• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese hayırlı haftalar kızlar. artık toparlanma zamanı. spor yapmak için en güzel mevsim bu. yaz boyunca ay terledim terledim diye yanaşmıyordum. sabah 3 mil lesliemi yaptım. bundan sonra hep böyle devam edeceğim. siz de başlayın bir ucundan.

tomurcuk sanırım bebeğini kaybettin, geçmiş olsun canım. vakti geldiğinde alacaksındır bebeğini kucağına canım Allah'ın izniyle. çok sevindim toparlanmana.

dafi geçmiş olsun mu denir ne denir ki :) dinlen sen bu hafta, çok yormuşlar seni. ne sinir oluyor ya birisinin içi rahat etmeyip yapıyor diye tüm işi ona yıkan insanlar.

herkese hayırlı haftalar kızlar. artık toparlanma zamanı. spor yapmak için en güzel mevsim bu. yaz boyunca ay terledim terledim diye yanaşmıyordum. sabah 3 mil lesliemi yaptım. bundan sonra hep böyle devam edeceğim. siz de başlayın bir ucundan.

tomurcuk sanırım bebeğini kaybettin, geçmiş olsun canım. vakti geldiğinde alacaksındır bebeğini kucağına canım Allah'ın izniyle. çok sevindim toparlanmana.

dafi geçmiş olsun mu denir ne denir ki :) dinlen sen bu hafta, çok yormuşlar seni. ne sinir oluyor ya birisinin içi rahat etmeyip yapıyor diye tüm işi ona yıkan insanlar.

Teşekkür ederim canım.Evet 4. kaybım oldu ama vardır bir hayır.Vardır vakti zamanı.Sağlık olsun.Kilo verdikçe daha kolay hamile kalabiliyorum.O yüzden buna odaklanmalıyım şimdilik bebek fikrini çıkardım kafamdan ;)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım.Evet 4. kaybım oldu ama vardır bir hayır.Vardır vakti zamanı.Sağlık olsun.Kilo verdikçe daha kolay hamile kalabiliyorum.O yüzden buna odaklanmalıyım şimdilik bebek fikrini çıkardım kafamdan ;)

Yaşını bilmiyorum ama kendine zaman vermen çok iyi olmuş canım. hem vücudun toparlanır, hem biraz daha kilo verirsin, hem de psikolojin bozulmuştur 4 kayıptan sonra. her şekilde hazır olduğunda, vakti geldiğinde o gelecektir zaten. baksana kolay hamile kalıyorsun demek ki. biraz sabırlı olunca her şey daha iyi oluyor. biz biraz sabırsızlık yapıyoruz. ben de 29 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. korunmayı bırakmadım bile bu kiloyla hamile kalamam diye. zaten bekarlıktan kalma bir pko hikayem vardı. kilo vermeye çabalıyorum. zamanı gelince gelecektirler inşallah bebeklerimiz Allah'ın izniyle.

Yaşını bilmiyorum ama kendine zaman vermen çok iyi olmuş canım. hem vücudun toparlanır, hem biraz daha kilo verirsin, hem de psikolojin bozulmuştur 4 kayıptan sonra. her şekilde hazır olduğunda, vakti geldiğinde o gelecektir zaten. baksana kolay hamile kalıyorsun demek ki. biraz sabırlı olunca her şey daha iyi oluyor. biz biraz sabırsızlık yapıyoruz. ben de 29 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. korunmayı bırakmadım bile bu kiloyla hamile kalamam diye. zaten bekarlıktan kalma bir pko hikayem vardı. kilo vermeye çabalıyorum. zamanı gelince gelecektirler inşallah bebeklerimiz Allah'ın izniyle.

