Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu Topicin kurallarını bilmiyorum öylece daldım konulara , geçmişi de okuyamadım dönüp bakıyorum ama çok sayfa var ayrıca 5 yaşındaki kızımda anaokuluna başlıyacak onun telaşı da var, kaç topige üye olunur falan hiç bilmiyorum forum konusunda cahilim. yanlış bişi yapmıyım. geçmişte varsa söyleyinde dönüp okuyayım. Teşekkürler.

hoş geldin istediğin kadar yere yazabilirsin sınır yok

bu gün neti bağlatmaya gittim kestirmiştim çabuk bağlanırda inşallah:34:

yenacım kilom aynı bunada şükür çok ödem vardı bu hafta tuzlu yedim galiba

Aslında benim de öyle :1:
Ama artık daha fazla kıvıramam :34: Bu gece herkesi uyuttuktan sonra artık sabaha kadar ütü yaparım ki bitsin :34:
Benimde cins bir huyum var ille ütüyü gece yapacağım :1:
Sanki gündüz olmuyor ama işte gündüz çoluk çocuk birde işler derken vaktimde kalsa canım istemiyor ama gece salona taşıyorum hepsini Tv karşısında yapıveriyorum :1: hem arada burayada bakabiliyorum :1: mola verdikce :34:

iii fikir ya ama bende ütü yapıca çok sıkılıyorum fişi çekip bırakıyorum o yüzden ütü odası daha ii:34:

Canım uyanıp birşey yemene gerek yok. Benim diyetisyenim şöyle diyordu. Mesela 10da uyandın demi. 10da bir kahvaltı. sonra en geç 12.30-1 gibi öğle yemeği. Yani sanki erken uyanmş gibi yiyecez. Zaten geç kalktım öğlen geç yiyeyim yok. Mutlaka aynı saatlerde yemek gerekiyormuş.

hııım bak bi hatamı daha öğredim ben kaçta kalkarsam kalkıyım öğün aralarını 4saat arayla yıyorum:26:

ayirca madlen cikulata ne yaa?

beimde ilk geldiğin güden beri ÇİKULATA yazışın dikkatimi çekiyor:1: kasıtlımı yazıyosun baby:27:

Sen bana bakma kuzum, kilo veremesem de en azından almamayı öğrendim ya daha da bişey istemem. Valla ben kaçamak yapmayı seviyorum ama en azından börek çörek yemiyorum o da bişeydir. Hayatımdan patatesli yemeği , pirinç pilavını, kızartmayı çıkardım. alışamam doymam sanıyodum ama insan 1 tabak sebze yemeği yogurt ve 1,2 dilim ekmekle doyuyormuş

ben hala onlardan vazgeçemedim ama şekersiz çayı hayatta içemem diyordum
bugün yanlışlıkla bebelerin çayını içtim 2 şekerli nerdeyse istifar edecetim şerbet gibi iğrenç:19:
o yüzdenn bana kocamaaaaa alkışşş:46:
:46::46:

iyi geceler kizlar cuma gun bildirimimi yapamadim yolunda gitmeyen bir suru seyler oldu.. hos halende yolunda gitmiyor ayni seyler bu diyeti ne yapicam hic bilmiyorm:(

ne oldu tatlım hayırdırr???:26: :26:
tebrikler canım, devamı kalan kilolara :))

ayyy hepimize inşallah:nazar:
bu aralar ii saçmaladım ya ne güzel 84e düşmüşke tekrar 87lere çıkmak kabuuuss:19: :19:

Tetemm ne bu leynnn sozde tatıldeydın heeeeee ne gusel sen bır daha hep tatıle cıkk lennn bak bana spor yaptıgım halde 1 gr bıle vermemısım yaaaaa:84::84:cok moralım bozulduuu yaaaa:19::19:kustumm herkeslere yaaaaaaa

valla bebeğim galiba regl bana oyun yaptı ama olsun yınede mutlu oldum:27:
gelir gelmez dıkkat ettim bıde saat 6dan sonra bitki çayı vsss. sonuç olumlu :46: :46:
bu tarafa geliyosunuz dıye duydum vazmı caydınız??:26:

Son düzenleme:
kafam öyle karışık ki geçmişi kafamı toplayıp okuyamadım akşam menü yazmaya girince okuyacağım.. bana akıl verin ya :(
şimdi dün b-fi2t'e gittim açıkcsı çok yormadı beni bende anlamadım ilk gün olmasına rağmen öyle spor yapmış gibi hissetmedim kendimi.. :/

bana orada ki bayan bir gün gel bir gün gelme dedi.. yani gün aşırı.. :30::44:

şimdi ablamla konuştum. o da doğum yaptı :emir_bebek: yağı %40.. :18: ona demiş ki onların orada ki b fit.. senin yağın %40 her gün gelmelisin.. :31:

ben karşıda oturuyorum burada ki b-fite başladım işte dün bana gün aşırı gel dedi.. benim yağım %44.1 ölçülmüş çarşamba günü.. :43::43:

Yaa kadın öyle dedi diyede bugün gitmedim ben.. her gün mü gitmeliyim sizce yoksa gün aşırı mı bana akıl verin :( :14:
yaş 21, bekar polikistik over sendromu olan bir bayanım :D içtiğim ilaçlarla aldım bu kiloyu.. :/ :31:

Son düzenleme:
maşallah canım yaa ne guzel vermışsın kılolarını. Bende sezeryanla doğum yaptım. Benımde kızım 7 aylık ama ben vereceğime aldım :((

karın bolgesınde sarkmalar için ben yarım mekık çekıyorum. Sezeryana etkısı olmuyor. Yada bende olmadı. Gunde 100 mekık çekiyorum. Yalnız senden sırrını ıstıyorum .. Nasıl vermeyı başardın kılolarını

hyatım ben 87 kiloyla hamile kaldım ,95 kilo ile doğum yaptım ,bebeğimde 7 aylık doğdu prematüre yani,doğumdan 1 hafta sonra 90 dım,daha sonra süt olsun diye bir yedirdiler anlatamam,3 ayda 98 e çıktım,mayısın 20 sindede işe başladım.25 inde buraya üye oldum ve diyet yapmaya karar verdim,tabi buarada ben hem iş,hem de hafta sonları güzellik uzmanlığı kursuna gidiyorum birde oğlumu temmuz 14 gibi annemle beraber konyaya gönderdim cuma akşamları konyaya gidiyorum pazar sabah dönüyorum ordan kursa yani bayağı bir yoğunluk ,tabi yediklerimede dikkat ettim ama hiç spor yapmadım,bu hafta tekrar diyet ve spora başladım öyle yanii,bol bol hareket 3 ayda 10 kilo verdim,ayda ortalama 3,300 kg vermişim bu kadar yoğunluğa aslında çok az ama diyeti sıkı tutmadım,iyişallah bu ay düzgün olur

kafam öyle karışık ki geçmişi kafamı toplayıp okuyamadım akşam menü yazmaya girince okuyacağım.. bana akıl verin ya :(
şimdi dün b-fi2t'e gittim açıkcsı çok yormadı beni bende anlamadım ilk gün olmasına rağmen öyle spor yapmış gibi hissetmedim kendimi.. :/

şimdi ablamla konuştum. o da doğum yaptı :emir_bebek: yağı %40.. :18: ona demiş ki onların orada ki b fit.. senin yağın %40 her gün gelmelisin.. :31:

ben karşıda oturuyorum burada ki b-fite başladım işte dün bana gün aşırı gel dedi.. benim yağım %44.1 ölçülmüş çarşamba günü.. :43::43:

Yaa kadın öyle dedi diyede bugün gitmedim ben.. her gün mü gitmeliyim sizce yoksa gün aşırı mı bana akıl verin :( :14:
yaş 21, bekar polikistik over sendromu olan bir bayanım :D içtiğim ilaçlarla aldım bu kiloyu.. :/ :31:

Canim kendi fikrimce konusmam agrin sizin yoksa hergun git. Ne kadar yaptin spor kac saat ? Ama soylede bir durum var yani biraz agri ve aci hissetmen gerekir bu vucudunun calistigi anlamina gelir. Tatli bir aci yani. Ve agrilarin 1-2gun icinde gecmesi hatta uyuyup uyandiktan sonra gecmesi yada azaldigi takdirde sorun yoktur. Ben dun spordan sonra evdede simit bolgemi calistirdim agirliklarla bugun karnim ve oralar aciyor hafif. NO PAIN NO GAIN = Aci yoksa kazancta yoktur. :1: Yani senin vucudun ham birde yani spor yapmiyordun dimi daha once? Bence vucut kendini toparlayana kadar hergun git sonra gun asiriya dusur. Tabi kendini cok zorlama.

Canim kendi fikrimce konusmam agrin sizin yoksa hergun git. Ne kadar yaptin spor kac saat ? Ama soylede bir durum var yani biraz agri ve aci hissetmen gerekir bu vucudunun calistigi anlamina gelir. Tatli bir aci yani. Ve agrilarin 1-2gun icinde gecmesi hatta uyuyup uyandiktan sonra gecmesi yada azaldigi takdirde sorun yoktur. Ben dun spordan sonra evdede simit bolgemi calistirdim agirliklarla bugun karnim ve oralar aciyor hafif. NO PAIN NO GAIN = Aci yoksa kazancta yoktur. :1: Yani senin vucudun ham birde yani spor yapmiyordun dimi daha once? Bence vucut kendini toparlayana kadar hergun git sonra gun asiriya dusur. Tabi kendini cok zorlama.

ya böyle ne çok ağrı duydum ne hiç duymadım. normal yorgunluk oluştu. acaba dün ilk gün diye çok zorlamadı mı kadın bilmiyorum ki yarın gideceğim ona göre değerlendireceğim kendimi :44::44:

10.30 = 1 tost +1 bardak çay

12:30 = 1 adet armut

14:30= tavuk ızgara +sandwiç ekmeği+1 bardak ayran + 1 adet domates

16:45= 1 adet armut

18:30 = 1 fincan sütlü kahve + 1 kare pişmaniye

19:30 = Leslie 2 mil (35 dakika )

20:30 = 1 tabak fasulye yemeği + 2 dilim ekmek+ 1 bardak ayran

22:00 1 bardak süt (şimdi içiyorum :))

gün bitmiştir :31: hepinize iyi geceler... :16:

ya böyle ne çok ağrı duydum ne hiç duymadım. normal yorgunluk oluştu. acaba dün ilk gün diye çok zorlamadı mı kadın bilmiyorum ki yarın gideceğim ona göre değerlendireceğim kendimi :44::44:

Yarinda gidince daha iyi anlarsin canim yaparken calistirdigin bolgelerin yanmasi lazim elini koyarsan o bolgeye hissedersin zaten calistigini. :))) Yarin haberlerini bekliyorum.

yaa tartıda problem vardı pili zayıftı eşim yenı pil getırdı. meğer 95. 3 değil de 93.9 muşum :(

96.2 den 93.9 a düşmüşüm... çok şükür vereceğim bu kıloları. kızımın doğum gununde fit bır anne olarak doğum gununu kutlayacağim...

canım az kaloriye alışınca nasıl hem kaloriyi arttıracağız hem de kilo vereceğiz? ramazan başladığı günden beri yani 1.5 ayda sadece 3,4 kg verdim ben. gerçi iştahım çok arttı ve insanlar kilo aldı ramazandan beri ama açıkçası ya iştahım yüzünden ya da vücut kaloriye alıştı zor vermeye başladım kilo.

Canım bu saatten sonra yapamazsın tabii. Yani sen günde 1300 kaloriyle kilo verebiliyorsan o şekilde devam etmen gerekir, ama 70li kiloara gelince 1100 kaloriye inmen lazım. Benim anlatmak istediğim biz alıştırıyoruz metabolizmamızı. Mesela günde 2500-3000 kalori alıp sürekli kilo alırken birden diyete başlayıp 1000 kalori almaya başlıyoruz. Çok da hızlı kilo veriyoruz ama sonra tekrar alıyoruz. Metabolizma hızımıza göre ve kilomuza göre kalori alıp kilo verdikçe azaltmak gerekiyor. İşte o zaman giden kilolara tekrar gelmiyor. Hayatımda 10dan fazla diyet yapmıs ve zayıflayıp sonra da geri almış biri olarak bunu söylüyorum. LAfım sana değil hepimiz yapıyorum bunu malesef. Kilo vermek uzun bir süreç ama biz hemen sonuç almak istiyoruz

Canım B-fit dediğin şeyde 30 dakika spor yaptırıyorlar zaten bir de gün aşırımı gidecekmişsin yani niye para vermişsin o zaman yarın gittiğinde söyle benim yağ oranım şu kadar diyetisyenim hergün gelmemi önerdi de haftada en az 5-6 gün git. B-fit çok kilolar verdirmez ama çok sıkılaştırır seni :34:

Selam milletttttt :122:

Geçte olsa geldim ama yine bir tuhafım :26:
Sabah 112.4 çıkan ben biraz evvel tartıldığımda 113.8 çıktım :47::47::47: tabi tok karnına. Kendi kendime len okadarda yemedin bu ne dedim :27:
Sizdede o kadar bariz fark oluyormu aç ve tok karnına tartılınca yoksa benim tartı arifeyi gösterip bayramı göstermiyormu :1:
Tövbe yarabbim gösterip vermeyen bir tartım var :60: :60: :60:
Yarın sabah hemen kızıma yeni pil aldırıp bir daha bakıcağım kiloma :27: Bu ne abi yaaa 1.5 kiloya yakın fark olurmu. Hayır olur inşallahda tartı beni sabah kandırmamış olsun yoksa harbi yine kafayı yerim :52::52::52:

Neyse yarın dananın kuyruğu kopar nasılsa :1: takmayalım kafamıza nasılsa pazartesi başlıyoruz herifimle yürümeye karga kahvaltısını etmeden :1:
Bugün uzun bir aradan sonra ailecek Forum istanbulda Kahve içtik :1: genelde hep dolaşıp sadece işimizi halledip dönerdik :1:
Bol bol sohbet ettik uzun zamandır olmadığı kadar :34: gerçekten iyi geldi bol bol güldük çocuklarda eğlendi.
Özlemişim süzme kahve içmeyi :34: tabi kızçelerin içeceklerinede ucundan acıcık ortak oldum sayılır :1: ama okadar çatlak su kaçırmaz nasılsa :34:
Yarın ve öbür gün eşim sabahtan akşama kadar gelen müşterileri istanbulda gezdirecekmiş yani evde kızlarla baş başayız herzamanki gibi ama bu sefer kızımlada anlaştık hem eğlenmek hemde hareket etmek için bir video buldum onu yapacağız Allahın izniyle şeytana uymazsak tabi :1:

Bakın buda linki :1:
Core Rhythms Full Workout - YouTube

Eğer hoşuma giderde sıkılmazsam her gün yaparım :1:

Canım bence hemen farklı birşey arama kadının söylediğinden :34:
Belkide senin çok çabuk sıkılıp vazgeçmeni önlemek adına öyle demiştir üstelik kilo vermen durduğunde her gün yaparsan yine verme devam eder diye düşünmüştür belki :34:
Bence kadına güven ve içini çürütme sonuçta her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır :1: bırak seni istediği gibi yesin maksat kilolar gitsin :1: Ben inanıyorum sen çok güzel kilolar vereceksin :34:

aranıza daha yeni katıldığım için kilo bildirirm yok :(

sabah : 1 yumurta-2 dilim kepek ekmeği-1 dilim peynir domates ve salata yedm

ara:yarım paket diyet bisküvi ve çay

öğlen:keepkli tost ekmeğinin arasına domates ve peynir (dışarda oldupum için bunu yiyebldm :( )

ara: yarımdan az simit

akşam: hamsi,salata ve çorba

akşam meyve yemedm sadce 1 parça bitter çikolata yedm o da kanım çok düşük diye doktorumuz veriyordu bana..EĞER yanlış gördüğünüz bi yer varsa uyarın lütfen =)

Back
X