- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Gerçekten organikmiymiş banucum bunlar.
Canım 100 % sertifikalıymış ve direk üreticiden alıyorlarmış ürünleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten organikmiymiş banucum bunlar.
Çok sağ ol canımSenin çok fazla araştırmacı olduğunu bildiğim için zaten sana sordum.
Aslında benimde içimde tereddüt olmasının sebebi oydu yani tavuklar artık zaten bızıklanıyorya artık yağından da tuzundan da emin olamiyor insan bazı şeylerden.
Bende aynen senin gibi özellikle salatamın yağından feragat edemiyorumazalttım ama tamamen kesmedim
Artık organik şeylere biraz daha yoğunluk vermek istiyorum bari ufaklık baştan alışmasın zararlı şeylere ve sağlıklı beslensin.
Bugünki halimizi görecektin çocuklara iyi örnek olmak için hadi spor yapıyoruz diye ikisinide ayağa diktim ve ufaklık bile bize eşlik ettihatta dambıllarımı istedi durdu bende bende diye
Artık gerçekten diyet fikrini kafamdan sildim bende. Yavaş yavaş bu kilolar gidicek nasılsa. Ben ömrümün sonuna kadar götüreceğim bir beslenme düzeni oturtacaksam o zaman ömrümün sonuna kadar hayatımdan cıkarmak istemediğim şeyleri de buna dahil etmem gerek. Tatlıda olucak elbette hayatımda ama 4 dilim değilde 1 dilim yada ne bileyim arada pilav yada makarnada yiyeceğim ama insani boyutlarda ve saatlice.
İnan eskiden gece 12de bile eşim yaw banu acıktım bir makarna yapsana dediğinde asla üşenmez yapardım ve o bir tencere makarna biterdi ama nereden baksan 10 gündür makarnayı ağzıma sürmedim, canımda istemiyor.
Benim pis bir huyum var; yasak olan herşey bana daha çekici gelir
Aslında bunu senelerdir biliyorum ama bunun beslenme konusunda da öyle olduğunu ara ara okuduğum başarı öykülerinden birinde okuyunca fark ettim. Neden ömrümün sonuna kadar herşeyden kendimi uzak tutayım ki sonuçta ucundan tadına baktıktan sonra bana kilo olarak geri dönmez
Birde çok fazla katı olmamaya karar verdim çünkü ne kadar katı davranırsam kendime karşı bir süre sonra patlama olarak geri dönüyor bana
Hee sende şimdi diyeceksin bir tavuksuyuna çorbayı yapıp yapmayacağını hala söylemedi dünyaları anlattı ama yapıp yapmamakta kararsız kaldımartık dolapta beklesinde yarın sabah karar veririm yaparsamda 1 kase yerine 1/2 kase içerim olur biter
yağda eklemeden yapınca daha güzel olur
Bu arada sanada kolay gelsin![]()
Benim daha bir iki günüm var nasılsaPazartesi akşamıda ben boğuşurum kitaplarla sağ olsun eşim hiç umursamaz beceremiyorum der çekilir işin içinden
Ben bayılırım onlarla uğraşmaya![]()
Canım ben de umuta katılıyorum. Yağdan çok fazla kısmak değil de işlenmiş gıdalardan uzak durmak lazım. Tavuk suyuna çorbayı tavuk göğüsten yapacaksan biraz yağsız olabilir,1 yk yağ ile yapabilirsin bence. Sende çok fazla değişiklik görüyorum. Bu zayıflama işinin sadece güzel gözükmek değil de sağlık için önemli olduğunu ve hayatımıza oturtmak gerektiğini çoktan kavramışsın.
Kayınvalidene çok geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin canım.
Kolay bir süreç değil, umarım sonucu çok güzel ve sürekli olur. Dün merakımdan bazı siteleri dolaştım, Muğla civarında bir bayanın verdiği kilo pek çok yayına konu olmuş. Genç bir kadın (26 yaşında operasyon olmuş) resmen fıstık gibi olmuş. Yaşının da avantajı ile büyük değişim geçirmiş. Kızı için ameliyata karar vermiş...