İnşallah canım.Bende 28 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.Bende de pko problemi vardı ve kilo vererek ve soğan kürüyle bu sıkıntıdan tamamen kurtuldum.2 sene içerisinde 103 ten 82 lere kadar düştüm ve hemen hamile kalabildim.ama düşük sebeplerim kan pıhtılaşması.3.düşüğümü de 3 ay önce mayısta yapmıştım zaten.Ama olsun üzülmüyorum.ne kadar kilo verirsem o kadar sağlıklı bir süreç geçiririm.Şu anda odaklandığım tek konu kilo vermek.

tomurcuk çok üzüldüm çok geçmiş olsun mevlam sabır versin inşallah
tez vakitte sağlıklı bir gebelik geçirip yavruna kavuşmak kısmet olur inşallah

İnşallah canım.Bende 28 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.Bende de pko problemi vardı ve kilo vererek ve soğan kürüyle bu sıkıntıdan tamamen kurtuldum.2 sene içerisinde 103 ten 82 lere kadar düştüm ve hemen hamile kalabildim.ama düşük sebeplerim kan pıhtılaşması.3.düşüğümü de 3 ay önce mayısta yapmıştım zaten.Ama olsun üzülmüyorum.ne kadar kilo verirsem o kadar sağlıklı bir süreç geçiririm.Şu anda odaklandığım tek konu kilo vermek.

canım daha gençmiş yaşın. o yüzden çok doğru önceliğinin kilo vermek olması. kilo verince kan değerlerin de düzelir, kolestrol falan düşer, belki pıhtılaşma sorunun da kalmaz. 21 kilo vermişsin, süper valla. gerisini de getireceksin zaten. bi de ilk hamileliğine ne kadar zayıf başlarsan ikinci çocukta da zayıf olursun. biz ne kadar sağlıklı olursak bebekler de o kadar sağlıklı bir bedene gelir.

Merhaba arkadaşlar:3:
Hepimize verimli bir hafta diliyorum..

Eşim yanımıza geldi bu hafta. pek giremeyeceğim okurum belki arada.:)

Mutlu,hoşgeldin canım,çok iyi ettin,tam zamanında döndün..Öylesine ihtiyacımız varki desteğe,sende çok iyi yapıyorsun bunu..çoğumuz motivasyondan düştük yaz çok fena geldi.:(

Tomurcuk
,İyi olmana çok sevindim canım,maşallah çok güçlüsün:nazar:,çok donanımlı bir anne olacaksın inşallah..

dafi,geçmiş olsun tatlım.:71:

egedeniz,evimize yakın anadolu lisesine kayıt oldu kızım..

Son düzenleme:
HERKESE MERHABAAAA;

Tatil bitti,bugün işe başladım.Aman Allahım masamı bir görseniz heralde 1 hafta hiç durmadan çalışırsam ancak biter bu kadar iş.Sizler nasılsınız iyisinizdir umarım,kilom da bir değişiklik yok arkadaşlar aynıyım,

HERKESE MERHABAAAA;

Tatil bitti,bugün işe başladım.Aman Allahım masamı bir görseniz heralde 1 hafta hiç durmadan çalışırsam ancak biter bu kadar iş.Sizler nasılsınız iyisinizdir umarım,kilom da bir değişiklik yok arkadaşlar aynıyım,

Hoşgeldin ve kolay gelsin..

İzin dönüşü ne zordur değilmii işe adapte olmak.?
Ayrıca kilonu koruman büyük başarı..:46:

Son düzenleme:
Hoşgeldin ve kolay gelsin..

İzin dönüşü ne zordur değilmii işe adapte olmak.?
Ayrıca kilonu koruman büyük başarı..:46:

yenacım bediicana baktım 15 gün ,inan benim yanımda olsa heralde iğne ipliğe dönerim diş çıkarıyor,inanılmaz huysuz,onuda konyaya bıraktım,valla işi özlemişim çocuk bakmak çok zormuş,annemden allah razı olsun, ya sizler nasıl baktınız gerçekten annelerin hakkı ödenmez.Yenacım biraz yediklerime dikkat etseydim eminimki kilo verirdim ama bayağı yedim.Ama bu gün yürüyüşe ve diyete başlıyorum
tekrar sabah 30 dk.ka yürüdüm,iyişallah cuma ya kadar 1 kilo gider,3 ayda toplam 9 kilo verdim hiç sporsuz, kendime hedef koydum 23 ekime kadar sporla 8 kilo diyorum

