ne dusunuyo ya cok guldum kiz cok hossun![]()
ama ayda yılda bir birincilik olacaktı

şımarcaktım azıcık

sende çok hoşsun bebeaam kayıplardasın hayırdır bi sorunmu var:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ayda yılda bir birincilik olacaktıoda gitti gibi:44:
şımarcaktım azıcık
sende çok hoşsun bebeaam kayıplardasın hayırdır bi sorunmu var:26:
İyi geceler arkadaşlar,
Nurgülcüğüm, cumartesi döndük fekat bilgisayarımız bozuldu.:)
O yüzden böyle terslik oldu ama birincilik senin değil gibi.:)
Bu arada oğlum anaokuluna başladı bugün gittik okula 15 dakikalığına :)
Çok duygulandım.çok minik geliyor gözüme4 yaş..
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,5 kg. ________ alessandra79![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HAFTANIN 2.si ____________ - 2,3 kg. ____________ arnazar![]()
![]()
![]()
:81:
![]()
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,8 kg. ____________ Mehtabb:124:
![]()
![]()
![]()
![]()
Kızların maşalları var haftada 2.5 kilo mükemmel bir rakam. Valla ben 1 ayda versem gene razıyım 2.5 kilo. Gerçi alessandra79 bildiğim kadarıyla yoğun spor yapıyordu. Darısı başımıza. ah ben de tutabilsem şu ağzımı yaa
Hoşgeldin Yenacığım. Okul başlama yaşı 5 olunca anaokulu yaşı da 4 oldu demi. Neyse en azından oğluşun yokken sen de rahat rahat sporunu yaparsın. 4 yaş gerçekten küçük, üzülme sen annesi oğluşun çok güzel şeyler öğrenicek anaokulunda. Ben de düşünüyorum da çalışan kadının işi de zor valla, güvenip bırakabileceğin bir bakıcı bulucan da emanet edicen. Sonra çok küçük yaşta kreşe vermek zorunda kalanlar var. İnsan başkasına güvenemez ama işte hayat şartları.
Ah o aylık sonuçmuş yaa. Ben de dıyorum bu kızların maşallahı var haftada 2.5 kilo![]()
Ben bir yedim,bir yedim.. bir daha yedim..Paso yedim..
Yürüyüş desen yok...
Neden böyleyim ben...Sürekli düzenli,tek düze yaşanmazki.ufacık bir değişklilkte haftalarca yoluna girmiyor düzenim...hemen bozuyorum kendimi...Çok sıkıldım kendimden..
Cuma günü hangi rezil yüzümle kilomu yazacağım bilemiyorum..
Yenacığım ben de öyleyim. Bu zayıflama işi gerçekten disiplin istiyor yaa. Spor yok demişsin ya, çok yesen bile mutlaka az da olsa yürümeye çalış. Ben 2 aydır diyet yapmadım ama sporu bırakmadım. Bırakırsam kilolar geri gelecek biliyorum. Şu çok revaçta olan leslie'de başladım. Sen yapmışmıydın hiç. Baya eğlenceli eğer yapmadıysan denemeni tavsiye ederim
Buraya üye olduktan kısa süre sonra tanışmıştım leslie ablayla.
Bana sıkıcı geldi bir süre sonra..
Benim dışarı çıkıp yürümem lazım illa,evde tepinemiyorum çok boğuluyorum..
Fakat çok güzel toparlıyor leslie kısa sürede bile farketmiştim ben yaptığım dönem..
Citol,
Bu mesajımı görürmüsün bilmiyorum...
Kısa sürede verdiğin kiloları kıskandım inan.:))
Umarım sağlıkla hedefine varırsın...
Çok merak ediyorum bir ömür boyu miden olmayacakmı.??
Böylemi yaşayacaksın,bu kadar az yiyerek.?
Senin ölümcül bir kilon yok. her fazlalığı olana yapılıyormu, yoksa mühim olan parayı ödemekmi.??