Keşke daha bekleselermiş. Hem kayınbiraderinin olgunlaşması bakımından hem birikim yapmaları için en azından bir sene daha beklemeleri iyi olurmuş anlattıklarına göre. Öyle kesip atan kişinin tüm düğün sorumluluklarını da yerine getirmesi gerekir ama. Hele de ailesi bu kadar sıkışıkken. İlla şimdi evleneceğim diye tutturuyorsa ya düğün vs. yapmayacak ya da kendi imkanlarını kendi yaratacak. Gerçi uzaktan böyle konuşmak kolay da başa gelince öyle olmuyor tabiiAnnesi de üzülüyormuş baksana, elinden gelen bir şey yok ne yapsın kadıncağız? Umarım güzel gelişmeler olur, işleri rast gider.
Bence de sade ve şık bir kıyafet tercih et. Abartılı modeller hem daha yaşlı gösteriyor hem de kötü anlamda göze batıyor. Bizim düğünde mini, yarasa kollu ve altın rengi tamamı payetlerle süslü bir elbise giymişti akrabalardan biri. Çok sevdiğim bir abladır, ne yazık ki çok rüküştü. evet elbise göze batıyordu ama tıpkı disko topu gibiydi :))
Uzun zamandır biz o tarafa gitmiyoruz o nedenle aklımda bir mekan ismi yok canım. Sapanca'da Lale Otel'de kalan bir arkadaşım kahvaltısını çok beğendiğini söylemişti ama ben gitmedim ne kadar güvenilir bir yorum emin değilim. Epey zaman önce çalıştığım grup orada bir mekan açmıştı, Dedeman Gölevi Tesisleri ismiyle. eğer gölevi hala duruyorsa en azındna mekan ve konum olarak harikadır. Brunch çok başarılıydı o zamanlar.
Dobişko, mekanist, feşmekan gibi sitelere baksana, yorumlar fikir verir eminim. :))
Banucuğum, sağol güzel yorumların için canımmm. Sen bu azimle devam et, çok güzel sonuçlar alacaksın görürsün. Eşin kaçta çıkıyor bilmiyorum ama eğer o kalkmıyorsa sen 7 civarı çıkıp yarım saat yürürsün, gene bırakmam diyorsa kalkacak el mecbur :)) Eğer günkurusu yersen yanında 1 adet ceviz ya da 2-3 adet çiğ badem ye canım, böylece kan şekeri çok daha yavaş yükseliyor. Hem metabolizma ben uyandım diyor hem geç acıkıyorsun :) Kahvaltıya kadar seni tutar yani :))
Hoşgeldin Yenacığım, tatilin güzel geçmesine sevindim :) Cumaya kadar sebze ağırlıklı beslenirsen tartıda seni üzmeyecek bir sonuç olur bence :)
Yeni eğitim yılınız hayırlı uğurlu olsun, hem oğluna hem kızına. Oğlunun ilk izlenimleri nasıl? Isınmıştır umarım. Ben 4 yaşın ufak olduğunu düşünmüyorum aslında. Eğer ortam ve eğitmenler yeterliyse önce yarım gün ardından tam gün okula devam etmek onların gelişimleri için çok faydalı. Oyunla öğrenme metodları uygulanıyorsa hele çok çok faydalı. Kurallara uyma, sosyalleşme, problem çözme becerileri çok gelişiyor çocukların. Eğitim de cabası. El becerileri gelişiyor, okula hazırlık yapılıyor vb. vb. Gözün arkada kalmasın yani, öğretmeni de çok iyi çıkar umarım. Tekrar hayırlı olsun :))
Ohhh be. Şöyle gözümüz liste görsün. neydi o öyle gram gram verenlerin ilk sıralara yerleştiği listeler :) Çok tebrik ederim arkadaşlar. Darısı başımıza :)
Yena teşekkürler canım :) Ben de uzun zamandır ilk defa bir ayı artı ile kapattım+400 önemli değilmiş gibi görünüyor ama öyle değil aslında. Hala sağlam bir adım atamadım gidişatı düzeltmek için
Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına. Psikolojik olarak iyileşme zaman alacaktır elbetBirden olmuyor ne yazık ki. Senin yerinde olsam fiziksel engel yoksa zaman kaybetmezdim. Sizin için hayırlısını diliyorum.
