- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
bende gelem bi zahmet benide elden geçir kesiyonmu biçiyonmu ne yaparsan yap![]()
ayy sende gell Nurgülümm kesip biçmem annem ben sizi , cici cici mamalar yedirip zayıflatırımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gelem bi zahmet benide elden geçir kesiyonmu biçiyonmu ne yaparsan yap![]()
Aleykümselaamm Allah razı olsun çiçaaaaamm![]()
ayy gelsene Esraamm , valla herifimde yok , gözüm gibi bakarım ben sana
ya kuzum benim herifi de tekrar askere yollamalı o zaman. kardeşim askere gidince annem yalnız kaldı. ona bazen ne güzel anne kafanı dinle diyorum. alınmış benim ki de, geçen ben de gideyim de sen de dinle kafanı istersen dedi. aslında süper olur valla kız kıza bikaç gün. ama koca küsecek diye aklımdan bile geçirmiyorum hayır :)))
ha bu arada ben gelirsem valla diyet miyet kalmaz aynur. ne bulursak yeriz kız, ayda yılda bir görüşmüşüz :)))
neyse yavrukuşlarrr ben azcık kaçayım , uyumam lazım
dün gece sanki sevgilimle ilk kez buluşacakmış gibi heyecanlıydım , uyku falan tutmadı , eee gece yoldada uyumam , o yüzden şimdi biraz kestireyimmm
beni özleyin anacııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir daha girebilirsem görüşürüzzz , yoksa hepiniz Allaha emanetsiniz cücüşlerrr , öperriimm![]()
neyse yavrukuşlarrr ben azcık kaçayım , uyumam lazım
dün gece sanki sevgilimle ilk kez buluşacakmış gibi heyecanlıydım , uyku falan tutmadı , eee gece yoldada uyumam , o yüzden şimdi biraz kestireyimmm
beni özleyin anacııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir daha girebilirsem görüşürüzzz , yoksa hepiniz Allaha emanetsiniz cücüşlerrr , öperriimm![]()
:26: Merhabalar 98.6 kg'yla tekrar aranızdayım 83lerle ayrılıp 98lerle geri dönmek ayrılmamın cezası gibi bisey oldu yada nefsimin hediyesinasib olursa yarın diyetisyene baslıyorum mutlaka listemi ve gün içindeki etkinliklerimi paylasacagım..
Selaamm kuzucuklarrrr
nassınız bakem ? keyifler nasıl ? ben çook heyecanlıyımm , nedenini soracak olursanız eğer ; bu akşama saat 10 da Polatlıya kocişimin yanına doğru yol alacam Allahın izniylee
oyyhh 1 aydan fazla oldu herifimi görmüyorum , bi gideyimde hasret gidereyim yaavv
kilo bildirimimide şimcikten yapayım , napiim bu sefer 5 günlük olsun artıkın
hepinizi öpücükledim
GEÇEN HAFTA : 87.6
BU HAFTA : 86.9
GİDEN : 700 gr
selam kızlarrrrrrrr,,
aynuramı gidiyomusuz zayıflatcakmış biziaç kapıyı kız geliveriyoz gariii
kombimiz bozulmuştu kaç gündür yıkanamıyorduk sonunda bugün servis geldide yaptırabildik. yıkanmak güzel bişey
diyet nasıl gidiyor derseniz. diyet yapmıyorum ya. acıktıkça yiyorum ama çok değil. midem eziliyor mesela ara öğünlerde armutu alıyorum bi dilim yiyorum gerisini poşete sarıp bırakıyorum. ana öğünlerdede az biraz yiyorum. spor hakgetire. yapan yok. bakalım böyle nasıl olcak. bu aralar var üzerimde bişey ya. dışarı cıkasım yok. doktordan randevu alıp diyetisyene gideyim diyorum ama içimden sokağa cıkmak gelmiyor. başarı öykülerinde bir konu vardı ya onu okudum. gerçekten utanıyorum kendimden galiba. bu sokağa çıkmama olayıda bundan olsa gerek. giydigim hiçbişey yakışmıyor alışveriş ruhum bile yok. iş görüşmelerine bile gidesim gelmiyor. evin içinde mutluyum. kimse görmüyor. kimse bakmıyor. off biliyorum kendime kötülük ediyorum ama durum böyle. mutsuzum kendimi bilgisayara bağladıgımı hissediyorum. net kopmaya başlayınca farkettim hayattan zevk almıyorum![]()
ay bebiş oluştu mu yoksa çalışmalar mı devam ediyor? hamileysen dert etme hiç kiloyu falan. Allah hayırlısını versin inşallah.
ayy sende gell Nurgülümm kesip biçmem annem ben sizi , cici cici mamalar yedirip zayıflatırımm![]()
dün bir derdim var topiğine baktım vaaaaayyyy anasını ya 84 kullanıcı
Ama bizim de maşallahımız var bugünlerde kullanıcı sayısı 12![]()
Sultancım sende gözümden kaçmadın kız takılmasana orala insanın dengesi alt üst oluyor![]()
dün bir derdim var topiğine baktım VAAAAAYYYY anasını ya 84 kullanıcı
AMA BİZİM DE MAŞALLAHIMIZ VAR BUGÜNLERDE KULLANICI SAYISI 12![]()
SULTANCIM sende gözümden kaçmadın kız takılmasana orala insanın dengesi alt üst oluyor![]()
sultancım bugün daha iyisindir inşallah, böyle gelgitler olur kuzum, sen her seferinde kendine zarar vermeden çıkmalısın bu krizlerden. sona erdiğinde o kadar büyük bir eşik atlamış olacaksın ki, kolay kolay yıldırmıyacak, küstürmeyecek hiç bir şey seni artık. leslie yapman da süper olmuş. ben yaklaşık 3 aydır yapıyorum ara vererek falan ama hala su gibi terliyorum.
sagol canim iyim cok sükür, ara ara krizlerim geliyor umutsuzluga kapiliyorum ama geciyor sonra :)
su leslieyi cok begendim ben. haftada 3 kere bile yapsam faydasi olur dimi ??
sIkilasmayi cok istiyorum,
yani kilo veremiyorum bari sIkilasayim dermisim
kiloda vermek istiyorum tabi ama farkettimki aslinda cok sIkmiyorum kendimi,
yani yemegimdende yiyorum, pilavda yiyorum (az koymaya calissamda)
kekte yiyorum,
cikulata yemiyorum bayagdir acikcasi canimda istemiyor, sadece arada bi ah olsada yesem diye araniyorum ama olmayinca yemiyorum :)) evde yok cünkü
dondurma yiyorum bazen, ama bikac gündür onuda yemiyorum,
aslinda daha cok sIkmam lazim galiba kendimi, belki ozaman veririm diyorum,
uzun zamandir kilo vermeyince tiroitimmi engel oluyor diyorum,
bakalim randevu aldim 24üne gidip kan aldirayim
chiki chickimmmmmmm
Allah kavustursun canim kocana kavuscakmissin,
bol bol hasret giderin, hayirli yolculuklar![]()
:26: Merhabalar 98.6 kg'yla tekrar aranızdayım 83lerle ayrılıp 98lerle geri dönmek ayrılmamın cezası gibi bisey oldu yada nefsimin hediyesinasib olursa yarın diyetisyene baslıyorum mutlaka listemi ve gün içindeki etkinliklerimi paylasacagım..