özlemmmm ne yaptın belli oldu mu sonuçlar aklımdaydın bayadır olmuştur inşallah gönlünce iş durumun.

hoş geldin mutluuu

nerelerdesin yaa özledik seni

Canım düşük aldım 78, 2010da 81 almıstım bu sene baya kötü oldu zordu sınav

şimdilik evde ingilizce sınavlarına hazırlanıyorum( kpds ve üds). bir de ilanlar var kpss puanıyla başvuruyosun ama ayrıca sınav yapıyolar, bizim lisans konularından soruyolar onlara çalışmam lazım. Özelde de iş bakıyorum en azından geçici olarak para biriksin diye ama daha arayan soran yok

Sen neler yaptın tatilin nasıl geçti

aylar oldu yavruslarım benden ses çıkmadı biliyorum neyazıkki iyi haberler yok, kilo alıp oturdum. 86 kg görmüstüm mayısta şimdi yine 90 ları kucakladım:(:43::43::43:

neyazıkki motivasyonum sıfır. azıcık okuyarak başlayayım belki artar zamanla, yoksa tekrar 3 lü rakamlara gelmem heralde 2-3 ayı almaz.

durumlar bunlar up uzun bir tatil yaptım şimdi oturdum kıçısımın ustune. bebek planlarım aksadı kilo vermeyip ustune de aldığım için. iş yapıyorum anormal stresli...yarım yamalak.

sizleri çok özledim ama, çok da bunaldım alıp alıp kilo vermekten tekrar başa dönmekten . özetle kendimden bunaldım sıkıldım yoruldum. neyse depresifliğimle grubun enerjisini kırmayayım.

Yenacığım yine yeni yeniden mutlu, alıştın sen artık bana. beni 1-2 hafta daha adamdan sayma- hala berbat durumdayım. azıcık okuyayım azıcık takılayım sizlere biraz toparlanayım. adam olayım kadroya girmek için form tutayım, sonra sen karar ver...

herkesi öpüyorum.

Aynen canım ben de senin gibiyim. İnsanın ruh hali çok etkiliyor. Kilo vermek disiplinli bir iş, insan kafa olarak ve vucut olarak hazır olmalı. Ben hazır değilim daha sanırım, yoksa bu kadar kiloyu vermişken bi 10 kilo daha vermek çok zor değil ama olmuyo işte

Bir de hayatımda beklediğim şeyler olmayınca iyice saldım, şimdi önümde bir çok engel var. Biraz daha genç olsam üniversitye sınavına hazırlanıcam tekrardan.

HERKESE MERHABAAAA;

Hoşgeldin canım.Kilo almamana çok sevindim.Ben aldım çünkü tatilde.Birde bu 4. düşük meselesi olunca geçen hafta kesin almışımdır.Ama korkmuyorum tartıdan tartı benden korksun dimi ama :)))

hoşgeldin canım.kilo almamana çok sevindim.ben aldım çünkü tatilde.birde bu 4. Düşük meselesi olunca geçen hafta kesin almışımdır.ama korkmuyorum tartıdan tartı benden korksun dimi ama :)))

hayatım geçmiş sayfaları hiç okumadım ama hayırdır düşük ne zaman yaptın,TATİLDE DEĞİLMİYDİN SEN

Son düzenleme:
hayatım geçmiş sayfaları hiç okumadım ama hayırdır düşük ne zaman yaptın,TATİLDE DEĞİLMİYDİN SEN