Teyzene çok geçmiş olsun. Zor zamanlar geçirmiş, hala da tedavisi sürüyor galiba? Şifa diliyorum ona... Çok da haklıymış, ufal şeyleri nasıl da büyütüyoruz bazen sebepsiz![]()
Evet aynen öyle
Zayıf, fit ve sağlıklı olmayı hak ediyorum hatta buna zorunluyum çünkü iki meleğim ve eşimle geçirmek istediğim uzun seneler var önümdeOnlarla daha kaliteli zaman geçirmek için kendime iyi bakmam lazım ve hayattan zevk almam içinde zevk alarak az yemeyi sağlıklı beslenmeyi hayatımın bir parçası haline getirmem şart
![]()
Offfff yaaaaaaaa hala iş yerindeyim,genel müdürün keyfi yetecekte çıkacakta bizde çıkacaz, 15 senedir
çalışıyorum,iş yerlerinin hepsinde bu genel müdürlerin evde eşleriyle sorunu var anacım adamlar eve gitmek
istemiyor,ama hakikaten bazılarının eşleriyle bazen görüşüyoruz hepsi de salak ,kafadan hasta, o kocaların da tek
kötü huyu eve geç gitmek karılar ne istiyorsa oluyor,hatta bir şey istemiyorlar ama adamlar hevesli olduğu için
onların yerine herşeyi düşünüyorlar,karılar biraz cilveli olsa heralde dünyaları sererler.ya allah aşkına bu
saatten sonra eve git ,zaten yorgunsun,nasıl spor yapayım,leslie ,zumba
hıımm aferin sana yoksa kızacaz ha
devam tatlım devam hadi sıkılaşınca foto atarsınız belki bende imrenir başlaarım
yürüyüş yapacak adam yok yanıma daha doğrusu şişko yok
en iyisi kocişe koşubandı aldırmak![]()
Canım sakın ümitsizliğe kapılmasonuçta süper spor yapıyorsun ve bu direniş bence uzun sürmez kilolarda patır patır gider inşallah .34: Ben motivasyon olması için sık sık forumdaki öncesi sonrası resimlerine bakıyorum hatta kim nasıl spor yapmış diye okuyorum ve inan çoğuda aynı şeyi söylüyor; Düzenli spor yaptıklarında hep ara ara bir duraklama dönemi yaşamışlar
![]()
Hata birtanesi ya 1 haftadır spor yaptığım halde artı cıktım diye yazmış ve herkes aynı şeyi söylüyor vucudun direniyor gider yakında diye ve hakikaten sonraki sayfalarda kadıncağız hehooo kilolarım gitmiş diye sevinç cığlıkları atmış
Ben daha çok başındayım ama sen bayadır öyle böyle değil çok spor yapıyorsun acaba yağlar kas a mı dönüştü ::44: Spor hocan o konuda birşey demiyor mu :44:
Bu arada spor sonrası yemek olayını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim çok sağ ol![]()
Dediğim gibi ümitsizlik yok spora devam Allahın izniyle çok kısa bir zaman sonra çok güzel kilolar vermiş olacağız elbirliği ile![]()
hayatım günaydın ;
clutch'cım dün akşam leslie yaptım çok zevkli ama sadece 15 dk yaptım,takıldı çünkü,sabah 7 de kalktım,21 dk yürüyüş 15 dk.da titreşim,dediğin gibi yürüyüşten sıkılıyorum,bundan sonra günde 45 dk.ka leslie yapıcam ,15 dk.2kada titreşim,
sabahki menüm ;
2 tane pohaça yedim,ya iş yerinde yemek çok problem oluyo,bana akıl verin ne yapıp yiyeyim
Sağol canım, belim koptu vallahi onlarla uğraşırken. Biraz geç başlayınca geç de bitti :)Çok sağ ol canımSenin çok fazla araştırmacı olduğunu bildiğim için zaten sana sordum.
