Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu haftasonu sapanca-maşukiye taraflarına gidicez. Eşimle hem güzel bi kahvaltı yapalım hem de bol bol yürüyelim dedik doğada. Hiç gitmedik oralarda çok fazla tesis varmış ama yazılanlara göre çoğu kalitesiz olmasına karşın çok pahalıymış. Daha önce kahvaltı ve alabalık yemek için o taraflara gidenler varsa önerileri alabilirim.
ben maşukiyeye gittim balığı fena değildi. fiyatını bilemiycem çünkü bir arkadaş ısmarlamıştı hatta bizi balık yemeye götürmüğştü oraya güzel biryer

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]97.2[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]96.5[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]+2.5[/TD]
[TD]98.4[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]İlbatum[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]+3.4[/TD]
[TD]74.9[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]74.9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+2.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]+1.5[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]94[/TD]
[TD][/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+1.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]92.9[/TD]
[TD]-1.1[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+2.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]83.7[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+05[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]114[/TD]
[TD]+3[/TD]
[TD]112.4[/TD]
[TD]-1.6[/TD]
[TD]+2.4[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Mehtabb[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92.2[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD]90.4[/TD]
[TD]-1.8[/TD]
[TD]-2.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]104[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+5.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]90.6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]91.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]88.9[/TD]
[TD]-2.5[/TD]
[TD]-2.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]74.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]73.9[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]74.5[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]81.5[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]81.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]dalokaysmom[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Tomurcuk[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]84[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]84[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]NURGU66 [/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD]86.8[/TD]
[TD]+1.8[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]86.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+1.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]doğa3[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]96.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]96.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]Aynı [/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]ayse_C52[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]bediican[/TD]
[TD]89.1[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]87.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Sultan42[/TD]
[TD]98.4[/TD]
[TD]+0.9[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[TD]97.9[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]97.2[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]Elmasalyangozu[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]111.6[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD]111.3[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]Mmery[/TD]
[TD]102.5[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]102.7[/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD] ece78[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]81.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]87.6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]Tombulkelebekim[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]109.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]108.3[/TD]
[TD]-1.6[/TD]
[TD]-1.6[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]eterya[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]ejje89[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]87.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]arnazar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]96.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]93.9[/TD]
[TD]-2.3[/TD]
[TD]-2.3[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
ellerine sağlık yenacım :71:
oluşunda başarılar okulunu sever inşaAllah

Canım ya,herşey kendi elimizde inan ,lütfen kendini toparlamaya çalış,her zaman daha kötüsünü düşün,bak sana bir şey anlatayım,benim teyzem 9 sene önce eşinden ayrıldı,adamın çocuğu olmuyordu teyzem kendi çabalarıyla doktora gidiyor,aşılama yaptırmak için çabalıyor,bir taraftan parasızlık,eşinin sorumsuzluğu ,eşinin ailesinin sıkıntıları derken huzurları kaçtı,adam teyzemi terketti ve teyzemde gurur yapıp boşanma davası açtı ve 3 ayda hiç bir şey konuşmadan6 senelik evlilik herşey bitti.O zaman Bodrumda oturuyorlerdı ve o sene yazın evlilikleri sürmüş olsaydı Antalyaya taşınmak istiyorlardı.Neyse teyzem belki eşi gelir arkasından diye Antalyaya taşındı ve orada kendine bayağı bir zorluklarla tüm ailenin maddi desteğiyle hediyelik eşya dükkanı aştı ve eşini bekledi,ve birbirlerini 1 kere bile aramadılar ne gururmuş ya!Teyzem yanlız başına kimseyede birşeyini anlatmaz ,4 sene önce göğüs kanseri olduğunu anladı ve iki göğüsü birden alındı,kemoterapiler,ışın tedavileri ve bir çok sıkıntı 4 yıldır sıkıntı çekiyor,1 sene rahat etti ,şimdi kemiklerine ciğerlerine geçmiş,şu an ne diyor biliyormusun,nefes aldığınıza şükredin ,ölümden çok korkuyorum,lütfen kendinize iyi bakın,hiç bir şeye üzülmeyin canınızı sıkmayın diyor.Hayatta çok acılar var,allaha şükürler olsun sağlımız yerinde en büyük mutlulukta bu,bunu sadece üzgün olduğum için yazdım,Lütfen hayatta hiç birşeye üzülmeyelim arkadaşlar,teyzem daha 43 yaşında ,allahım mucizeler ver yarabbim
bediican geçmişolsun teyzene Allah acil şifalar versin

Kızlar hepinize kocaman öpücükler benden...:16::16::16:

akşamın geçiştirme sebebim 2 gündür eşimin rahatsızlığı sanırım midesini üşüttü akşam iş dönüşü hastaneye gittik serum takıldı vs. eve geç gelince zaten iştahım kaçtı ne yese çıkardı 2 gündür bugün iyiymiş inşallah akşama kötü olmaz yine...

artık menülerimi paylaşacağım inşallah..bu sabah uyanıp spor yapamadım akşam yoruldum baya. bugünde regl oldum hafif sancı çekiyorum ağır olmazsa sancım akşama yemek yapar evimi toplarım biraz..cumaya misafirim varmış eşimin üniversiteden arkadaşının kardeşi bize yakın üni. kazanmış. üst katımda öyle misafir için yapılmış yarım bir daire var orda ağırlanır sadece yemek yapmam gerekecek erkek olduğu için onlarla zaman geçirmem gerekmez eşim ilgilenir çoğunlukla:34:

üstümde acayip bir bıkkınlık var aldığım kilolardan sanırım..hayır ters olan görümcem 2 aydır memlekette idi geldi sen zayıflamışsın diyor ama karnım öyle büyüdüki neyse regl geçsin bakıcaz artıkın...
eşine geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,5 kg. ________ alessandra79 :65: :65: :nazar: :8: :10: :21: :46: :71:

HAFTANIN 2.si ____________ - 2,3 kg. ____________ arnazar
:65: :nazar: :66: :64: :81: :71: :62:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,8 kg. ____________ Mehtabb :65: :124: :46: :32: :24: :71:

AYIN 1.si ___________ -2,5 kg. __________ alessandra79 :65: :65: :nazar: :81: :71:

AYIN 2.si ___________ - 2,4 kg. ____________ Mehtabb :65: :nazar: :46: :71:

AYIN 3.sü __________ - 2,3 kg. ______________ arnazar :65: :nazar: :71:

:52::52::52::52::52::52: aaaaaaaaaaa listelerdeyim vay anasınıııııı wuhuuuuuuuuuuuuuuu :10::10::10::10:
yena abla bi geldi pir geldi. arkasından yaptıgımız dedikoduları duydumu acaba :9::9::9: telefonla bildirim felan:9::9::9:

nbrsiniz hatunlar ben hala ttnetle bogusuyorum bi düzeliyor kullanmaya başlıyorum gidiyor. artık gına geldi almıyorum bilgisayarı elime. ttnet diyorki modemle pc acık kalsın bende koyuyorum masaya artık ne oluyorsa. 5 gündür aynı işkence. geçmiş okuyayım dedim valla sinir oldum sürekli bağlantım gidiyor.
sizleri özledim yahuuuuuuuu. motivasyonum azalıyor siz olmayınca of yaa:17::17:

iyi akşamlar kızlaaarrr
evime döndüm nihayet bütün gün fırsat buldukca geçmişi okudum arada çıkarken alıntılarıma yazdım. ancak bitirebildim.
bu hafta fenalardayım o kalabalıkta hiç dikkat edemedim ne bulduysam yedim. belli başlı sporum yok ama sürekli hareket halindeydim . yıka, temizle , yemek yap, bulaşık yıka, havlu yıka, kum süpür, banyo temizle, yarı saat sonra hepsi tekrar geliyor. kimisi aç, kimisi duşa giriyor ayaklar kum içinde heryer tekrar kum. bir haftada yarım saat birkere girebildim denize. bütün gün iş yaptım. spor yapacak zamanım olmadı. ama simit, pide, börek, mantı,gözleme demeden herşey yedim dilediğiniz cezayı verebilirsiniz.henüz tartıya çıkmadım ama kesin 93 olmuşumdur. bu haftada yoğun geçecek önümüzdeki hafta sıkı bir diyete girebilirim inşaAllah

Offfff yaaaaaaaa hala iş yerindeyim,genel müdürün keyfi yetecekte çıkacakta bizde çıkacaz, 15 senedir