Sorma Necanım yaa.Ne olduysa tatilde olmuş zaten.Tabi orda kafandan atıyosun herşeyi rahatsın.Tatile gitmeden önce doktor kontrolüme gittim.En son 3 ay önce mayısta düşük yapmıştım ya artık toparlandığımı korunmasam da olabileceğini söyledi.Bizde tatildeyken denedik tekrar.Tutuvermiş işte :) Döndüm bayram sonrası gecikme oldu1-2 gün.24 ağustos falandı işte test yaptım evde çıktı iki çizgi.Sonra kan testi ve 92 çıktı sonuç.Gittim doktora kan sulandırıcı iğnelerime progestana vitaminlere falan başladık.2 gün sonra tekrar test yaptır 2 ye katlaması lazım dedi ama benim değer 68 düştü.iki gün sonra 48 e düştü.Derken ilaçları bıraktık kanama başladı.Kimyasal gebelikmiş yani canım.Belki bilirsin.Kanamam 2 gün sürdü yalnız o kafamı kurcaladı kürtaj olmama gerek var mı bilmiyorum.
Öyle işte acı bir tecrübe daha oldu 3 ay arayla.Hayırlısı artık...

Herkese Selamlar, iyi bir hafta diliyorum. Yena abla gene ben bildiri yapamadım bu hafta :( Kendime ölesiye kızıyorum. Saldım kendimi... korkak bir çocuk gibiyim... :(

sorma necanım yaa.ne olduysa tatilde olmuş zaten.tabi orda kafandan atıyosun herşeyi rahatsın.tatile gitmeden önce doktor kontrolüme gittim.en son 3 ay önce mayısta düşük yapmıştım ya artık toparlandığımı korunmasam da olabileceğini söyledi.bizde tatildeyken denedik tekrar.tutuvermiş işte :) döndüm bayram sonrası gecikme oldu1-2 gün.24 ağustos falandı işte test yaptım evde çıktı iki çizgi.sonra kan testi ve 92 çıktı sonuç.gittim doktora kan sulandırıcı iğnelerime progestana vitaminlere falan başladık.2 gün sonra tekrar test yaptır 2 ye katlaması lazım dedi ama benim değer 68 düştü.iki gün sonra 48 e düştü.derken ilaçları bıraktık kanama başladı.kimyasal gebelikmiş yani canım.belki bilirsin.kanamam 2 gün sürdü yalnız o kafamı kurcaladı kürtaj olmama gerek var mı bilmiyorum.
öyle işte acı bir tecrübe daha oldu 3 ay arayla.hayırlısı artık...

tatlım inan çok üzüldüm,neyse canını sıkma dediğin gibi artık kafandan çıkar bebek olayını,aman dikkat et kendine senin morelman iyi olman lazım,biraz daha zayıfla bu arada korun bence,tabi nekadar canını sıkma desekte ateş düştüğü yeri yakar,hayırlısı olsun canım benim biliyosun bende 6 tane aynı olayı yaşadım,sadece sen değilsin

sorma necanım yaa.ne olduysa tatilde olmuş zaten.tabi orda kafandan atıyosun herşeyi rahatsın.tatile gitmeden önce doktor kontrolüme gittim.en son 3 ay önce mayısta düşük yapmıştım ya artık toparlandığımı korunmasam da olabileceğini söyledi.bizde tatildeyken denedik tekrar.tutuvermiş işte :) döndüm bayram sonrası gecikme oldu1-2 gün.24 ağustos falandı işte test yaptım evde çıktı iki çizgi.sonra kan testi ve 92 çıktı sonuç.gittim doktora kan sulandırıcı iğnelerime progestana vitaminlere falan başladık.2 gün sonra tekrar test yaptır 2 ye katlaması lazım dedi ama benim değer 68 düştü.iki gün sonra 48 e düştü.derken ilaçları bıraktık kanama başladı.kimyasal gebelikmiş yani canım.belki bilirsin.kanamam 2 gün sürdü yalnız o kafamı kurcaladı kürtaj olmama gerek var mı bilmiyorum.
öyle işte acı bir tecrübe daha oldu 3 ay arayla.hayırlısı artık...

hayatım doktor alttan muayene etmedimi parça kalmışmı kalmamışmı ,bence sen bi baktır

Back
X