Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

spora gittim bugün güzeldi sanki ama çok yorulmadım ilk gün olmasına rağmen iki tur yaptık belki ondandır.
sonra eve geldim kahvaltı yapacaktım haberleri açtım.. 25 şehit..:43::43::43::43: yandı yüreğim bıraktım kahvaltıyı falan..:14::14::14: bilgisayra geçtim kafam dağılsın diye..
60 dk spor yaptım..:8:

hayatım sende süpersin,hadi yarış başladı valla,dün dukan testi yaptım ingilizceydi,ideal kg 68,5 muş, 19,5 kg fazlam var ayda hafif bir sporla diyor 2,100 gram verebilirmişim, ve 9 ayda bu iş sağlıklı bir şekilde biter diyor

dukan benim için de ideal kilo 65 diyor canım, benim boyum 160 cm. muhtemelen senden kısadır. metabolizman hızlanınca ondan fazlasını vereceksin bir ayda canım merak etme.
ben 55e inmek istiyorum çünkü daha çocuğum yok, yaşım da 29. ancak 1 yıl o kiloda kalırım zaten, 30dan sonra 60 kg ideal.

benim menüm canım,

sabah; 2 parça madlen çikolata, kepekli ekmeğe tost, şekersiz yeşilçay.
öğle; küçük hamburger, ayran
akşam; etli bamya yemeği, 1 dilim ekmek.

tüm gün dışarda olcam. acıkırsam sağlıklı bir ara öğün bulmaya çalışırım. öğleden sonra da anneme gider koşu bandında yürürüm.

ben kaçayım canım geç olmadan. yarın görüşürüz.

haşçakalın kızlar.

hayatım sende süpersin,hadi yarış başladı valla,dün dukan testi yaptım ingilizceydi,ideal kg 68,5 muş, 19,5 kg fazlam var ayda hafif bir sporla diyor 2,100 gram verebilirmişim, ve 9 ayda bu iş sağlıklı bir şekilde biter diyor

Senin boyun kaç canım. Kikıo çizelgene baktım da boyun baya uzun sanırım. Vucut kitle indeksin gayet iyi şu anda. Aslında boyuna göre sen baya zayıfsın.

dukan benim için de ideal kilo 65 diyor canım, benim boyum 160 cm. muhtemelen senden kısadır. metabolizman hızlanınca ondan fazlasını vereceksin bir ayda canım merak etme.
ben 55e inmek istiyorum çünkü daha çocuğum yok, yaşım da 29. ancak 1 yıl o kiloda kalırım zaten, 30dan sonra 60 kg ideal.

benim menüm canım,

sabah; 2 parça madlen çikolata, kepekli ekmeğe tost, şekersiz yeşilçay.
öğle; küçük hamburger, ayran
akşam; etli bamya yemeği, 1 dilim ekmek.

tüm gün dışarda olcam. acıkırsam sağlıklı bir ara öğün bulmaya çalışırım. öğleden sonra da anneme gider koşu bandında yürürüm.

ben kaçayım canım geç olmadan. yarın görüşürüz.

haşçakalın kızlar.
Aynı yaştayız seninle. Benim de çocuk yok. Seneye düşünüyorum ama benim de önce 65 kiloya inmem lazım. Zaten o kadar fazla rahatsızlığm varki. 2 gün üst üste spor yapmasam hemeroid+ anüs çatlağım nüks ediyor, midede reflü, ayrıca PCOS ama allahtan artık düzenli adet oluyorum

aradan bi yerden dalayım konuya dedim. neler düşünüyorsun öyle ya. aklına kötü şeyler getirme nasıl romantiksin sen bakım hıııııııııııııııııııı kızcam bak:4::4:

doktoruna git güzelce bakaalım neymiş bir öğren herşeyin çözümü var sakın kötü düşünceler kapılma:54:

canim türkiyedede var H&M,
ayrica bu H&M nin büyük beden bölümü, ben pantolonlarimi burdan aliyorum malum totosum büyük :27:

canim hemen morelini bozma cünkü ayni seyleri bende yasadim,
adet düzensizligi icin doktora gittim ve pco oldugumu ögrendim,
ayrica beni endrokrinede yollamisti ve toritim az calisiyormus, her sabah hap aliyroum
büyük ihtimalle sendede öyle sanirim, ama yinede insallah cikmaz,
(ama cogu kadinda varmis bu yani üzülme hemen)
bi git görün, asil hapini almassan kilo veremessin,
ama tiroitin yavas calisiyorsa hap aliyorsan düzenliyor