çalışıyorum,iş yerlerinin hepsinde bu genel müdürlerin evde eşleriyle sorunu var anacım adamlar eve gitmek

istemiyor,ama hakikaten bazılarının eşleriyle bazen görüşüyoruz hepsi de salak ,kafadan hasta, o kocaların da tek

kötü huyu eve geç gitmek karılar ne istiyorsa oluyor,hatta bir şey istemiyorlar ama adamlar hevesli olduğu için

onların yerine herşeyi düşünüyorlar,karılar biraz cilveli olsa heralde dünyaları sererler.ya allah aşkına bu

saatten sonra eve git ,zaten yorgunsun,nasıl spor yapayım,leslie ,zumba

Ceco yakaladım seni,oh götür yemekleri

:1::1::1: Yanıldın canım :1: :1: :1:
Yemek faslı çoktannnn bitti bizde :122: Şimdi eşim kim çay koyacak diye soruyor ikidir ama ne benim halim var nede kız koymak istiyor :1: tabiki piyango bana patlıyor :1: kızım sen demle servisi söz ben yapacağım diyor :1:
Adamcağıza çayınıda koyayımda sussun :60:

Ahanda umuttt gelmiş :3:
Nasılsın canım görüşmeyeli :34:

Bu arada hazır seni yakalamışken birşey sorayım sonuçta kilo verme konusunda benden tecrübelisin :34:
Ayıptır söylemesi bugün akşamlık tavuk budu haşlamıştım tabiki suyunu dökmedim de şimdi kafama takıldı ondan direk çorba yapsam yarın beslenmeye zarar olurmu acaba :44: hiç yağ koymadanda olsa yağlı olurmu acaba.
Hani önceden hep yaptığım şeyde şimdi daha da dikkat edince en ufak hatayı bile önlemek istiyorum :34:
Ne dersin olmadı sadece ufak kuzuya yaparım kendim yemem :34:

Kizlar ben geldim ve artik yenilenmeye karar verdim ama nedense renkli yazi yazamiyom ve smiley kullanamiyom
yeni üyeler ölsünmü :P

sultan artik hürremsultan olduuuuuu

Kızlar Başarı Öykülerini okurken Yeşim diye bir kızın başarı öyküsündeki bir cümle benim çok hoşuma gitti;

44 bedenken başlamış zayıflamaya ve ilk günden itibaren kendini zayıf olarak kabul etmiş ve her yemek yediğinde kendi kendin; '' Ben zayıfım ve zayıf bir insan ancak bukadar yer!'' Her öğününde böyle kendini motive etmiş ve otomatikman zamanla daha az yemeyi alışkanlık haline getirmiş. O sayede 34 bedene kadar düşmüş ve üzerinden 1 seneye yakın zaman geçtiği halde kilo almamış :34:

Gerçektende öyle önce kendimizi sevmemiz lazım ki bedenimize ona göre muamele edelim :34:

slm kızlar. bu haftanın en çok kılosunu kımın verdığını göremedım. geçmişe hızlıca baktım ama herseyı okuyamdım. bu hafta dıyet gıttı.spor gıttı. kayınvalıdemı hastahaneye yatırdık. kadın oturduğu yerde felç geçirdi. ilk yardım olrak aklınızda olsun felç geçirdiğini anladığınız kişiye hemen buz gıbı duş aldırın ve o bolgeye buz koyun. görumcem öyle yaptı doktorlar çok ıyı yapmışsınız dedıler.ve kayınvalıdem kurtuldu. ama halen gözetımde tutuluyor. sabah okula gıdıyorum. öğlen ve akşam hastaneye yemek gonderıyorum. yemekler çok kotuymuş. bebeğime bakan görumcem de onun yanında. ayy bu hafta benı çok erken oldu ama ızınllı olcam herhalde..:((

ne guzelde başlamıştım kılo vermeye..........
Kayınvalidene çok geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin canım.
32 gün oldu
16-17 kilo verdim.
gastirt baypas ( mgb) farklı cnm
mideyi komple devre dışı bırakıp bagırsagı yemek borusuna baglıyolar
ben tüp mide oldum onda midenin büyük kısmı kesilp çıkarılıyor.
hızlı kilo veriliyor çünkü
ilk hafta sadece su ve meyve suyu içiyosun gıdım gıdım
daha sonrada herşeyi yerim sanıyosun ama çok az bir bsinle doyuyorsun.

