Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hayırlı Cumalar

Kilo bildirimini yapayım

Maalesef aynı 84.Sporum da yok.Her ne kadar toparlandım desem de bu sağlık durumları bozdu beni.Yürüyüşe başlamadan olmayacak.Diyete dikkat etsemde yürümeden veremiyorum.Neyse sağlık olsun en azından aynı kaldım.

Kilo verenleri şimdiden tebrik ederim.Hepinize iyi bildirimler...

kilomu bildiriyim kayın anneme kahvaltıya geçecem
döndüğümde geçmişe bakarımm muucckkksss:54:

geçen hafta:87.5
bu haftaaaa:86.1:21: :21: :21: :21:

giden kg :1.4kg

ahooo ahooo ahooooo :52: çok sewindirik oldum gecen hafta adet gunumdü galıba kılolar o yuzden tavan yaptı:53:
artık çıkış yok söz verıyorum hepinize hep iniş yapıcaaamm:47:

günaydın...

kilom aynı malesef sporda yok bişeyde yok vasatında altıdayım artık...

canım üzülme, havalar serinledi toparlarsın yavaş yavaş. bu havalarda yürüyüş güzel oluyor.

Günaydın hayırlı Cumalar

Kilo bildirimini yapayım

Maalesef aynı 84.Sporum da yok.Her ne kadar toparlandım desem de bu sağlık durumları bozdu beni.Yürüyüşe başlamadan olmayacak.Diyete dikkat etsemde yürümeden veremiyorum.Neyse sağlık olsun en azından aynı kaldım.

Kilo verenleri şimdiden tebrik ederim.Hepinize iyi bildirimler...

canım vücudun ancak toparlanıyordur. haftaya daha iyi olacaktır merak etme.

ahooo ahooo ahooooo :52: çok sewindirik oldum gecen hafta adet gunumdü galıba kılolar o yuzden tavan yaptı:53:

tebrikler canım, devamı kalan kilolara :))

kilom 95.5
sporum 890 dakika oldu bu hafta sporu fazlalaştırdım belki işe yarar diye yediklerimede dikkat ediyorum menülerimi hep paylaşıcamyanlış şeyler yedigimde beni uyarın lütfen artık kilo vermek istiyorum:43:

Tetemm ne bu leynnn sozde tatıldeydın heeeeee ne gusel sen bır daha hep tatıle cıkk lennn bak bana spor yaptıgım halde 1 gr bıle vermemısım yaaaaa:84::84:cok moralım bozulduuu yaaaa:19::19:kustumm herkeslere yaaaaaaa

Allah'ım!
kendi rahmetin,bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek günü tüm dua dostlarımız,vatanımız,ordumuz,ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa,hayır,rahmet,rızık,huzur,kavuşma,afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel Alemiyn..

topiğin yüzkarasıyım ne yüzle yazacam kilomu birde regl oldum hepten şiştim inş hepsi ödemdir regl sonrası rahatlarım umut dünyası işte:47::47::47::47:[

yenacım kilom 104...:53::53::17::17:/B]

slm güzeller
kilom 74,8
spor yok

paylaşımımda çok yok tüm çocuklarla evde küçk bir kreş işletiyorum.sıkıldım biraz.en azından arkadaşım ablam annem fln olaydı yanımda daha iyiydi.hergün topla süpür yemek yap tek tek yedir onları topla oyna ders çalıştır ertesi gün tekrar.sağlıklı olduğumuz için şükretmeliyiz tabiki ama işte bazn yalnızlık zor geliyor.aslında çocuklarım yanımda ama neyse anladınız siz beni:)))öptüm herkesi

Herkese merhaba;

sabah tartıldım:87,9 um hala,ne güzel

spor bu hafta toplam 70 dk

eşim istanbuldan geldi dün akşama doğru ,itiraf edeyim akşam 1 orta boy pizza söyledik 3 dilimini ben ,2 dilimini eşim ,1 dilimde kaldı, dünkü menüm bayağı kötü

sabah:1 tane açma

öğlen :1 tane lahmacun

akşam :3 dilim pizza,yarım bardak kola,birazda patates

akşam ,25 dk.yürüyüş,10 dk.titreşim aleti,bu sabah da 10 dk.titreşim

Herkese merhaba;

sabah tartıldım:87,9 um hala,ne güzel

spor bu hafta toplam 70 dk

eşim istanbuldan geldi dün akşama doğru ,itiraf edeyim akşam 1 orta boy pizza söyledik 3 dilimini ben ,2 dilimini eşim ,1 dilimde kaldı, dünkü menüm bayağı kötü

sabah:1 tane açma

öğlen :1 tane lahmacun

akşam :3 dilim pizza,yarım bardak kola,birazda patates

akşam ,25 dk.yürüyüş,10 dk.titreşim aleti,bu sabah da 10 dk.titreşim

verdiğimizi görünce hemen kaybediyoruz kendimizi. bugün tam gaz devam edelim canım. moral bozmak yok.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Gece baya geç yattığım için ancak uyandım :1:
Tabiki kahvaltımıda daha etmedim bildirimi etkilemesin diye :34:
Geçen hafta baya artı bir bildirim yapmıştım ama herhalde ödemden dolayı öyleydi diye düşünüyorum :34:

Geçen hafta: 114 kg
Bu hafta: 112.4 kg

Fark: 1.6 kg :32::32::32::32:

İnşallah bundan sonra hep eksilerde bildirim yaparım :34: Bu arada çok az ama yinede spor bildirimimi de yapayım :1: topu topu 60 dakikacık :27::27: Umarım haftaya çok daha fazla olur :34:

selam kızlar,

ceco ütüyü yapmışsın valla, ellerine sağlık. çok haklısınız tuz ve şeker konusunda. bu arada avatarındaki senin kızın mı küçük olan, yerim onu ben ya. nasıl tatlı. başka fotoğrafı yok mu eklesen de sevsek.

İlk fırsatta eklerim tabiki :34: cimcime nasılsa seviyor resim çekilmeyi :34:

Allah'ım!
kendi rahmetin,bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek günü tüm dua dostlarımız,vatanımız,ordumuz,ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa,hayır,rahmet,rızık,huzur,kavuşma,afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel Alemiyn..

topiğin yüzkarasıyım ne yüzle yazacam kilomu birde regl oldum hepten şiştim inş hepsi ödemdir regl sonrası rahatlarım umut dünyası işte:47::47::47::47:[

yenacım kilom 104...:53::53::17::17:/B]

Ablacığımmmmmm seninde cuman mübarek olsun :34:
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin :34:
Artı cıkman bence reglden dolayıdır üzülme inşallah bir kaç güne kadar inersin yine eski kilona :34:

Şimdilik kaçtım hem kahvaltı ediceğiz küçük kızımla hemde biraz iş yapayım :34: Uğrarım yine nasılsa :34:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Gece baya geç yattığım için ancak uyandım :1:
Tabiki kahvaltımıda daha etmedim bildirimi etkilemesin diye :34:
Geçen hafta baya artı bir bildirim yapmıştım ama herhalde ödemden dolayı öyleydi diye düşünüyorum :34:

Geçen hafta: 114 kg
Bu hafta: 112.4 kg

Fark: 1.6 kg :32::32::32::32:

İnşallah bundan sonra hep eksilerde bildirim yaparım :34: Bu arada çok az ama yinede spor bildirimimi de yapayım :1: topu topu 60 dakikacık :27::27: Umarım haftaya çok daha fazla olur :34:

İlk fırsatta eklerim tabiki :34: cimcime nasılsa seviyor resim çekilmeyi :34:

Ablacığımmmmmm seninde cuman mübarek olsun :34:
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin :34:
Artı cıkman bence reglden dolayıdır üzülme inşallah bir kaç güne kadar inersin yine eski kilona :34:

Şimdilik kaçtım hem kahvaltı ediceğiz küçük kızımla hemde biraz iş yapayım :34: Uğrarım yine nasılsa :34:

geçen hafta çok üzüldün ama bak kurtuluyosun yavaş yavaş kilolardan. gözün aydın :))

Hayirli cumalar kuzucuklarimmmmmmmmmm :21:
Eski azmimize valla kavustuk sayilir yaaa cok sükür,
arada kacamaklar oluyor ama onlarda azalir insallahhh

gecen hafta 97.9
bugun 97.2
giden 700 gramcik :30: :17:
ama gram gramda olsa gidiyor yani dimiiiiiiiiii, insallah..

hepinizi severim ve öperim, görüsrüüüüüüüük :38:
kahvaltiya geciyom ben :56: :58:

Ya kızlar;

biliyorsunuz 7 ay oldu doğum yapalı,birde 10 kilo verince karnım inanılmaz sünüyor,löpür löpür yani,mekik çekmem lazım,sanki içinden yağı almışsın deri kalmış,napcam yaaa

herkese merhabalar iki haftadır tatildeydim eve gelince de anca eşya falan yerleştirdik işte kendime yeni geldim.ne yazık ki tatilde kilo aldım en son 79dum şu an 79.8 oldum.güya tatilde az yiyip kilo vericektim ama olmadı işte.neyse bugünden itibaren kilo vermeye devam edicem inşallah.dün de bi akrabamızın ikiz bebeklerini sevmeye gittim.bursada deniz kenarı bi yer var kumla diye oraya gittik uzak olduğundan sabah 8de yola çıktık akşam 8de geldik.gelince de alelacele annemle yemği sofrayı falan hazırladık sonra da suskunlar başladı onu izledim bitince de hemen uyuyakalmışım televizyonun karşısında :1: sabah da hava biraz bozuktu burda karanlık diye 9buçukta anca kalkabildim :1: dün yediklerimi yazayım:
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
öğle:1 kase tarhana çorbası
3 yk bamya
yarım dilim ekmek
akşam:3 adet köfte
2 yk domatesli pilav
2 parça fırında patates

Back
X