Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım eşine büyük geçmiş olsun :34:
Umarım en kısa zamanda toparlanır.
Aslında biz kendimizde fark görmediğimizde hatta kendimizi şiş hissetiğimizde bizleri uzun zamandır görmeyenler daha net söyleyebiliyor fark varmı yokmu diye. Bende 1 hafta karşı komşumu görmedim annesinin yanındaydı diye oda bana baya süzülmüşsün dedi ama işte tartıda büyük değişiklik yok hala aynıyım diye düşünüyorum. Oda hatta yok yok sana öyle geliyor dedikce moral oldu tabi :1:
Umarım bir an önce şu kilolardan kurtuluruzda gerçektende kendimizi zayıf görürüz :34:

Kız sen Türkiyeye geldiğine eminmisin :60: :60:
Bence sen kendini fazla kilolu gördüğün için milletide daha zayıf görüyorsun :34:
Tamam zayıf kızlar çok ama emin ol onlardan daha fazlayız tombikisler olarak :60: ağırlığımız yeter :60:
Tabiki zayıfla fıstık gibi ol sağlığın için yoksa ünide az fazlan olunca seni adam yerine koymuyor değiller :34:
Senin yüreğin önemli olan ve emin ol artık erkekler bile eskisi kadar zayıflık takıntılı değiller yeterki kafası düzgün çalışan karakterli biri olsun :34:
Eşimin Büyük halası senelerce hep oğluna tembihlerdi sakın bana sıska bir gelin getirme kadın dediğin biraz etli butlu oldur diye :1: bilinç altına mı yerleşmiş nedir :1: şimdi evlendiği kız 40 en fazla 42 beden ve Kaynana inanılmaz beğeniyor gelinini :60: heehhh tam benim istediğim gibi diyor :1: ne o 36 beden bir deri bir kemik karılar diyor :1:
Tabi o işin şakası sonuçta önemli olan karakter :34: gerisi boş ve gecici.

Nevzaman, ceco teşekkür ederim arkadaşlar, nevzamancım eşine de geçmiş olsun canım,

teşekkür ederim kızlar...

cecom süzülme yetmez bize baya baya tornaya girmemiz lazım:52:

teşekkür ederim kızlar...

cecom süzülme yetmez bize baya baya tornaya girmemiz lazım:52:

:1: aslında öylede işte birden yontulmayalım süzüle süzüle zayıflayalımki derilerimse sıkılaşsın :34:
Aslında bende bir an önce baya bir fark olsun isterdim ama onunda dezavantajları olur herhalde; hem kalıcı olmaz hemde işte cildi etkiler :34:
Olucak olucak bu sefer kesin olucak :34:

Canım ya,herşey kendi elimizde inan ,lütfen kendini toparlamaya çalış,her zaman daha kötüsünü düşün,bak sana bir şey anlatayım,benim teyzem 9 sene önce eşinden ayrıldı,adamın çocuğu olmuyordu teyzem kendi çabalarıyla doktora gidiyor,aşılama yaptırmak için çabalıyor,bir taraftan parasızlık,eşinin sorumsuzluğu ,eşinin ailesinin sıkıntıları derken huzurları kaçtı,adam teyzemi terketti ve teyzemde gurur yapıp boşanma davası açtı ve 3 ayda hiç bir şey konuşmadan6 senelik evlilik herşey bitti.O zaman Bodrumda oturuyorlerdı ve o sene yazın evlilikleri sürmüş olsaydı Antalyaya taşınmak istiyorlardı.Neyse teyzem belki eşi gelir arkasından diye Antalyaya taşındı ve orada kendine bayağı bir zorluklarla tüm ailenin maddi desteğiyle hediyelik eşya dükkanı aştı ve eşini bekledi,ve birbirlerini 1 kere bile aramadılar ne gururmuş ya!Teyzem yanlız başına kimseyede birşeyini anlatmaz ,4 sene önce göğüs kanseri olduğunu anladı ve iki göğüsü birden alındı,kemoterapiler,ışın tedavileri ve bir çok sıkıntı 4 yıldır sıkıntı çekiyor,1 sene rahat etti ,şimdi kemiklerine ciğerlerine geçmiş,şu an ne diyor biliyormusun,nefes aldığınıza şükredin ,ölümden çok korkuyorum,lütfen kendinize iyi bakın,hiç bir şeye üzülmeyin canınızı sıkmayın diyor.Hayatta çok acılar var,allaha şükürler olsun sağlımız yerinde en büyük mutlulukta bu,bunu sadece üzgün olduğum için yazdım,Lütfen hayatta hiç birşeye üzülmeyelim arkadaşlar,teyzem daha 43 yaşında ,allahım mucizeler ver yarabbim

rabbim yakınlarına sabır teyzoşada şifa versin
her geçen saniyemiz için binlerce şükürler olsun..
bizde geçenlerde 6 yaşında yakalanıp 12 yaşında vefaat eden bi oğlumuzu kaybettik
ibretlik olaylar hepimizin karşısında ama
görmemezlikten geliyruz:5:

Kizlar su videonun tam yarim saat yaptim leslienin
ayy cok iyidi ya hem eglenceliydi hemde su gibi terledimmmmm :16:
resmen anlimdan terler akiyordu :D
bunu haftada bikac kez yapmak istiyorum artik

ya varya canını sıkmaya yer arıyosun saçını başını yoldurma kaçkere gelecez lan
dünyaya çıkar tadını anasınısatym canından kıymetlimi:20: :20:
ya bende yapmak istiyorum şu leslie teyzeyi :16:
ama bebiş beklediğimiz için tehlikeli, korkuyorum o yüzden benım için en uygunu yürüyüş dimi
:26:
Kızlar hepinize kocaman öpücükler benden...:16::16::16:

yazdıklarınız okudum her anımıza hamd ederek yaşamayı en küçük şeyden bile mutlu olmayı öğrenebilirsek işte o zaman kazanırız ama insan fıtratı işte doyumsuz malesef..

akşamın geçiştirme sebebim 2 gündür eşimin rahatsızlığı sanırım midesini üşüttü akşam iş dönüşü hastaneye gittik serum takıldı vs. eve geç gelince zaten iştahım kaçtı ne yese çıkardı 2 gündür bugün iyiymiş inşallah akşama kötü olmaz yine...

artık menülerimi paylaşacağım inşallah..bu sabah uyanıp spor yapamadım akşam yoruldum baya. bugünde regl oldum hafif sancı çekiyorum ağır olmazsa sancım akşama yemek yapar evimi toplarım biraz..cumaya misafirim varmış eşimin üniversiteden arkadaşının kardeşi bize yakın üni. kazanmış. üst katımda öyle misafir için yapılmış yarım bir daire var orda ağırlanır sadece yemek yapmam gerekecek erkek olduğu için onlarla zaman geçirmem gerekmez eşim ilgilenir çoğunlukla:34:

üstümde acayip bir bıkkınlık var aldığım kilolardan sanırım..hayır ters olan görümcem 2 aydır memlekette idi geldi sen zayıflamışsın diyor ama karnım öyle büyüdüki neyse regl geçsin bakıcaz artıkın...

kocişe çok geçmiş olsun tatlım:3:

Nevin'cim eşine geçmiş olsun... Acil şifalar...

Çocuk için seni ve Mutlu'yu bekliyorum.Hadi zayıflayalım da yapalım birer tane bak seneye yaza çok daha sıcak olcakmış.Biran önce doğurmalı :1:

Son düzenleme:
ya varya canını sıkmaya yer arıyosun saçını başını yoldurma kaçkere gelecez lan
dünyaya çıkar tadını anasınısatym canından kıymetlimi:20: :20:
ya bende yapmak istiyorum şu leslie teyzeyi :16:
ama bebiş beklediğimiz için tehlikeli, korkuyorum o yüzden benım için en uygunu yürüyüş dimi
:26:

temem gi akillandim :17: :17:
bilmiyorumki canim ya istersen sirf yürüyüs yap,
ama leslie cok eglenceli gercekten begendim
ter su icinde kaldim ve üsenmeden yarim saat yaptim
normalde 10 dakkadan sonra hmen sIkilirim sinir olurum spora :37:

