canım çok güzel olmuş bence![]()
bence de çok güzel hem de hiç kilon yok ya hürremsultan, çok güzel olmuşş çokkk...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişi akşama kadar ancak okudum, şimdi uyudu kuzum, benim motivasyonum çok düşük ya moralim çok bozuk ondan galiba, ekmek falan yemiyorum yemeklerimi de diyete göre yemeye çalişyorum ama aralarda abur cuburlara başladım tekrar, ahh o abur cuburlar benim hayatımı mahvettiler, şu çikolatayı icat eden kendisi de bu kadr tüketiyor muydu acaba?? cnaım çok tatlı çekiyor ve kendime dur diyemiyorum, BİRİ BANA DUUUUUUUUURRRRRR DESİNNN((
bugün yediğim çikolataları eritmek için ne yapsam bilemiyorum, eşim de dedi diyeti iyice bozdun galiba diye(
sabah; 1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
maydnoz
ara; 1 elma
öğle; 1 kase çorba
4-5 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşiği yoğurt
ikindi; işte buraya kadar herşey güzeldi.. burada 1 albeni kek, 1 dido yedim(
akşam; 4-5 yemek kaşiği nohut
2-3 yemek kaşiği makarna
yatsı; burası da çok kötü, 2tane küçük cin..
aslında onlar ne arıyor evde diyebilirsiniz, şimddiii hafta sonu misafir vardı ya onların da çocukları falan, güya kendilerine aldıklarını bizim ufaklığa da almışlar, ev abur cubur dolu, eee ben de zaten dayanamıyorum, hiç almıyordum eve diyete başlayalı, çok kötü oldu, kendimi çok kötü hissediyorum, zaten haftasonu kötüydü.. offf offf...
Selam fıstıklarrr
nassınızz ? benden aynıı , bugün ömrüm kuzenine , arkadaşıma ve onun eşine kpss tercihi yapmakla geçti , valla beynim bulandı resmen haaa :111::111::111:
akşamda arkadaşıma gittim çaya , GALATASARAYımın maçını izledim , 80leri izledim , ooyyh keyfim yerine geldi haaa
sizlerden ne var ne yokk ?
yeni Dukancanlar ne almede , oohh atakta kilolar patır patır gidiyordur şimcikk , ooyyhh çok özlüyorum haa o günlerimiii![]()
Ben de tercih yaptım. İlk alımda olmaz ama gene de yazdım tüm türkiyeyi bakalım
Hürrem bencede resimde canım aşırı kilolu çıkmamışsın...güle güle kullan ....
bence de çok güzel hem de hiç kilon yok ya hürremsultan, çok güzel olmuşş çokkk...
tebrik ederim canım![]()
Selam fıstıklarrr
nassınızz ? benden aynıı , bugün ömrüm kuzenine , arkadaşıma ve onun eşine kpss tercihi yapmakla geçti , valla beynim bulandı resmen haaa :111::111::111:
yeni Dukancanlar ne almede , oohh atakta kilolar patır patır gidiyordur şimcikk , ooyyhh çok özlüyorum haa o günlerimiii![]()
tebrik ederim canım![]()
Cok guzel bir duygu olmali. Darisi 70 lere ve bize.
Günaydın kızlar bir sorum daha olcak size yoğurdu devam sütündenmi normal süttenmi mayalamam gerekiyor
Günaydın kızlar bir sorum daha olcak size yoğurdu devam sütündenmi normal süttenmi mayalamam gerekiyor
Günlük süt derken pastörizdemi yoksa inek sütümü canım
çocuğuma yedirmiyorum zaten canım, aslında hemen dağıtsam olurdu ama dedim ya bu ara motivasyonum da çok düşük o yüzden götürdüm galiba artık kendime gelmeliyim....Canım misafir getirse bile onlar gittikten sonra komşunun çocuğuna felan verseydin ya. Ben de misafir geldiğinde bişeyler yaptığımda onlar gittikten sonra komşuya felan veriyorum birazını. Hem komşum mutlu oluyor hem de ben az yiyorum. Evde olunca insan dayanamıyorki. Çocuğuna hele hiç yedirme onları çünkü içinde mısır şurubu şerbeti var.
ne yapsanız ne deseniz kabulümm.. her türlü cezaya razıyım...kavusmak_hayal uzak dur o her yönden zararlı yiyeceklerden canım bari en azından bir ısırık alıp bıraksan hepsini götürmüşün sen de ama![]()