Aslında benimde içimde tereddüt olmasının sebebi oydu yani tavuklar artık zaten bızıklanıyorya artık yağından da tuzundan da emin olamiyor insan bazı şeylerden.
Bende aynen senin gibi özellikle salatamın yağından feragat edemiyorumazalttım ama tamamen kesmedim
Artık organik şeylere biraz daha yoğunluk vermek istiyorum bari ufaklık baştan alışmasın zararlı şeylere ve sağlıklı beslensin.
Bugünki halimizi görecektin çocuklara iyi örnek olmak için hadi spor yapıyoruz diye ikisinide ayağa diktim ve ufaklık bile bize eşlik ettihatta dambıllarımı istedi durdu bende bende diye
Artık gerçekten diyet fikrini kafamdan sildim bende. Yavaş yavaş bu kilolar gidicek nasılsa. Ben ömrümün sonuna kadar götüreceğim bir beslenme düzeni oturtacaksam o zaman ömrümün sonuna kadar hayatımdan cıkarmak istemediğim şeyleri de buna dahil etmem gerek. Tatlıda olucak elbette hayatımda ama 4 dilim değilde 1 dilim yada ne bileyim arada pilav yada makarnada yiyeceğim ama insani boyutlarda ve saatlice.
İnan eskiden gece 12de bile eşim yaw banu acıktım bir makarna yapsana dediğinde asla üşenmez yapardım ve o bir tencere makarna biterdi ama nereden baksan 10 gündür makarnayı ağzıma sürmedim, canımda istemiyor.
Benim pis bir huyum var; yasak olan herşey bana daha çekici gelir
Aslında bunu senelerdir biliyorum ama bunun beslenme konusunda da öyle olduğunu ara ara okuduğum başarı öykülerinden birinde okuyunca fark ettim. Neden ömrümün sonuna kadar herşeyden kendimi uzak tutayım ki sonuçta ucundan tadına baktıktan sonra bana kilo olarak geri dönmez
Birde çok fazla katı olmamaya karar verdim çünkü ne kadar katı davranırsam kendime karşı bir süre sonra patlama olarak geri dönüyor bana
Hee sende şimdi diyeceksin bir tavuksuyuna çorbayı yapıp yapmayacağını hala söylemedi dünyaları anlattı ama yapıp yapmamakta kararsız kaldımartık dolapta beklesinde yarın sabah karar veririm yaparsamda 1 kase yerine 1/2 kase içerim olur biter
yağda eklemeden yapınca daha güzel olur
Bu arada sanada kolay gelsin![]()
Benim daha bir iki günüm var nasılsaPazartesi akşamıda ben boğuşurum kitaplarla sağ olsun eşim hiç umursamaz beceremiyorum der çekilir işin içinden
Ben bayılırım onlarla uğraşmaya![]()
İşleri zor görünüyor. Allah kolaylık versin diyelim, başka ne denir ki? Şansları yaver gider umarım, evlilik uğur getirir belki... Pek gerçekçi olmadı galiba ama temenni işte :))Umutcuğum valla eşimin kardeşi dediğin gibi evliliğe hazır değil aslında. Seneye evleneceklerdi ama birden bire ben evlenicem diye tutturdu. Nişanlısı baskı yaptı sanırım. Çok da ketum bir çocuk hiçbirşeyini anlatmaz. Annesinin vucudunda şekerden hep yaralar var,bazen şekeri 500e çıkıyo kadının, bütün gün kolu ağrıyo, yani demek istediğim şeker artık tüm organlarını etkilemiş. Eşimin nerdeyse tüm teyzeleri şeker hastası. Kadın bu halde yarım gün çalışmaya başladı, tanıdık bi yere gidip yemek yapıyo 3,4 