• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydın hanımlarrr

Herkesler iyidir umarım, ben iyiyim. Spora devam ediyorum. Umutcuğumun da söylediği gibi ben de yürümekten yanayım. Koşu yapmıyorum. Ben yürüyüş bandında yürüyorum ama çok dikkatli olmak gerekiyor. Mutlaka iyi bir spor ayakkabıyla yürümek lazım. 90lı kilolardayken hızım 5.6yı geçmezdi ama şimdi 6.4e kadar çıkabiliyorum yürürken. Yani kilo verdikçe vucut da hafifliyor ve daha rahat hareket ediyor insan. Ayrıca haftadonları da bakırköy(yeşilköy) sahilinde yürümeye başladık eşimle. Tabii havalar soğumaya başladığı için hazırlıklı gitmek lazım sahile. Geçen haftasonu çok rüzgar vardı mesela. Yürüyüş yapıcam diye hasta da olmamak lazım

Hanımlarr şimdi ben kışlık taze fasülye yapıcam da. Hayatımda ilk defa kışlık hazırlıycam. Domates soslarını annemden aldım, o yüzden domatesle uğraşmıycam allahtan. Bayramda gittiğimizde almıştım annemden

Kışlık fasülye yapıcam da.Vitaminin kaybolmaması için şoklama ile yapın diyolar. Şu şekilde yapıcam ama sizden teyit istiyorum. Şimdi kaynayan suya temizlenmiş fasülyeleri koyucam, 3 dk kadar kaynatıcam. Sonra kevgirle fazülyeleri alıp buzlu ya da çok soğuk suya koyucam. Fasülyeler suyun içinde soğuyunca da yine kevgirle alıp süzgece koyucam ki suyu süzülsün. Daha sonra suyu süzülünce de buzdolabı poşetine koyucam. Yarımşar kilo halinde yapsam daha iyi olur demi. Zaten biz 2 kişiyiz. 10 kilo yapsam yeter sanırım. Eşim çok sever tazae fasülyeyi. Bazıları domatesle felan da yapıyomuş ama nasılsa domates sosu aldım annemden diye ben domatessiz yapayım diyorum.

yürürken hızı nasıl ölçüyorsun? :)

Bu gruba ben de katılmak istiyoruuuum :5:

ya bendede var bu problem cok cıkmaya basladı. deli oluyorum resmen. var temizleme jeli onu kullanıyorum kremliyorum felan ama yok kar etmiyor. bide bende bi sorun daha var nasıl desem utanıyom biraz. :17: totoşumdada çıkıyor bi sürü hemde. benek benek olmuşum. çok temiz tutarım aslında her gün değişirim çamasır felan ama anlamadım gitti napcam ben ya gözüme çok batmaya başladı allahtan arkamdada çok görmüyorum:1: bilenler bişe desin gerçekten ya napcaz biz:14: gülsuyu iyi derler toniktir oda zaten bi nevi zarar vermez sanmıyorum

:1:
MEHTAPCIM BENDE O PROBLEM İKİ KOLUMUN ÜĞST KISMINDA KOMPLE VAR İRİNLİ DEĞİL KAŞINMIYOR AMA SÜREKLİ MİNİK SELER ÇIKYIOR VE BEN OYNUYORUM MALESEF SIKLINCA KOLLARIMA DALIYORUM NECAN'IN DEDİĞİ ELMA SİRKESİNİ DENEYELİMMİ?

Tünaydın hanımlarrr

Herkesler iyidir umarım, ben iyiyim. Spora devam ediyorum. Umutcuğumun da söylediği gibi ben de yürümekten yanayım. Koşu yapmıyorum. Ben yürüyüş bandında yürüyorum ama çok dikkatli olmak gerekiyor. Mutlaka iyi bir spor ayakkabıyla yürümek lazım. 90lı kilolardayken hızım 5.6yı geçmezdi ama şimdi 6.4e kadar çıkabiliyorum yürürken. Yani kilo verdikçe vucut da hafifliyor ve daha rahat hareket ediyor insan. Ayrıca haftadonları da bakırköy(yeşilköy) sahilinde yürümeye başladık eşimle. Tabii havalar soğumaya başladığı için hazırlıklı gitmek lazım sahile. Geçen haftasonu çok rüzgar vardı mesela. Yürüyüş yapıcam diye hasta da olmamak lazım

Hanımlarr şimdi ben kışlık taze fasülye yapıcam da. Hayatımda ilk defa kışlık hazırlıycam. Domates soslarını annemden aldım, o yüzden domatesle uğraşmıycam allahtan. Bayramda gittiğimizde almıştım annemden

Kışlık fasülye yapıcam da.Vitaminin kaybolmaması için şoklama ile yapın diyolar. Şu şekilde yapıcam ama sizden teyit istiyorum. Şimdi kaynayan suya temizlenmiş fasülyeleri koyucam, 3 dk kadar kaynatıcam. Sonra kevgirle fazülyeleri alıp buzlu ya da çok soğuk suya koyucam. Fasülyeler suyun içinde soğuyunca da yine kevgirle alıp süzgece koyucam ki suyu süzülsün. Daha sonra suyu süzülünce de buzdolabı poşetine koyucam. Yarımşar kilo halinde yapsam daha iyi olur demi. Zaten biz 2 kişiyiz. 10 kilo yapsam yeter sanırım. Eşim çok sever tazae fasülyeyi. Bazıları domatesle felan da yapıyomuş ama nasılsa domates sosu aldım annemden diye ben domatessiz yapayım diyorum.
Özlemcim malum bizde iki kişiyiz canım o yüzden yarımşar kg lık paket iyi olur.ayrıca kaynar suya atarsan asıl vitamini suda kalır.ben yıkayıp ayıklayıp tekrar yıkayıp kendi suyuyla yüksek ateşte sadece 3 dk kavuruyorum nazikçe parçalamadan..büyük bir tepsiye döküyorum hemen buharı uçunca poşetliyorum...bende bayramda gidince annemle yaptım domates sosu minik 20-25 civarı çıktı..ama iyi oldu kışın hiç domates almıyorum yemeklere ekliyorum...
sağolasın canımm benimm :16::16::16::16::16:

hoşgeldin canım...günler çabuk geçsin sana:54:

Selam kizlar :)) birkac gundur yazamadim hafta sonu zaten spora gitmiyorum erken kapaniyor ben uyku manyagi kalkamiyorum :1: Dun spordan gelincede oldum geberdim usendim yazmaya yatttim direk. 3 saat boyunca spor yaptim tisortum taytim ve ben insanliktan ciktik artik yagmurda kalmis gibi sirilsiklamdim.
20dk yuruyus
25dk bisiklet
20dk eliptik bisiklet
15dk merdiven aleti veya step aletide diyebiliriz (acayip terletiyor)
Kol sikilastirma harekeletleri dumbbelllarla
Sonra agirlik makinelerine gectim daha cok bacagi calistirdim ozellikle acma-kapama aletlerini yandi bacaklarim suratimi gormeniz lazimdi ooohh ohh diye diye yaptim acidan :52:

Birazdan yine gidicem annem-dedem ve ben hep beraber cok zorlamam bugun ama bacaklara yogunlasicam yine. Gozle gorulur bir fark var 3 kilo verdim simdiye kadar ama kuculduler resmen bacaklarim.

Tünaydın hanımlarrr

aa özka siz nerde oturuyosunuz? bizde çok gideriz röneparka falan özellikle, bu hafta sonu florya'daydık ama geçen hafta sonu röneparktaydık :34:
.....

Selam kizlar :)) birkac gundur yazamadim hafta sonu zaten spora gitmiyorum erken kapaniyor ben uyku manyagi kalkamiyorum :1: Dun spordan gelincede oldum geberdim usendim yazmaya yatttim direk. 3 saat boyunca spor yaptim tisortum taytim ve ben insanliktan ciktik artik yagmurda kalmis gibi sirilsiklamdim.
20dk yuruyus
25dk bisiklet
20dk eliptik bisiklet
Sonra agirlik makinelerine gectim daha cok bacagi calistirdim ozellikle acma-kapama aletlerini yandi bacaklarim suratimi gormeniz lazimdi ooohh ohh diye diye yaptim acidan :52:

Birazdan yine gidicem annem-dedem ve ben hep beraber cok zorlamam bugun ama bacaklara yogunlasicam yine. Gozle gorulur bir fark var 3 kilo verdim simdiye kadar ama kuculduler resmen bacaklarim.

tebrik ederim canım. 3 kiloyu ne sürede verdin?

Kızlar bugün benim doğum günüm;34 yaşıma girdim

sansa bak; eşim istanbulda,annem ,oğlum ,kardeşim yok,tek başımayım,ne buruk bir doğum günü

Necan'cım doğum günün kutlu olsun.Sağlıklı huzurlu ve sevdiklerinle birlikte uzun bir ömür geçirin inşallah...

Hoşgeldin canım, daha iyi olmana çok sevindim :nazar: Umarım tahlil sonucun iyi çıkar, tekrar müdahaleye gerek kalmamıştır :71:

Hoşbulduk Umut'cum sağol.Şimdi geldim hastaneden.Sonuç sıfırlamış çok şükür müdaheleye gerek kalmadı.Çok daha iyiyim artık.Kafam rahatladı...

canım klasik diyet listelerine uydum. Sebze, ızgara, kepek ekmeği, bol su. Ama kendimi çok sıkmadım. üç gün düzenli beslendiysem iki gün kaçamak yaptım. Sporu da haziran boyunca yaptım, temmuz gibi ev taşıdım zaten. Ağustosda da ramazandı. Eylülde tekrar başladım spora. Düzenli olsaydı hepsi belki daha çok giderdi ama yaz bu sene çok yorucu geçti.

Sen de gayet iyi gidiyorsun, önceden de okuyordum zaten. Bir ara galeta yemiştin de ödem olmuştu sanırım. Sporu da eklersen süper olur valla. Var mısın yarışa :))

varım valla;ama günlük ne yiyiyorsak,ne kadar spor yapıyorsak düzenli yazalım ,kim kazanırsa yemek ısmarlasın ,sen nerde oturuyorsun,

dun spor yapmadım:(( ıkı gundur okula gıdıyorum kızımdan ayrıyım . Onun stresı mı nee bılmıyorum doymuyorum vee yemeklerde yedımmm :(( toparlanmam lazım. Bugun okulda arkadslar yaz basına göre daha zayıf görundüğümü soyledıler. Mutlu oldum ama benım çooook kılo vermem lazımmm:((ya evınde yuruyus bandı spor aletlerı olupta kılo vermeyen bır ben mı varım :(( tembel mıyım vakıt mı olmuyor anlamıyorumm:((

bu hafta sonu çok çalıştım.mıdyatta köy pazarına gıttım. Koyden gelen organık domateslerden bır kasa aldım. Kışlık 17 şişe domates konservesi 4 şişe türlü yaptım.kışın buralarda sebze bulmak zorun oluyor. Domatesın kılosu 6 lıraya kadar çıkıyor.bol bol sebze depolamam lazım. Geçen kısı burada geçirdikten sonra ınsanlaın neden hep et yediğini anladım . çünkü sebze .yokkk... 4 küçük şişeye kızım için kıslık sıyah üzüm suyu yaptım onu kaynattım.görümcemle bırlıkte evı bastan asagı temzıledım. Sadece tarhana yapmak kaldı. Onu da bu hafta yapmam lazımm...

hayatım benim evimin bir odasını spor odası olarak ayırdık,ne alet istersen var,ama o odada sadece üstümü çıkarıyorum, üzüm suyunu nasıl yapıyorsun ,nerede saklıyorsun yazarsan sevinirim.

yürürken hızı nasıl ölçüyorsun? :)

Bu gruba ben de katılmak istiyoruuuum :5:

katil tabiikiii, hosgeldin ozaman aramiza, kac yasindasin kilon ve boyun kac ??

20dk yuruyus
25dk bisiklet
20dk eliptik bisiklet

Of anamm sen süper spor yapiyorsun yaa nasil yapiyosun bunu :))
Bacaklarim ve kollarim benimde sIkilasmasini istiyroum, ama senin gibi spor yapamamkiii
spor salonuna gidiyosun dimi ????

Necan'cım doğum günün kutlu olsun.Sağlıklı huzurlu ve sevdiklerinle birlikte uzun bir ömür geçirin inşallah...

Hoşbulduk Umut'cum sağol.Şimdi geldim hastaneden.Sonuç sıfırlamış çok şükür müdaheleye gerek kalmadı.Çok daha iyiyim artık.Kafam rahatladı...

Çok sevindim canım gelmiş geçmiş olsun :)

varım valla;ama günlük ne yiyiyorsak,ne kadar spor yapıyorsak düzenli yazalım ,kim kazanırsa yemek ısmarlasın ,sen nerde oturuyorsun,

İstanbuldayım canım ben, sen ankaradaydın sanırım. gelirsen yeriz valla, kaybedersem ısmarlarım :)

ben sabahtan beri; kepek ekmeğine kaşarlı tost, şekersiz yeşilçay.
öğlen; 50 gr tonbalığı bol göbekle salata, 1 dilim kepek ekmeği.
ara; 2 madlen çikolata :(
ara; yeşil elma, şekersiz yeşilçay.
akşam; az cevizli, az tel şehriyeli, yoğurtlu semiz otu salatası.

günü böyle kapamayı planlıyorum çünkü dün evlilik yıldönümüzdü ve akşam yemekte çok yedim. sabah da 3 mil leslie yaptım canım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinizi öpüyorum,çok teşekkürler iyiki varsınız,güzel dileklerinizi okurken hep yüzümde gülücükler oluşuyor,mutlu oluyorum.ne güzel birşey bu ya düşünsenize beni mutlu ediyorsunuz iyiki varsınız.iş yerinde odamın önünden geçenlerde bana bakıyor bu neye gülümsüyor diye

sultancım ben sürekli vermiyorum hayatım ,takip ettiysen bir ara bayağı bir durdum hatta şu galeta yüzünden 2 kilo aldığım bile oldu,hayatım ben bu yaz bayağı yoğundum ,gerçi hala yoğunum,hafta içi sabah 9, akşam 7,30 a kadar iş,eve git iş,hafta sonu şehirdışına gidiyorum,pazar sabah geri dön direk güzellik uzmanlığı kursuna gidiyorum akşam 6 ya kadar,oradan dışarı alışverişi filan derken bayağı yoğunum,birde bunun üzerine 1 saat günlük yürüyüş olsaydı daha fazla verirdim.

istanbuldayım canım ben, sen ankaradaydın sanırım. Gelirsen yeriz valla, kaybedersem ısmarlarım :)

ben sabahtan beri; kepek ekmeğine kaşarlı tost, şekersiz yeşilçay.
öğlen; 50 gr tonbalığı bol göbekle salata, 1 dilim kepek ekmeği.
Ara; 2 madlen çikolata :(
ara; yeşil elma, şekersiz yeşilçay.
Akşam; az cevizli, az tel şehriyeli, yoğurtlu semiz otu salatası.

Günü böyle kapamayı planlıyorum çünkü dün evlilik yıldönümüzdü ve akşam yemekte çok yedim. Sabah da 3 mil leslie yaptım canım.

istanbula gelmem zor hayatım ya,daha önce istanbulda oturuyordum çok da özlüyorum ama çok zor,neyse hayırlısı,çok çok mutluluklar dilerim allah

bir yastıkta kocatsın,kaçıncı seneyi bitirdiniz

tebrik ederim canım. 3 kiloyu ne sürede verdin?

Yaklasik 2 haftada. spora basladigim ilk hafta 1 gun gittim sadece oyuzden pek saymiyorum onu yemegi falza kacirmistim o hafta :D

Of anamm sen süper spor yapiyorsun yaa nasil yapiyosun bunu :))
Bacaklarim ve kollarim benimde sIkilasmasini istiyroum, ama senin gibi spor yapamamkiii
spor salonuna gidiyosun dimi ????

