır

tam 45 dakika boyunca baya hızlı birşeklide yürüdük ailecek

yarında kardeşim ve eşiyle cıkmayı düşünüyoruz yürüyüş olsun diye
Canım gerçektn çok dolmuşsun ve seninde dediğin gibi senelerin birikimi :26: Maalesef bazen Anneler bir tarafın gönlünü yapayım derken diğer tarafı harçaya biliyor ama sonra sorun ortadan kalkınca bir bakmışsın kötü olan sensin

İnan aramızdaki belki birkaç kişi daha bunlara benzer şeyler yaşamıştır. Bazen benim annem bile erkek kardeşimin artniyetsiz olduğunu anlatmak için bak onu bile demişti geçmişte diyebiliyordu ama ben en son resti çektim kardeşimede annemede sonuçta anne af eder ama ben kardeşimin bana iki yüzlülük yaptığını öğrendikten sonra nasıl eskisi gibi olacağım diye söylendim. Bir daha o oldu bana onunla ilgili negativ şeyleri iletmedi

Sizin olaylar çok daha vahim sonuçta KVlerini de karıştırmışlar, biraz zor olucak senin ve eşin için ama bence bir müddet hiç biriyle bir araya gelme onlara kırıldığını anlamalarını sağla sonuçta sen kimseye birşey yapmamışken harçanan tek insansın ve bu çok can sıkıcı bir durum. Umarım annende yaptığı hatayı bir an önce anlar

Üzülme demek boş belki ama gerçekten üzülmemeye çalış ve kendini başka şeylerle oyalamaya çalış. Eşinle huzurlu ve mutlu olmanız için belki bu gereklidir

Rabbim sana hayırlı olanı nasip eder inşallah ve Ailelerinize akıl fikir ve adalet duygusu verir inşallah

Aminnnnnnnn