tencere. Biz ne kadar yardımcı olsak da yetmiyo. Eşimin kardeşi bunları görmesine rağmen bu yoklukta evlenmeye kalktı. Biz sadece televizyon alabilicez evlerine bir de bilezik takıcaz işte. Düşünsene ailesiyle yaşamasına rağmen ay sonunda cebinde 1 lirası kalmayan çocuk evlenicem diyo. Artık biz de bıktık söylemekten, yaşasın görsünler diyoruz napalım. Gelin adayımız daha önce evlenip boşanmış, çok uzun sürmemiş evliliği sanırım. Ben onun yerinde olsam birinci evliliğim olmamış ikincide daha ince eleyip sık dokurum. Kız da farkında herşeyin ama aşktan gözü kör sanırım
Önerdiğin sitelere bakarım canım, eşim bana görev verdi, sen gideceğimiz yerleri önceden araştır ona göre gidelim diye. :)
Sağol canım, belim koptu vallahi onlarla uğraşırken. Biraz geç başlayınca geç de bitti :)
Canım sadece sen değil hepimiz öyleyiz, yasak olunca daha çekici geliyor tabii. Bir de kendimizi fazla sıkınca ters etki yapıyor bence. Doğal beslenme şekli olarak benimseyip hayatımızdan bazı yiyecekleri çıkardığımızda sonuç alıyoruz. Dediğin gibi çok az miktarda tadına bakarak ya da hiç yemeyerek, yerine daha sağlıklı seçimler yaparak gittiğimzde sonuç süper. Yalnız kendi adıma bu düzen bir sekteye uğradı mı, biraz değişti mi toparlamam çok zor oluyor( Şu aralar hiç iyi gitmiyorum mesela
Biraz verdim ya o beni gevşetti, sonra bu gevşeme düzensizliğe dönüştü filan.
Hani sigarayı bırakınca insan "ayy nasıl içmişim bu pis şeyi" der ama bir sebepten 1-2 sigara yaktı mı aynen geri döner ya o hesap işte.. Yeniden bırakabilmek için aynı çabayı göstermek gerekiyor, "amaaaan battı balık yan gider" denince olmuyor. Ben bu aralar hep erteliyorum![]()
Neyse vazgeçecek halimiz yok, senin verdiğin linkteki gibi öyküler de motive ediyor insanı. Ben önceden de okumuştum, kadın 42 kilo vermiş, bravo... Verdiğin diğer link de benim çok işime yaradı canım çok sağol. Nazilli'den yazın siparişi kestim, sıcakta sebzeler kötü oluyor. Organik pazara gidemediğim zaman netten sipariş verdiğim bir yer var güvendiğim ama çeşit o kadar azdı ki. Bu siteyi inceledim, alım yaptıkları kurumların hepsini organik pazardan tanıyorum, Buğday derneğinden onaylı olması da güzel, bu dernek kurumsal çalışıyor bence. Sıkıştığım zaman başvurabilirim, sana da yazarım sonucu :)
İşleri zor görünüyor. Allah kolaylık versin diyelim, başka ne denir ki? Şansları yaver gider umarım, evlilik uğur getirir belki... Pek gerçekçi olmadı galiba ama temenni işte :))
Sapanca'ya göl kenarına mı yoksa Maşukiye tarafına mı gitmeyi düşünüyorsunuz? Birbirinden farklı güzergahlar diye sordum. Bu sitelerdeki yorumları okuyup fikir edinip gene de kendi kararımı kendim veriyorum ben. Yorumlar her zaman gerçekçi olmasa da fikir verebiliyor![]()
Canım belki önce sapancada göl kenarında kahvaltı yapıp sonra yürüyüş için maşukiyeye gideriz diyoruz.Ya da maşukiyeye hiç gitmeyiz sapancada yürüyüş yaparız
.