gün içinde yediklerim mesela
sabahları 1 yumurta az peynir
öglen 80 grm konserve ton balıgı
akşam belki yarım kabak ne olursa 1-2 kaşık işte
aralarda ayran olur yarım meyve olur
açıktıkça bişeyler yiyorum ama çok az la dyuyosum hatta bazen şişkinlik geçiriyosun
Kolay bir süreç değil, umarım sonucu çok güzel ve sürekli olur. Dün merakımdan bazı siteleri dolaştım, Muğla civarında bir bayanın verdiği kilo pek çok yayına konu olmuş. Genç bir kadın (26 yaşında operasyon olmuş) resmen fıstık gibi olmuş. Yaşının da avantajı ile büyük değişim geçirmiş. Kızı için ameliyata karar vermiş...
Umutcuğum bizim de 24 kasımda izmirde eşimin kardeşinin düğünü var. O güne kadar ayrılmazlarsa tabii:)) Ben de azcık dedikidu yapayım.Eşimin kardeşi çok vurdumduymaz. Seneye evlenecekti ama birden ben bu sene evlenicem diye tutturdu. 1000tl maaşla çalışıyor ama hiç birikimi yok kenarda. Annesinde babasında hiç yok zaten, biz evlenirken herşeyi eşimle kendimiz yapmıştık. Eşimin bana takacağı bilezikleri bile birlikte aldık.Yani demek istediğim annesinden babasında bize bir çeyrek alacak kadar bile para yoktu. Ama eşimin kardeşi evlenicem diyip kesitip atıyo, annesi de ağır şeker hastası kadın üzülüyo. Nişanlısıyla sürekli kavga ediyolar bakalım ne olacak

Düğünde çok abartı bişey giymem zaten kasımda hava soğuk olur. Sanırım sade ama önü pullu parlament mavisi bi elbise alabilirim. Ben sadeliği daha çok seviyorum. bakalım o zaman kadar kilo verebilecekmiyim
Keşke daha bekleselermiş. Hem kayınbiraderinin olgunlaşması bakımından hem birikim yapmaları için en azından bir sene daha beklemeleri iyi olurmuş anlattıklarına göre. Öyle kesip atan kişinin tüm düğün sorumluluklarını da yerine getirmesi gerekir ama. Hele de ailesi bu kadar sıkışıkken. İlla şimdi evleneceğim diye tutturuyorsa ya düğün vs. yapmayacak ya da kendi imkanlarını kendi yaratacak. Gerçi uzaktan böyle konuşmak kolay da başa gelince öyle olmuyor tabii :( Annesi de üzülüyormuş baksana, elinden gelen bir şey yok ne yapsın kadıncağız? Umarım güzel gelişmeler olur, işleri rast gider.

Bence de sade ve şık bir kıyafet tercih et. Abartılı modeller hem daha yaşlı gösteriyor hem de kötü anlamda göze batıyor. Bizim düğünde mini, yarasa kollu ve altın rengi tamamı payetlerle süslü bir elbise giymişti akrabalardan biri. Çok sevdiğim bir abladır, ne yazık ki çok rüküştü. evet elbise göze batıyordu ama tıpkı disko topu gibiydi :))
Kızlar bu haftasonu sapanca-maşukiye taraflarına gidicez. Eşimle hem güzel bi kahvaltı yapalım hem de bol bol yürüyelim dedik doğada. Hiç gitmedik oralarda çok fazla tesis varmış ama yazılanlara göre çoğu kalitesiz olmasına karşın çok pahalıymış. Daha önce kahvaltı ve alabalık yemek için o taraflara gidenler varsa önerileri alabilirim.
Uzun zamandır biz o tarafa gitmiyoruz o nedenle aklımda bir mekan ismi yok canım. Sapanca'da Lale Otel'de kalan bir arkadaşım kahvaltısını çok beğendiğini söylemişti ama ben gitmedim ne kadar güvenilir bir yorum emin değilim. Epey zaman önce çalıştığım grup orada bir mekan açmıştı, Dedeman Gölevi Tesisleri ismiyle. eğer gölevi hala duruyorsa en azındna mekan ve konum olarak harikadır. Brunch çok başarılıydı o zamanlar.
Dobişko, mekanist, feşmekan gibi sitelere baksana, yorumlar fikir verir eminim. :))
...Hoşgeldin canım :3:
Gerçektende gözlerim hep seni aradı bir an önce gelse diye :34:
Düğünün güzel geçmesine sevindim ama kendini en kilolu görmen olmamış :20:
Boylu poslu havalı bir hatunsun niye kendini bukadar küçümsüyorsun; marifetlisin ve bir çok kadının üşeneceği şeyi sen çocuklara rağmen yapıyorsun üstelik yavaş yavaşda olsa kilonu veriyorsun zaten :34:
İniş çıkışlar hangimizde olmuyorki :34: heleki bende :1: hem çıkış anasını satam :1: bir inersem iki çıkıyorum :1:

Bu arada evet güzel tespit :1: eşimin kıvırma meyli çok :1: ama sonradan benim cenemi çekmektense uykusundan feragat ediyor bence :34: birde yanlız gidiceğim diye tutturacağımı biliyor bu seferde aklı bende kalıcak sonuçta sabah namazından hemen sonra cıktık ve her yer daha aydınlanmamıştı bile :1:
Ufak ufak başladık işte inşallah devamı gelir :nazar: :nazar: :nazar:
Evet balı bende duymuştum çok sıcak suya konmaz hatta zehirleyebilir diye de duymuştum o yüzden bende kaynadıktan sonra suyu bekletip öyle karıştırıyordum. Ben metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyordum ama 2 gün kurusu daha etkili olursa onu yaparım en azından üzerine su içince şişirirde aç karnına cıkmamış olurum evden :34:
Bol bol su içiyorum zaten bağırsaklar için :34: eee inşallah bundan sonra daha iyiye gider :34:
..
Banucuğum, sağol güzel yorumların için canımmm. Sen bu azimle devam et, çok güzel sonuçlar alacaksın görürsün. Eşin kaçta çıkıyor bilmiyorum ama eğer o kalkmıyorsa sen 7 civarı çıkıp yarım saat yürürsün, gene bırakmam diyorsa kalkacak el mecbur :)) Eğer günkurusu yersen yanında 1 adet ceviz ya da 2-3 adet çiğ badem ye canım, böylece kan şekeri çok daha yavaş yükseliyor. Hem metabolizma ben uyandım diyor hem geç acıkıyorsun :) Kahvaltıya kadar seni tutar yani :))
İyi geceler arkadaşlar,

Nurgülcüğüm, cumartesi döndük fekat bilgisayarımız bozuldu.:)
O yüzden böyle terslik oldu ama birincilik senin değil gibi.:)

Bu arada oğlum anaokuluna başladı bugün gittik okula 15 dakikalığına :)
Çok duygulandım.çok minik geliyor gözüme :5: 4 yaş..
Hoşgeldin Yenacığım, tatilin güzel geçmesine sevindim :) Cumaya kadar sebze ağırlıklı beslenirsen tartıda seni üzmeyecek bir sonuç olur bence :)
Yeni eğitim yılınız hayırlı uğurlu olsun, hem oğluna hem kızına. Oğlunun ilk izlenimleri nasıl? Isınmıştır umarım. Ben 4 yaşın ufak olduğunu düşünmüyorum aslında. Eğer ortam ve eğitmenler yeterliyse önce yarım gün ardından tam gün okula devam etmek onların gelişimleri için çok faydalı. Oyunla öğrenme metodları uygulanıyorsa hele çok çok faydalı. Kurallara uyma, sosyalleşme, problem çözme becerileri çok gelişiyor çocukların. Eğitim de cabası. El becerileri gelişiyor, okula hazırlık yapılıyor vb. vb. Gözün arkada kalmasın yani, öğretmeni de çok iyi çıkar umarım. Tekrar hayırlı olsun :))
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,5 kg. ________ alessandra79 :65: :65: :nazar: :8: :10: :21: :46: :71:

HAFTANIN 2.si ____________ - 2,3 kg. ____________ arnazar
:65: :nazar: :66: :64: :81: :71: :62:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,8 kg. ____________ Mehtabb :65: :124: :46: :32: :24: :71:
Ohhh be. Şöyle gözümüz liste görsün. neydi o öyle gram gram verenlerin ilk sıralara yerleştiği listeler :) Çok tebrik ederim arkadaşlar. Darısı başımıza :)
Yena teşekkürler canım :) Ben de uzun zamandır ilk defa bir ayı artı ile kapattım :( +400 önemli değilmiş gibi görünüyor ama öyle değil aslında. Hala sağlam bir adım atamadım gidişatı düzeltmek için :(