Heh şöyle bizim tanıdığımız sultanda bu :34:
Bende 22 dakika :1: sporumu yaptım ve kan ter içinde kaldım yine :16:
Nerden baksan yarım saat oldu neredeyse bitireli ama hala kıpır kıpır her yerim sanki devam ediyormuşum gibi içim bir tuhaf :1:
Kesinlikle böyle devam ediyoruz canım durmak yok nasılsa gidecek bu kilolar :34:

cecocum spor hocası spor bittikten saonra 2 saat yag yakmaya devam ediyormuş vucut o yüzden yemegini spordan 2 saat sonra ye dedi çay içmek kahve içmek serbestmiş.saat 4 de spordan geldim acıktım 1 neskafe içtim halen midem kazınıyor 1 saatim kaldı ama kilo veremiyorum ona çok sinir oluyorum 2 haftadır tam dikkat ediyorum hata ender saraç zencefil yag yakıyor dedi ondanda günde 2 kupa içtim tık yok

temem gi akillandim :17: :17:
bilmiyorumki canim ya istersen sirf yürüyüs yap,
ama leslie cok eglenceli gercekten begendim
ter su icinde kaldim ve üsenmeden yarim saat yaptim
normalde 10 dakkadan sonra hmen sIkilirim sinir olurum spora :37:

hıımm aferin sana yoksa kızacaz ha:38:
devam tatlım devam hadi sıkılaşınca foto atarsınız belki bende imrenir başlaarım
yürüyüş yapacak adam yok yanıma daha doğrusu şişko yok:27:
en iyisi kocişe koşubandı aldırmak:23:

cecocum spor hocası spor bittikten saonra 2 saat yag yakmaya devam ediyormuş vucut o yüzden yemegini spordan 2 saat sonra ye dedi çay içmek kahve içmek serbestmiş.saat 4 de spordan geldim acıktım 1 neskafe içtim halen midem kazınıyor 1 saatim kaldı ama kilo veremiyorum ona çok sinir oluyorum 2 haftadır tam dikkat ediyorum hata ender saraç zencefil yag yakıyor dedi ondanda günde 2 kupa içtim tık yok

hay allah simdi yedim koca sandvicimi iyimi :17:

Canım sakın ümitsizliğe kapılma :34: sonuçta süper spor yapıyorsun ve bu direniş bence uzun sürmez kilolarda patır patır gider inşallah .34: Ben motivasyon olması için sık sık forumdaki öncesi sonrası resimlerine bakıyorum hatta kim nasıl spor yapmış diye okuyorum ve inan çoğuda aynı şeyi söylüyor; Düzenli spor yaptıklarında hep ara ara bir duraklama dönemi yaşamışlar :34:
Hata birtanesi ya 1 haftadır spor yaptığım halde artı cıktım diye yazmış ve herkes aynı şeyi söylüyor vucudun direniyor gider yakında diye ve hakikaten sonraki sayfalarda kadıncağız hehooo kilolarım gitmiş diye sevinç cığlıkları atmış :1:

Ben daha çok başındayım ama sen bayadır öyle böyle değil çok spor yapıyorsun acaba yağlar kas a mı dönüştü ::44: Spor hocan o konuda birşey demiyor mu :44:
Bu arada spor sonrası yemek olayını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim çok sağ ol :34:
Dediğim gibi ümitsizlik yok spora devam Allahın izniyle çok kısa bir zaman sonra çok güzel kilolar vermiş olacağız elbirliği ile :34:

Canım sakın ümitsizliğe kapılma :34: sonuçta süper spor yapıyorsun ve bu direniş bence uzun sürmez kilolarda patır patır gider inşallah .34: Ben motivasyon olması için sık sık forumdaki öncesi sonrası resimlerine bakıyorum hatta kim nasıl spor yapmış diye okuyorum ve inan çoğuda aynı şeyi söylüyor; Düzenli spor yaptıklarında hep ara ara bir duraklama dönemi yaşamışlar :34:
Hata birtanesi ya 1 haftadır spor yaptığım halde artı cıktım diye yazmış ve herkes aynı şeyi söylüyor vucudun direniyor gider yakında diye ve hakikaten sonraki sayfalarda kadıncağız hehooo kilolarım gitmiş diye sevinç cığlıkları atmış :1:

