Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
Dün gece kedim mumla bıyığını yaktı, moralim çok bozuk :50:

Hayırlı olsun tatlım inşallah herşey gönlünce olur... Ben de yavaştan başlamalıyım aramaya 1 ay oldu işten ayrılalı.

Ben hala ataktayım, 4.günüm. Seyire karar vermedim :17:

Güzelmiş canım. Bak ben de Zara'da bunu beğendim. Arada açıp bakıyorum ne zaman giyebilirim diye :1:
Şimdi de giyilir ama pek hoş durmaz tabi bende:1::1:

Eki Görüntüle 563499

canım çok sağol tşk ederim

U utcugum kuzularina cok gecmis olsun :71:
Insallah bir an once ikiside iyilesir :34:

Akşama etli kuru fasülye yaptım. Ne zamandır yapmamıştım, eşim de içerde tez yazıyo, zavallı çocuk çok yoruldu, yarın teslim etmesi lazım tezini. Eğer yetersiz görürlerse de 1 ay felan uzatma vericekler. Evde ama yüzünü görmüyorum valla, zaten bu aralar işyerindeki durumlardan dolayı başka müdürlüğe atadılar. Aslında bu konuya canımız çok sıkıldı, yemi müdürlüğünde inşaat mühendisin yapacağı iş yok, o da hem tez yazarım hem de bu arada belki başka müdürlüğe geçerim düşüncesiyle yıllık iznini kullandı. Bana izmire gidelim diyip duruyo, izmirdeki belediyede çalışmak istiyo. Benim iş durumum muallak olduğu için şimdilik beklemedeyiz.

Canım senin icin neresi hayirlisiysa orası olsun ızmir çok güzel ama:-)

Canım senin icin neresi hayirlisiysa orası olsun ızmir çok güzel ama:-)

Ben ızmırde 1 sene okumustum canım bornovada. sonra bırakmıstım okulu. Gercekten cok guzel sehır ama dedıgım gıbı ben acaba orda bi iş yapabılecekmıyım. Sımdılık oncelık esımın mutlulugu, orda daha mutlu olacagına ınanıyorum ben. Zaten bir kaç ay ıcınde bellı olacak akıbetimiz. Burdakı beledıyeden ordakı beledıyeye gecmeye çalışacak bakalım. Ama burda ıstedıgı bölüme gecebılırse gitmeyebılırız de ızmıre

Gözün aydın canım. Hangi hastaneye gidiyosun sen. Bak herşey yolundaymış, umarım en yakın zamanda cinsiyetini de öğrenirsin

sağol tatlım allah razı olsun hepinizden
:54::54:
normalde pıhtılaşma sorunumu takip eden doktorum dewlet hastasinde
ama ikili test için özele gittim canım

Olabilir :) Yok müjde ar olcam ben karar verdim :P

Demin ölçtüm
Bel:91 Kalça:114 Basen:117 :52:

Ama 2 haftada belden 5 cm incelmişim :1:

Dukan amcamın diyeti, protein ağırlıklı besleniyorsun. Sonra sebzelere geçiyorsun falan böyle söyleyince karışık gibi gelebilir ama okumak lazım kitabını, kalori sayılan diyetlerden daha kolay bence.
İletimde yazan site benim bloğum, oraya yazmaya da başladım diyetle ilgili :1:

hmm anladım canım kuşhanın diyetine yakın bu biraz oda proteinle başlıyor sonra yavaş yavaş sebzeye geçiyor..

Umuuuttt geçmiş olsun .. Tez zamanda iyileşirler inşaallah...

Son düzenleme:
slm kızlar2Lİ TEST kontrolünden geliyorum sonunda gidebildim
heyşey yolunda şükür darısı yaptıracakların başınaa amiiiinnn....:16:
cinsiyeti sölemedi gıcık karı daha erken diyo:47: tahmin yokmu diyom var dedi %50 erkek %50 kız diyo dalga geeçiyo:)
16. haftada gel 3lü testiyapalım hem 4lü ultrasona girmiş olursun dedi o zaman sölerim dedi çok ilgilendi 5 dk. izletti hareketlerini:)
uyuyodu karnımı sallıyo rahatsız oldu bak şuna elini ayağını nasılda sinir sinirli oynatıyo diyo:D
ense ölçüsü 1.5mm güzeeeeel, burun kemiğinede bakalım normaaaaal dedi çok şükür :):118::118:
:119::119::119::119::119:
4 tane
foto verdi bide 7TANE TEST İSTEDİ
guatır testi falan....
:31::31::31::31::31:

maşallah Nurgülcüm, Allah nazardan saklasın ikinizi de :nazar:. inşallah hep böyle gider hamileliğin.

