slm kızlar. ıkı gundur arabayı kullanmama ızın verıyorç bugun ıkl defa anayola çıktım. sabah alışverışe gıttık ben kullandım. ıkı senedır ehliyetım var ama hamılelıktı bebektı derken bır turlu kullanmama fırsat olmamıştı. bır kaç gun daha bırlıkte kullanırsak arabaya tek basıma bınmeme ızın verecek. onu sabahları okula bırakıp arabayı ben alacağım. okula gıdeceğim.malım bebiş evde halası ıle kalacak. acıl bırsey olsa benim hızlı gelmem daha kolay olacak. yarın kızımdan ılk ayrı gunum olacak. okullar acılıyor malum. bız öğretmenlerı de erken semınere alacaklarmış.
bugun temızlık yaptım. yarın okul baslayacak dıye görumcemle dıp tırnak temızledık evı. çok yoruldum. daha spor yapamadım. geçen pazatesi baslamıştım dıyete.97 kıloydum. sabah tartıda 94.7 yı gördum. çook mutlu oldum. umarım 75 e kadar ınebılrım. okul açılsada daha bır programlı olurum gıbı gelıyor. evde dolap onunde olunca olmuyor dıyet. yemekten uzak düşünecek baska seylerı olmalı ınsanın. ozaman daha guzel kılo verıyor.
yarın için bana ve bebeğime dua edın.çoook ağlamasın arkamdan. benımde içim yanmasınnnn
bugun temızlık yaptım. yarın okul baslayacak dıye görumcemle dıp tırnak temızledık evı. çok yoruldum. daha spor yapamadım. geçen pazatesi baslamıştım dıyete.97 kıloydum. sabah tartıda 94.7 yı gördum. çook mutlu oldum. umarım 75 e kadar ınebılrım. okul açılsada daha bır programlı olurum gıbı gelıyor. evde dolap onunde olunca olmuyor dıyet. yemekten uzak düşünecek baska seylerı olmalı ınsanın. ozaman daha guzel kılo verıyor.
yarın için bana ve bebeğime dua edın.çoook ağlamasın arkamdan. benımde içim yanmasınnnn