Iyi aksamlar bayanlar. :))
Tost yedim bugun. Severim kendilerini.
Elma yedim sonra bi ara.
Birazdanda barbunya pilav var. Saat burda 7bucuk fazla geciktirmedem yesem iyi olcak. Sonrada evde dumbbellarla biraz kol felan calistiririm. Diyet isini pek beceremiyorum ama hadi bakalim insallah dogru yapiyorumdur. :D
Dunku yaptiklarimi yazamadim hep birgun gec yaziyorum. Listeye felan giremem sanirim :1:
2.5saat spor yaptim cok zorlamak istemedim kendimi bacaklarimi fena yaniyordu cunku.
15dk da saunaya girdim. Sauna o kadar harika birsey ki cok alistim saunasiz yapamam artik. :9: Kizlar tavsiye ediyorum sirtimda kara kara lekeler vardi kurumus sivilce gibi hepsi gecmeye basladi renkleri soldu. Sirti acik birsey giyemezdim rahat rahat simdi sorun bile etmiyorum yakinda tamamen gidicekler. Solaryuma girmeyi dusunuyorum o da cok iyi geliyormus lekelere. Bugun gitmedim spora nadasa biraktim vucudumu. :1: Ayrica aklinizda bulunsun kaslar dinlenirken buyurmus.

@biumut kizin massallah pek tatli ne guzel guluyor oyle. Yerim onu :54:

@romantik Canim hic korkma oyle hormon bozuklugu icin tomtombulada soluyorum buradan ondada polistik over kist varmis. Ayni teshis banada konmustu. cok uzulmustum. Ama takmiyorum pke kafaya. Cok ihmalkarim :1: hala var mi kist bir fikrim yok. Cuma gunu bende randevu aldim. Hormonlarimi olcturucem. Bende tuylenmede var cunku. Tedavi edilemeyecek seyler degil hem. Herkesin bunyesi farkli olur tabi ama bak ben zayiflamaya basladim bile hic inanmazdim zayiflayacagima. Simdi gorsen 95 kilo kadarim fakat 42 bedene girebiliyorum. Hatta bazilarinda zorlasam 40a bile girerim heralde :52: Yok yok giremem tabi patlatirim. Kimse gormeden sivisirim sonra magazadan :1:

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. dün son mesajımdan sonra dışarı çıktım. yürüdük biraz eve gelince yemek yemedim geç döndük diye bir iki meyve yedim. yarım saat de eliptik bisiklete bindim.

bu gün de 1 dilim ekmek, 3-5 zeytin ve biraz peynir yedim. az sonra öğle yemeği yicem. şimdi biraz daha inatçıyım. taviz vermeden en azından 1 ay devam etmek istiyorum. hiç değilse içim rahat olsun. yoksa çok korkucam bir 25 yılı dahaobez geçirmekten.

canım ne güzel kilo vermişsin.. ne kadar sürede verdin? diyetisyen desteği ile mi zayıfladın? spor olarak neyi tercih ettin (:

hayatım boyumuzu değiştiremeyiz ama,kilomuzu evet, sende bayağı zayıflamışsın sen nasıl verdin ne kadar sürede verdin?

Kızlar ben uzun sürede verdim. Önce kendi çabalarımla 110dan 94e düştüm 10 ayda. Sonra işe başlayınca sürekli oturarak çalıştığım ve gece yarılarına kadar çalıştığım için spor yapmaya vaktim olmuyordu. Tekrar 99 kiloya çıkınca 2011 haziranda diyetisytene başladım. Diyetisyenle de 75e kadar düştüm 99dan. ilk 8 ay işden dolayı spor yapamadım bek. Hatta ilk 4 ay hiç spor yok ama sonrasında gene haftada 2,3 gün yürüyüş bandında yürümeye çalıştım. Kpss için işten ayrılınca da yürüyüş bandında haftada 4,5 gün yürüdüm. Benim diyetisyenim çok iyiydi. 2 haftada bir liste değişiyordu, yediklerimi sürekli yazdırıyordu. Bazen hiç kilo veremediğim oldu ki bu çok normalmiş. Şimdi 12 kilo daha vermem lazım kızlar bakalım başarabilecekmiyim

Boyun kaç canım
Ben sana yardımcı olayım. Eğer boyun 1.70den uzun değilse bu yediklerin az. 5 kiloda bir 100er kalori azaltman lazım.