Selam :3:...Dün doktor kontrolüm vardı.Herşey yolundaymış bi problem kalmamış.Fiziksel olarak tabi.Psikolojik hala iyileşemedim ki ama ben :50:
Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına. Psikolojik olarak iyileşme zaman alacaktır elbet :( Birden olmuyor ne yazık ki. Senin yerinde olsam fiziksel engel yoksa zaman kaybetmezdim. Sizin için hayırlısını diliyorum.
Canım ya,herşey kendi elimizde inan ,lütfen kendini toparlamaya çalış,her zaman daha kötüsünü düşün,bak sana bir şey anlatayım,benim teyzem 9 sene önce eşinden ayrıldı,adamın çocuğu olmuyordu teyzem kendi çabalarıyla doktora gidiyor,aşılama yaptırmak için çabalıyor,bir taraftan parasızlık,eşinin sorumsuzluğu ,eşinin ailesinin sıkıntıları derken huzurları kaçtı,adam teyzemi terketti ve teyzemde gurur yapıp boşanma davası açtı ve 3 ayda hiç bir şey konuşmadan6 senelik evlilik herşey bitti.O zaman Bodrumda oturuyorlerdı ve o sene yazın evlilikleri sürmüş olsaydı Antalyaya taşınmak istiyorlardı.Neyse teyzem belki eşi gelir arkasından diye Antalyaya taşındı ve orada kendine bayağı bir zorluklarla tüm ailenin maddi desteğiyle hediyelik eşya dükkanı aştı ve eşini bekledi,ve birbirlerini 1 kere bile aramadılar ne gururmuş ya!Teyzem yanlız başına kimseyede birşeyini anlatmaz ,4 sene önce göğüs kanseri olduğunu anladı ve iki göğüsü birden alındı,kemoterapiler,ışın tedavileri ve bir çok sıkıntı 4 yıldır sıkıntı çekiyor,1 sene rahat etti ,şimdi kemiklerine ciğerlerine geçmiş,şu an ne diyor biliyormusun,nefes aldığınıza şükredin ,ölümden çok korkuyorum,lütfen kendinize iyi bakın,hiç bir şeye üzülmeyin canınızı sıkmayın diyor.Hayatta çok acılar var,allaha şükürler olsun sağlımız yerinde en büyük mutlulukta bu,bunu sadece üzgün olduğum için yazdım,Lütfen hayatta hiç birşeye üzülmeyelim arkadaşlar,teyzem daha 43 yaşında ,allahım mucizeler ver yarabbim
Teyzene çok geçmiş olsun. Zor zamanlar geçirmiş, hala da tedavisi sürüyor galiba? Şifa diliyorum ona... Çok da haklıymış, ufal şeyleri nasıl da büyütüyoruz bazen sebepsiz :(

Son düzenleme:
Kizlar ben geldim ve artik yenilenmeye karar verdim ama nedense renkli yazi yazamiyom ve smiley kullanamiyom
yeni üyeler ölsünmü :P

sultan artik hürremsultan olduuuuuu

Vayyyy yeni nikin hayırlı olsun canım :34:
İnşallah sana uğur getirirde sende Padişahları kendine hayran bırakıp süzülürsün ortalıkta :1:

Vayyyy yeni nikin hayırlı olsun canım :34:
İnşallah sana uğur getirirde sende Padişahları kendine hayran bırakıp süzülürsün ortalıkta :1:

sagol canim,
bende yenilenmek ve eski konularimdanda kurtulmak icin actim böyle
ayrica bir iki kisi tarafindan da taninmaya baslayinca degistirim dedim
iyi olur insallah

Ahanda umuttt gelmiş :3:
Nasılsın canım görüşmeyeli :34:

Bu arada hazır seni yakalamışken birşey sorayım sonuçta kilo verme konusunda benden tecrübelisin :34:
Ayıptır söylemesi bugün akşamlık tavuk budu haşlamıştım tabiki suyunu dökmedim de şimdi kafama takıldı ondan direk çorba yapsam yarın beslenmeye zarar olurmu acaba :44: hiç yağ koymadanda olsa yağlı olurmu acaba.
Hani önceden hep yaptığım şeyde şimdi daha da dikkat edince en ufak hatayı bile önlemek istiyorum :34:
Ne dersin olmadı sadece ufak kuzuya yaparım kendim yemem :34:

Canım iyiyim, az önce gördüm mesajını :) Yarın bizim okulun ilk günü ona hazırlandık gün boyu. Şimdi de kıyafetlere isim yazıp defteleri etiketliyorum :))