Ben daha çok başındayım ama sen bayadır öyle böyle değil çok spor yapıyorsun acaba yağlar kas a mı dönüştü ::44: Spor hocan o konuda birşey demiyor mu :44:
Bu arada spor sonrası yemek olayını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim çok sağ ol :34:
Dediğim gibi ümitsizlik yok spora devam Allahın izniyle çok kısa bir zaman sonra çok güzel kilolar vermiş olacağız elbirliği ile :34:

hocada şaşırıyor mayıstan buyana hep spor yapıyorum eski yediklerimin yarısını yiyorum ama inatçı yaglarım yapıştı bana
zencefili hep içicem 1 ay bakalım faydası olucakmı
şimdi gögüs etini tost makinasında ızgara yaptım yanında salata yogurt yicem dahada akşam yemem meyve yada domates yerim
suyu tam 4 lt içiyorum bazen en az 3 lt

hocada şaşırıyor mayıstan buyana hep spor yapıyorum eski yediklerimin yarısını yiyorum ama inatçı yaglarım yapıştı bana
zencefili hep içicem 1 ay bakalım faydası olucakmı
şimdi gögüs etini tost makinasında ızgara yaptım yanında salata yogurt yicem dahada akşam yemem meyve yada domates yerim
suyu tam 4 lt içiyorum bazen en az 3 lt

Canım peki doktora hiç gittinmi :44:
Bu kadar spor ve düzenli beslenmeye senin en azından mayıstan bu yana taş çatlasın en azından bir 5 kilo vermiş olman lazımdı hatta çok daha fazlası :34: Belki hormonlarınla ilgili bir durum vardır yoksa imkansız bukadar sabit kalman :44:

kızlarrr özledim sizleri=) okulumdan dolayı gelemiyorum fazla ama diyetyi bozmuyormmm cuma günü tartılcmmm :D

Hadi bakalım ama devamsızlık burada da yapma :20:

Kilo aldığımı görünce ,yemek yiyesim geliyor

Dettttt :20::20::20: aklından bile geçirme :34:
İnadımız inat totoşumuz iki kanat yapmak zorundayız yoksa şu lanet metabolizmamıza karşı verdiğimiz savaşı baştan kaybetmiş oluruz :34: sakın haaa bizleri ve vereceğin hesabı düşün :1: valla ağırlığımızın altından kalkamazsın :1: sakınnnnnnnn gözüm üzerinde farz et :27:

Dediğin gibi inşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz yeterki iradeli davranmayı öğrenelim :34:

Aslında namaz konusunda da çok haklısın :34:
Tamam arada bir deli dolu davrandığım olabilir ama deli de değilim namazdan yırtayım :1:
Namaz Borçumuda ödemek isterim gereğinide yerine getirmek isterim ama işte şeytana uyuyorum acıkcası :27:
Rabbim inşallah banada nasip eder demekten başka şey gelmiyor şimdilik elimden. 5 Vakit olmasa bile elimden geldiğince içimden geldiği zaman Rabbim kabul ederse kılmaya çalışıyorum inşallah fazlasınıda yapmayı nasip eder Rabbim :34:
canım namaz konusunda bir öneride bulunayım
bizim kız 9 yaşına girince babası hergün akşam namazını kılmaya başla dedi. hergün sadece akşam namazı kıldı onu iyice oturttu. akşam namazı kaçacak diye aklı gidiyordu günde bir vakit kıldı. bir yıl böyle devam etti. bir yıl sonra ramazan ayının ilk günü akşamın yanında yatsı namazını kılmaya başladı. görsen uykudan gözü açılmasa bir gözü kapalı bir gözü açık yatsı namazını kılıyor. bu ramazan ayındada ikindiyi ilave etti. bir vakitle başlayabilirsin hergün bir vakit kazancın olur.

32 gün oldu
16-17 kilo verdim.
gastirt baypas ( mgb) farklı cnm
mideyi komple devre dışı bırakıp bagırsagı yemek borusuna baglıyolar
ben tüp mide oldum onda midenin büyük kısmı kesilp çıkarılıyor.
hızlı kilo veriliyor çünkü
ilk hafta sadece su ve meyve suyu içiyosun gıdım gıdım
daha sonrada herşeyi yerim sanıyosun ama çok az bir bsinle doyuyorsun.

