• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canimmmmmmmmm merymmmm
düsündügünüz ismi sorabilirmiyimm ???

benim kizkardesim oglan olursa emir düsünüyor
kiz olursada eda :)

oglan ismi cok kolay bulunuyorda
kiz ismi cok zor yaaaaaaaaaa

:1::1::1::1::1:hoşgeldin canım..vallahi içimden geçmiştin neden gelmedi laptopunu almadı mı acaba diye:1:

ay kv ye söledik bugün agzı kulaklarına vardı ama düşündüğmüz ismi begenmedi bi de dalga gecti:37::37:
zaten yanar döner o çokta farketmez:9::9::9:

eşim zaten kızcıydı..Allah ım gönlümüze göre verdi..
şimdi sağlıklı olması tek dileğimiz:16::16::16::16:

bende sizleri çok özlüyeceğim cecoşum:5::5::5::5:
evet doktorumda öle dedi..kebapları,içliköfteleri yeyip çok kilo alma dedi..

ben de ama daha hiç kilo almadım hakkım var almaya dedm:1: aman dikkat dedi:30::30::30:

sen de bu azimle eminim vermiş olacaksın...yeterki sağlığın yerin de olsun:54::54::54:

Canım adanaya tatile mi gidiyorsunuz. Benim yerime de ye kebapları:)) Doktorunu dinle canım,bildiğim kadarıyla son aylarda istemesen de kilo alıyorsun haberin olsun

Canimmmmmmmmm merymmmm
düsündügünüz ismi sorabilirmiyimm ???

benim kizkardesim oglan olursa emir düsünüyor
kiz olursada eda :)

oglan ismi cok kolay bulunuyorda
kiz ismi cok zor yaaaaaaaaaa

canım Duru düşündük biz..
aslında ben küçüklüğümden beri kızım olacak adını Nil koyacam derdim...
sonra eşim 3er tane belirle birini seçelim dedi..

kız isimleri olarak Duru,Nil,Tanem beğendiklerim...

erkekte bulamadık biz de...
kaç aydır düşünüyoruz 3 ü zor bulduk...

aslında lise de bende kız Nil,erkek Emir derdim..
ama Adını Feriha Koydum da vardıya Emir nefret ettim o uyuzdan,isimden de soğudum:9::9::9:

sonra erkek isimleri olarak ta Doğa,Derin,Ulaş ve Batu bependiklerim..

ama teke inince kız Duru erkek Derin diye düşündük...

ama kv Duru sabunları,Duru çamaşır suyu diyip duruyor,delirtiyor:41::41::41:

ismimi değiştirsek die düşünüorum akşamdan beri..o bile bunu düşünüp dalga geciyorsa herkes gecer..

Canım işim daha yeni bitti. Okuyorum ama yazamadım, kışlık fasülye yaptım da anam ağladı sorma
evet okudum canım fasülye işini...
ben geçen sene çiğden koydum ay pişerken öle koktu ki ıyyykkkk tiksindim resmen:37::37::37:

hatta bu sene koymucam o yüsden...
busaate kadar ugrasmıssın ellerine sağlık ama rahat edersin kışın artık..
Canım adanaya tatile mi gidiyorsunuz. Benim yerime de ye kebapları:)) Doktorunu dinle canım,bildiğim kadarıyla son aylarda istemesen de kilo alıyorsun haberin olsun

canım annemleri göreyim ben de...ancak doğuma gelirler..
bende 1 yıl daha gidemem...anneanemi,teyzelerimi,halalarımı yani tüm aileyi bir göreyim:52:

hala çok sıcakmış Adana,vallahi ailem orda olmasa ayak basmam bu mevsimde...
tatilden cok mecburiyet benimkisi:1::1::1:

evet buaylarda baslıormuş kilo almalarım..artık extra dikkat etmem gerek:((

Son düzenleme:
:1::1::1::1::1:hoşgeldin canım..vallahi içimden geçmiştin neden gelmedi laptopunu almadı mı acaba diye:1:

ay kv ye söledik bugün agzı kulaklarına vardı ama düşündüğmüz ismi begenmedi bi de dalga gecti:37::37:
zaten yanar döner o çokta farketmez:9::9::9:

eşim zaten kızcıydı..Allah ım gönlümüze göre verdi..
şimdi sağlıklı olması tek dileğimiz:16::16::16::16:

bende sizleri çok özlüyeceğim cecoşum:5::5::5::5:
evet doktorumda öle dedi..kebapları,içliköfteleri yeyip çok kilo alma dedi..