Sorunla ilgili kesin bir şey söylemek istemiyorum canım, herkesin kilo verme konusuna yaklaşımı farklı biliyorsun. Ben genel kaide olarak yağdan ziyade karbonhidrat cinsi gıdaların metabolizmaya daha zararlı olduğunu, diyete daha fazla sekte vurduğunu düşünüyorum. Yani şeker, beyaz unlu gıdalar, nişastalı besinler, makarna pirinç vb. çok daha zararlı bana göre. Bunların yerine tam buğday unundan ekmek (2 dilim kadar) yedim başka bir şey de yemedim iyi verdiğim dönemlerde. Ama yağı hemen hiç kısmadım, salatalarıma zeytinyağı da koydum (öyle 1 tatlı kaşığı filan da değil, bildiğin normal yağ), yumurtamı da tereyağı ile yaptım, etin de yağını yedim tavuk suyuna çorba da yaptım. Şeker ve unu yemediğim müddetçe gayet de güzel verdim.

O nedenle eğer ben olsam tavuk suyuna sebze de ekleyerek mis gibi bir çorba yaparım eğer yağlı tavuksa ekstra yağ hiç koymam, değilse az da yağ eklerim bir tas içerim. Eğer derisini alıp haşladıysan zaten yağı yok gibi bir şeydir, bir de çiftlik tavuklarında ne kadarcık yağ var ki artık? 81 günden önce kesilmemesi gereken hayvancıkları 3 haftada kesiyorlar, öyle büyümeleri için neler veriyorlar sen hesap et. Ben tavuğa yağından çok bu sebeplerle soğuk bakıyorum. Yedikleri yemler, verilen hormon ve antibiyotikler akıl alır giib değil. Bu konuda 40 sayfalık bir araştırma okumuş ve bir belgesel seyretmiştim, o zamandan sonra tavuk bizim buralara pek uğramıyor :)) Önceden de yazmıştım, kırk yılda bir organik tavuk alıp yapıyorum...

Diyeceksin; bir soru soduk, destan yazdın, üstelik cevap da vermedin :)) Öyle oldu vallahi ama ben senin bu aralar disiplinine bayılıyorum, o yüzden sen içine nasıl sinerse öyle yap. Böyle kararlı olduktan sonra mutlaka sonuç alacaksın, eminim :nazar:

Canım iyiyim, az önce gördüm mesajını :) Yarın bizim okulun ilk günü ona hazırlandık gün boyu. Şimdi de kıyafetlere isim yazıp defteleri etiketliyorum :))

Sorunla ilgili kesin bir şey söylemek istemiyorum canım, herkesin kilo verme konusuna yaklaşımı farklı biliyorsun. Ben genel kaide olarak yağdan ziyade karbonhidrat cinsi gıdaların metabolizmaya daha zararlı olduğunu, diyete daha fazla sekte vurduğunu düşünüyorum. Yani şeker, beyaz unlu gıdalar, nişastalı besinler, makarna pirinç vb. çok daha zararlı bana göre. Bunların yerine tam buğday unundan ekmek (2 dilim kadar) yedim başka bir şey de yemedim iyi verdiğim dönemlerde. Ama yağı hemen hiç kısmadım, salatalarıma zeytinyağı da koydum (öyle 1 tatlı kaşığı filan da değil, bildiğin normal yağ), yumurtamı da tereyağı ile yaptım, etin de yağını yedim tavuk suyuna çorba da yaptım. Şeker ve unu yemediğim müddetçe gayet de güzel verdim.

O nedenle eğer ben olsam tavuk suyuna sebze de ekleyerek mis gibi bir çorba yaparım eğer yağlı tavuksa ekstra yağ hiç koymam, değilse az da yağ eklerim bir tas içerim. Eğer derisini alıp haşladıysan zaten yağı yok gibi bir şeydir, bir de çiftlik tavuklarında ne kadarcık yağ var ki artık? 81 günden önce kesilmemesi gereken hayvancıkları 3 haftada kesiyorlar, öyle büyümeleri için neler veriyorlar sen hesap et. Ben tavuğa yağından çok bu sebeplerle soğuk bakıyorum. Yedikleri yemler, verilen hormon ve antibiyotikler akıl alır giib değil. Bu konuda 40 sayfalık bir araştırma okumuş ve bir belgesel seyretmiştim, o zamandan sonra tavuk bizim buralara pek uğramıyor :)) Önceden de yazmıştım, kırk yılda bir organik tavuk alıp yapıyorum...