Öncelikle yürüyük yapma imkanın varsa haftada 3 gün 45 dk yürümeni tavsiye ederim

Sabah 1 dilim ekmek az olmuş. Onu 2 dilime çıkart canım. Yumurta yiyorsan 1 dilim az yağlı peynir ye, yumurta yemediğin günler de 2 dilim peynir ye. Yanına 4 zeytin, bol yeşillik ve 1 çk bal ya da reçel

Ara öğünde alternatifler yazıcam sana. 1/3 simit veya 1 çay bardağı leblebi veya yarım paket diyet bisküvi veya 2,3 grissini + 1 porsiyon meyva

Öğlen 2 el kadar ızgara et veya 4 baget veya 1 but veya 4 köfte + 2 dilim ekmek( çorba içersen 1 dilim ekmek) + salata( serbest)

Ara: 2 porsiyon meyva

akşam 8 kaşık susuz patatessiz sebze yemeği+ yoğurt+ 1 dilim ekmek

Ara: 1/2 paket bisküvi veya 3,4 grissini + 1 bardak süt

Canım eğer uyarsa sen buna başla. Ben 5 kiloda bir değiştircem listeni. Ne dersin varmısın

vallah ne desemm boşş,çok tşk ederim tamam ben böyle yapcam artık..bu hafta okulum açılıyor hayatımda tamamen düzene girdi bu arada boyum 1.70..tekrar çok sağol :)

Boyun kaç canım
Ben sana yardımcı olayım. Eğer boyun 1.70den uzun değilse bu yediklerin az. 5 kiloda bir 100er kalori azaltman lazım.

Öncelikle yürüyük yapma imkanın varsa haftada 3 gün 45 dk yürümeni tavsiye ederim

Sabah 1 dilim ekmek az olmuş. Onu 2 dilime çıkart canım. Yumurta yiyorsan 1 dilim az yağlı peynir ye, yumurta yemediğin günler de 2 dilim peynir ye. Yanına 4 zeytin, bol yeşillik ve 1 çk bal ya da reçel

Ara öğünde alternatifler yazıcam sana. 1/3 simit veya 1 çay bardağı leblebi veya yarım paket diyet bisküvi veya 2,3 grissini + 1 porsiyon meyva

Öğlen 2 el kadar ızgara et veya 4 baget veya 1 but veya 4 köfte + 2 dilim ekmek( çorba içersen 1 dilim ekmek) + salata( serbest)

Ara: 2 porsiyon meyva

akşam 8 kaşık susuz patatessiz sebze yemeği+ yoğurt+ 1 dilim ekmek

Ara: 1/2 paket bisküvi veya 3,4 grissini + 1 bardak süt

Canım eğer uyarsa sen buna başla. Ben 5 kiloda bir değiştircem listeni. Ne dersin varmısın

bu arada cnmm sabah: domates peynir salata 1 dilm kepek ekmeği ve şekersiz çay içtim.yumurta yicektm ama midem bulandı normalde 1 tane haşlanmş yumurta yiyorum.
ara: 4 incir yedm
öğlen:1 tabak çorba ve yoğurt yedm
arada yarım eti form yermm dışarda olcağım için meyve yiyemem akşamada allah büyük :)

kızlar merhaba,
.
valla ben dayanamadım dondurmayı hüplettim gitti :) ama meyvalı ara öğün gibimi süşünsem acaba:5:

buarada şu ikinci el bebek ürünlerine bakayım dedim şaka gibiler :emir_bebek: ürünler nerdeyse aynı fiyata satılacak düşük fiyatlı olanında kargoda çıkıyor parası zaten

bu arada cnmm sabah: domates peynir salata 1 dilm kepek ekmeği ve şekersiz çay içtim.yumurta yicektm ama midem bulandı normalde 1 tane haşlanmş yumurta yiyorum.
ara: 4 incir yedm
öğlen:1 tabak çorba ve yoğurt yedm
arada yarım eti form yermm dışarda olcağım için meyve yiyemem akşamada allah büyük :)
Canım benim sana yazdığım liste diyetisyenin bana senin kilondayken yazdığı liste. Zamanla azalttı yediklerimi. Sen az yıyorsun, bu şekilde ilk başta çok hızlı zayıflarsın ama daha sonra bu yediklerin zayıflatmaz seni. Sen benim yazdığım listeye bir bak istersen. Öğlen özellikle sıkı yemen lazım. Sadece çorba ve yoğurt çok az. Ama tabi gene senin kararın

kızlar merhaba,
.
valla ben dayanamadım dondurmayı hüplettim gitti :) ama meyvalı ara öğün gibimi süşünsem acaba:5:

buarada şu ikinci el bebek ürünlerine bakayım dedim şaka gibiler :emir_bebek: ürünler nerdeyse aynı fiyata satılacak düşük fiyatlı olanında kargoda çıkıyor parası zaten

