slm kızlar. Birilerıne konuşmam lazım. Yoksa kafayı yemeyeğe az kaldı

(
biz 3 kız kardeşiz. Ben ortancıyım. Annemın hep gözdesi ablam küçüğü kardeşim dışlanan kızı da ben oldum. Yıllarca hep ablamla yarıştırıldım. Kardesımle karsılaştırıldım. Ablam 2. Yılında öss yı 2. Yılında kpss yı kazandı. Ben hep bırıncı yılımda kazandım.ama hep agız açıldı mı her yerde ablamın çooook çalışkan olduğundan bahsedilir benım adım bıle gecmezzzz...kardesım yıllrca ossyı kazanamdı. Ona tek ses adılmaz. Sankı o ailede yokmuşum gıbı buyudum. Nişanımı düğünümü burnumdan getirdiler. Neden esım mardınli kürt diye. Oysa babamda enıştemde kurt. Eşim mudur yardımcısı. çok cıddı çevresı tarafından da saygı gören sözu dınlenen bırı. Ama bır turlu esım onlara kendını sevdıremedı. Enıştem gıbı sebek olması beklendı. Annem ve ablam kardesım esımın ailesı ıle bırlıktelık kurup benı dıslamaya kalktılar. Düşünsenıze annem görümceme diyor kı sakın sırlarını yengene verme herkese duyurur... Neden bılıyor musunuz. Kardeşim ablamın çocuğuna bakıyor. Bende bırgun onlara gıttım.10 gun kaldım. Ablam sofrayı toplamadım dıye bın bır surat yaptı.bende neden boyle dıye çıkıştım anneme. Mısafırım bebeğim 4 aylık onunla ılgılenıyorum. Toplamasam ne olur dedım. Hep boyle o dedı. Oyleyse neden buradasınız zaten kardesimi ıstemıyorlardı şimdi işlerini yaptığınız için hoşlarına gıdıyorsunuz. Işinize gelmıyorsa evınıze gıdın dedım. Onalarda tabı bır suru bu arada konuşmalarda ablam hakkında attılar attılar. Sonra gıdıp ablama kardesımı ıstemedıklerını neden ıstemedıklerını soruyorlar. Kım dedı benım dedım yaa.. Onalrın dedıklerı hersey unutuldu benım ıstemıyordu neden gelıyorsunuz demem dedıkoducu oratalığı karıştırıcı olduğum anlamına geldı..yaz tatınde eşim gelmedı ben tek gıttım annemlere.donmeme 3 gun kala benımle kavga ettıler.dedikoducu vs ara yerı karıştıran oldum. Bende çocuğumu aldım saat 11 dı. çıktım denızlıden mardıne gelmek için yol. Saat 17 de kaltı arabam. 6 saat otogarda bekledım. Kımse benı ne aradı sordu. Bebeğim elımde 5 aylıktı. Babamı doldurmuşlar. Bababm kayınbabamı aramış benım oyle kızım yok. Burada kardeslerıyle kavga ettı gıttı demış. Benı arayıp ne oldu nıye gıdıyorsun dıye hıç sormadı halbukı. Sonra benı facebooktan sıldıler. Zavallaı hıç bırseye karışmayan kocama ve ailesıne bınlerce laf eden mailler attılar. Ailesıne laf soylenınce esımde kardeslerını aradı. Dedı kı arayıp konuşmayın. Sizin hakkında bır suru seyler soyluyorlar demış. Kardeslerıde ablamı aramış bız sıze ne yaptık neden laf atıyorsunuz demışler. Ablamda o yengenıze ıanamayın size yalan soyluyor demış. Hakkımda bır suru yalan soylemış. Onlarda bıze yengemız degıl abımız senın attığın maiilerı okudu deyınce ağlamış kapatmış telefonu.
Ailem yetmıyor gıbı bu sefer onceden bana sonsuz saygı gosteren görumcelerım ve kaynanam bana ters davranmaya basladılar. Baktıf herkes bır laf atıyor. Tabıı ınsanın ailesı sahıpsız bırakırsa kaynanadan saygı beklemek kusur olur.
Neyse geçen hafta sonu esımın kardesının düğünü vardı. Kız sevgılısını benım anneme bıle anlatmış ben düğün zamanı duydum herseyı. Oyle olunca bende esime soyledım. Görücü usulu degıl. Sulalede bır tek ıkımız bılmıyoruz dedım. O da hıç bırseye karışma mısafır gıbı otur gel dedı. Dınlemedım. Sırf üzüülmesın kız diye hersey koştum.erkek evı kınaya kızı kuafore goturmedı. Muzık getırmedı. Ben gıttım kızın sacını yaptım ses sıstemı goturdum . Herseyı ayarladım. Kız gelın çıkarken esım gelmedı. Kaynanam başladı soylenmeye. Bende soylenme senın kızın benım annmeden once bana soyleyecektı. Oğlun o yuzden gelmedı dedım. Kaynanamla tartıştık. Dedı kı senın annen soyleme dedı dedı. Dondum kaldım.
En son dun akşam bu olaylar yuzunden esımle de tartıştım. Hep ıyı nıyetle uğrastım ama olmadı. Içimdekı herseyı kusmak gelıyor. Tabı anlatınca olaylar bıraz havada kaldı ama ben bu ıkı aile arasında tek dayanagım esımle de onalrın yuzunden tartıştım. Zavallaı esıme akşam neler yaptım

şimdi asağıda benı araba kullanmam için çağırıyor. Halen benım için bırseyler yapmaya calışıyor. Psikolojım çooook bozuldu. Bugun spor da yapmadım ... Aallahım annem benden neee istiyorrr