Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gozde_m
Pisipisiye çok üzüldüm. Tek telimi yoksa birkaç tanemi?

Ben giymedigim bütün kiyafetlerimi paketleyip kaldırmıştım. o kadar çok giysim varki, içlerinden bazıların eleyerek yeniden giymek istediğim çok giysim var. Fotografını ekledigin strec kot tan da var. ay çok zayıflamak istiyorum......... o paktelerin tek tek açıp, ütüleyip itna ile elbise dolabini düzenlediğim partı günü yapacagim...

Bi de psikolojim bozuldu kızlar ya..
Sanki istediğim kiloya da insem istediğim kıyafetleri giyemeyecekmişim, yakışmayacakmış, şişman duracakmış gibi bir his var içimde hep...
Sizde de var mı öyle :44:

aa bak basenimi ölçmedim hiç akşam ölçeyim bakiim benim yarım dünya kaç cm. imiş :1:
ben de aldım zara'dan bir legging ..
ama hiç güzel durmadı XL aldım.. anca bir 5 kg.falan daha giderse belki bişeye benzer :)
...

aa olur mu? ben 98 kg iken almıştım ölçülerimi. 10-11 cm gitti basenler. şimdi elim mezurada. ölçüçem 80e indiğimde. sen de ölç, tartı dursa da o ilerliyor. ya da spor yapmadığımda tartıdaki rakam düşse de basenler erimiyor :50:

aa gözde üzüldüm kediciğine :(
bıyıkları yeniden çıkar mı acaba :44: kedilerde dengeyi sağlar bıyıkları ve kuyruğu diye duymuştum.
...

senin beğendiğin pantolon da çok güzel. uzuuuuunnn zamandır kendime kot almadım, bi tane lacivert alasım var ama istediğim gibi durmayacak diye öteliyorum hep..
...

Teşekkürler canım, henüz bir dengesizlik yok. Araştırdım uzuyormuş genelde. Denge değil de bıyıkları radar gibiymiş, o yüzden biraz kendine güveni sarsıldı sanki :50:

Ben de her kg aldığımda kot alıyorum mecburen, içine giremediğim bi sürü kotum var... Biraz daha zayıflayalım da öyle çıkmak lazım alışverişe

Sanki istediğim kiloya da insem istediğim kıyafetleri giyemeyecekmişim, yakışmayacakmış, şişman duracakmış gibi bir his var içimde hep...

Bende söyle birsey var. Zayıflasamda, yaştan dolayı belki tarz değiştirmem gerekçek, eskiden giyidğim bazı şeyleri giymeye bilirim diye bir duygu var. Bunu ancak deneyerek çözebilirim.

Senin düşüncene gelirse, bu fikrin doğru değil. Hepimizin vücut şekli çok farklı zayıf olunsa bile her kıyafet her vücut tipine uygun olmaya biliyor. Tayt bazı insana çok yakışıyor bazı insanda zayıf olsa bile kötü duruyor. Sende zayıflayınca deniyeceksin ve güzel bir vücudun olacak. Çünkü su anda bel oyuntularımız yok. Düşünsene bel oyuntun ortaya çıkacak ve giysi o bel oyuntuna yerleşecek. Persleri olan giysiler tercih edeceksin. kollarımız incelecek. Onları kapatmaya çalismayacağız. Çizme giyecegiz. Çünkü bacaklarımız incelecek... düsünsene mukemmel olacak...

Canım insanoğlu doyumsuzdur. Sen istediğin kiloya gelsen de kendini şişman hissedeceksin.O yüzden bunları düşünmeden hedefine odaklan. Mesela ben asla koton,mango vs'den giyinemezdim, şimdi giyinebiliyorum ama bu sefer de neden dar tayt ya da dar kot yakışmıyo diye üzülüyorum.

aa olur mu? ben 98 kg iken almıştım ölçülerimi. 10-11 cm gitti basenler. şimdi elim mezurada. ölçüçem 80e indiğimde. sen de ölç, tartı dursa da o ilerliyor. ya da spor yapmadığımda tartıdaki rakam düşse de basenler erimiyor :50:

şimdi işyerinde bulsam ölçecem valla çok merak ettim..
epey de büyük benimkiler :1:

gerçi pek spor yapamıyorum ama.. :50:

Bende söyle birsey var. Zayıflasamda, yaştan dolayı belki tarz değiştirmem gerekçek, eskiden giyidğim bazı şeyleri giymeye bilirim diye bir duygu var. Bunu ancak deneyerek çözebilirim.

Senin düşüncene gelirse, bu fikrin doğru değil. Hepimizin vücut şekli çok farklı zayıf olunsa bile her kıyafet her vücut tipine uygun olmaya biliyor. Tayt bazı insana çok yakışıyor bazı insanda zayıf olsa bile kötü duruyor. Sende zayıflayınca deniyeceksin ve güzel bir vücudun olacak. Çünkü su anda bel oyuntularımız yok. Düşünsene bel oyuntun ortaya çıkacak ve giysi o bel oyuntuna yerleşecek. Persleri olan giysiler tercih edeceksin. kollarımız incelecek. Onları kapatmaya çalismayacağız. Çizme giyecegiz. Çünkü bacaklarımız incelecek... düsünsene mukemmel olacak...

