- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
Ara ara hemen panik yapmasın
İnsan acemi olunca öyle oluyor ama normaldir
Ben büyük kızımda bir keresinde tekme atmıyor diye sabaha kadar uyanık kalmıştım hatta karnımıda ufak ufak dürtüyordum hani harekeet edecekmi diyeEşimi bile uyutmamıştım bak kalk bu çocuk hareket etmiyor diye oda gece yarısı cocuk uyuyordur yat uyu diyordu uyku sersemi
Ertesi gün öğlen 12ye kadar yine kımıldamayınca artık eşimi aradım başladım ağlayarak işte senin yüzünden kızıma birşey olursa seni yaşatmam diye bağırmayao an bir tekme geldi anlatamam
senmisin babama bağıran hesabı
Tabi şimdi gülüyorum o zaman resmen krizlere girmiştimtabi yinede doktora gittik gündüz doktor nasıl gülüyor o daha ufacık çok yorgun düşmüştür uykucu bir kızın olucak demişti hatta
doğruda çıktı
bıraksam öğlene kadar uyur
Aklına kötü şeyler getiripte kendini germesin olmaz inşallah birşey
O sadece dua edip kuzucuğuyla bol bol konuşsuninan bebeğide rahatlatıyor anneyide
Canım sana kolay gelsin o yorgunluklada yemek bile yapmak küfür gibi geliyordur
Bir gün evvelden yapma imkanın olmazmı hani geldiğinde bulmuş gibi olursun
Pazar başlasan pazartesi hazır hesabı
Valla sorma kaçamak konusunda aynı fikirdeyimde benim huyum pis bir kere yapınca nefis nefis değilki kör kuyu anasını satayımha bire istiyor
onun için ilk önce o kuyunun bir kısmını kapatayım sonra nasılsa dediğin gibi arada kaçamak olucaktır
Benim kızda maalesef benden beter birşeyin kökünü kurutmadan bırakmaz o yüzden almak istemiyorum bırak suç ortağı yapmak içinde hadi anne sensiz boğazımdan geçmez az sende ye diyor aanaaa bir bakmışsın bende canım istemiyorken bile bozuveriyorumo yüzden kesin kararlıyım çok krize girmediğimiz sürece uzak duracağız
Bak Cumartesi kızkardeşim şu meşhur Amcamla yengem yemeğe gelicekler yineeee şimdiden saydığı menüyü yaparsa benim 3 gün evvelden oruça başlamam lazım
Cumaya kadar kendimi tutmaya çalışacağım nasılsa cumartesi herşeyden az az yiyeceğim eee bunun tatlı faslıda var
Daha şimdiden tembihledim zaten kız tatlıyı sütlü tatlı yap bari hatta netten ona diyet tatlı tarifi arıyorumbari oradan zarar görmim
![]()
Anne kız sağlıklı beslenmeniz ne güzel. Kızın belki şimdi zorlanıyodur ama ilerde mükafatını çeker. Ben de hem tombiktim ortaokul lisede. Özellikle ergenlikten önce vucut çok yağ depolarsa ilerde kilo vermek daha da zorlaşıyomuş. Spora da balşamışsınız zaten, kim tutar sizi