ben de ama daha hiç kilo almadım hakkım var almaya dedm:1: aman dikkat dedi:30::30::30:

sen de bu azimle eminim vermiş olacaksın...yeterki sağlığın yerin de olsun:54::54::54:

Ay sorma canım bunu söyleyeceğimi hiç aklıma gelmezdi ama şükür gidiyorlar :1:
Bu akşam yemekte bendeydiler malum. Annemlerin ev telefonu birkaç gündür bozuk olduğu için konuşamamış annemle bizde çaldırdık arasın diye. Balkona çıkıp konuştu artık ne söyleyecekse :26: Hatun annemin tembihlemelerini gecici olsada kaile almış ve sadece sofrayı kurmaya da olsa iki kere yerinden kalktı :52: sonra yapıştı yine koltuğa.
He ben iş beklemiyorum kimseden ama insan yarım ağızla da olsa abla yardımcı olayımda işin bitsiin birlikte oturalım der ama nerdeeee totoşum yine yer görmedi.
Kız kardeşim sağ olsun ikizlere rağmen öylende çayın yanına birşeyler yapıp getirmiş :34:
Bir ara kızkardeşimle erkek kardeşim zıtlaştılar biraz. Kızkardeşim ona evin bütün işiklarını biye açık bıraktın günah yaa boşu boşuna elektrik gelicek açık unuttuğun için dedi :34: Anam bizimki bir kızdı sanane yok senmi ödüyorsun falan diye kızkardeşimde çok sakin bir şekilde ya ben ondan demiyorum babamda ödese yazık adamcağızın emeğine sonuçta 60 yaşında adam hala çalışıyor dedi. Vay senmisin öyle diyen başladı erkek kardeşim buna laf sokmaya madem babanı çok düşünüyorsun çıkar para ver işte sen kimsin karışıyorsun o benim sorunum falan diye. En sonunda eşim kızdı yeterin artık diye de konuyu kapattılar :26: ama tabi ondan sonra iyice surat asarak oturdular karı koca :19:
Annem birşey söylemeyi unuttup tekrar arayıncada erkek kardeşim telefonla balkona çıkıp resmen ablasını anneme şikayet etti :47: ama tabi herşeyi abartarak neymiş o sadece holun ışığını hırsız girmesin diye açık bırakmış ama kızkardeşim ona iftira atıyormuş falan filan diye :47: inan kızkardeşimi zor susturduk iki yüzlülüğünü ve yalancılığını görünce.
Rabbim akıl fikir versin... aminnnnnn

İkimizde çok şükür kurtulduk sayılır dedik gece eve döndüğünde :34:
Rabbim islah etsin ...Aminnnnnnnnnn
Sen burada olmazsın o zaman ama şu kadarına eminim erkek kardeşim şimdi döner dönmez sırf anneme bizi kötü göstermek için bir sürü şey uyduracak ve kadına gazı verip özelliklede benim üzerime salacak :47: Adım gibi eminim bak görürsünüz :26:
Fakat eşimde bu sefer sakın sessiz kalma seni kimsenin yönetmeye ve seni üzmeye kimsenin hakkı yok bu kardeşin dahi olsa dedi :34:
Aslında senelerdir o ses etmeydiği için herkes bu kadar rahat davranıyordu bana göre ama artık herkes destur der herhalde :1:
İnan anneme bile sırf adaletsizlik yaparsa rest çekmeyi düşünüyorum :34: Erkek kardeşimin taktiği :60:

Aklından geçen isim ne canım :17:
Emin ol doğuma kadar bir çok isim karar verip yine vazgeçersiniz :34:
Ben hem kuranda geçen hemde anlamı güzel olan isimlere bakmıştım hep çünkü karakteri çok etkiliyor gerçekten :34:
Hayırlısıyla doğsunda hepinizin gönlüne göre bir isim koyarsınız zaten :34: olmadı sizde bizim gibi cift isim kullanın :1:
Tabi bizim iki ismide ben karar vermiştim :1: 9 ay ben taşıyorum kızda olsa erkek de olsa o hak benim demiştim ama eşimde sağ olsun isimlerini hep anında beğenip deyit etmişti :34:

ama Adını Feriha Koydum da vardıya Emir nefret ettim o uyuzdan,isimden de soğudum:9::9::9:

ismimi değiştirsek die düşünüorum akşamdan beri..o bile bunu düşünüp dalga geciyorsa herkes gecer..

seni sosyetik seni :))
bu gidisle ben kizimin adini ayse, oglumun adinida ahmet koycam
ay cok zor isim begeniyorum yaaa, hele yeni yetme isimler konusundada cok terettütlüyüm
bu arada derin ismi kiz ismi degilmi?? erkegedemi konuyordu,

duru aslinda fena degil ama nasilsa daha vaktiniz var düsünür konusursunuz :38: :16:

kızlarr geçmişi okuyamadım şu saat oldu valiz falan anca hazırlandım birazdan yola çıkıcaz düğünümüz kazasız belasız geçer inşallah elti olarak daha zayıf gitmek hayalimdi ama neyse bunada şükürrr cuma bildirim yapamıcam artıkın

iyi geceler

evet okudum canım fasülye işini...
ben geçen sene çiğden koydum ay pişerken öle koktu ki ıyyykkkk tiksindim resmen:37::37::37:

hatta bu sene koymucam o yüsden...
busaate kadar ugrasmıssın ellerine sağlık ama rahat edersin kışın artık..

canım annemleri göreyim ben de...ancak doğuma gelirler..
bende 1 yıl daha gidemem...anneanemi,teyzelerimi,halalarımı yani tüm aileyi bir göreyim:52:

hala çok sıcakmış Adana,vallahi ailem orda olmasa ayak basmam bu mevsimde...
tatilden cok mecburiyet benimkisi:1::1::1:

evet buaylarda baslıormuş kilo almalarım..artık extra dikkat etmem gerek:((

Demek adanalısın sennn. Adanalıyım Allahın adamıyık:1::1::1: anladın senn. Gene temmuz ağustosa göre daha iyidir ama, ben bi kere temmuzda adana otogarına gitmiştim, nefes alamamıştım resmen sıcaktan

Canım çiğden koymamak gerekiyomuş. Ben de o yüzden önce kaynattım 3 dk sonra soğuk suyua attım,çiğden koyunca çabuk bozuluyomuş bir de tadı iyi olmuyormuş ondan miğden bulanmıştır

Canım işim daha yeni bitti. Okuyorum ama yazamadım, kışlık fasülye yaptım da anam ağladı sorma

:nazar: :nazar: :nazar:
Maşallah canım hamarat hatunun hali başka işte :34:
Ben geçen sene yapmıştım ama salak gibi normal poşetlere koydum inan hep buzluk koktu ve eşim atırdı sonunda onları. Bu sene bende taze fasulye harıç birşeyler yaptım :34: iiyi oluyor kışın :34:

Canım inanmayacaksın ama ben Duru adın bayılıyorum :60
Kızım doğduktan sonra bir ara yayınlanan bir dizi deng gelmiştim oradaki küçük kızın adı Duruydu ve inanılmaz güzel bir kızdı. O gün sadece pişman olmuştum Duru ismini niçin akıl edemedim veya deng gelemedim diye :1:
Rabbim güzel ve hayırlı bir isim bulmanızı hayırlı kılar inşallahda Adıyla yaşar küçük prensessimiz :nazar: :nazar: :nazar:

Bu arada da erkektede hep Cenk Mete diye düşünmüştüm iki isim olarak ama Cenk savaş anlamıına geliyor ve o isimdeki çocuklarının coğu kavgacı ve hırçın olurmuş :1: o zaman Celal e dönmüştüm oda sinirli kızgın demek eee asabi bir sıpaylamı uğraşacaktım ömür boyu :1:

Etrafındaki insanların isimlerini ve karakterlerini bir incele eminim farkı sende göreceksin :1:
Mesela benim tanıdığım tüm Banular keyifçi olur :1:
Adında Nur olan tüm tanıdıklarım bir şeye sinirlendiklerinde Rus askeri gibi somurturlar :1:
Tanıdığım tüm Hasanlar ( ki babam olur :1: ) çok temiz yürekli, kötülük düşünmeyen ve muzip tiplerdir :60:
Adaşların çoğunun ortak özelliklerini düşündükçe göreceksindir :34:

Son düzenleme:
kızlarr geçmişi okuyamadım şu saat oldu valiz falan anca hazırlandım birazdan yola çıkıcaz düğünümüz kazasız belasız geçer inşallah elti olarak daha zayıf gitmek hayalimdi ama neyse bunada şükürrr cuma bildirim yapamıcam artıkın

iyi geceler

Hayırlı yolculuklar canım :71:
Rabbim kazasız belasız gidip gelmeyi nasip eder inşallah... amiiinnnn
Dikkatli gidin ve çok eğlenmeden dönmeyin :1:

Ben geçen sene yapmıştım ama salak gibi normal poşetlere koydum inan hep buzluk koktu ve eşim atırdı sonunda onları. Bu sene bende taze fasulye harıç birşeyler yaptım :34: iiyi oluyor kışın :34:

Kızım doğduktan sonra bir ara yayınlanan bir dizi deng gelmiştim oradaki küçük kızın adı Duruydu ve inanılmaz güzel bir kızdı. O gün sadece pişman olmuştum Duru ismini niçin akıl edemedim veya deng gelemedim diye :1:
Rabbim güzel ve hayırlı bir isim bulmanızı hayırlı kılar inşallahda Adıyla yaşar küçük prensessimiz :nazar: :nazar: :nazar:

Bu arada da erkektede hep Cenk Mete diye düşünmüştüm iki isim olarak ama Cenk savaş anlamıına geliyor ve o isimdeki çocuklarının coğu kavgacı ve hırçın olurmuş :1: o zaman Celal e dönmüştüm oda sinirli kızgın demek eee asabi bir sıpaylamı uğraşacaktım ömür boyu :1:

Etrafındaki insanların isimlerini ve karakterlerini bir incele eminim farkı sende göreceksin :1:
Adında Nur olan tüm tanıdıklarım bir şeye sinirlendiklerinde Rus askeri gibi somurturlar :1:
Tanıdığım tüm Hasanlar ( ki babam olur :1: ) çok temiz yürekli, kötülük düşünmeyen ve muzip tiplerdir :60:

Ne yapabilirim ki başka. domatesi annemden aldım. Bamya felan mı yapsam bilemedim. Sen ne yaptın kışlık

ahhaahha aynı ben benim adam gene somurttu der demek ismimdeki nurdan geliyooo
benim adam yandı ben ve 2 kızımda nurluyuzzz
büyük senanur küçük elifnur:))))))

Ne yapabilirim ki başka. domatesi annemden aldım. Bamya felan mı yapsam bilemedim. Sen ne yaptın kışlık

Ben kışlık en önemlisi Tarhana yaptım :56:
Geçti ama bezelye atmıştım buzluğa birde barbunya :34: taze çok daha lezzetli oluyor.
Biraz hoşaflık meyve falan atmayı düşünüyorum öyle şekersiz komposto yaparım diye düşünüyordum :34:
Aslında annemin teyzesi şöyle güzel bir kahvaltılık gibi birşey yapıyordu konserve ama onlada uğraşmak zor yaa; Patlıycanları közleyi iyice eziceksin, biberleri közleyip iyice ince ince doğrayacaksın, bol domates rendeleyip birazda sarımsak ekleyip bir tencerede hepsini kaynatığ sonrada kavanozlara doldurup sıcakken kapaklarını kapatıp ters çeviyordu :34:
Sabahları kahvaltıda soğuk soğuk süper gidiyordu ama tabi yapacak adam yok :1: İki çocukla hem zor hemde sonra oturup yerim diye yapmıyorum :1:

seni sosyetik seni :))
bu gidisle ben kizimin adini ayse, oglumun adinida ahmet koycam
ay cok zor isim begeniyorum yaaa, hele yeni yetme isimler konusundada cok terettütlüyüm
bu arada derin ismi kiz ismi degilmi?? erkegedemi konuyordu,

duru aslinda fena degil ama nasilsa daha vaktiniz var düsünür konusursunuz :38: :16:
hahahha se de beğenmedn pek bizim isimleri..hadi hadi itiraf et...

Derin ve Doğa unisex isimler bence herkese olur:9::9::9:

peki benm yazdıklarımdan en çok hangileri hoşuna gitti

iyi geceler
iyi geceler nursena cım...yolunuz açık olsun..
yarın bende gidiyorum..bakalım kim daha cabuk dönecek:9::9::9:
Demek adanalısın sennn. Adanalıyım Allahın adamıyık:1::1::1: anladın senn. Gene temmuz ağustosa göre daha iyidir ama, ben bi kere temmuzda adana otogarına gitmiştim, nefes alamamıştım resmen sıcaktan

Canım çiğden koymamak gerekiyomuş. Ben de o yüzden önce kaynattım 3 dk sonra soğuk suyua attım,çiğden koyunca çabuk bozuluyomuş bir de tadı iyi olmuyormuş ondan miğden bulanmıştır
Adanalıyık Allahın Adamıyık:27::27::27::27::27:
kız benden de çıksa çıksa Adanalı çıkar zaten:9::9::9:

evet çigdenbkoymak mııı bööööö:27::27::27:

ayyy cok sevindim beğendigine...
acaba kitapta varmıdır Duru????

nebilim sabun sampuan falan diye dalğa gecmezler dimi benim cocukla:26::26::26:
yoksa isim olarak saf,temiz,berrak seler aklıma geliyor duyunca:16::16::16:

peki sen benim yazıdgım is,mlerden en cok hangilerini begendin?anket yapıyorummmm..

ve son olarak sana katılıyorum..genelde isimlerine çekiyor insanlar..
öle cenk celal ateş demir gibi isimler koymak istemem o yüzden...

benim ismimde ananemin gibi Meryem..ikimizde huysuz,memnuniyetsiz tipleriz kötü huy olarak..
he bir de şişkooooooo:9::9::9::9:

ahhaahha aynı ben benim adam gene somurttu der demek ismimdeki nurdan geliyooo
benim adam yandı ben ve 2 kızımda nurluyuzzz
büyük senanur küçük elifnur:))))))

Benim büyük kızda Beyzanur :1: ve inan en ufak şeyde surat asar :1:
küçüğüde Buse ceren :1: oda buseden dolayı mıdır nedir bir cilveli bir işveli :1: eşim asıl bu kız bizi maf edecek der hep çünkü büyük olan feminist gibin birşey şu ana kadar :60: ama küçüğü yakışıklı görmesin anında öpücük atar kendini sevdirmek için cilveler yapar :60:

Ben kışlık en önemlisi Tarhana yaptım :56:
Geçti ama bezelye atmıştım buzluğa birde barbunya :34: taze çok daha lezzetli oluyor.
Biraz hoşaflık meyve falan atmayı düşünüyorum öyle şekersiz komposto yaparım diye düşünüyordum :34:
Aslında annemin teyzesi şöyle güzel bir kahvaltılık gibi birşey yapıyordu konserve ama onlada uğraşmak zor yaa; Patlıycanları közleyi iyice eziceksin, biberleri közleyip iyice ince ince doğrayacaksın, bol domates rendeleyip birazda sarımsak ekleyip bir tencerede hepsini kaynatığ sonrada kavanozlara doldurup sıcakken kapaklarını kapatıp ters çeviyordu :34:
Sabahları kahvaltıda soğuk soğuk süper gidiyordu ama tabi yapacak adam yok :1: İki çocukla hem zor hemde sonra oturup yerim diye yapmıyorum :1:

ayyy o anlattıgın kahvaltlığı ben biliyorum çok güzel oluyooooooo:9::9::9::9:

birde sey yapar anem tursu gibi yapar onu...
çigden acı biberleri robotta irice kıyar..maydonozu naneyi sarımsağıda...
bol domates rendeler..sirke zeytinyağ tuzla harmanlayıp küçük su şişelerine doldurup saklar...

acı soslu domates turşuuuuuuuu:27::27::27::27::27:
ah harika olur kışın o soguklarda içini ısıtır insanın mis gibi kokusuyla...

aşık oldugum adam gibi anlattım ama o turşumsu şeye de aşığım zaten:9::9::9:

Meryemciğim ben kesinlikle birinci tercih olarak Duru ikinci tercih olarak da Tanem derdim :1:

Küçük kızım doğmadan evvel hep kızım olursa ikinciye kesinlikle Bengü Tuana koyarım ismini diyordum ama kızkardeşim o dönem Tuanayı biz koyalım demişti ikizlerden birinin kız olduğunu duyduğunda :1:
Tuananın anlamı çok hoşuma gitmişti :16:
Cennete düşen ilk yağmurdamlası anlamına geliyormuş :34:

Şimdi baktım da Duru ve Tanem kuranda geçmiyormuş ama onunda çaresi var :1:
Arkasına bir Nur yada Naz oturttunmu tamamdır :34:
Yani herhangi bir isimde kuranda geçmiyorsa çoğunluk öyle yapıyor :34:

Meryemciğim ben kesinlikle birinci tercih olarak Duru ikinci tercih olarak da Tanem derdim :1:

Küçük kızım doğmadan evvel hep kızım olursa ikinciye kesinlikle Bengü Tuana koyarım ismini diyordum ama kızkardeşim o dönem Tuanayı biz koyalım demişti ikizlerden birinin kız olduğunu duyduğunda :1:
Tuananın anlamı çok hoşuma gitmişti :16:
Cennete düşen ilk yağmurdamlası anlamına geliyormuş :34:

Şimdi baktım da Duru ve Tanem kuranda geçmiyormuş ama onunda çaresi var :1:
Arkasına bir Nur yada Naz oturttunmu tamamdır :34:
Yani herhangi bir isimde kuranda geçmiyorsa çoğunluk öyle yapıyor :34:

ahhh gecmıor demek Kuran da..bak üzüldüm şimdi...
sonuna bise eklemek istemıyorum nedense..

çünkü ben kızlık soyadımıda tasıorum kızımda öle olursa çok uzun sıralı bir isim olmasını istemem:((

eşim Ahu da olabilir dedi şimdi..kafa gittikçe karısıyr bizim..ama işte bu dünyanın diger tarafıda var..
Kuran da olması çok öenmli..

evet Tuana bizimde akrabamızda var..ama biraz yaramaz oluyorlar sanki:9::9:

ahhh gecmıor demek Kuran da..bak üzüldüm şimdi...
sonuna bise eklemek istemıyorum nedense..

çünkü ben kızlık soyadımıda tasıorum kızımda öle olursa çok uzun sıralı bir isim olmasını istemem:((

eşim Ahu da olabilir dedi şimdi..kafa gittikçe karısıyr bizim..ama işte bu dünyanın diger tarafıda var..
Kuran da olması çok öenmli..

evet Tuana bizimde akrabamızda var..ama biraz yaramaz oluyorlar sanki:9::9:

He valla yaaa gerçekten de çok yaramaz :1: kolunun kırılmasından belli değilmi zaten :1:
Bugün alçısı çıktı sonra eve gelince bir düşmüş kafayı morartmış :1:

Bence çok fazla takılma canım emin ol doğuma yakın içine sinen bir isim bulursun nasılsa :34:
Ahuda güzel bir isim acaba geçiyormu kuranda :44:

Back
X