Diyeceksin; bir soru soduk, destan yazdın, üstelik cevap da vermedin :)) Öyle oldu vallahi ama ben senin bu aralar disiplinine bayılıyorum, o yüzden sen içine nasıl sinerse öyle yap. Böyle kararlı olduktan sonra mutlaka sonuç alacaksın, eminim :nazar:

Çok sağ ol canım :34: Senin çok fazla araştırmacı olduğunu bildiğim için zaten sana sordum.
Aslında benimde içimde tereddüt olmasının sebebi oydu yani tavuklar artık zaten bızıklanıyorya artık yağından da tuzundan da emin olamiyor insan bazı şeylerden.
Bende aynen senin gibi özellikle salatamın yağından feragat edemiyorum :1: azalttım ama tamamen kesmedim :34:
Artık organik şeylere biraz daha yoğunluk vermek istiyorum bari ufaklık baştan alışmasın zararlı şeylere ve sağlıklı beslensin.
Bugünki halimizi görecektin çocuklara iyi örnek olmak için hadi spor yapıyoruz diye ikisinide ayağa diktim ve ufaklık bile bize eşlik etti :1: hatta dambıllarımı istedi durdu bende bende diye :1:
Artık gerçekten diyet fikrini kafamdan sildim bende. Yavaş yavaş bu kilolar gidicek nasılsa. Ben ömrümün sonuna kadar götüreceğim bir beslenme düzeni oturtacaksam o zaman ömrümün sonuna kadar hayatımdan cıkarmak istemediğim şeyleri de buna dahil etmem gerek. Tatlıda olucak elbette hayatımda ama 4 dilim değilde 1 dilim yada ne bileyim arada pilav yada makarnada yiyeceğim ama insani boyutlarda ve saatlice.
İnan eskiden gece 12de bile eşim yaw banu acıktım bir makarna yapsana dediğinde asla üşenmez yapardım ve o bir tencere makarna biterdi ama nereden baksan 10 gündür makarnayı ağzıma sürmedim, canımda istemiyor.
Benim pis bir huyum var; yasak olan herşey bana daha çekici gelir :1:
Aslında bunu senelerdir biliyorum ama bunun beslenme konusunda da öyle olduğunu ara ara okuduğum başarı öykülerinden birinde okuyunca fark ettim. Neden ömrümün sonuna kadar herşeyden kendimi uzak tutayım ki sonuçta ucundan tadına baktıktan sonra bana kilo olarak geri dönmez :34:
Birde çok fazla katı olmamaya karar verdim çünkü ne kadar katı davranırsam kendime karşı bir süre sonra patlama olarak geri dönüyor bana :34:

Hee sende şimdi diyeceksin bir tavuksuyuna çorbayı yapıp yapmayacağını hala söylemedi dünyaları anlattı ama yapıp yapmamakta kararsız kaldım :1: artık dolapta beklesinde yarın sabah karar veririm yaparsamda 1 kase yerine 1/2 kase içerim olur biter :34: yağda eklemeden yapınca daha güzel olur :34:

Bu arada sanada kolay gelsin :1:
Benim daha bir iki günüm var nasılsa :1: Pazartesi akşamıda ben boğuşurum kitaplarla sağ olsun eşim hiç umursamaz beceremiyorum der çekilir işin içinden :1:
Ben bayılırım onlarla uğraşmaya :34:

Bu arada İstanbullu kızlarrrrrrr bugün eşimin arkadaşlarından biri organik ürünleri alabileceğimiz bir sitenin adresini verdi :34:
Sizlerde bir bakmak isterseniz diye linki ekleyeyim dedim :34: sebze, meyve, baharatlar ve bir sürü şey var hatta bizim normal manavlarda bulamayacağımız şeylerde var.
Bazı şeyler uygunda :34:

İnternetteki Manavınız...

Bu arada İstanbullu kızlarrrrrrr bugün eşimin arkadaşlarından biri organik ürünleri alabileceğimiz bir sitenin adresini verdi :34:
Sizlerde bir bakmak isterseniz diye linki ekleyeyim dedim :34: sebze, meyve, baharatlar ve bir sürü şey var hatta bizim normal manavlarda bulamayacağımız şeylerde var.
Bazı şeyler uygunda :34:

İnternetteki Manavınız...

Gerçekten organikmiymiş banucum bunlar.

Back
X