Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gozde_m bloguna baktım...güzel görünüyor. Ben henüz özel mesaj yazamiyormusum....google ekmesi yapan benim kedili hatun...

Teşekkür ederim canım. İşsizliğin verdiği can sıkıntısıyla başladım işte amatör bişey :)

Kedisinin biyigi yanan arkadasim senin kedisine de cok üzüldümmm, hem güldüm hem üzüldüm :1:

Çok güldüm yorumuna :) kedisinin bıyığı yanan arkadaş benim :)

Geçmiş olsun kediciğine :(

Teşekkür ederim canımm. Senin de oğlun rahatsızlanmış geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah :(

Sağol canım :) En tatlı zamanları gerçekten, olmayacak cümleler kurup bayıltıyor hepimizi :)
Oturup Ağaoğlu gibi "o olmaz, bu hiç olmaz, bunu da isstemiyorummm" demekle olmuyor tabi bu işler :) Bakalım bir şeylerin ucundan tutacağım eninde sonunda. Ama her işin bir gereği var, onu yerine getirebiliyor olmak lazım. Bir hevesle başlayıp yarıda bırakmak istemiyorum, önceden böyle tecrübelerim oldu çünkü ;)

Kanepelerini iyi günlerde kullan. Ben kaçırmışım o iletiyi? Evde renovasyon mu var? :))

Seninki de göbek mi canım? Benim 89 çıktı o da benim hatırıma :)) Kıyafetimi filan çıkardım, iyice sıkı tuttum öyle :) Yalnız yürüyüş gerçekten çok etkiliymiş, basenlerimi epeydir ölçmüyordum. Yanılmıyorsam 116 idi son ölçtüğümde. Şimdi 105 çıktı ;)

Sağol Meyracım. :) Sana da çok geçmiş olsun.

...

Herkese iyi akşamlar dileyeyim ben. Kızım okuldan gelmek üzere, onu da alıp annemlere gideceğim :)

Basenlerimiz aynıymış desene. Gerçi benimkinde biraz yanılma payı olabilir. İp ve cetvel yardımıyla ölçtüm:)) Ben göbekten değilki belden ölçtüm valla, azıcık aşağıya inince göbek felaket. Hani belin inceldiği yer var ya ordan ölçtüm. Belkide yanlış ölçmüş olabilirim. Keşke 115 kilodayken de alsaymışım ölçülerimi. O insan sanki başka biriymiş yaa. Üniversite mezuniyetimde 110 küsürdüm, resimlerde o kadar kötü çıkmışımki anlatamam. Resmen vuducum 40 yaşında yüzüm 25. Şimdiki aklım olsa alırmıydım o kadar kiloyu

slm kızlar2Lİ TEST kontrolünden geliyorum sonunda gidebildim
heyşey yolunda şükür darısı yaptıracakların başınaa amiiiinnn....:16:
cinsiyeti sölemedi gıcık karı daha erken diyo:47: tahmin yokmu diyom var dedi %50 erkek %50 kız diyo dalga geeçiyo:)
16. haftada gel 3lü testiyapalım hem 4lü ultrasona girmiş olursun dedi o zaman sölerim dedi çok ilgilendi 5 dk. izletti hareketlerini:)
uyuyodu karnımı sallıyo rahatsız oldu bak şuna elini ayağını nasılda sinir sinirli oynatıyo diyo:D
ense ölçüsü 1.5mm güzeeeeel, burun kemiğinede bakalım normaaaaal dedi çok şükür :):118::118:
:119::119::119::119::119:
4 tane
foto verdi bide 7TANE TEST İSTEDİ
guatır testi falan....
:31::31::31::31::31:

ay ne güzel maşallah allah devamını getirsin inşallah tatlım benim doktorumda söylememişti 20. hafta öğrendim sağlıklı olsunda nasıl olsa öğrenirsin tatlım :34::34:

Selamun Aleykum kizlarrrr :3:

Sukur kavusturana :1:
Maalesef esim laptob icin gerekli Cdyi getirmedi dun aksam bende hasretinize dayanamadim tabletten geldim :1:
Biraz once esimi aradim laptobu bizim buradaki bilgisayarciya gondereyimmi kizla demek icin ama mesguldu cebi :27:
Neyse birdaha ararim birazdan :34: en azindan aksama kadar yaparsa esim gelirken getirir :34: olmadi yarin kiz almaya gider :34:

Artik mecbur idare edecegim olmazsa :1:
Bu ara dun baya bir yogundum hatta spor salonuna giderken aceleden bone ve gozlugumu unutmusum :1: Neyseki yedek bone varmis hocada :34:
Tam 100 dakika yuzme ve spor surdu donustede bir guzel makyajimi yapip bizimkileri evden alip gezmeye gittik :34:
Aksam 11e geliyordu eve girdigimizde tabi o saatten sonrada yok mayoyla havlu yika, yok cimcimeyle ilgilen derken cok yorgun olunca kendimi direk yataga attim :1:

Aklim sizde kaldi o ayri :1:

Canim yine sen bilirsin ama sirf pirinc ununa dadanma :34: Maalesef ben o hatayi buyuk kizimda yaptim sonradan doktoru dedi pirinc unuyla cok fazla beslersen kof sislik olur cocukta ve mide genislerse ilerde kilolu olur diye :34: Sonucta seneler sonrada olsa dedigi cikti benim buyuk kiz yasitlarina nazaran daha iri ve doyma hissi cok daha gec devreye giriyor :26: simdi ben frenlemesem daha beter kilo alacak :50: o yuzden pirinc unundan tedirgin oluyorum ben ve inan ufagina hic yedirmedim ve gayet iyi :34:
Insallah hep oyle zayif ve saglikli olur kuzularimiz insallah....Aminnnnn

Sorma kusum benim kucuk Cadinin komplosuna maruz kaldim zar zorda olsa giriyorum :1: Alismisim 10 parmak yazmaya tablette iki parmakla yazmak zor geliyor :1: Insallah bir an once laptobuma kavusurum :34: rahat rahat sohbet etmek istiyorum yaaazz :52::52::52:
canım benim ya hakkatten zor olur öle yazmakta umarım en kısa sürede blg.düzelir aramıza dönersin tatlım :1::1:
Selam Arkadaşlar :)

Dün oğlum da hastalandığı için giremedim akşam. Ablası ile aynı belirtiler var, kusma-karın ağrısı-halsizlik... Demek virütikmiş, herhalde kızım okuldan getirdi, kardeşine de bulaştırdı. Yavrum daha minik olduğu için daha fazla soldu tabii. Gece uyanıp kustu 1-2 kere. Son kusması iyice zorladı onu, boğaz d atahriş olmuş herhalde. Kusarken kafasını kaldırdı "Bu benim halatımın en tötü günü" dedi. Daha kötü gün görmesin, yavrum ya.. İnsan hiç kıyamıyor. Gece de hiç uyuyamadım, yanına kıvrıldım, sık sık uyandı, onunla ilgilendim. Halı sil, yorgan yıka, yatak sil, kusmuk temizle, çiş yıka, duş aldır gibi işler de bütün gece bana baktığı için yoğun geçirdim akşamı.

Şimdi dedesine gitti, babam muayene edecek, annem de çorbasını yapmış, orada bakılacak biraz da ;) Bizde de detaylı temizlik olacak o esnada, halılar iyice kurusun, bir kaç kere silindi çünkü.

Afiyet olsun canım.Çok basit ama çok da sevilen bir çeşit oluyor değil mi?

Mesajından tam sormak istediğini anlayamadım, klavye hataları olmuş sanırım :) Ama azdan başlayıp çoğaltın genelde şu anlama geliyor: Bebek katı gıdalara alışırken çok azdan başlayıp yavaş artırılarak tam porsiyona getirilmesi gerekir. Genelde bebeğin ilk gıdası elma püresi (mevsimine göre şeftali püresi) olur. Normal porsiyon bir çay bardağı dolusu diyelim. İlk gün sadece 1-2 çay kaşığı elma suyu verilir, sonraki gün 2-3 çay kaşığı elma suyu yanı sıra yarım çay kaşığı kadar da püresinde katılarak verilir, ertesi gün 4-5 kaşık elmanın suyuna 1 çay kaşığı kadar püresinden katılıp verilir, püre miktarı her gün biraz daha artırılarak 7-10 gün sonunda tam porsiyona yakın elma püresi verilir.
Bu bir örnek tabii elma püresi (cam rende ile yaptığımız püreden bahsediyorum) bir ara öğündür. Katı gıdalara aşamalı alışması, taneleri reddedip öğürmemesi için çok azdan ve sulu kıvamdan başlayıp böyle böyle alıştırılması gerekir. Sebze çorbası/püresi için de aynı şey geçerlidir. İlk andan püresini verirsen yutmakta zorlanabilir, reddebilir. Önce suyu+çok az püresi, sonra oranları yavaş yavaş artırarak tam porsiyona geçilmesi uygun olur. Yeni bir gıda verildiğinde 2-3 gün izlenip sonra ilave gıdaya geçilmesi uygun olur. Muhallebiyi 3 gün kadar verip sonra ara öğünde elma suyuna başlamak, muhallebi+elma suyu+anne sütü öğününlerine 4-5 gün devam edip sonra sebze püresini de eklemek gibi..

Hayırlı olsun canım yeni işin. Umarım her şey yolunda gider...

Asucuğum aslında sodasız önce çok koyu oldu, yumurtalar büyükçe olunca ve ilave bir tane daha kırınca güzel oldu. Karnıbahar mücveri gibi ;) Trüf çok basit Dafiye de yzdığım gibi ama kurtarıyor insanı, 2 dakikada ahzırlanmış, güzel görünen sevilen bir çeşit işte. Senin canını ne sıktı bilmiyorum ama bence hevesini kaçırma, aşureni yap gene sen ;)

Sen de sağol canım ;) Emine'yi de seni de öperim, ben de sizleri çok seviyorum.
İş konusunda benim de aklıma geldi aslında eğitmenlik. Çalıştığım bir kurumda 1 sene belli departmanlara "beden dili ve imagoloji" dersleri vermiştim haftada 2 saat. Keyifli bir işti. Ama donanımımı yeterli görmüyorum, zamanında daha fazla sertifika alsaydım, bu işlere eğilseydim iyi bir seçenek olurdu. Aslında çoğu ders verenden iyi olduğumu da düşünüyorum laf aramızda. Ama ortaya çıkıp ben eğitmenim diyecek kadar da değil :( Aklımdan geçen farklı alternatifler oldu bu sıralar, ama hiç birind eyeterli ve donanımlı hissetmedim kendimi. :(
Linkedin'e üye olur gibi oldum, sonra ilgilenmedim. İlişkimi sıkılaştırıp biraz daha eğileyim aslında ben. Bakalım farklı fikirler çıkacak mı karşıma?

Canım çok haklısın. Ben de çalışıyorken evde olmanın hayallerini kurardım şimdi çalışmaya can atıyorum. Aslında işe başlasam eminim alışma evresi geçene kadar 1-2 ay çok da pişman olurum, zorlanırım. Ama alışınca bırakası gelmiyor insanın :)) Bir de senin işin meşakkatli, stresli bir iş. Kısır döngüye de müsait galiba. O zmaan insan devamlı arayışta oluyor.
Ben de senin gibi evden ya da yarı zamanlı yürütebileceğim bir işi çok isterdim. Aslında farklı dallarda da kendimi deneyebilirim. İletişim fak. mezunu olduğum için metin yazarlığı-gazetecilik-radyo tv-reklam tasarım vb. her yol mevcut bizde :))) Bunların birinin ucundan tutsam diyorum. Farklı bir şey denesem diyorum. Bu hafta bir iki fikir geçirdim aklımdan. Yazarlık gibi, farklı tasarım ürünleri sunmak-e ticaretini yapmak gibi. Sonra düşününce hayalperestlik gibi geldi bu fikirler. Esra'ya da yazdığım gibi donanımımı yeterli bulmuyorum ya da para getirir mi bu işler ondan emin olamıyorum. Az ya da çok düzenli gelir olmazsa uğraşmak da saçma geliyor. O zaman STK ile çalışırım hiç olmazsa toplum yararına bir şey yaparım...

Geçmiş olsun kediciğine :(

Çok sevindim, gözün aydın. Test sonuçların da güzel çıkar eminim, sonuna kadar böyle sorunsuz devam edersin inşallah.

sağol canım çok tşk ederim umarım öle olur

MERYEEEMMM gelmedinmi cücüş daha,yoksa sosyete pazarlarında alışveriş yapmaktan kendinimi kaybetttiinn kuzuuummm :52::52::52::52::52:

Asumancım ben dün iyice korktum. haftada 4 güne çıkaracaktım ama dizim zorluyor. 3 e razıyım 80e inene kadar. hakikaten dikkat etmek lazım. spora ağırlık verirsen verirsin kiloları kolaylıkla.

ben yürüyüşe ağırlık vereceğim sanırım canım arada yaparım leslieyi artık belim ve dizim zorluyor beni bu ara

iyi akşamlar
aşureyi yaptık bir kase de yedim arkadaşımda yarın misafirleri gelecekmiş hazırlıklarında da yardımcı oldum
umutcum oğuna geçmiş olsun canım
esracım kanepelerini güle güle kullan
ölçüler de yazılmış ne güzel bir ara ölçü bildirimi de yapıyorduk
ben de ölçeyim de yazarım size ama azcık kalınlaştım bu ara farkındayım
ilk ölçülerimi de bulup yazarım hem

iyi akşamlar
aşureyi yaptık bir kase de yedim arkadaşımda yarın misafirleri gelecekmiş hazırlıklarında da yardımcı oldum
umutcum oğuna geçmiş olsun canım
esracım kanepelerini güle güle kullan
ölçüler de yazılmış ne güzel bir ara ölçü bildirimi de yapıyorduk
ben de ölçeyim de yazarım size ama azcık kalınlaştım bu ara farkındayım
ilk ölçülerimi de bulup yazarım hem

Ama olmazkibu ablacım. Aşure dedin canım çekti valla. Nar da var mı içinde:)) Üzerine de tarçın off

aldım cücüşüm hemide 1 TLye aldım ,sudan ucuzzz ggeeell ggeellll :9::9::9::9:

ölçtüm cücüüümm ;

Göğüs : 105

Bel : 89

Basen : 103

nasıllarr ?
:44::44::44:

Süpersin kızz. Bazen aynı ikimizin. Nerdeyse kilomuz da aynı. 1-2 kilodan bişey olmaz demi. Ben kaç aydır yerimde sayıyorum ama gene de pişman değilim:)) Geç olsun güç olmasın demi. Neyi farkettim biliyomusun, eskiden sınırım yoktu,sevdiğim şeyi yedimmi sonuna kadar yerdim, şimdi 2 gün yediysem diğer günler dikkat ediyorum. Demekki insanlar bu şekilde kilo almıyomuş. Gene de vucüt çok direniyo, yani kilo korumak bizim için daha zor. Umarım başarırız hepimiz

Süpersin kızz. Bazen aynı ikimizin. Nerdeyse kilomuz da aynı. 1-2 kilodan bişey olmaz demi. Ben kaç aydır yerimde sayıyorum ama gene de pişman değilim:)) Geç olsun güç olmasın demi. Neyi farkettim biliyomusun, eskiden sınırım yoktu,sevdiğim şeyi yedimmi sonuna kadar yerdim, şimdi 2 gün yediysem diğer günler dikkat ediyorum. Demekki insanlar bu şekilde kilo almıyomuş. Gene de vucüt çok direniyo, yani kilo korumak bizim için daha zor. Umarım başarırız hepimiz

sağolasın canım benimm , o senin süperliğin :34::34::34::34:
sevindim senle aynı olmama ,o halde hay MAŞALLAH diyorum ikimizede :nazar::nazar: bende senin gibiyim canım, artık sevdiğim şeylere hayır diyebilmeyi biliyorumm , mesela aşureye deli olurum ama daha 1 kaşık bile sürmedim ağzıma , belki canım çok isterse atarım bi kaşık :32::32::32:

evet Özlemcim yaa bende 85-90 aralığına resmen demir atmıştım ama kurtuldum çook şükürr , darısı kurtulmayı bekleyen herkeslerin başına olsunn :51::51::51:

bebeem sen zaten harika yol katettin geri kalanınıda yapacağına inanıyorum :34::34::34:

sağolasın canım benimm , o senin süperliğin :34::34::34::34:
sevindim senle aynı olmama ,o halde hay MAŞALLAH diyorum ikimizede :nazar::nazar: bende senin gibiyim canım, artık sevdiğim şeylere hayır diyebilmeyi biliyorumm , mesela aşureye deli olurum ama daha 1 kaşık bile sürmedim ağzıma , belki canım çok isterse atarım bi kaşık :32::32::32:

evet Özlemcim yaa bende 85-90 aralığına resmen demir atmıştım ama kurtuldum çook şükürr , darısı kurtulmayı bekleyen herkeslerin başına olsunn :51::51::51:

bebeem sen zaten harika yol katettin geri kalanınıda yapacağına inanıyorum :34::34::34:

Canım yaa o kadar da sıkma kendini. Biliyorum hedefinden sapmak istemiyosun ama bak ben diyetisyene giderken de haftada 1 kere tatlı veriyordu. Aşure zaten çok sağlıklı bir tatlı.Sen bu gidişle kocacığın gelene kadar 60 bile olursun

mwrhaba kızlar kaç gundur gıremıyorum. oruç borçlarımı tutuyorum. kaldı 22 :) 38 den 22 ye düştüm. o yuzden ıftar sonrası bebekle uğras evle uğras derken zaman geçiyor. bazen hıç nete gıremıyorum. bu arada ölçüler yazılmış. bende en ksa zamanda ölçüp yazacağım.
kedısının bıyığı yanmış arkadsımızın. geçmiş olsun yaramaza. çocuklar rahatsız olmuş arkadsımızın çoooooooooooooook geçmişl olsun.
2 li tarama testı temız çıkan arkadasım senınde gözun aydın olsun. aklımda kalanlar bunlar oldu.

benımde kızım öncekı gece hıç uyumadı. zavallımın altı pişmış. organı kırmızı olmuş bırde şişmış. gece anlayamadım ama sabah farkettım. okula gıttım. 10 kadar uyumuş. sonra aradım aglıyor. mudur beyden ızın aldım. yavrumu hastahaneye göturdum. ılaç verdı doktor.dun altını hıç bağlamadık. evdekı kılotlarımızı kullandık... bugun çoook daha ıyı...

kılo verme işine gelınce oruç benı bıraz yavaslattı. bu haftakı sonuçlarıma göre ızın ısteyebılırım... ınsan ıster ıstemez yemek yıyor akşama kadar ac kalınca.bırde süt olmazsa kızım benı resmen yıyor ısırıyor. bu süreçte bırakın vermeyı ınş kılo almam...

hepinize mutlu bır akşam dılıyorum.. malum bugun hürrem ar.. ban musade. hurreme kadar bıraz uyuyayım...

Canım yaa o kadar da sıkma kendini. Biliyorum hedefinden sapmak istemiyosun ama bak ben diyetisyene giderken de haftada 1 kere tatlı veriyordu. Aşure zaten çok sağlıklı bir tatlı.Sen bu gidişle kocacığın gelene kadar 60 bile olursun

yok kuzum yaa canım isterse bikaç lokma yiyorum ama fazlasını değil , artık herşey çook tatlı gelmeye başladı , şekeri sevmemeye başladım sanırımm :27::27:

yok kuzum ben 60 zor olurum , kas kemik 53.5 kiloydu benim , diyetisyen 70 kilo ideal dedi , altına inmek için biraz zorlanırsın demişti , hem bişi kalmadı kocacımın gelmesine SOONN 50 günn :118::118::118::118:

yok kuzum yaa canım isterse bikaç lokma yiyorum ama fazlasını değil , artık herşey çook tatlı gelmeye başladı , şekeri sevmemeye başladım sanırımm :27::27:

yok kuzum ben 60 zor olurum , kas kemik 53.5 kiloydu benim , diyetisyen 70 kilo ideal dedi , altına inmek için biraz zorlanırsın demişti , hem bişi kalmadı kocacımın gelmesine SOONN 50 günn :118::118::118::118:

70 bile çok süper olur senin için. Zaten şurda 8 kilon kalmış. 50 günde bu gidişle çok rahat verirsin. Banada herşey çok tatlı geliyodu ama tekrar yemeye başlayınca o geçti:1::1:

kedısının bıyığı yanmış arkadsımızın. geçmiş olsun yaramaza.

Sağol canım teşekkür ederim. Kızının bişeyi yoktur inşallah..

kocacımın gelmesine SOONN 50 günn :118::118::118::118:

Hadi yer değişelim yaa seninki 5 gün sonra gelsin benimki 50 :1::1:
Benim vermem gereken çoook kilo var daha, zamana ihtiyacım var :18:

Sağol canım teşekkür ederim. Kızının bişeyi yoktur inşallah..

Hadi yer değişelim yaa seninki 5 gün sonra gelsin benimki 50 :1::1:
Benim vermem gereken çoook kilo var daha, zamana ihtiyacım var :18:

değişelim şekerim canıma minnet olur valla :21::21::21:

Back
X