YENA cım hoşgeldin ve ellerine sağlık.Bende sen gibi bir türlü motive olamıyorum.Aynen dediğin gibi sıkıldım kendimden
Dün doktor kontrolüm vardı.Herşey yolundaymış bi problem kalmamış.Fiziksel olarak tabi.Psikolojik hala iyileşemedim ki ama ben![]()
yenacım barış okula başlamış hayırlı olsun![]()
selam kızlar,
gününüz güzel geçsin. ben saat 10 gibi lesliemi yapıcam, saat 12 gibi de temizliğe başlarım inşallah.
Yena beni listeye almışsın, teşekkür ederim :)
Zeynep abla hayırlı olsun makinan, sipariş etmişsin galiba. yaptıklarının fotoğrafını çeker yüklersin belki. ben de seviyorum orjinal perdeleri.
.
evet hepsi birbirinden değerli dostlar..Yena ve Beyzus ve yağmur gözlüyle ayrı bir ilişkim var..onlarla konuşup seslerini duyduğum zaman çok mutlu oluyorum..
Hoşgeldin Yenacığım, tatilin güzel geçmesine sevindim :) Cumaya kadar sebze ağırlıklı beslenirsen tartıda seni üzmeyecek bir sonuç olur bence :)
Yeni eğitim yılınız hayırlı uğurlu olsun, hem oğluna hem kızına. Oğlunun ilk izlenimleri nasıl? Isınmıştır umarım. Ben 4 yaşın ufak olduğunu düşünmüyorum aslında. Eğer ortam ve eğitmenler yeterliyse önce yarım gün ardından tam gün okula devam etmek onların gelişimleri için çok faydalı. Oyunla öğrenme metodları uygulanıyorsa hele çok çok faydalı. Kurallara uyma, sosyalleşme, problem çözme becerileri çok gelişiyor çocukların. Eğitim de cabası. El becerileri gelişiyor, okula hazırlık yapılıyor vb. vb. Gözün arkada kalmasın yani, öğretmeni de çok iyi çıkar umarım. Tekrar hayırlı olsun :))
selam kızlar,
gününüz güzel geçsin. ben saat 10 gibi lesliemi yapıcam, saat 12 gibi de temizliğe başlarım inşallah.
Yena beni listeye almışsın, teşekkür ederim :)
Zeynep abla hayırlı olsun makinan, sipariş etmişsin galiba. yaptıklarının fotoğrafını çeker yüklersin belki. ben de seviyorum orjinal perdeleri.
selam kizlar uyku yine yok bende oglene kadar uyumasamda gece gec ama saatler olmadan hatta neredeyse sabah olmadan uyuyamaz oldum ne yapsam fikriniz varmi ne uykumu getirirspor yaptim az yoruldum gibi yinede uyuklamiyorum
![]()
bende yıllardır aynı durumdayım.sabah 6 gibi yatağa giriyorum.muge anlıyı yarı uyanık seyrediyorum.sonra bütün gün sarhoş gibi
dolaşıyorum.yılların alışkanlığı.ama eve yatıya biri gelse ,sürekli uyuyorum.özellikle oğlum geldiğinde.
ben korkudan yatamıyorum.nedense korkularım bitmedi.sabah gün ağarıp insanlar uanırken ben yatıyorum.
komşular bana maaş bağlamayı düşünüyor..işin şakası..mahalleyi beklediğim için..çok rahat uyuyorlar.
ama sen ılık sütü deneyebilirsin..birde eline tesbih al..yavaş yavaş okumaya başla etkisi oluyor.melisa çayı da iyi geliyor.