Bel 83 basen yani 3 numaradakı kısım 104 çıktı yanlış değilse. Mezura olsa kesin sonucu söylerdim

canım sen tartıyı hiç takma kafaya bu ölçülerle. hamilelik düşünüyorsun ama eğer vaktin varsa bölgesel çalıştır vücudunu. basen ölçün çok iyi. bel belki biraz azalabilir. kilona göre çok çok iyi ölçülerin, maşallah :nazar:.

mehmet öz basenleri eritmek için kötü yağları bırakmak gerektiğini, göbek için de basit karbonhidratlar yerine bileşik karbonhidratları tercih etmek gerektiğini söylüyor. gerçi senin bunlara ihtiyacın yok ama meyveyi biraz azaltsan belin incelir.

Merhaba güzeller
kaç gündür giremiyorum nete yoğunlukdan benim 3 gün sonra 1 haftam olucak yeni başladım malumunuz çok birşey farketmedi ama midem baya baya küçüldü artık tabağımı yarıda bırakıyorum :) süper bir duygu. birde ani tatlı krizini çözersem tam olcak birde eliptik bisikletim geldi kurduk dün akşam onunla ilgili deneyimlerimide yazıcam size inşallah hedeflediğm değişimi gerçekleştiricem.
hepnizi öpüyorum
mutlu olun çokcana ;)

Neyse kizlar bana musaade :3:

Bir saat so ra kombici gelecekmis biraz oyuncaklari toplayAyim :34:
Aksam ugramaya calisirim olmadi yarin sabah gorusuruz :34:
:54:
Kocaman opuldunuz :54::54: :54:

Umutcum geçmiş olsun oğluna da. kıyamam ya, nasıl etkilenmiş. hastayken bile çok sevimli maşallah. inşallah en kötü günü bu olur sadece.

neden kendini, özelliklerini pazarlamaktan çekiniyorsun canım? tecrübesiz olsan kendine güvenin olmadığı için böyle düşündüğünü düşünücem ama senin belirli bir kariyerin var. gerçekten hiç kimse o iş için aranan yeteneklere sahip olmuyor işe girdiğinde. yetkinlik biraz da zamanla kazanılıyor. iş dünyasındaki herkes de bunun farkında. elinde olanları parlatarak bence istediğin oysa, o yönde adım atmalısın. tabi kesin kararını verdiğinde :)

canım sen tartıyı hiç takma kafaya bu ölçülerle. hamilelik düşünüyorsun ama eğer vaktin varsa bölgesel çalıştır vücudunu. basen ölçün çok iyi. bel belki biraz azalabilir. kilona göre çok çok iyi ölçülerin, maşallah :nazar:.

mehmet öz basenleri eritmek için kötü yağları bırakmak gerektiğini, göbek için de basit karbonhidratlar yerine bileşik karbonhidratları tercih etmek gerektiğini söylüyor. gerçi senin bunlara ihtiyacın yok ama meyveyi biraz azaltsan belin incelir.

Canım çok tesekkur ederım moral verdın valla. Ben de bel ve göbek insülin direncinden hediye kaldı. Önceden belim incecikti benim. Basen dediğin gibi fazla yok ama üst bacak çok kalın benim. Aslına bakarsan tam fit olabilmek için bi 10kilom var

Meyveyi çok yemiyorum aslında. Mesela bugün meyve olarak 2 mandalina yedim, akşama da 1 elma ya da 1 armut bir de mandalina yerim gene. İşte leslie baya bi şekle sokuyodu beni. Tekrar başlıycam ona. Hamilelik olsa da sanırım 2 mile kadar leslie yapabilirim. Düşük tehlikesi felan yoksa zararı olmaz gibime geldi. Bende şu anda göbek çok var. Bir de bağırsak tembelliği olduğu için çoğu zaman göbekli göbekli geziyorum.

Çook geçmiş olsun 2 yavruna da. Kıyamam yaa demekki hayatının en kötü günü gelmiş ona. Sen yazarken bile bana fenalık geldi, sen nasıl becerikli bir insansın. Bir yandan oğlanla ilgilenip bir yandan yatak, halı mı sildin. Valla ben o durumda oturup ağlardım sinirden. Gerçekten çok çalışkan ve beceriklisin. Umarım en yakın zamanda iyileşir iki yavrunda. İş konusunda ben de farklı bişeyler arıyorum. Şöyle hamileyken de çalışabileceğim, hem zevk veren hem de ihtiyaçlarımı az-çok karşılayabileceğim bir iş mesela. İnternetten çalıştıran bazı firmalar varmış, müşteriyle felan da evden iletişim kuruyormuşsun, o tarz işler de olabilir mesela. Benim can sıkıntısından çok para da kazanmam lazım zaten. İlla kendi bitirdiğim bölümle ilgili çalışıcam diye de birşey yok. Şimdilik annemin ürünlerini satıyorum ama o da kapı kapı dolaşıp satılacak tarzda değil. Önce çevreme, arkadaşlarıma vs veriyorumki ürün tanınsın. Zaten onu bi tuttursam gerçekten iyi para var o işte.
Sağol canım :) Asında hiç öyle çalışkan değilim Özlemcim, mütevazılık yapayım diye demiyorum hakikaten tembelimdir ben. Ama çocuklar için yapılıyor tabii. Bütün özenli annelere yapıyor. Bir de yapmayıp ne yapacaksın? Bekleyecek bir şey değil ki... İki defa halıya, bir defa yorgana ve yatağa kustu bir defa da benim yatağıma çişini kaçırdı. "hadi bu dursun, sabah temizlerim" diyebileceğin şeyler değil :)) Kızımda ben de oturup ağlardım çoğu zaman. ağlaya ağlaya yapardım. Ama oğlumda tecrübe mi ,kabullenme mi bilmiyorum daha sabırlı oldum :)
İş konusunda dediğin gibi asıl para her zama satışta oluyor. O da kolay değil. Çevren varsa, azmin varsa sonuç güzel olur. Şimdilik eşe dostaçevrene satarsın, o zmana ileride fazla efor sarf etmeden devam edebilirsin belki? Akmasa da damlar en azından. Evden çalışma imkanlarını da iyi araştırmak lazım. Ben müşteri ile evden iletişim kurduğun tarzdaki işleri iyi bilmiyorum, tele marketing gibi işler mi acaba?

Ay kiyamammmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaa yavrum nasilda üzülmüs, halatinin en tötü günüymüs :1:
ay allahim nasil tatlidir kim bilir yavrucun,
cok cok gecmis olsun bu arada, o cümlesine güldüm baya cok tatli geldi :1:
ablasindan kapmis belliki,
malesef bende bugun antibiyotigimi yutamadim kocaman hap bi görsen,
yutamadigim icinde agzimda zehir gibi oldu,
ve istrifa ettim :( benimde halatimin en kötü günlerinden biri :1:
oglunu cok iyi anliyorum yani, cok gecmis olsun canim, insallah daha iyi olur:38: öperim senide onuda
Evet ablası, biz de çok güldük bugün söyleyip söyleyip gülüyoruz bir yandan da acıyoruz. Zaten kaşık gibi bir şey, iyice süzüldü hemen :) sana da çok geçmiş olsun, bulantı ve kusma insanı çok sarsıyor gerçekten.
U utcugum kuzularina cok gecmis olsun :71:
Insallah bir an once ikiside iyilesir :34:

hmm anladım canım kuşhanın diyetine yakın bu biraz oda proteinle başlıyor sonra yavaş yavaş sebzeye geçiyor..

Umuuuttt geçmiş olsun .. Tez zamanda iyileşirler inşaallah...

Çok sağolun arkadaşlarım. Aslında çok etkili bir virüs değil sanırım, sadece 1 gün fena yapıyor, ertesi gün de hafif halsizlik dışında bir şey kalmıyor. Yani kızımda öyle oldu. İki gündür okula da gidiyor, iyileşti yani maşallah. Umarım oğlum da yarına iyileşir...

herkeslere selamlar.....
işlerim var yapılıcak gidicem birazdan ama yinede hasretinize dayanamadım bi girip bakıyım dedim kısada olsa.....
heppinizi öpüyorum.....
tüm hasta olanlarada geçmiş olsun diyorum......

dinlemek isteyenlere; yorumu ve sesi süper bence;
Gökmen- Ask Öyle Bir Ates'ki - YouTube

Kizlar bu arada dün ben kendime bi Parka aldim ama bilemedim tam emin olamadim yani,
aldim ama evde biraz daha söyle bir bakayim kardeslerimden fikir alayim felan dedim,
geri vermicem sanirim hem uygundu fiyati
bide size gösterim dedim

ama o resimde göbekli cikmisim okadarda degilim yani ha :1:

bu arada meyracim verdigin tarif hakikaten güzel, hem kalorisi cok degildir diye düsünüyorum,
sonucta puddingleri muhallebileride hüpletiyoz tatli krizi gelince :))

hürremcim ilahi bana parka kelimesinin anlamını arattırdın googleden:DD
hiç duymamıştım ben parka kelimesini, neyse öğrendim artık, mont gibi bişey demekmiş işte parka:))))
çok yakışmış sana, güle güle kullan canım, hayırlı olsun parkan.....

Eki Görüntüle 563252 çok hoşuma gitti kızlar bu...

anathema hani marketlerde satılıyor ya şişede felan canım...

ben bu sözü daha önce hiç duymamıştım, bayıldım yaaa söze, teşekkürler paylaşımın için....

Günaydın kızlar,

bugün eve hapsoldum. yeni kanepemiz gelecek küçük odamız için. şimdiye kadar eşimin bekarlık kanepelerini kullanmıştık. onları ihtiyacı olan birine verdik. salon ısınmıyor kuzey cephesi diye. küçük odaya taşınıcaz sanırım kanepe gelince. geçmişe göz attım şöyle bir. herkesin keyfi yerindedir umarım.

Eminecim hiç o tartının gösterdiği kgda gözükmüyorsun. maşallah sana :nazar:. çöreği böreği, arkadaş gezmelerini azıcık azaltsan fıstık gibi olacaksın :)) parkan da çok yakışmış, güle güle kullan.

anathemacım dukan sana hesaplamaların sonunda bir takvim ve atak-seyir dönemi ulaşacağın kgları çıkartıyor. seyir sonucu ulaştığın kg ideal kgmın oluyor.

Asumancım yorgunluk yorgunluk üstüne. iki çocukla ne güzel misafir de ağırlıyorsun. olur o kadar yorgunluk. ben de dün leslie yaptım, akşam baya bi dizim ağrıdı. bugün yapmaktan vazgeçtim ben de. bir de diz sorunu çıkmasın başımıza.

dafi abla tatil tam gaz devam sanırım. tadını çıkar, bol bol dinlen. iyi tatiller.

Zeynep abla yakın olsak da hepimiz bir ucundan tutsak keşke. biter ama merak etme. bahçeni bırakmak zor olacaktır ama sen gittiğin her yeri çiçeklersin.

Efemcim işin hayırlı olsun. başta belki birkaç aksilik olur ama her şey güzel olacak. olumlu düşünmeye çalış hep.

hayırlı olsun kanepeleriniz canım, güle güle kullanın inşaallah.....:16:

Dün gece hafif bir baş ağrım vardı. Bir aspirin içerek uyudum. Uyandıgımdan bu yana baş ağrım artarak devam ediyor. Evde ağrı kesici bitmis gene bir aspirin içtim. Bu baş ağrisi yemek yeme düzenimin değişmesinden kayaklanıyor olsa gerek diye düşünüyorum...

geçmiş olsun tatlım, bende dün akşamdan beri hastayım, ateşim var dün akşamdan beri......

Selamun Aleykum kizlarrrr :3:

Sukur kavusturana :1:
Maalesef esim laptob icin gerekli Cdyi getirmedi dun aksam bende hasretinize dayanamadim tabletten geldim :1:
Biraz once esimi aradim laptobu bizim buradaki bilgisayarciya gondereyimmi kizla demek icin ama mesguldu cebi :27:
Neyse birdaha ararim birazdan :34: en azindan aksama kadar yaparsa esim gelirken getirir :34: olmadi yarin kiz almaya gider :34:

Artik mecbur idare edecegim olmazsa :1:
Bu ara dun baya bir yogundum hatta spor salonuna giderken aceleden bone ve gozlugumu unutmusum :1: Neyseki yedek bone varmis hocada :34:
Tam 100 dakika yuzme ve spor surdu donustede bir guzel makyajimi yapip bizimkileri evden alip gezmeye gittik :34:
Aksam 11e geliyordu eve girdigimizde tabi o saatten sonrada yok mayoyla havlu yika, yok cimcimeyle ilgilen derken cok yorgun olunca kendimi direk yataga attim :1:

Aklim sizde kaldi o ayri :1:

Canim yine sen bilirsin ama sirf pirinc ununa dadanma :34: Maalesef ben o hatayi buyuk kizimda yaptim sonradan doktoru dedi pirinc unuyla cok fazla beslersen kof sislik olur cocukta ve mide genislerse ilerde kilolu olur diye :34: Sonucta seneler sonrada olsa dedigi cikti benim buyuk kiz yasitlarina nazaran daha iri ve doyma hissi cok daha gec devreye giriyor :26: simdi ben frenlemesem daha beter kilo alacak :50: o yuzden pirinc unundan tedirgin oluyorum ben ve inan ufagina hic yedirmedim ve gayet iyi :34:
Insallah hep oyle zayif ve saglikli olur kuzularimiz insallah....Aminnnnn

Sorma kusum benim kucuk Cadinin komplosuna maruz kaldim zar zorda olsa giriyorum :1: Alismisim 10 parmak yazmaya tablette iki parmakla yazmak zor geliyor :1: Insallah bir an once laptobuma kavusurum :34: rahat rahat sohbet etmek istiyorum yaaazz :52::52::52:

:16::16::16::16::16: I-LOVE-YOU:16:

Selam Arkadaşlar :)

Dün oğlum da hastalandığı için giremedim akşam. Ablası ile aynı belirtiler var, kusma-karın ağrısı-halsizlik... Demek virütikmiş, herhalde kızım okuldan getirdi, kardeşine de bulaştırdı. Yavrum daha minik olduğu için daha fazla soldu tabii. Gece uyanıp kustu 1-2 kere. Son kusması iyice zorladı onu, boğaz d atahriş olmuş herhalde. Kusarken kafasını kaldırdı "Bu benim halatımın en tötü günü" dedi. Daha kötü gün görmesin, yavrum ya.. İnsan hiç kıyamıyor. Gece de hiç uyuyamadım, yanına kıvrıldım, sık sık uyandı, onunla ilgilendim. Halı sil, yorgan yıka, yatak sil, kusmuk temizle, çiş yıka, duş aldır gibi işler de bütün gece bana baktığı için yoğun geçirdim akşamı.

Şimdi dedesine gitti, babam muayene edecek, annem de çorbasını yapmış, orada bakılacak biraz da ;) Bizde de detaylı temizlik olacak o esnada, halılar iyice kurusun, bir kaç kere silindi çünkü.

Afiyet olsun canım.Çok basit ama çok da sevilen bir çeşit oluyor değil mi?

Mesajından tam sormak istediğini anlayamadım, klavye hataları olmuş sanırım :) Ama azdan başlayıp çoğaltın genelde şu anlama geliyor: Bebek katı gıdalara alışırken çok azdan başlayıp yavaş artırılarak tam porsiyona getirilmesi gerekir. Genelde bebeğin ilk gıdası elma püresi (mevsimine göre şeftali püresi) olur. Normal porsiyon bir çay bardağı dolusu diyelim. İlk gün sadece 1-2 çay kaşığı elma suyu verilir, sonraki gün 2-3 çay kaşığı elma suyu yanı sıra yarım çay kaşığı kadar da püresinde katılarak verilir, ertesi gün 4-5 kaşık elmanın suyuna 1 çay kaşığı kadar püresinden katılıp verilir, püre miktarı her gün biraz daha artırılarak 7-10 gün sonunda tam porsiyona yakın elma püresi verilir.
Bu bir örnek tabii elma püresi (cam rende ile yaptığımız püreden bahsediyorum) bir ara öğündür. Katı gıdalara aşamalı alışması, taneleri reddedip öğürmemesi için çok azdan ve sulu kıvamdan başlayıp böyle böyle alıştırılması gerekir. Sebze çorbası/püresi için de aynı şey geçerlidir. İlk andan püresini verirsen yutmakta zorlanabilir, reddebilir. Önce suyu+çok az püresi, sonra oranları yavaş yavaş artırarak tam porsiyona geçilmesi uygun olur. Yeni bir gıda verildiğinde 2-3 gün izlenip sonra ilave gıdaya geçilmesi uygun olur. Muhallebiyi 3 gün kadar verip sonra ara öğünde elma suyuna başlamak, muhallebi+elma suyu+anne sütü öğününlerine 4-5 gün devam edip sonra sebze püresini de eklemek gibi..

Hayırlı olsun canım yeni işin. Umarım her şey yolunda gider...

Asucuğum aslında sodasız önce çok koyu oldu, yumurtalar büyükçe olunca ve ilave bir tane daha kırınca güzel oldu. Karnıbahar mücveri gibi ;) Trüf çok basit Dafiye de yzdığım gibi ama kurtarıyor insanı, 2 dakikada ahzırlanmış, güzel görünen sevilen bir çeşit işte. Senin canını ne sıktı bilmiyorum ama bence hevesini kaçırma, aşureni yap gene sen ;)

Sen de sağol canım ;) Emine'yi de seni de öperim, ben de sizleri çok seviyorum.
İş konusunda benim de aklıma geldi aslında eğitmenlik. Çalıştığım bir kurumda 1 sene belli departmanlara "beden dili ve imagoloji" dersleri vermiştim haftada 2 saat. Keyifli bir işti. Ama donanımımı yeterli görmüyorum, zamanında daha fazla sertifika alsaydım, bu işlere eğilseydim iyi bir seçenek olurdu. Aslında çoğu ders verenden iyi olduğumu da düşünüyorum laf aramızda. Ama ortaya çıkıp ben eğitmenim diyecek kadar da değil :( Aklımdan geçen farklı alternatifler oldu bu sıralar, ama hiç birind eyeterli ve donanımlı hissetmedim kendimi. :(
Linkedin'e üye olur gibi oldum, sonra ilgilenmedim. İlişkimi sıkılaştırıp biraz daha eğileyim aslında ben. Bakalım farklı fikirler çıkacak mı karşıma?

Canım çok haklısın. Ben de çalışıyorken evde olmanın hayallerini kurardım şimdi çalışmaya can atıyorum. Aslında işe başlasam eminim alışma evresi geçene kadar 1-2 ay çok da pişman olurum, zorlanırım. Ama alışınca bırakası gelmiyor insanın :)) Bir de senin işin meşakkatli, stresli bir iş. Kısır döngüye de müsait galiba. O zmaan insan devamlı arayışta oluyor.
Ben de senin gibi evden ya da yarı zamanlı yürütebileceğim bir işi çok isterdim. Aslında farklı dallarda da kendimi deneyebilirim. İletişim fak. mezunu olduğum için metin yazarlığı-gazetecilik-radyo tv-reklam tasarım vb. her yol mevcut bizde :))) Bunların birinin ucundan tutsam diyorum. Farklı bir şey denesem diyorum. Bu hafta bir iki fikir geçirdim aklımdan. Yazarlık gibi, farklı tasarım ürünleri sunmak-e ticaretini yapmak gibi. Sonra düşününce hayalperestlik gibi geldi bu fikirler. Esra'ya da yazdığım gibi donanımımı yeterli bulmuyorum ya da para getirir mi bu işler ondan emin olamıyorum. Az ya da çok düzenli gelir olmazsa uğraşmak da saçma geliyor. O zaman STK ile çalışırım hiç olmazsa toplum yararına bir şey yaparım...

Geçmiş olsun kediciğine :(

Çok sevindim, gözün aydın. Test sonuçların da güzel çıkar eminim, sonuna kadar böyle sorunsuz devam edersin inşallah.

iki yavrunada çok geçmiş olsun canım.....

Umutcum geçmiş olsun oğluna da. kıyamam ya, nasıl etkilenmiş. hastayken bile çok sevimli maşallah. inşallah en kötü günü bu olur sadece.

neden kendini, özelliklerini pazarlamaktan çekiniyorsun canım? tecrübesiz olsan kendine güvenin olmadığı için böyle düşündüğünü düşünücem ama senin belirli bir kariyerin var. gerçekten hiç kimse o iş için aranan yeteneklere sahip olmuyor işe girdiğinde. yetkinlik biraz da zamanla kazanılıyor. iş dünyasındaki herkes de bunun farkında. elinde olanları parlatarak bence istediğin oysa, o yönde adım atmalısın. tabi kesin kararını verdiğinde :)
Sağol canım :) En tatlı zamanları gerçekten, olmayacak cümleler kurup bayıltıyor hepimizi :)
Oturup Ağaoğlu gibi "o olmaz, bu hiç olmaz, bunu da isstemiyorummm" demekle olmuyor tabi bu işler :) Bakalım bir şeylerin ucundan tutacağım eninde sonunda. Ama her işin bir gereği var, onu yerine getirebiliyor olmak lazım. Bir hevesle başlayıp yarıda bırakmak istemiyorum, önceden böyle tecrübelerim oldu çünkü ;)

Kanepelerini iyi günlerde kullan. Ben kaçırmışım o iletiyi? Evde renovasyon mu var? :))
Canım çok tesekkur ederım moral verdın valla. Ben de bel ve göbek insülin direncinden hediye kaldı. Önceden belim incecikti benim. Basen dediğin gibi fazla yok ama üst bacak çok kalın benim. Aslına bakarsan tam fit olabilmek için bi 10kilom var

Meyveyi çok yemiyorum aslında. Mesela bugün meyve olarak 2 mandalina yedim, akşama da 1 elma ya da 1 armut bir de mandalina yerim gene. İşte leslie baya bi şekle sokuyodu beni. Tekrar başlıycam ona. Hamilelik olsa da sanırım 2 mile kadar leslie yapabilirim. Düşük tehlikesi felan yoksa zararı olmaz gibime geldi. Bende şu anda göbek çok var. Bir de bağırsak tembelliği olduğu için çoğu zaman göbekli göbekli geziyorum.

Seninki de göbek mi canım? Benim 89 çıktı o da benim hatırıma :)) Kıyafetimi filan çıkardım, iyice sıkı tuttum öyle :) Yalnız yürüyüş gerçekten çok etkiliymiş, basenlerimi epeydir ölçmüyordum. Yanılmıyorsam 116 idi son ölçtüğümde. Şimdi 105 çıktı ;)
...
iki yavrunada çok geçmiş olsun canım.....
Sağol Meyracım. :) Sana da çok geçmiş olsun.

...

Herkese iyi akşamlar dileyeyim ben. Kızım okuldan gelmek üzere, onu da alıp annemlere gideceğim :)

Son düzenleme:
Selam cücüşlerr ben geldiimm :16::16::16::16:

az gezdimm tozdumm bankaya gittim , markete gittim , sonrada geldim , o sırada arkadaşım aradı kaynanasıgil evdeydi , çok bunalmış , benim anahtarım vardı onda bende ben gelene kadar bizim eve git dedim , o da gelmiş , geldiğimde zile bastım ülenn varya aylardır evde tek yaşayınca zile basıp birinin açması ne güzzel bi duygu oldu benim için yaaa :34::34::34:

slm kızlar2Lİ TEST kontrolünden geliyorum sonunda gidebildim
heyşey yolunda şükür darısı yaptıracakların başınaa amiiiinnn....:16:
cinsiyeti sölemedi gıcık karı daha erken diyo:47: tahmin yokmu diyom var dedi %50 erkek %50 kız diyo dalga geeçiyo:)
16. haftada gel 3lü testiyapalım hem 4lü ultrasona girmiş olursun dedi o zaman sölerim dedi çok ilgilendi 5 dk. izletti hareketlerini:)
uyuyodu karnımı sallıyo rahatsız oldu bak şuna elini ayağını nasılda sinir sinirli oynatıyo diyo:D
ense ölçüsü 1.5mm güzeeeeel, burun kemiğinede bakalım normaaaaal dedi çok şükür :):118::118:
:119::119::119::119::119:
4 tane
foto verdi bide 7TANE TEST İSTEDİ
guatır testi falan....
:31::31::31::31::31:

Nurgülcümm herşeyin yolunda olmasına sevindim kuşumm , iyi bak kendine ve cücüşüne , öperiiimm :54::54::54:

Selam Arkadaşlar :)

Dün oğlum da hastalandığı için giremedim akşam. Ablası ile aynı belirtiler var, kusma-karın ağrısı-halsizlik... Demek virütikmiş, herhalde kızım okuldan getirdi, kardeşine de bulaştırdı. Yavrum daha minik olduğu için daha fazla soldu tabii. Gece uyanıp kustu 1-2 kere. Son kusması iyice zorladı onu, boğaz d atahriş olmuş herhalde. Kusarken kafasını kaldırdı "Bu benim halatımın en tötü günü" dedi. Daha kötü gün görmesin, yavrum ya.. İnsan hiç kıyamıyor. Gece de hiç uyuyamadım, yanına kıvrıldım, sık sık uyandı, onunla ilgilendim. Halı sil, yorgan yıka, yatak sil, kusmuk temizle, çiş yıka, duş aldır gibi işler de bütün gece bana baktığı için yoğun geçirdim akşamı.

Şimdi dedesine gitti, babam muayene edecek, annem de çorbasını yapmış, orada bakılacak biraz da ;) Bizde de detaylı temizlik olacak o esnada, halılar iyice kurusun, bir kaç kere silindi çünkü.

Umutcuumm geçmiş olsun yavruşlarına , Rabbim şifa versin ...:34::34::34:

Sağol canım :) En tatlı zamanları gerçekten, olmayacak cümleler kurup bayıltıyor hepimizi :)
Oturup Ağaoğlu gibi "o olmaz, bu hiç olmaz, bunu da isstemiyorummm" demekle olmuyor tabi bu işler :) Bakalım bir şeylerin ucundan tutacağım eninde sonunda. Ama her işin bir gereği var, onu yerine getirebiliyor olmak lazım. Bir hevesle başlayıp yarıda bırakmak istemiyorum, önceden böyle tecrübelerim oldu çünkü ;)

Kanepelerini iyi günlerde kullan. Ben kaçırmışım o iletiyi? Evde renovasyon mu var? :))

Seninki de göbek mi canım? Benim 89 çıktı o da benim hatırıma :)) Kıyafetimi filan çıkardım, iyice sıkı tuttum öyle :) Yalnız yürüyüş gerçekten çok etkiliymiş, basenlerimi epeydir ölçmüyordum. Yanılmıyorsam 116 idi son ölçtüğümde. Şimdi 105 çıktı ;)

Sağol Meyracım. :) Sana da çok geçmiş olsun.

...

Herkese iyi akşamlar dileyeyim ben. Kızım okuldan gelmek üzere, onu da alıp annemlere gideceğim :)

Alemsin Umutcum. seninki olmasa da benimki hakikaten ağaoğlunun beğenmezliği :9: çok bilmek, çok bildiğini sanmak benim derdim :)) çok güldüm valla.

ay sen de ölçmüşsün kendini. valla senin ölçüler de süper. 89 bel değil de göbek anladığım kadarıyla; o da çok iyi bence.

Selam cücüşlerr ben geldiimm :16::16::16::16:

az gezdimm tozdumm bankaya gittim , markete gittim , sonrada geldim , o sırada arkadaşım aradı kaynanasıgil evdeydi , çok bunalmış , benim anahtarım vardı onda bende ben gelene kadar bizim eve git dedim , o da gelmiş , geldiğimde zile bastım ülenn varya aylardır evde tek yaşayınca zile basıp birinin açması ne güzzel bi duygu oldu benim için yaaa :34::34::34:

Nurgülcümm herşeyin yolunda olmasına sevindim kuşumm , iyi bak kendine ve cücüşüne , öperiiimm :54::54::54:

Umutcuumm geçmiş olsun yavruşlarına , Rabbim şifa versin ...:34::34::34:

mezura aldın mı mezura, gezgin cücüş :9:

Back
X