Kadınlar yıllar boyunca güzel görünmek için çeşitli yöntemler uyguladı. Güzellik sırları her zaman kadınların ilgisini çeken bir konu oldu.
19. yüzyıl yazarlarından Barkham Burroughs “Faydalı Bilgiler Ansiklopedisi” adlı kitabında kadınlara özel bir bölüm hazırlamış.
İşte Burroughs’un bugünün bakım yöntemleriyle tezatlar yaratan şaşırtıcı tüyoları:
AZ YIKANIN
Mümkünse en az haftada bir yıkanmaya çalışın. Hatta bir kadının haftada üç gün keseyle temizlenerek banyo yapması gerekir.
EV TEMİZLİĞİNDE AMONYAK KULLANIN
Evinizi temizlerken kullanacağınız en etkili hijyen maddesi nedir? Sabun mu? Bu sorunun cevabı amonyaktır. Ve amonyağı kendi temizliğiniz için de kullanabilirsiniz.
Banyo yaparken suya karıştırılan amonyak gözenekleri açacaktır.
GÖZLERİNİZİ YIKAYIN
Hiçbir şey parlayan gözlerden daha çekici olamaz. Gözlerdeki pırıltıyı sağlamak için gözünüze birkaç damla parfüm damlatın.
ASLA YÜZÜNÜZÜ YIKAMAYIN
Yüzünüzü gliserin yağı ile silip pamukla kurulayın. Güzel ve alımlı bir kadın asla yüzünü yıkamaz.
Temiz ve bakımlı bir kadın üç sene boyunca yüzünü yıkamadığı halde cildi parıldayan kadındır.
PENCERE KENARINDA ÇIPLAK OTURUN
Özellikle güneşli günlerde yapılan bu aktivite vücudunuzu nemlendirerek güzelleşmesini sağlayacaktır.
valla bu yy da yaşamıyomuşuz iyiki pencereye totoşum sığmazki çıplak otursak:=))
nette okudum hoşuma gitti paylaşmak istedim
Anammmm bu ne böyle

Hiç birini yerine getirmediğime ve getiremiyeceğime bu amcama göre ben çirkin ördek yavrusuyum

iri yavru

Anam ördek gibiyim her gün duşa girmezsem ertesi gün nasıl bir huysa kaşınıyorum piskolojik olarak

Temizlikte amonyak kafa yapmazmı yaw

Yüzümü desen her banyoya girdiğimde ellerimi yıkadıktan sonra ille ıslatacağım

Eeee balkona yava pencereye çıplak oturma olayına gelince yaparsam herif beni 4.cü kattan sallandırır valla
Yada karşı apartmanda ( çok uzakta değil yakında sayılamaz ) kuş besleyen bir amca var o beni görse kesin ya düşer ya atlar çatıdan
Her iki türlü fena yani

Anam kalsın ben çirkin kalayım o zaman

Adamcağızı katil etmeyelim bu saaten sonra
Gece gece gülümsetti beni bu paylaşımın

iyiki paylaşmışsın o zaman
ceco valla şu kardeşin diyologlarını okurken içim daraldı aynı dert bizdede mevcut sabır anneneki sabır valla

biz sayılı gün dayanamıyoruz bu anne babalar napsın..yazık sadece yazık doğur büyüt gördüğün değere bak

çok iyi alıyabiliyorum...
...ama benim spor yapmaya fırsatım yokkii..bayramdan buyana sağolsun misafirim eksik olmadı..kızım diş çıkarmya çalışıyor uyku yemek denen bişey yok.sürekli ağlama halinde..karşı daireme yeni komşum taşınıyor lojmanda oturuyorum..sürekli onlarla ilgileniyorum..yemek veriyorumm..yatak odam gene küflenmiş bütün eşya kıyafetleri yıka ütüle duvar silll..potansiyel motora bağladım ama kilo gene aynı gene aynı

(((((
üfff nekadar uzun yazmışım yahuuu:) biri bana dur desin
Sorma canım sen okurken daraldın ben inan bazen nefes alamaz hale geliyorum :26:
İnan hep anneme bile diyorum besle büyüt danayı tanımasın anayı diye

kadıncağız belli etmemeye çalışıyor ama işte zaman zaman patlıyor. Hee annemede kızıyorum çünkü normalde otoritesini bizlere gösterirken erkek kardeşime ses etmiyor aman otursunlarda bize bulaşmasınlar hesabı ama öyle olmuyor işte bu sefer nasılsa kimse ses etmiyor diye daha beter oluyor.
Geçen gün aaa oğluşuma laf söyleme bak senin kızında 12 yaşında ama maşallah dil pabuç kadar dedi şakayla karışık bende anında madem öyle ne ben senin oğluna karışırım ne sen benim kızıma karış diyiverdim

Sonuçta evet kızımın çenesi düşüyor arada ama haksılığa hiç gelemiyor ve babasıda olsa karşısına dilikip konuşuyor

ama ben acıkcası o huyunu seviyorum Anasının yaptığı gibi herkese eyvallah demesin yoksa sırtına binen çok oluyor insanın
Rabbim böylelerine akıl fikir versin

Aminnnnnnn
İnan her gece dua ediyorum onlar için Allah islah etsin diye. Umarım düzelir ama işte böyle oldukca kendilerinden soğutuyorlar maalesef :26: