Herkese hayırlı gecelerrrrrrr :122: :122:
An itibariyle sabaha kadar izinliyim

Eşim sabah 5de kalkıp kardeşimi ve eşini havaalanına götürecek o yüzden ben seni uyandırmak için oturayım mı dedim çakallllllllll hadi otur bakalım dedi

Tabi ne olur ne olmaz saatleri kurdum ceptelefonların çünkü Labtop karşısında malum uyumuşluğum var
kızlarrrrrr n günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :))) hadi kalkın mutluluğumu paylaşın benimle :)
biliyosunuz ailemden uzaktayım bebeğim doğunca işimi bırakmıştım bebeğime bakıcak kimse yok diye...ama evede bitürlü adapte olamamıştım..hatırlarsanız geçengün yazdım çok sıkılıyorum kosgebe başvurdum hayal ama olsun diye...hayall değilmiş olduuu :) eğitimimim başlıyor pazartesi günüüü ççooookkk mutluyummmm :))))))) sadece 50 kişi alıyorlardıı ben onların içinde ve sabah gurubundayım :) çok mutluyum şuan çokkkkk
Canım hayırlı uğurlu olsun
RAbbim inşallah herşeyi gönlüne göre verir

Çok sevindim gerçekten senin adına darısı dileyen diğerlerine
herkese merhaba iki haftalık tatilden kilo almış olarak kürkçü dükkanına dönmüş bulunmaktayım...kilo alma dışında herşey çok güzeldi günlerin nasıl geçtiğini anlamadık hepinizi çok özledim...

Hoşgeldin ablacığımmmmmmm

Özlettin kendini

Olsun alınanları itina ile veririz nasılsa
Herkese merhaba;
Bende bu sabah aç karnına tartıldım 88,2 yi gördüm ,inanılmaz mutluyum,3 ayda tam 10 kilo verdim.cumaya kadar 87 yi görmek istiyorum,enteresan ama vucudumun zayıflamaya meyilli olduğunu hissediyorum,hani bayağı bir 90 larda beklemiştim,1 kilo aşağı 1 kilo yukarı çıkarak ama şimdi biraz hareketle sanki hemen 3-4 kilo gidecekmiş gibi hissediyorum,ilk baştada öyle olmuştu 1,5 haftada 4-5 kilo birden hemen vermiştim ve sonra takılmıştım
Allah nazardan saklasın

İnşallah hepbirlikte daha nice 10 kilolar veririz
Kızlar bugün benim doğum günüm;34 yaşıma girdim
sansa bak; eşim istanbulda,annem ,oğlum ,kardeşim yok,tek başımayım,ne buruk bir doğum günü
Canım doğum günün kutlu olsun

Rabbim ailen ve tüm sevdiklerinle sana nice güzel doğum günleri yaşatsın

İnşallah bir sonrakinde hepsi yanında olurlar
Banucuğum güle güle kullan aldıklarını :) Kına zamanı resim çektirmeyi unutma :) Koşu yazmışsın ya, ona takıldım ben biraz. Kilo sorunu olmayanlara bile çok önerilmiyor koşu spor olarak. Tempolu yürüyüş en iyisi bence. Hem kaslarını hem kalbini zorlama riski var koşu yaparken. İstersen nette "koşmak mı yürümek mi" diye aratıp detaylı bilgi alabilirsin. Bak birini ben kopyalıyorum hatta
Osman Müftüoğlu
Spora başlamak çok güzel bir karar ama faydadan çok zarar getirmemesi için dikkatli olmak gerekiyor. Bu vesileyle seni de tebrik ederim, verdiğin kararı uyguluyor, yeni bir başlangıç yapıyorsun. Devam eder ve çooook güzel sonuçlar görürsün inşallah
Canım sen bakma benim koşma dediğime

benim totoş ancak hızlı yürümeye kadar dayanır

Yürüyüş yapacağız tabiki hatta eşortmanım hazır büyük kızımda spor ayakkabılarını giymeme izin verdi şükür

Ufak ufak bir yerlerden başlamak lazım

inşallah bir sene sonra bu yürüyüşlerim koşuya da döner

yeterki azimle başlayayım
yürürken hızı nasıl ölçüyorsun? :)
Bu gruba ben de katılmak istiyoruuuum
Aramıza hoşgeldin

İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşacağız.
Selam kizlar :)) birkac gundur yazamadim hafta sonu zaten spora gitmiyorum erken kapaniyor ben uyku manyagi kalkamiyorum
Dun spordan gelincede oldum geberdim usendim yazmaya yatttim direk. 3 saat boyunca spor yaptim tisortum taytim ve ben insanliktan ciktik artik yagmurda kalmis gibi sirilsiklamdim.
20dk yuruyus
25dk bisiklet
20dk eliptik bisiklet
15dk merdiven aleti veya step aletide diyebiliriz (acayip terletiyor)
Kol sikilastirma harekeletleri dumbbelllarla
Sonra agirlik makinelerine gectim daha cok bacagi calistirdim ozellikle acma-kapama aletlerini yandi bacaklarim suratimi gormeniz lazimdi ooohh ohh diye diye yaptim acidan
Birazdan yine gidicem annem-dedem ve ben hep beraber cok zorlamam bugun ama bacaklara yogunlasicam yine. Gozle gorulur bir fark var 3 kilo verdim simdiye kadar ama kuculduler resmen bacaklarim.

Allah nazardan saklasın ve bizlerede nasip etsin inşallah ... Aminnnnnn
İnşallah bundan sonra çok daha güzel kilolar verirsin
İstanbuldayım canım ben, sen ankaradaydın sanırım. gelirsen yeriz valla, kaybedersem ısmarlarım :)
ben sabahtan beri; kepek ekmeğine kaşarlı tost, şekersiz yeşilçay.
öğlen; 50 gr tonbalığı bol göbekle salata, 1 dilim kepek ekmeği.
ara; 2 madlen çikolata

ara; yeşil elma, şekersiz yeşilçay.
akşam; az cevizli, az tel şehriyeli, yoğurtlu semiz otu salatası.
günü böyle kapamayı planlıyorum çünkü dün evlilik yıldönümüzdü ve akşam yemekte çok yedim. sabah da 3 mil leslie yaptım canım.
Geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
Rabbim nice seneler nasip eder inşallah sağlık ve mutlulukla.
Anammmmm ben o prensesi yerim

İnan çok sevindim tabiki erkek kız fark etmez ama senin kvninde istediği oldu

üstelik eşinde emin ol doğduğunda iyiki kız olmuş diyecek cilveler yapmaya başladıktan sonra

Benim kız baba aşığı öbürüde bu ara bazen atışsada babadan asla vazgeçmez

Kumalarım benim

Rabbim sağlıkla gidip gelmeyi nasip eder inşallah canım arkadaşım. İnan seni çoooook özliyeceğiz ama sen yinede eğlenip annenlerle hasret gidermeye bak

İnşallah çok fazla kilo almadan geri dönersin ve beni az da olsa daha zayıf bulursun

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn