Selam kızlar ben geldimmmmmmm :122:
Bugün biraz tembellik yaptım

ama yarın kaçarım yok yine o nankör temizliğe girişeceğim sabahtan

Büyük kızım yarın akşam teyzesine yatıya gidiyor ve o yüzden öğlene kadar yaptım yaptım sonra kesin kalır çünkü ablamız olmayınca küçük cimcime dakika rahat vermiyor

Öğleden sonra hem kızı götürürüm hemde bir kahve içip iki laklak yapar dönerim

Gündüz büyük kızım sokağa çıkmak için hazırlanmaya başlayınca bizim ufaklıkta iyice dibime geldi hani cizgi filmlerinde kediler gözlerini kocaman açıp böyle masum masum bakar ya aynen öyle bir bakış attı bana ve Anne bende gideyim mi dedi

Artık baya baya cümleler kuruyor

Baştan olmaz falan dedim ama defalarca önümde zıplayarak anne gideyimmi diyince babanı arayalım izin verirse olur dedim

Eşim izin verdi tabiki ama ablasına elli kere tembihledi bak kapı önünden ayrılmak yok diye.
Bizim apartman çıkmaz sokakta olduğu için ancak oturanlar arabayla bayır aşağı gelir birde yan apartmandan baya bir aşağıda kaldığımız için kapı önü ufak boş bir alan gibi.
Yolladım yollamasına ama aklım hep onlardaydı fakat şükür 15 dakika sonra geri döndüler

Birlikte apartman önünde taşa oturup gelen geçeni izlemişler birde apartman önündeki kedileri sevmişler

Geldiklerinde iyi geldimi diye sordum küçük kızıma iyi geldi anne acıktım dedi direk

az birşey sütünü içti ve bir güzel öğlen uykusuna yattı hiç itiraz etmeden
Artık yarın akşamda kesin benle oyun oynamak ister
Ablası ona kutu kutu penseyi öğretmişti birkaç gün evvel

o günden bu yana hep kutu kutu pense oynuyoruz ve cadı şarkısını bile ezberlemiş

Valla bu kız çok bilmiş yandık bununla ilerde

spor hareketlerini bile ablasına baka baka yapıyordu dün
merhaba arkadaşlar halim içler acısı galiba..20 yaşındaym ve 100 kgym :/:/
5 gündür rejımdeyim size yedklermi yazsamm yorum yaparmısınz?
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 diilim peynir
yumurta-salata-domates-cay
öğlen: 1 tabak çorba-salata-1 parça fırında tavuk
arada: eti form ve çay
akşamda büyük ihtimal taze fasulye-yoğurt yicem çorba içsemmi karar veremedm.
Canım aramıza hoşgeldin

Hiç umutsuzluğa kapılmıyorsun çünkü burayı takip edersen emin ol motivasyon açısından aradığının fazlası var

Hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz Allahın izniyle ...Aminnnn
Bu arada yediklerin bence az da değil hatta ideali tabi kaçamak olmazsa

Umarım hep kaçamaksız bir beslenme düzenini sürdürmeyi başarırız
hepinize iyi akşamlar 
bugün çok yoğun gündü çok.. başlıyorum önce spora gittim paramı yatırdım yarın sabah 9'da B-fitteyim 

ama bi çekingenliğim var. bugün kayıt olurken şöyle bi baktım içeri zayıflar çok fazla.. :26: sonra kendime baktım utandım 
sonra diyetisyen'e gittim ve 99.2 çıktım 15 gün sonra yine çağırdı liste verdi. 
bende listeye eklendim mi YENA
Sakın çekinme canım inan ben buraya başladıktan sonra çok daha kendime güvenir oldum kilo konusunda

Eskiden kilo konusu olunca yorum yapmazdım aksine kaçacak yer arardım yada bahaneler o ortamı terk etmek için. Artık aksine bana sormaya cesaret edenlere

büyük bir gururla 120 kiloyla başladığımı söylüyorum

Aslında çok fazla yol kat ettiğim söylenemez ama yinede gurur duyuyorum kendimle sonuçta hiç yoktan iyidir üstelik elimden geleni yapmaya çalışıyorum daha doğrusu öğrendikce hayata geçirmeye çalışıyorum
Ben senin yerinde olsam onlardan çok daha gururlu olurdum çünkü sonuçta elinden geleni yapmak için bir adımda olsa atıyorsun ve çok yakında o zayıflardan çok daha energik ve zayıf olacaksın hep bunu düşün ve asla çekinme
iyi geceler kızlaaarr
geçmişi okuyordum ama yarım bıraktım şarjım bitmek üzere bitmeden bir selam vereyim tekrar dönerim okumaya ne akdar okuyabilirsem
dün salçamı yaptım , turşumu yaptım, acılı sos yaptım akşam direk kumlaya geldim şu anda kumladayım. misafirlerim oldukca kalabalık yemekten sonra dolaşmaya çıktılar bende fırsattan istifade çaybahçesine koşturdum. birde açtımkiiii leptopumun şarjı bitik çocuklar resimlere bakarken bitirmişler. neyse enazından selam verebildim. ben cumada burda olucam sanırım bi,ldirimde yapamam birdaha girebilirmiyim bilmiyorum giremezsem aynı yazın olurmu
hadi Allah rahatlık versin
Hamarat Hatunun hali bir başka yaaa

İnan senin enerjine hayranım Ablacığım

O kadar misafirle uğraşırken bir yandanda bütün kışlıklarını yapabildin ve onun haricinde yine kendi sağlığın içinde olsa zaman ayırabiliyorsun ve bizlerle oluyorsun

Topiğimiz maşallah hamarat hatunlarla dolu

İnşallah en kısa zamanda zayıf ve hamarat hatunlar haline geleceğiz

Aminnnnnnnnnnnnnnnn