gün içinde yediklerim mesela
sabahları 1 yumurta az peynir
öglen 80 grm konserve ton balıgı
akşam belki yarım kabak ne olursa 1-2 kaşık işte
aralarda ayran olur yarım meyve olur
açıktıkça bişeyler yiyorum ama çok az la dyuyosum hatta bazen şişkinlik geçiriyosun
citol morelini bozmak istemem ama bizim gelinin anneside midesini küçülttürdü.çok kilo verdi herşeyi yeniden aldı eski giydiklerini dağıttı. biryıl sonra hızla kilo almaya başladı şu anda ameliyat öncesi kilosuna geri döndü. dilerim verdiğin kiloları geri almazsın.

hadi bakalım ama devamsızlık burada da yapma :20:

Dettttt :20::20::20: Aklından bile geçirme :34:
Inadımız inat totoşumuz iki kanat yapmak zorundayız yoksa şu lanet metabolizmamıza karşı verdiğimiz savaşı baştan kaybetmiş oluruz :34: Sakın haaa bizleri ve vereceğin hesabı düşün :1: Valla ağırlığımızın altından kalkamazsın :1: Sakınnnnnnnn gözüm üzerinde farz et :27:

ceco bir alemsin valla

eşim ne zamandır nazar var bizde filan diyordu,benimde bir arkadaşımın annesi kurşun döküyormuş,evinde döküyüm demiş akşamda olmuyormuş,bu gün öğlen kadını aldık eşimle beraber eve götürdük neyse kurşun döktü,sonra içime bir sıkıntı girdi,diyaneti aradım sordum kesinlikle bunlar hurafe diyor,tövbe edin ve bir dahada yapmayın dedi ,nazar boncuğuda yalanmış ,nazar muskası takmıştık oğlana oda olmaz diyor nazar duasını açıp okumalısınız nas ve felak okuyun bol bol diyor.allahım beni affetsin kötü oldum valla

canım namaz konusunda bir öneride bulunayım
bizim kız 9 yaşına girince babası hergün akşam namazını kılmaya başla dedi. hergün sadece akşam namazı kıldı onu iyice oturttu. akşam namazı kaçacak diye aklı gidiyordu günde bir vakit kıldı. bir yıl böyle devam etti. bir yıl sonra ramazan ayının ilk günü akşamın yanında yatsı namazını kılmaya başladı. görsen uykudan gözü açılmasa bir gözü kapalı bir gözü açık yatsı namazını kılıyor. bu ramazan ayındada ikindiyi ilave etti. bir vakitle başlayabilirsin hergün bir vakit kazancın olur.

Ablacığım gerçektende güzel bir fikirmiş :34:
Allah senden razı olsun dediğin gibi en azından yavaş yavaşta olsa alışırım düzenli olarak namaz kılmaya :122:
Aslında yeni başlayanlar için süper bir çözüm özellikle yatsı namazı konusunda :1: cünkü ilk yeni evliyken namaz kılmaya başladığımda hep yatsıya kadar herşey güzel gidiyordu ama yatsıya gelince tövbe yarabbim kıl kıl bitmiyordu :1: meğer ben iki misli kılıyormuşum :1: uyku bastırınca sayısını unutuyormuşum rekatların :1:
Belki bu şekilde daha rahat olur benim için :34:

eşim ne zamandır nazar var bizde filan diyordu,benimde bir arkadaşımın annesi kurşun döküyormuş,evinde döküyüm demiş akşamda olmuyormuş,bu gün öğlen kadını aldık eşimle beraber eve götürdük neyse kurşun döktü,sonra içime bir sıkıntı girdi,diyaneti aradım sordum kesinlikle bunlar hurafe diyor,tövbe edin ve bir dahada yapmayın dedi ,nazar boncuğuda yalanmış ,nazar muskası takmıştık oğlana oda olmaz diyor nazar duasını açıp okumalısınız nas ve felak okuyun bol bol diyor.allahım beni affetsin kötü oldum valla

Bende nazara çok inanırım hatta bazı insanların negativ enerjilerini beni kötü etkilediklerinide düşünüyorum :34:
Banada sağ olsun Komşu ablam hep tembihler her aklına geldiğinde nas ve felak'ı oku diye. Hatta ne kadar yorgun olursam olayım kesinlikle bütün bildiğim duaları okumadan hayatta uyumam zaten olurda uyuya kalırsam sabaha kadar dinlendirici bir uyku çekemem ve sabahları hep çok yorgun olurum :34:
Rabbim hepimizi nazardan ve kötü enerjili insanlardan korusun .... Aminnnnnnn

Back
X