nerden baktın nasıl giriliyor

$376605_10151208407081189_228007693_n.webp
ooffff oofff rabbim geride kalanlara sabır versin :14::14::14:
Bütün askerlerimizi korusun:72::72::72::72::72::72:

slm güzeller

biçok yeni gelenimiz olmuş hoşgelmişler:)))
bende bu topiğin müdavimlerindenim.geçen yıl ağustosun 20 sinde başlamıştım zayıflama yolculuğuna.tam 97,3 kg idim.5 ayda 21 kg vererek 76 ya inmiştim.sonrada 1-2 kg oynasada sabit kaldım.boyum 179.burada çok güzel arkadaşlıklar edindik.onların destegi olmasaydı geçen yıl kendimi çok berbat hisseden ,3 küçük çocukla asla zayıflayamayacağımı düşünen,1 gün diyet yapsam ertesi gün bozan biriydim.burası benim miladım oldu.lesliylede tanıştım ve haftada 6 gün yaptım 3 mil -5mil ne olursa.buraya sık sık girip sizlere destek olabilmeyi çok isterim ama 3 küçk çocuğumla evde yalnızz pek fırsatım olmuyor.sadece okuyabliyorm yazmak zor oluyor.çocuklarımın en büyüğü 7 yaşında:))) gerisi 3,5 ve 1,5 yaşındalar.işte böyle kızlarrr

özka, asuman ve umutçum anlayış gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim.ben devm ediyorum ama günlük beslenmemde dr un dediği şeyleri tam uygulayamıyorum.çocuklar evde değişik şeyler istiyorlar.pikniğe fln gidiyoruz.hamur işi vs yapıyorum ve dayanamayıp yiyorum.okul başlayınca daha düzene girerim inşallah

özkacım ben sana basurla ilgili bi ilaç önermiştim ya ilk kasımda kullandığımda çok rahatlatmıştı beni.haziran ayında besin zehirlenmesinde uzun süreli ishal ile tekrar hortlayan hemoroidm için tekrar aynı ilacı sipariş ettim.ve bu sefer malesef bu ilaç beni kabız yaptı:((vücudumuz aynı ilaca farklı zamanda farklı tepki verebiliyormuş malesef...kabızlık beni süründürüyordu resmen.hatta yıllık izne de çıkmıştık ve kayınvaldemlerdeydik yaşadığım acıyı tahmin edebilirsin az çok....ben o ilaç firmasıyla baya maillestim fln kabızlığın görülen nadir bir yan etki olduğunu ve magnezyum calsiee diye bir laksatif önerdi.gebelikte bile çok rahat kullanılabilen uzun süreli kullanımlarında bile alışkanlık yapmıyormuş araştırdığım kadarıyla.zor durumda kaldığımda onu kullandım ramazanda oruç dolayısıyla ve misafirlikte çok düzenim değişmişti...neyse böylelikle alternatif tedavi araştırdım.şimdi bunu uyguluyorum.sıkıntım yok çok şükür ama kesin çözüm değil tabi.hayat tarzı yapmak lazım sanırım verdiği şeyler güzel.sabahları limonulu su içiyorum.sonra zencefilli su ve çörek otu yağı vs.yarım saat sonra 5 hurma...wc ye daha rahat çıkıyorum çok şükür.açlık için şimdilik rahat yapıyorum bi sıkıntım yok ve ben memnunum.çok fazla gazım oluyordu şimdi azaldı mesela.ve ben kısa süre yapıp bırakacağım içn sorun etmiyorum.sanada bi tavsiyem var.hemeoroid memeleri şişer gibi olduğunda makata rendelenmiş çiğ patetes koyup tüm gece bekletiyorsun.çok rahatlatıyor.müthiş bişi.nice kremler fayda etmedi .şifa bildiğimiz patetesten geldi:)mutlaka dene.makat çatlağı içni fayda edermi bilmiyorum ama hemeorid için çok rahatlattığını söyleyebilirim.(büyük bir pamuğun ortasına az bişi rendeleyip koysan bile yetiyor ve dökülmüyor.ben bazen zyağla birlikte koydum 2-3 kere koymam yetti.uzun süre acımadı çok şükür hemde bayramda çok abur cubur düzensiz beslendiğim halde)

selam hatunlar,

giremiyorum nete adam gibi kopmalar yaşamaktayım. dün akşamdan beri ttnetle yogun görüşmeler halindeyiz çıldırmak üzereyim.:47: valla kaldırıp atcam kırcam sonunda modemini bilgisayarını. deli oldum ya herşey yapılıyor ama sorun hala devam ediyor. bazen hiç girilmiyor. bugünde böle devam edebilir. görünmezsem haberiniz olsun.

Back
X