1 ay kaldi turkiyeye gitmeme o yuzden bukadar zorluyorum. :1: Enerji icecegi felan iciyorum tabi arada. Tam sikildigimda yoruldugumda gelecek gunleri dusunuyorum az daha sabret ceren diye diye yapiyorum. Ama inan cok zor canim cok rahat yapiyormus gibi gorunuyorum ama bir sureden sonra bunaliyor insan.Kollari sikilastirmak icin bir hareket var gosteriyim onu size cok cabuk farki hissediyorsunuz. Tabi ben agirlik makineleriylede calistigim icin belki cok cabuk etki oldu ama evde bile yapabilirsiniz. Hepimizde vardir o kolun altindaki bingil bingil sallanan et. Spordaki bir kiz arkadasada gosterdim o da yapmaya basladi.

Hareket su canim;
$seatedtrisepsex-300x214.webp Hem evde hem spor salonunda yapiyorum. 25x4 setler halinde yapiyorum tek kol icin. her kol 100kere calismis oluyor yani.

istanbula gelmem zor hayatım ya,daha önce istanbulda oturuyordum çok da özlüyorum ama çok zor,neyse hayırlısı,çok çok mutluluklar dilerim allah

bir yastıkta kocatsın,kaçıncı seneyi bitirdiniz

olmadı ben ankaraya geldiğimde artık :)

çok sağol canım, ilk yılımız bitti. bugün senin doğum günün, benim de evliliğimin ikinci yılının ilk günü. başlangıç için süper bir gün yani. kararlıyım seneye çıtır hatun olcam evlilik yıldönümümde, hatta ona kalmadan :)

olmadı ben ankaraya geldiğimde artık :)

çok sağol canım, ilk yılımız bitti. Bugün senin doğum günün, benim de evliliğimin ikinci yılının ilk günü. Başlangıç için süper bir gün yani. Kararlıyım seneye çıtır hatun olcam evlilik yıldönümümde, hatta ona kalmadan :)

ya evet ya ,pazar günü alış veriş merkezine gittik,bir tane bir şey almadım gezdim zayıflayınca zayıflayınca diye diye dolaştım.clutch cım ben eşime söz vermiştim aralık sonuna kadar 68 olucam diye ,4 ayda 20 kilo çok zor ya ,lütfen birbirimizi çıtır olucaz diye motive edelim,

Kızlar bir de kollar için ağaçtan elma toplama hareketi yapıyormuşuz çok iiy geliyormuş kollara. 100 kere yapmak lazımmış ama ben çok zorlanıyorum yaparken..
...

ya evet ya ,pazar günü alış veriş merkezine gittik,bir tane bir şey almadım gezdim zayıflayınca zayıflayınca diye diye dolaştım.clutch cım ben eşime söz vermiştim aralık sonuna kadar 68 olucam diye ,4 ayda 20 kilo çok zor ya ,lütfen birbirimizi çıtır olucaz diye motive edelim,

bana da annemle eşim çok ısrar ediyor sürekli bir şeyler alalım üstüne başına diye ama yok zayıflayınca. en azından 79a düşünce diyorum.

olmaz diye bi şey yok canım. bak benim aşağıda hedeflediğim kiloların tarihleri. her hedefime 200 gr az ulaşsam yine en fazla 10-15 gün geç ulaşırım asıl hedefime. bir yerden başlayalım da olduğu kadar.

1 eylül 88.5 kg.
1 ekim 83.5 kg.
1 kasım 78.5 kg.
1 aralık 73.5 kg.
1 ocak 69.0 kg.
1 şubat 65.0 kg.
1 mart 61.0 kg.
1 nisan 57.0 kg.
24 nisan 55.0 kg.

Son düzenleme:
Necan, 4 ayda 15 kilo verebilirsin ama rahat rahat bence.
73 falan olabilirsin yani? :44:
Benim de hedefim 74-75 işte.. Aralık sonuna kadar olurum inşallah...
...

Back
X