Canım insanoğlu doyumsuzdur. Sen istediğin kiloya gelsen de kendini şişman hissedeceksin.O yüzden bunları düşünmeden hedefine odaklan. Mesela ben asla koton,mango vs'den giyinemezdim, şimdi giyinebiliyorum ama bu sefer de neden dar tayt ya da dar kot yakışmıyo diye üzülüyorum.

inşallah kızlar ya.. tahmin ediyorum sadece psikolojik birşey..
çünkü o bahsedilem mağazalara girmezdim eskiden.. suçlu hissederdim kendimi yani sanki herkes bana "burda ne işin var" gibi bakıyormuş gibi gelirdi.
bakalım bi 10 kg. sonra aynı hislerde olmam umarım :44:

merhabalar
sabha kızımın test kitabını alıp geldim yürüyerek sonra kahvaltı faslı az önce de kızım geldi öğle yemeğine arkadaşıyla onları da doyurup gönderdim
yoğurdumu mayaladım büyük kızıma da okuldan gelince yemesi için bişeyler hazırladım şimdi de hazırlanıp arkadaşıma gideceğim aşure yapmaya
bu arada çoooooook uykum var
esracım leslie beni ilk kez böyle zorladı ama haklısın dikkat edelim yine de
bu arada bana da sanki hiçbişey yakışmıyor gibi geliyor özellikle bu sıralar acilinden 10 kilo vermem lazımmmmm:84::84::84:
hadi ben kaçtım görüşürüz:54:

ben de gittim dayanamadım ölçtüm. 126 olmuş basenler. inşallah 100 e düşebilirim en sonunda. 1 kg 1 cm farkettiriyor spor yaptığımda. en az 26-27 kg vermem lazım yani.

tam olarak nerden ölçülüyo canım. evde mezura yok ama cetvelle ölçecem:1::1:tam poponun üstünden mi ölçecem

gozde_m
Pisipisiye çok üzüldüm. Tek telimi yoksa birkaç tanemi?

Ben giymedigim bütün kiyafetlerimi paketleyip kaldırmıştım. o kadar çok giysim varki, içlerinden bazıların eleyerek yeniden giymek istediğim çok giysim var. Fotografını ekledigin strec kot tan da var. ay çok zayıflamak istiyorum......... o paktelerin tek tek açıp, ütüleyip itna ile elbise dolabini düzenlediğim partı günü yapacagim...

Tek taraftan 2-3 tanesi yarısına kadar yandı canım :43: Herşey saniyeler içinde oldu çok üzüldüm içim acıdı. Boşa dememişler merak kediyi öldürdü diye...

Streç kotlara bayılıyorum ama şimdiki totoşumda pek güzel durmaz heralde :)
Eski kıyafetlerimi giyebileceğim günü ben de iple çekiyorum valla

Anlıyorum tatlım seni. Mesela ben 50 kiloyken bile kendimi şişman zannediyordum. Şimdi o fotoğraflarıma bakıyorum da gayet zayıf hatta sıskaymışım. Kilolu olmaya alıştığın için sana öyle geliyo, fıstık gibi olcaksın merak etme :34:

1 kg. 1 cm. demek , bunu bilmiyordum :44:

bende öyle oluyo canım.

tam olarak nerden ölçülüyo canım. evde mezura yok ama cetvelle ölçecem:1::1:tam poponun üstünden mi ölçecem

canım bacağın popyla birleştiği yerden. yani bacağın en kalın yeri. dur resim bulup ekleyeyim. iple ölçüp cetvelle ipi ölçebilirsin. senin basenini merak eidyorum bize de yaz. fiziğin çok düzgün görünüyor düğün fotolarında. 3 numero...

$05_1.gif

merhabalar
sabha kızımın test kitabını alıp geldim yürüyerek sonra kahvaltı faslı az önce de kızım geldi öğle yemeğine arkadaşıyla onları da doyurup gönderdim
yoğurdumu mayaladım büyük kızıma da okuldan gelince yemesi için bişeyler hazırladım şimdi de hazırlanıp arkadaşıma gideceğim aşure yapmaya
bu arada çoooooook uykum var
esracım leslie beni ilk kez böyle zorladı ama haklısın dikkat edelim yine de
bu arada bana da sanki hiçbişey yakışmıyor gibi geliyor özellikle bu sıralar acilinden 10 kilo vermem lazımmmmm:84::84::84:
hadi ben kaçtım görüşürüz:54:

Asumancım ben dün iyice korktum. haftada 4 güne çıkaracaktım ama dizim zorluyor. 3 e razıyım 80e inene kadar. hakikaten dikkat etmek lazım. spora ağırlık verirsen verirsin kiloları kolaylıkla.

evet benim başağrımın sonucu sözüldü... regli odum. sanırım aspirin tetikledi...
ilğinç olan dünden belim falan ağrırdı bu sefer bana süpriz oldu. 5 gün kadar erken...
tatlarıcıyla yapılan pasta tarzı dukan tarifleri görmüştüm. hemen incelemeye koyulouyorum:56:

sildim canım, canımı sıkıyordu. bu sabah itibariyle 85.7 kgmım. başlangıç kilom 98.4 kg.

anladım canım, ben de göremiyorum sandım. yasaklı bişiler oluyo bazen bizim şirkette..

beni de motive ediyor ilginç şekilde cetvel..
o koşan kadın yolun başındaydı şimdi ortaladı..
sabırsızlıkla yolun sonuna geleceği günü bekliyorum.. :))

..

Back
X